Bygge bro over gapet mellom e-handel og murstein & Mørtel med Oliver

Ettersom det globale e-handelssalget fortsetter å oppleve eksponentiell vekst, samarbeider Hostinger, en leder innen digital handel, med et ledende programvareselskap Oliver POS, for å rulle ut revolusjonerende teknologi for WooCommerce-selgere. Denne siste e-handelsapplikasjonen bringer viktige data direkte inn i salgsstedet fra nettbutikken, og kobler sammen begge kanalene for sømløs lagerstyring og økte salgsmuligheter.

Oliver POS sin skybaserte teknologi gir sanntidsinnsikt i inventar, produkter, salg, bestillinger, kunder og mer. Disse dataene er direkte tilgjengelige fra både POS-systemet og nettbutikken. Det er ikke nødvendig å konfigurere eller fylle ut mer enn én enkelt produktkatalog, og eventuelle endringer som gjøres enten i butikken eller POS-systemet vil automatisk synkroniseres med den andre plattformen. Å gi sanntidssynlighet til lagernivåer og en kjøpers historie gir brukere på tvers av virksomheten en enkel måte å fullføre et salg og gi en personlig opplevelse til hver kunde. Disse dataene kan generere mersalgsanbefalinger, rabatter og tilbud, og spesielle fordeler som gratis frakt i kassen.

“Vanligvis foregår salget i butikk og nett helt adskilt fra hverandre, noe som fører til feilaktige varelager, spredte data og mye bortkastet tid,” sier Jan Stilling, CRO i Oliver. “Med Oliver POS-teknologi forblir WooCommerce-butikken din fullstendig synkronisert med den fysiske butikken din til enhver tid.”

Hostinger er i forkant av kontinuerlig innovasjon for WooCommerce og butikkeierne og byråene som bruker plattformen. Gjennom partnerskapet vil Hostinger være den første løsningsleverandøren som inkluderer denne teknologien som en kjernefunksjon i deres Managed WooCommerce-tilbud, og gir SMB-er og bedrifter et sårt tiltrengt verktøy for å bygge bro over datagapet mellom butikkfronter, nettbutikker, popup-butikker og andre utsalgssteder.

Å lese:  7 beste vertsplattformer for e-handel for 2024

Enda større muligheter ligger i Oliver POS-appbutikken hvor Hostinger aktivt vil lede utvikling av nye apper. Verktøyet er designet for å være tilpasset, og tar imot nye apper som forenkler POS-interaksjoner, inkludert markedsføring, regnskap, planleggingsverktøy og mer – alt for å gjøre salgskonverteringer enklere.

“Nye applikasjonsmuligheter som hever kundeopplevelsen og genererer inntekter på salgsstedet er ubegrensede,” sier Chris Lema, VP of Product i Hostinger. “Når e-handelskanalene utvides, blir behovet for teknologi og datasynkronisering enda viktigere. Vi er glade for å være ledende gjennom åpen kildekode-innovasjon som gir enorm verdi til bransjen.

Nye publikasjoner:

Anbefaling