Bloggere til bokmerke

BloggersToBookmark

Du må lese godt for å skrive bra, og blogging er intet unntak. Hvis du har en bedriftsblogg, hobbyblogging eller ønsker å gjøre lidenskapen din for å skrive til en fulltidskarriere på nett, er det viktig å ikke skrive i et vakuum – og det betyr å lese mange flotte blogginnlegg fra et bredt utvalg av forfattere for å utsette deg selv for forskjellige stiler og perspektiver.

Å bli en hengiven bloggleser vil åpne opp og forbedre bloggskriveferdighetene dine på måter du kanskje aldri har vurdert. Så hvem leser du? Og hvilke blogger bør du bokmerke?

Darren Rowse

Darren Rowse sin ProBlogger nettstedet regnes som en av de fremste ressursene for å leve av blogging. Darren har blogget siden 2002, og i tillegg til å lansere ProBlogger og bygge en fanbase på tusenvis, har han skrevet tre populære bøker om emnet.

ProBlogger 31 dager for å bygge en bedre blogg Serien viste seg å være ekstremt populær blant nystartede og erfarne bloggere over hele verden, og fortsatte med å inspirere en av Darrens mest suksessrike bøker.

Bloggen hans er en stor ressurs for alle bloggere – spesielt de som ønsker å tjene penger på nettstedene sine. Følg Darren på Twitter kl @problogger.

Å lese:  Fremtiden til stemmeassistanse og dens innvirkning på virksomheten

Gala kjære

New Zealand-født og New York-basert blogger Gala kjære er en av bloggosfærens favoritt-it-jenter, og hennes enormt suksessrike blogg har skapt hennes posisjon som ekspert på emnet – og ført til etableringen av Bloggakademiet verdensomspennende verksteder.

Selv om den opprinnelig fokuserte på mote, er Galas blogg nå rettet mot hennes Radical Self Love Project, og er en stor kilde til inspirasjon for livsstilsbloggere. Følg Gala på Twitter kl @galadarling.

Chris Guillebeau

Blogger, reisende, selverklært autoritetsutfordrer og forfatter Chris Guillebeau er kanskje mest kjent på bloggscenen for sitt manifest, En kort guide til verdensherredømmebloggen hans om The Art of Non-Conformity, og hans personlige 11-årige utfordring om å reise til alle land i verden, som han oppnådde tidligere i 2013.

Proppet med ‘ukonvensjonelle produkter’, ‘los manifestos’ og artikler om alt fra 279 dager til suksess over natten til Hvorfor du bør slutte i dagjobben og reise verden rundt, Chris sin blogg er et fyrtårn for gründere og bloggere som ønsker å designe ekstraordinære liv. Følg Chris på Twitter kl @chrisguillebeau.

Alexandra Franzen

Tilbyr laserklare leksjoner om livet, skriving, kreativitet, arbeid og mer, Alexandra Franzen skriver om hvordan man kan bli en bedre forfatter, og har jobbet med en rekke bemerkelsesverdige gründere, inkludert bestselgende forfatter Danielle LaPorte og administrerende direktør for B-School, Marie Forleo.

Å lese:  Hvordan velge den beste WordPress-verten i 2024

Alexandras blogg skriver bøker og driver skriveverksteder og retreater på fritiden, og er en fantastisk ressurs for bloggere og forfattere som ønsker å finpusse håndverket sitt. Følg Alex på Twitter på @Alex_Franzen.

Seth Godin

Bestselgende forfatter av ikke mindre enn 14 bøker, grunnlegger av Squidoo.com og markedsføringsguru Seth Godin har endret måten folk tenker på markedsføring og arbeid. Bøkene hans er oversatt til mer enn 33 språk, og YouTube-klippene hans har trukket tusenvis av visninger globalt.

Seths blogg er anerkjent som en av de mest populære markedsføringsbloggene i verden, og dekker et mangfoldig spekter av emner fra Hvordan skrive en kopi som går viralt til Elleve ting organisasjoner kan lære av flyplasser. Følg Seth Godin på Twitter på @ThisIsSethsBlog.

Penelope Trunk

Grunnlegger av Brazen Careerist, Penelope TrunkKarriererådene til er omtalt i 200 aviser, og hennes taleengasjementer har fengslet og inspirert publikum over hele USA. Blogginnleggene hennes dekker alt fra dristige, konkrete og noen ganger kontroversielle hvordan oppstartslivet egentlig er og leve opp til potensialet ditt, til hvordan du velger en karriere du vil like.

Bloggen hennes er en flott ressurs for bloggere som ønsker å overføre lidenskapen sin fra deltid til heltid, som ønsker å fortelle-som-det-er-råd og vært-der-gjort-den visdom. Følg Penelope Trunk på Twitter på @penelopetrunk.

Å lese:  Få WordPress-innholdet ditt til Google Nyheter

Hvem du liker å lese regelmessig avhenger selvfølgelig av preferansene dine, men de seks ovennevnte bloggerne er et godt sted å starte. Leter du etter mer inspirasjon spesifikk for ditt interesseområde eller bransje? Prøv et Google-søk, eller bla gjennom Technoratis bloggkatalog for å se hva som skiller seg ut.

Nye publikasjoner:

Anbefaling