De 7 raskeste WordPress-temaene

Hva er de 7 raskeste WordPress-temaene der ute? Med et bredt utvalg av gratis eller premium-temaer tilgjengelig, kan det absolutt bli en overveldende prosess å velge riktig verktøy. Det er derfor vi er her i dag – for å presentere noen av de hurtiglastende, SEO-vennlige, førsteklasses løsningene som vil bringe virksomheten din til neste nivå.

GenererTrykk

 • Hastighet/ytelsespoeng: 99 %
 • YSlav poengsum: 94 %
 • Total størrelse: 39,8KB
 • Fullastet: 1,1 sek
 • HTTP-forespørsler: 10

Vårt første valg er GenererTrykk, et populært og fleksibelt tema med fokus på brukervennlighet og hastighet. Det er en beundringsverdig SEO-vennlig løsning som vil hjelpe deg med å forbedre rangeringen din selv før du legger til innholdet. Hvordan er dette mulig?

Vel, SEO-optimaliserte temaer har en kodebase som følger de beste søkemotorpraksisene. På denne måten er det lettere for Google-roboter å gjennomsøke nettstedet ditt og gjenkjenne det som relevant.

GeneratePress er et svært nyttig verktøy med en 5-stjerners rangering og tusenvis av mennesker som laster det ned på daglig basis. Ikke rart, siden vi snakker om et lett tema kan du enkelt justere til hvilken som helst foretrukket nisje. Den passer også godt sammen med ulike sidebyggere, sammen med Elementor, et nyttig verktøy som endrer mobil- og desktopversjoner av nettstedet ditt. Trenger du å bruke den på et annet språk? Ingen grunn til bekymring, den er oversettelsesklar for mer enn 20 av dem.

Dette temaet er gratis med mindre du vil oppgradere det til premiumversjonen. I så fall er prisen $59 årlig eller $249 hvis du vil gjøre det til en engangsbetaling.

Astra

 • Hastighet/ytelsespoeng: 99 %
 • YSlav poengsum: 92 %
 • Total størrelse: 107 KB
 • Fullastet: 0,9 sek
 • HTTP-forespørsler: 15
Å lese:  45 raskeste WordPress-temaer å bruke i 2024

Astra er en annen lett, rask og svært tilpassbar løsning som i det siste har vokst raskt i popularitet. Når den er installert på WordPress, vil du se at den har et fullstendig forberedt forhåndslaget nettsted der du kan endre de fleste av temaets elementer uten å berøre koden. For eksempel er det layoutinnstillinger som tilbyr et alternativ for å legge til sidefelt, overskrifter eller enkeltsideoppsett.

Dens raske og høykvalitets ytelse skjer på grunn av eliminering av jQuery-avhengigheter – som faktisk skaper forsinkelser på nettstedet ditt. Dette spesielle temaet tilbyr også oversettelser til forskjellige språk.

Du kan integrere Astra med noen tredjeparts plugins som Yoast, LearnDash eller WooCommerce. Faktisk har den til og med noen spesielle WooComerce-relaterte innstillinger du ikke finner på noen vanlige temaer. Så, er dette temaet verdt å prøve? Det er det absolutt – og det er noe over en million aktive brukere og nesten 5000 5-stjerners anmeldelser kan bekrefte.

Samme som med GeneratePress, gir Astra også en gratis base samt muligheten til å kjøpe premium-tillegg. Startprisen for den oppgraderte versjonen er $47.

Neve

 • Hastighet/ytelsespoeng: 99 %
 • YSlav poengsum: 93 %
 • Total størrelse: 57,6 KB
 • Fullastet: 0,9 sek
 • HTTP-forespørsler: 12

Vårt tredje valg er Neve, som er et annet anerkjent, rask lasting og flerbrukstema der du kan basere innholdet ditt. Den tilbyr mange WordPress-tilpasningskontroller, sammen med forhåndsbygde demosider laget med Elementor.

Med Neve kan du endre topptekst og bunntekst samt velge mellom ulike oppsett. I tillegg til det bringer Neve over 120 demo-nettsteder som kan være et utmerket utgangspunkt for å sette WordPress-nettstedet ditt. Den gode nyheten er at rundt en tredjedel av dem er gratis.

Å lese:  Intel kunngjør 12. generasjonsbrikker på CES; hevder raskeste mobilbrikkesetttittel

Samme som med tidligere alternativer, er det vanlige temaet også helt gratis. Premium-versjonen har derimot en startpris på $59. Den tilbyr tilleggsfunksjoner som bloggboost, tilpasset layout, overskrift og en rekke oppdateringer som kan hjelpe deg med å tilpasse nettstedet ditt.

