Beste WordPress SEO-plugins

bestwordpressseoplugins

Hvis du er ny på konseptet søkemotoroptimalisering, trenger du ikke la deg skremme av det. Det er noen grunnleggende, relativt enkle ting du kan gjøre rundt bloggen din eller nettstedet ditt for å forbedre SEO, og å bruke en av de mange flotte SEO-pluginene som er tilgjengelige for WordPress kan bidra til å gjøre søkemotoroptimaliseringen din litt enklere.

Dictionary.com definerer søkemotoroptimalisering som “metodene som brukes for å øke rangeringen eller frekvensen til et nettsted i resultater returnert av en søkemotor, i et forsøk på å maksimere brukertrafikken til nettstedet”. Kort sagt, det er hintene du legger igjen for Googles edderkopper for å fortelle dem hvor nettstedet ditt, nettsiden eller blogginnlegget ditt skal vises i resultatene deres. Når det gjelder å bli funnet midt i kakofonien, altså hver del av innholdet som kan finnes på nettetSEO er viktig.

Leder for Google Webspam, Matt Cuttshar blitt sitert mange ganger for å si…

WordPress tar seg av 80-90 % av (mekanikken til) søkemotoroptimalisering (SEO).

Noe som selvfølgelig er fantastiske nyheter for WordPress-brukere. Det faktum at bare å bruke WordPress får oss i forkant av SEO-spillet er fantastisk – men det betyr ikke at vi skal lene oss selvtilfreds tilbake i de svingbare stolene våre og forvente at WP gjør alt arbeidet for oss. Uansett hvor kraftig en plattform er, det er det alltid noe du kan gjøre for å forbedre resultatene dine – og det er her SEO-plugins kommer inn i bildet.

Velge den beste WordPress SEO-plugin

Så, hvilken er den beste WordPress SEO-plugin for nettstedet ditt? Det er tonnevis av gratis og betalte alternativer der ute, så hvordan bestemmer du deg for hva som passer dine behov best?

Gjør litt due diligence før du legger SEO-skjebnen din i hendene på en ny plugin. Du ville ikke betrodd kvaliteten på blogginnholdet ditt til noen helt ukjente, ikke sant? Fordi å gjøre det kan sette ikke bare bloggen din i fare, men omdømmet ditt på nettet. Å velge den beste WordPress SEO-pluginen for deg er litt sånn – det lønner seg bare å ta litt tid på å gjøre leksene dine og finne ut riktig passform før du hopper på med begge føttene.

Fem toppalternativer

  1. WordPress SEO av Yoast : WordPress SEO av Yoast er en av de ledende, mest populære SEO-pluginene på markedet. Lover å forbedre WordPress SEO ved å hjelpe deg med å skrive bedre innhold og ha et fullt optimalisert WP-nettsted. Plugin-en tvinger deg til å velge et fokussøkeord når du skriver artiklene dine, og sørger deretter for at du bruker det fokussøkeordet overalt. Gjennomsnittlig brukervurdering: 4,7/5 stjerner.
  2. SEO Ultimate : Denne plugin-modulen er designet som en alt-i-ett-løsning med en titteltag-rewriter, meta description-editor, dyplink-juggernaut, åpen grafintegrator, rich snippet-skaper, forfatteruthever, linkmaskgenerator, 404-skjerm og mye mer . Gjennomsnittlig brukervurdering: 4,3/5 stjerner.
  3. SEO-plugin fra Squirrly : Bortsett fra å ha et bedårende navn og merkemaskot, er denne plugin-modulen designet for å hjelpe deg med å skrive utmerket, søkemotoroptimalisert innhold og gjøre søkeordundersøkelser på mindre enn to minutter. Du vil også ha tilgang til SEO Live Assistant og en inspirasjonsboks. Gjennomsnittlig brukervurdering: 4,6/5 stjerner.
  4. WP Social SEO Booster : Med fokus på Google Rich Snippets-mikrodataintegrasjon, legger WP Social SEO Booster til Facebook Open Graph, Twitter Card og mer til nettstedet ditt for å øke søkemotorens synlighet. Gjennomsnittlig brukervurdering: 4,6/5 stjerner.
  5. SEO-verktøy : Ved å kombinere flere unike SEO-verktøy utviklet for Search Commander Inc, har denne plugin-en URL-kontroll, søkeordlistemultiplikator, bulk-URL-kontroll, koblingsavvik og RSS-feedkommandør for å forbedre SEO-rangeringer. Gjennomsnittlig brukervurdering: 4,5/5 stjerner.
Å lese:  Appscenic-priser: [Complete Cost Guide & Pricing Plan]

Siste tanke

Husk at bruk av disse pluginene ikke vil garanti du øverste plassering i alle søkeresultater. De er designet for å hjelpe deg å oppnå bedre resultater ved å hjelpe nettstedet eller bloggen din med å gå utover når det gjelder tekniske optimaliseringer, for å hjelpe søkemotorer til å bedre forstå hva nettstedet ditt handler om.

Nye publikasjoner:

Anbefaling