De 5 beste Facebook-markedsføringsverktøyene du bør bruke akkurat nå

Facebook er ikke lenger bare en bilde- og videodelingsplattform; det har blitt et populært sted for merkevarer over hele verden å drive og utvide virksomheten sin.

Ifølge HubSpot, over 200 millioner bedrifter bruker Facebooks apper og gratisverktøy.

Hvis du ikke allerede bygger og markedsfører merkevaren din på Facebook, start nå. Du kan oppgradere bedriften din med Facebook gratis og dra nytte av dens mange flotte funksjoner.

Men hvis du allerede er på Facebook og synes bedriften din ikke gjør det bra på den største sosiale medieplattformen, er her et spørsmål til deg.

Sliter du ofte med konsekvent å publisere og markedsføre merkevaren din, administrere annonser, engasjere seg med publikum og holde styr på innsikt og analyser? Hvis du nikker samtykkende, er denne bloggen løsningen på plagene dine.

Det finnes mange markedsføringsverktøy på Facebook forenkle oppgavene dine med automatisering. Med Facebook-markedsføringsverktøy kan du enkelt planlegge, opprette, planlegge og publisere innhold på Facebook-sidene dine fra ett enkelt dashbord.

Her har vi samlet noen av de beste Facebook-markedsføringsverktøyene for deg i denne bloggen.

La oss utforske dem en etter en!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot er et av de beste Facebook-markedsføringsverktøyene som kan hjelpe deg opprette, planlegge og publisere innhold og så mye mer for å utvide merkevaren/virksomheten din.

Det er et rimelig, brukervennlig verktøy fullt av overlegne og fantastiske funksjoner for å fornye bedriften din på Facebook. Du kan nevne andre sider, merke steder, tilpasse CTA-knapper og til og med målrette mot spesifikke målgrupper med SocialPilot.

Du kan også opprette, planlegge og administrere Facebook-annonsene dine direkte fra SocialPilot-verktøyet og få maksimal rekkevidde for ditt mest engasjerende innhold.

Med SocialPilot kan du legge ut innlegg til ulike sosiale plattformer, fra Facebook, Instagram og Twitter til Linkedin, Pinterest, Google My Business og til og med TikTok, fra ett enkelt dashbord.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt Facebook-markedsføringsverktøy?

 • Den lager enkelt tidsplaner og publiserer innlegg med bilder og videoer for flere Facebook-sider og grupper fra ett enkelt dashbord. Dens sosiale kalenderfunksjon gir deg en makro og en mikrovisning av strategien din for sosiale medier. Du kan enten sjekke timeplanen din i detalj eller bare få et glimt av den i oversikten.
 • Sosial innboks-funksjonen samler alle samtalene dine som kommentarer eller meldinger for enkel administrasjon. Denne funksjonen hjelper deg også å holde styr på åpne samtaler.
 • Med SocialPilot kan du tilpasse merkefarger, logoer og mer.
 • Du kan gjøre Facebook-innleggene og meldingene dine mer kreative og engasjerende ved å legge til emojier, GIF-er og infografikk.
 • Du kan også opprette, planlegge, legge ut og administrere Facebook-annonsene dine direkte fra SocialPilot.
 • Du kan generere kvalitetspoeng fra Facebook direkte på SocialPilot.
 • Du kan også redigere annonseinnlegget ditt, tilpasse CTA for ditt spesifikke mål, velge målgruppen din og til og med overvåke Facebook-annonsene dine.
 • Den planlegger opptil 500 Facebook-innlegg med bilder og lenker med en enkelt opplasting.
 • Du kan få all innsikt og data for Facebook-kontoen din og sideytelsen med diagrammer og grafer med nøkkeltall.
 • Med Facebook-publikumsinnsikten kan du identifisere hvilket innhold som er mer engasjerende og den beste tiden å legge ut for maksimale resultater.
 • Du kan tilpasse Facebook-rapportene dine med merkevarebyggingen din og gi dem et personlig, men likevel profesjonelt preg. Du kan deretter dele disse rapportene med kundene dine via e-post og også laste dem ned som PDF-filer.
Å lese:  NightCafe-anmeldelse: Er det den beste AI-kunstgeneratoren?

