Bygge et avtalebestillingssystem med WordPress

Å administrere avtaler er en av de største kostnadene for serviceorienterte småbedrifter. Bedrifter som håndterer avtaler manuelt ansetter ofte en eller flere ansatte for å bestille avtaler, planlegge ansatte, ringe påminnelser og en rekke andre administrative oppgaver som følger med å planlegge et travelt kontor.
Det personlige preget er viktig, men å administrere avtaler på gammeldags måte er dyrt og lite effektivt. Det er også utsatt for feil, med dobbeltbestillinger og tapte økter som er vanlig for mange bedrifter. Fremtidsrettede virksomheter automatiserer avtalebestillingsprosessen, og reduserer kostnader og feil.
Den ideelle avtalebestillingstjenesten er nesten helt automatisert. En klient bestemmer seg for å gjøre en avtale og besøker virksomhetens nettside. De blir presentert med en kalender som inkluderer tilgjengelige avtaleplasser. De velger den spilleautomaten som passer best for dem, og legger kanskje inn betalingsdetaljer. Systemet legger inn avtalen i fagpersonens kalender, sender en bekreftelse til oppdragsgiver, og sender også en eller flere purringer på avtaledagen.
WordPress er i stand til å gjøre alt dette, i tillegg til å være et utmerket innholdsstyringssystem for å bygge et nettsted for generering av leads for små bedrifter.

Det ideelle avtalebestillingssystemet

Det er et grunnleggende sett en funksjonalitet som alle kundevendte planleggingssystemer skal gi.

  • Et intuitivt kalendergrensesnitt som kunder kan bruke til å velge dato og klokkeslett for en avtale. Det skal være enkelt å bruke og ikke forvente for mye teknisk evne fra klienter.
  • Flere kalendere for å administrere avtaler for flere fagpersoner og for ulike avtaletyper.
  • Automatiserte påminnelser: det har vist seg at sending av automatiske e-post- eller SMS-påminnelser reduserer manglende oppmøte betydelig.
  • Integrasjon med andre kalendertjenester: profesjonelle foretrekker kanskje å bruke mobilenhetens opprinnelige kalender eller en skykalender som Google Kalender.
Å lese:  Hvordan lage et klientinntaksskjema for din webutviklingsvirksomhet

Fordi WordPress er et så populært innholdsstyringssystem for bedrifter, er det mange programtillegg for avtale å velge mellom. Vi skal ta en titt på to av de mest populære: BirchPress Scheduler og Avtalekalender.
BirchPress-planlegger er en premium avtalebestillingsplugin som krysser av i alle boksene. Det gir et brukervennlig tilpassbart bestillingsskjema som kan bygges inn i alle WordPress-innlegg eller -sider, og konfigurerbare e-postvarsler og påminnelser. BirchPress kan også brukes til å ta kredittkortbetalinger med PayPal eller andre betalingsgatewayer via WooCommerce-integrasjoner.
For nyere bedrifter uten budsjett til å betale for BirchPress, Avtalekalender er et levedyktig alternativ med et gratis alternativ som passer de fleste små bedrifter. Avtalekalender gir en mobilvennlig bookingkalender med e-postvarsler. Premium-versjonen av pluginet legger til mange flere funksjoner, inkludert ubegrenset antall ansatte og tjenester, Google Kalender-synkronisering, e-postpåminnelser og betalingsgateway-integrasjon.
Ingen av pluginene vi har sett på inkluderer innebygd SMS-integrasjon, men hvis du ønsker å sende SMS-varsler til klienter, WP Twilio Core plugin gir tekstmeldingsfunksjonalitet via den populære Twilio-plattformen.
WordPress, kombinert med ytelsesoptimalisert WordPress-hosting og en av planleggingspluginene vi har sett på, er en komplett nettsideløsning for enhver avtalebasert virksomhet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling