Dashclicks Black Friday-salg: [Up to 50%]

Kjærlighet er å dele!

Dashclicks Black Friday-salg er her, og det er den perfekte muligheten til å gripe noen av de beste white-label-tjenestene der ute.

Dashclicks er en plattform som tilbyr white-label markedsføring, salgs- og serviceprogramvare for forhandlere, og under Black Friday-salget kan du få dem til en rabattert pris.

Hvis du ønsker å utvide virksomheten din og gi kundene dine førsteklasses tjenester, er Dashclicks den perfekte løsningen.

Med Dashclicks 2.0 kan du selge og markedsføre deres tjenester/produkter til dine kunder, og plattformen tar seg av resten.

Enten du er ute etter SEO-tjenester, administrasjon av sosiale medier eller webutvikling, har Dashclicks deg dekket.

  • Dashclicks Black Friday-salg er den perfekte muligheten til å gripe noen av de beste white-label-tjenestene på markedet.
  • Med Dashclicks 2.0 kan du selge og markedsføre deres tjenester/produkter til dine kunder, og plattformen tar seg av resten.
  • Enten du er ute etter SEO-tjenester, administrasjon av sosiale medier eller webutvikling, har Dashclicks deg dekket.

Dashclicks Black Friday-salg

Dashclicks Black Friday-salgDashclicks Black Friday-salg

Årets Dashclick black Friday-salg forventes å bli større og bedre enn noen gang, med rabatter på opptil 40 % på alle bestillinger.

Å lese:  30 beste gratis tallfonter

Dashclicks er en white-label-plattform som tilbyr en rekke verktøy for å administrere virksomheter i alle størrelser, inkludert frilansere, selskaper, markedsføringsteam og alle andre som trenger ende-til-ende-planer for å starte nye byråer.

Med Dashclicks kan du selge og markedsføre deres tjenester/produkter til dine kunder og utvide virksomheten din.

Under Black Friday-salget kan du spare stort på alle Dashclicks-produkter.

Enten du leter etter verktøy for automatisering av markedsføring, SEO-tjenester, programvare for administrasjon av sosiale medier eller andre markedsføringsrelaterte verktøy, vil du garantert finne noe som passer dine behov.

White Label Fulfillment å kjøpe på Dashclicks

Dashclicks white label-tjenesterDashclicks white label-tjenester

Hvis du leter etter white-label-tjenester å tilby kundene dine, har Dashclicks en rekke alternativer tilgjengelig under deres Black Friday-salg.

Dashclicks tilbyr et bredt spekter av oppfyllelsestjenester, inkludert webdesign og utvikling, SEO, PPC-annonsering, administrasjon av sosiale medier og mer.

Når du kjøper en oppfyllelsestjeneste fra Dashclicks, kan du være trygg på at prosjektet ditt vil bli fullført av et team av erfarne fagfolk som er dedikert til å levere resultater av høy kvalitet.

Her er noen av tjenestene du kan kjøpe på Dashclicks og videreselge til kundene dine:

#1. Facebook-annonser

Dashclicks tilbyr white-label Facebook Ads-administrasjonstjenester. Du kan kjøpe en pakke som inkluderer annonseoppretting, målretting og optimalisering.

Dette er et flott alternativ for kunder som ønsker å annonsere på Facebook, men som ikke har tid eller kompetanse til å administrere sine egne kampanjer.

Å lese:  De beste Black Friday-tilbudene for digital handel

#2. Google Ads

Dashclicks tilbyr også Google Ads-administrasjonstjenester med hvit etikett. Du kan kjøpe en pakke som inkluderer annonseoppretting, målretting og optimalisering.

Dette er et flott alternativ for kunder som ønsker å annonsere på Google, men som ikke har tid eller ekspertise til å administrere sine egne kampanjer.

#3. TikTok-annonser

Hvis kundene dine er interessert i å annonsere på TikTok, har Dashclick white label TikTok Ads-administrasjonstjenester tilgjengelig.

Du kan kjøpe en pakke som inkluderer annonseoppretting, målretting og optimalisering.

#4. SEO

Dashclicks tilbyr white-label SEO-tjenester som kan hjelpe kundene dine med å forbedre søkemotorrangeringene sine.

Du kan kjøpe en pakke som inkluderer søkeordundersøkelser, optimalisering på siden og koblingsbygging.

Tilbakekoblinger er en viktig faktor i SEO, og Dashclicks tilbyr white-label tilbakekoblingstjenester. Du kan kjøpe en pakke som inneholder høykvalitets tilbakekoblinger fra anerkjente nettsteder.

#6. Innhold

Dashclicks tilbyr også tjenester for oppretting av white label-innhold. Du kan kjøpe en pakke som inkluderer blogginnlegg, innlegg i sosiale medier og andre typer innhold.

#7. Sosialt innlegg

Hvis kundene dine trenger hjelp til å administrere sosiale mediekontoer, har Dashclick sosiale medietjenester tilgjengelig.

Du kan kjøpe en pakke som inkluderer innholdsoppretting, planlegging og publisering.

#8. Liste

Til slutt tilbyr Dashclicks administrasjonstjenester for hvite etiketter. Du kan kjøpe en pakke som inkluderer administrasjon av kundenes bedriftsoppføringer på nettsteder som Google Min bedrift, Yelp og mer.

Å lese:  Sellvia Black Friday-tilbud: [Get Huge Discounts]

Dette er tjenestene som brukere kan kjøpe på Dashlicks med Black Friday-salg for å videreselge til kundene sine.

Med disse tjenestene kan du tilby kundene dine en rekke digitale markedsføringsløsninger og hjelpe dem med å vokse virksomheten.

Dashclicks priser

Dashclicks priserDashclicks priser

Dashclicks tilbyr en fleksibel prisstruktur som kan romme bedrifter i alle størrelser.

Grunnplanen starter på $99 per måned, som inkluderer tilgang til alle plattformens verktøy og funksjoner.

Det er ingen konfigureringsgebyrer, så du kan komme i gang med en gang uten å pådra deg noen ekstra kostnader.

Hvis du ser etter tilleggstjenester, tilbyr Dashclicks tillegg som du kan kjøpe mot en ekstra avgift.

For eksempel lar InstaSites-appen deg lage og administrere nettsteder for kundene dine, mens DashSites-appen gir deg en rekke forhåndsbygde nettsteder som du kan tilpasse etter din smak.

Dashclicks tilbyr også en rekke rapporterings- og analyseverktøy som kan hjelpe deg med å spore markedsføringskampanjene dine og måle avkastningen på investeringen.

Disse verktøyene er inkludert i grunnplanen, så du trenger ikke å betale ekstra for å få tilgang til dem.

Konklusjon

Under Black Friday og Cyber ​​​​Monday kan du dra nytte av eksklusive tilbud og rabatter som tilbys av Dashclicks.

Dette er en flott mulighet til å spare penger og investere i virksomheten din. Med de riktige verktøyene og ressursene kan du ta din digitale markedsføring til neste nivå og nå dine mål raskere.

Å lese:  Planlegging av salg & Markedsføring for Black Friday

Enten du er en liten bedriftseier eller et digitalt markedsføringsbyrå, kan Dashclicks hjelpe deg med å strømlinjeforme arbeidsflytene dine, automatisere oppgaver og få tilgang til alle dataene dine på ett sted.

Med sine kraftige integrasjoner kan du enkelt koble til populære plattformer som blant annet Facebook Ads, Google Ads og LinkedIn Ads.

Nye publikasjoner:

Anbefaling