Hva sier folk om SocialPilot?

Rachael A

Den utfører sine grunnleggende funksjoner veldig bra, spesielt når du administrerer mange sosiale mediekontoer for ett merke eller på tvers av to merker. Det er flott for travle lag med mye å legge ut og flott for folk som liker å planlegge. Programmet lar deg også legge ut den samme meldingen et par dager på rad, noe ikke alle programmer liker.

Lindsey F.

SocialPilot har økt produktiviteten min og gjort meg mye mer effektiv i mine sosiale medier. Jeg elsker absolutt å kunne planlegge alle innleggene mine på sosiale medier på ett sted for uken på alle plattformer. Det gjør jobben min så lett, og jeg trenger ikke å huske å fortsette å skrive hele tiden.

Weronika K

Den er veldig enkel å bruke og kombinerer alle dine sosiale mediekontoer. Jeg brukte den til å legge ut på Facebook-siden min. Dette er den billigste og mest funksjonelle programvaren som gjør det enklere å administrere kontoene dine.

2. Buffer

Buffer

Buffer er et av de populære Facebook-markedsføringsverktøyene du kan bruke til å bygge publikum og utvide virksomheten din. Du kan planlegge, planlegge og publisere imponerende Facebook-innlegg som vil føre til meningsfylt engasjement.

Du kan også måle og sammenligne ytelsen til Facebook-innleggene dinelage kvalitetsrapporter og få anbefalinger for å øke engasjement og salg.

Buffer har en nettleserutvidelse som integreres med WordPress og andre verktøy for å finne, lagre og distribuere innhold. Du kan også legge til innhold fra hele nettet og dele det på Facebook-sidene dine.

Å lese:  Nikita Bier: Råd fra Gas & tbh App $100M Exit Founder - Business

fordeler

 • Det er brukervennlig; selv en nybegynner kan lett lære Buffer.
 • Den lar deg tilpasse tider og dager for innlegg.
 • Den tilbyr analyser og sporingsinformasjon for innleggene dine.
 • Du kan publisere et gammelt innlegg på nytt.
 • Du kan se alle innleggskommentarer og kommentarer fra Buffer.

Ron R.

Denne programvaren har vært min favorittkø for sosiale medier i mange år. Jeg har hele personalet mitt som bruker det, og jeg bruker det på flere selskaper. Det gir meg muligheten til enkelt å legge til innhold og innlegg fra datamaskinen eller telefonen min. Det hjelper meg å planlegge og holde meg oppdatert på alle sosiale mediesider.

Ulemper

 • Oppgraderingene fører noen ganger til tap av funksjoner.
 • Prisstrukturen er litt forvirrende.
 • Kundestøtten er dårlig med forsinkede svar.

Elyse B.

Det eneste jeg ikke er en stor fan av med Buffer er analyseressursene. Det er ikke på nivå med for eksempel Google Analytics, men jeg er greit med dette fordi sidene mine på sosiale medier selv tilbyr tilstrekkelige ressurser her.

3. Agorapuls

AgoraPulse

Agora puls er et brukervennlig Facebook-markedsføringsverktøy med utrolige funksjoner. Det gjør det mulig for merkevarer å planlegge og publisere innhold og administrere meldinger på sosiale medier fra ett enkelt dashbord.

Agorapulse lar deg oppdage trender og innsikt om merkevaren din og dine konkurrenter også. Den lager også handlingsrettede rapporter som avslører hva som fungerer og hva som ikke er for bedriften din.

fordeler

 • Du kan ha alle dine kommentarer og meldinger fra forskjellige plattformer på ett sted og svare på dem direkte gjennom Agorapulse.
 • Den har integrasjon med Canva.
 • Supportteamet deres er flott og alltid villig til å hjelpe.

