Bygge et Dropship-nettsted med merkevareprodukter

Hvis du er som mange nye dropshippere som kommer inn i spillet bare for å finne ut at det er vanskeligere enn det ser ut, er denne artikkelen sannsynligvis for deg. Før vi dykker ned i å bygge et nettsted med merkevareprodukter, la oss vurdere en fiktiv virksomhet i Los Angeles.

Tina’s Bike Service har vært i virksomhet i over 10 år og betjener medlemmer av Los Angeles-samfunnet. I 10 år har Tina jobbet med en liten garasje med å tune, reparere og bygge sykler for kundene sine. Kundene hennes er villige til å betale en premie for å få henne til å jobbe på syklene sine. Mens virksomheten har vært stor og jevnt voksende, kommer mange av kundene til henne for å få service, men drar til nettbutikker eller lokale sportsbutikker for å kjøpe reservedeler, oppgraderinger og tilbehør. Tina har merket trenden og vurderer å åpne en nettbutikk. Hun håper at hun kan gjøre livet til den lojale kunden enklere ved å tilby dem en utvalgt liste over produkter som kan leveres rett på døren. Tinas kunder stoler på henne, og den eneste grunnen til at de søker etter produkter andre steder er fordi hun ikke tilbyr dem for salg (og ikke har nok plass i garasjen for detaljhandel).

Hvorfor bygge et dropship-nettsted med merkevareprodukter vs. AliExpress

Når kundene dine er ekstremt prissensitive og villige til å vente på en god deal, er AliExpress et flott alternativ for drop shipping. AliExpress-leverandører raser ofte for å gi gode kjellerpriser (med lengre frakttider), og som et resultat kan du tilby disse kuppene til kundene dine. Selv om det ofte er en effektiv motivator, er ikke prisen alltid driveren bak enhver kjøpsbeslutning. Hvis prisen alltid var driveren, ville vi sannsynligvis ikke sett mange luksusmerker.

Merkevarelojalitet, på den annen side, kan være en stor driver for høyere dollarsalg i din online og offline virksomhet. Og hvis kundene dine er lojale mot merkevaren din, er det sannsynlig at de vil være interessert i å kjøpe andre merker anbefalt av noen de stoler på (også kjent som deg). Hvis du har et publikum eller kundebase som er lojale og ikke prissensitive, vil du sannsynligvis klare deg godt ved å tilby et dropshipping-nettsted bygget med merkevareprodukter.

Kurering er nøkkelen

Uansett produktkategori eller blanding, er kurering alltid viktig. Kurserte eller nisjenettsteder er lettere å markedsføre, lettere å navigere i, rangeres høyere på søkemotorer, få høyere priser og, viktigst av alt, få mer salg. Fordi du kommer til å selge merkevareprodukter for navnemerkepriser, sørg for å håndplukke varer individuelt eller etter merke/kategori. Tenk på produktene og kategoriene som kundene dine oftest spør etter, og fokuser først på disse varene.

Å lese:  Fordelene med å annonsere på TikTok

Finn gode leverandører

Du kan bli overrasket over å vite at mange leverandører avtaler med datadistribusjonsselskaper for å tilby dropshipping til grossistene deres. Dette betyr at det er mulig å ha et direkte forhold til en leverandør, få gode priser, og også ha et dropshipping-forhold. Mange direkte-til-leverandør-relasjoner vil kreve en slags bevis på eksisterende forretningsforhold eller salgshistorikk. Kan du ikke opprette et forhold til merkevareleverandøren du trenger å selge på nettstedet ditt? Ikke noe problem! Bedrifter liker Engros2b og Doba gjør det enkelt å koble din nye butikk til tusenvis av navnemerker gjennom deres eksisterende grossistforhold.

Bygg et direkte forhold til kundene dine

Og nå tuner vi tilbake til historien om Tinas Bike Service. Bedriften hennes er kjent for fantastisk service. Det er noe hun ikke vil gi opp når hun oppretter en dropship-side. Det er derfor hun bestemte seg for å publisere sine egne vilkår og betingelser, har sterke retningslinjer for oppfyllelse, retur og kundeservice, og har tatt eierskap til å gjøre ting riktig når ting går sidelengs.

Bare fordi du dropshipping navnemerkeprodukter betyr ikke at disse merkene er ansvarlige for kundeservice. Se på retningslinjene til leverandørene dine og gjenta disse retningslinjene i butikken din. Så, når ting ikke går helt som planlagt, kan du ta godt vare på kundene dine med støtte fra fantastiske merkevarer.

Å lese:  Mars videre til våren med disse beste WordPress-tweets

Bygg nye direkte relasjoner med leverandører

Dropshipping-merkevareprodukter er springbrettet til direkte leverandørforhold. Legg merke til hvor mye etterspørsel (hvor mange produktvisninger) og hvor mange salg du ser på månedlig basis. Bryt informasjonen ned etter produkt og merke, og noter trender du ser. Blir visse produkter mer populære? Er det noen merker som ser et høyt antall visninger, men færre kjøp? Fordi dropshipping ofte er dyrere for alle (rabatten din er lavere og fraktkostnaden er vanligvis høyere), er det fornuftig å oppsøke direkte relasjoner med leverandører bevæpnet med de virkelige dataene du ser i månedlige rapporter. Så, i stedet for å selge litt over detaljhandelen, vil du kunne forhandle frem engrospriser som holder deg konkurransedyktig med andre i din bransje. Som dropshipper av merkevareprodukter bør målet ditt være å bli en direkte grossist for så mange produkter som mulig.

Konklusjon

Å bygge et dropship-nettsted med merkevareprodukter er en fin måte å rulle eksisterende kundelojalitet og tillit inn i en ny eller utvidet bransje og nå ut til folk der de handler hver eneste dag. Selvfølgelig, hvis du er klar til å begynne å bygge din dropshipping-butikk, er det beste stedet å starte med et administrert WooCommerce-selskap. Trenger du hjelp til å komme i gang? Bare gi oss et rop!

Å lese:  Den beste "linken i bio" er din egen landingsside for sosiale medier, ikke LinkTree

Nye publikasjoner:

Anbefaling