Beste WordPress-plugins (du visste ikke allerede at du trenger)

Best Plugins

Plugins kan i stor grad utvide funksjonaliteten og brukervennligheten til WordPress-nettstedet ditt – og den beste måten å måle de beste pluginene mot resten er å se hvilke som blir vurdert høyest – og får flest nedlastinger – av andre brukere.

Du vil kanskje bli overrasket over at noen av de mest populære og gjennomgåtte pluginene er blant dem du kanskje ikke engang har hørt om før, spesielt hvis du er en bruker som fortsatt er relativt ny når det gjelder å øke ante på WordPress-funksjonaliteten og brukeropplevelsen din. .

Her er et utvalg av fem av de mest populære WordPress-pluginene som er tilgjengelige for øyeblikket, som du kanskje ikke allerede har snublet over.

Akismet

Lider du av spam-bloat på bloggen din? Akismet er designet for å sjekke kommentarene dine mot Akismet-netttjenesten for å bestemme deres spam-vurdering, slik at du enkelt kan filtrere ut spam-kommentarer og spare admintid. Ideell for WP-brukere som håndterer spam-problemer i sine kommentarer.

WordPresss egen Matt Mullenweg er forfatter av denne plugin, som har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,1/5 stjerner og har blitt lastet ned mer enn 15 500 000 ganger.

Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 kan beskrive seg selv som “bare en annen kontaktskjemaplugin”, men populariteten illustrerer at den er alt annet enn. Denne plugin-modulen er designet for å være enkel, men fleksibel, og er i stand til å administrere flere kontaktskjemaer samtidig, og lar brukere tilpasse skjemaene sine fullt ut med enkel markering.

Å lese:  8 beste WordPress Portfolio Plugins fra 2024

Ideell for brukere som leter etter en effektiv flerspråklig tilbakemelding eller kontaktskjemaløsning, har denne plugin en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,3/5 stjerner og har blitt lastet ned mer enn 11 700 000 ganger.

Google XML-nettkart

Er SEO viktig for deg? Vil du forbedre søkemotorrangeringene dine og øke den organiske søketrafikken din? Google XML-nettkart er designet for å hjelpe søkemotorer som Google, Yahoo og Bing bedre med å indeksere bloggen din, og støtter alle typer WordPress-innlegg og egendefinerte URL-er.

Et godt valg for brukere som vil at søkemotorer skal bli varslet hver gang du oppretter et nytt innlegg, denne plugin har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,7/5 stjerner og har blitt lastet ned mer enn 10 000 000 ganger.

Avanserte egendefinerte felt

En av de høyest rangerte pluginene som er utviklet spesielt for nettutviklere, Avanserte egendefinerte felt lar brukere tilpasse redigeringsskjermer for mer fleksible data som andre populære CMS. Ved å bruke denne plugin, vil du kunne ta full kontroll over redigeringsskjermene og tilpassede feltdata, noe som gjør det til et ideelt alternativ for profesjonelle WordPress-utviklere og webdesignere, og brukere med mer avansert teknisk kunnskap.

Advanced Custom Fields har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,9/5 stjerner og har blitt lastet ned mer enn 1 000 000 ganger.

Å lese:  Apple TV-fjernkontrollens volumknapper fungerer ikke: Hurtigfiks

W3 Total Cache

Ser du etter en caching-plugin for å forbedre din generelle brukeropplevelse og sidehastighet? W3 Total Cache tilbyr enkel webytelsesoptimalisering ved bruk av caching, reduserer nedlastingstiden og gir transparent innholdsleveringsnettverksintegrasjon.

Et flott alternativ for alle WordPress-brukere som ønsker å tilby den best mulige nettopplevelsen til publikum, denne plugin har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,6/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 2 300 000 ganger.

Hvis du gikk glipp av dem, sjekk ut våre tidligere innlegg om WordPress Analytics Plugins, WordPress Shopping Carts, Best WordPress SEO Plugins og Best Photo Gallery Plugin for WordPress.

Nye publikasjoner:

Anbefaling