Cynthia M

Kundeservicen er ute av denne verden og bemerkelsesverdig. Å drive en bedrift generelt er veldig stressende. Men hvis du mangler sosial valuta, går du glipp av noe vekstpotensial, så kom i gang og kom i gang med spillet i dag! Vi elsker deg Agorapulse, takk for at du tok vårt team av studenter under englevingene dine!

Ulemper

 • Det er ikke budsjettvennlig sammenlignet med andre lignende Facebook-markedsføringsverktøy på markedet.
 • Agorapulses mobilapp er ikke brukervennlig.
 • Du må betale ekstra for å få rapporter og analyser.

Tiffany R

Å legge til funksjoner (som å legge til en konkurrent for rapporteringsformål) er dyrt. Det er også dyrt å legge til teammedlemmer, noe som er en ulempe for oss.

4. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite er et Facebook-markedsføringsverktøy som kan hjelpe deg med å administrere og planlegge innholdet ditt på tvers av forskjellige kontoer.

Det kan hjelpe deg optimalisere Facebook-annonsekampanjene dine, skap engasjement og bygg merkevaren din. Det er litt av et komplekst verktøy og kan derfor ta deg litt tid å finne ut og lære riktig bruk av funksjonene.

Å lese:  4 smarte måter å bruke teknologi for å tjene penger

fordeler

 • Den lar deg koble til mer enn 150 apper.
 • Den lar deg se meldinger og kommentarer på innleggene dine og engasjere deg med følgerne dine uten å måtte besøke Facebook.
 • Den lar deg administrere alle dine sosiale mediekontoer fra ett enkelt dashbord.

Hannah W.

Hootsuite har av og til gratis webinarer for å hjelpe med å bygge plattformen. De tilbyr også tilleggssertifiseringer mot en ekstra kostnad hvis du er interessert i å lære mer om betalt annonsering eller lignende. Hootsuite er enkel å bruke, har noen flotte feilsøkingsartikler og vanlige spørsmål.

Ulemper

 • Det er ikke budsjettvennlig.
 • Du kan ikke få analytiske rapporter og innsikt med mindre du har kjøpt den betalte versjonen.
 • HootSuite-nettstedet er noen ganger litt glitchy.
 • Den støtter ikke direkte publisering på Instagram.
 • Den kan ikke oppdage om trafikken din kommer fra et ekte menneske eller en automatisert robot.

Lauren M.

Det kan til tider bli ganske problematisk når det prøver å trekke opp forhåndsvisningen av koblingen, noe som definitivt bremser hele prosessen. Å bytte mellom visninger kan også være en dra. Merking av brukere og merkevarer ødelegger vanligvis siden. Og når taggefunksjonen FUNGERER, er miniatyrbildene så små at det er vanskelig å bekrefte om du tagger rett person eller ikke.

5. Canva

Canva

Canva er et enestående designverktøy som lar deg lage fantastisk innhold for Facebook-sidene dine. Med dette verktøyet kan du enkelt lage Facebook-innlegg, omslag, annonser, historier, videoer, logoer og mye mer.

Dette Facebook-markedsføringsverktøyet er ikke bare begrenset til design. Du kan også planlegg innholdet ditt ved hjelp av innholdsplanleggeren fungerer og sparer mye tid.

fordeler

 • Den har mange maler som du kan tilpasse i henhold til din smak og krav.
 • Du kan lage, tilpasse og dele Canva-designene dine med bare noen få klikk.
 • Gratisversjonen har et innholdsbibliotek fylt med mange tilpassbare elementer for innholdsskapingene dine.

Jordan W

Det er en veldig tilgjengelig og engasjerende plattform. Stort sett alt jeg har der har vært rent og profesjonelt, til tross for min egen læringskurve for grafisk design. Den er definitivt laget med tanke på flere nivåer av brukere.

Ulemper

 • Programvaren har svært begrensede bilderedigeringsfunksjoner i sin gratisversjon.
 • Canva er ikke tilgjengelig for bruk i frakoblet modus.
 • Mange bilder er ikke gratis.

Sekharendu G.

Det lagdelte konseptet er ikke avansert, så noen grunnleggende funksjoner kan brukes, men for maskering og mer avanserte bilderedigeringsfunksjoner må du gå tilbake til photoshop, redigere det og importere det til Canva.

Oppsumer

For å bygge merkevaren din, utvide kundenettverket og selge produktene/tjenestene dine, er det viktig å promotere bedriften din på Facebook. Disse Facebook-markedsføringsverktøyene gjør arbeidet ditt enklere, tidsbesparende og fordelaktig for bedriften din.

Å lese:  7 beste verktøy for generator for personvernregler for WordPress

Ved å bruke disse verktøyene vil du få enorm rekkevidde og engasjement for innleggene dine på Facebook-siden. Det er nå din tur til å velge den som passer best for din bedrifts behov.

Hvis du fortsatt er ubesluttsom, gjør vi det enkelt for deg.

Med SocialPilotdu kan planlegge, planlegge og publisere innholdet ditt på Facebook-bedriftssiden din uten problemer og gjøre mye mer.

Registrer deg for prøveversjonen vår, be om en demo og avgjør selv!

vanlige spørsmål

🌟 Hva er de beste Facebook-markedsføringsverktøyene for merkevarer og bedrifter?

Det anbefales at du poster minst en gang om dagen eller så ofte som tre til fire ganger i uken. Merker som publiserer konsekvent på Instagram har en tendens til å se forbedrede resultater og vekst. Ifølge flere studier får kontoer som legger ut hver dag Instagram-følgere raskere enn de som legger ut sjeldnere.

🌟 Hvordan planlegger jeg innholdet mitt for Instagram?

Nedenfor er en liste over noen av de beste Facebook-markedsføringsverktøyene for merkevarer og bedrifter:

 • SocialPilot
 • Buffer
 • Agora puls
 • Hootsuite
 • Canva

🌟 Hvorfor bør jeg bruke Facebooks markedsføringsverktøy?

Det er enkelt å lage, planlegge og publisere innhold med Facebooks markedsføringsverktøy. Disse verktøyene kan hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder, øke produktsalget ditt og hjelpe deg med å øke merkevaren din jevnt og trutt. Facebook-markedsføringsverktøy vil enkelt automatisere oppgaver som du ellers ville måtte gjøre manuelt.

🌟 Hvordan starter jeg markedsføring på Facebook?

For å starte markedsføring på Facebook er det første du må gjøre å lage en Facebook-bedriftsside. Denne siden er plattformen der du kan markedsføre merkevaren/bedriftens produkter og tjenester.

Når dette er gjort, må du planlegge strategiene dine for hva og når du vil legge ut merkeinnholdet ditt. Du kan forenkle disse oppgavene ved hjelp av Facebooks markedsføringsverktøy.

🌟 Hva er den beste tiden å legge ut på Facebook?

Den beste tiden å legge ut på Facebook er fra 12:00 til 15:00 på hverdager, mens det i helgene er mellom 12:00 og 13:00

Torsdag, fredag, lørdag og søndag er de beste dagene for å legge ut bloggen, bildet eller videoen din. I helgene får du mer trafikk og engasjement fordi de fleste bruker tiden sin på Facebook til å scrolle og engasjere seg i innhold.

🌟 Hvor ofte bør jeg legge ut på Facebook?

De fleste studier har vist at det er nok å legge ut på Facebook én gang om dagen. Maksimum vil være to innlegg per dag, og minimum vil være tre innlegg per uke for å få konsekvent rekkevidde og engasjement.

Nye publikasjoner:

Anbefaling