Zakra

 • Hastighet/ytelsespoeng: 99 %
 • YSlav poengsum: 87 %
 • Total størrelse: 97,1 KB
 • Fullastet: 0,6 sek
 • HTTP-forespørsler: 16

Zakra er det neste godt utformede, raske og lette temaet med mange demoer som kan hjelpe deg med å skape et ganske unikt utseende for nettstedet ditt. Den kobles sammen med ulike sidebygger-plugins. Den er AMP-klar og fullstendig responsiv, noe som betyr at nettstedet ditt vil bli justert til alle skjermer og enheter de besøkende bruker.

En av tingene du helt sikkert vil like med dette temaet er hvor godt dokumentert det er sammenlignet med noen andre gratis. Zakra lar deg justere bloggens stil med et bredt spekter av rutenettdesign og oppsett. Det er mange typografialternativer, ganske fleksible sidefelter og mange flere andre tilpasningselementer som vil hjelpe med å forme siden din slik du vil.

Den er multifunksjonell, men har også noen e-handelsdemoer der du får viktige tilpasningsverktøy for nettbutikken din. Det pares med Elementor og er ganske SEO-vennlig.

Kjerneversjonen er gratis, mens prisen for premium-alternativet starter fra $149. Det går faktisk høyere, avhengig av pakken du kjøper.

Tilpass

 • Hastighet/ytelsespoeng: 99 %
 • YSlav poengsum: 90 %
 • Total størrelse: 381 KB
 • Fullastet: 1,5 sek
 • HTTP-forespørsler: 19

Selv navnet antyder det – Tilpass er et hurtiginnlastingstema som handler om funksjoner som tillater tilpasning på avansert nivå. Det er enkelt å bruke og enkelt å tilpasse til alle typer innhold.

Customify gir deg en rekke demoalternativer som lar deg være kreativ og endre alle deler av nettstedet ditt på en foretrukket måte. Dette verktøyet er svært allsidig, og det er derfor det er spesielt nyttig for små bedrifter, e-handel, porteføljer eller nettsteder ledet av ideelle organisasjoner.

Å lese:  Hva er PHP-arbeidere?

Den forenklede designen tilbyr en fleksibel overskrift, klebrige innlegg, venstre/høyre sidefelt og mange andre nyttige funksjoner som vil komme godt med for å tilpasse nettstedet ditt.

Det er godt kompatibelt med Elementor og noen mye brukte plugins som WooCommerce. Dette temaet kommer også som en utmerket SEO-løsning som vil hjelpe deg å nå høyere Google-rangeringer.

Prisen for premium-alternativet starter på $59.

Page Builder Framework

 • Hastighet/ytelsespoeng: 98 %
 • YSlow-poengsum: 93 %
 • Total størrelse: 69 KB
 • Fullastet: sek: 1,2 sek
 • HTTP-forespørsler: 11

Hvis du leter etter en minimalistisk, men likevel velbalansert kombinasjon av tilpasningsverktøy og hastighet, Page Builder Framework er det. Dette temaet er lett og ganske likt GeneratePress og Astra. Likevel, som navnet sier, er det faktisk mer orientert mot sidebygging.

Du kan enkelt integrere det med sidebyggere samt utvikle et bredt utvalg av nettstedsdesign uten å avbryte koden.

Page Builder Framework er også et SEO-vennlig verktøy som helt sikkert vil hjelpe deg med å sette opp en side Google vil kunne gjenkjenne som en verdifull kilde til relevant informasjon. Du trenger ikke å slite med å tilpasse nettsiden til mobil- eller nettbrettskjermer, for dette temaet gjør det allerede for deg.

X-tema

 • Hastighet/ytelsespoeng: 98 %
 • YSlav poengsum: 91 %
 • Total størrelse: 122 KB
 • Fullastet: 1,2 sek
 • HTTP-forespørsler: 12

Kanskje du er klar for X-tema? Det er et moderne WordPress-tema som gir forskjellige nyttige verktøy og utmerkede plugins som kan hjelpe med å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt. Den er svært tilpassbar, slik at du kan gjøre nesten alle endringer du tenker på.

Å lese:  Revisjon av WordPress-nettstedets ytelse med Lighthouse

Det er også multifunksjonelt og integrert med WooCommerce, og det er derfor det passer for enhver type virksomhet. Sammen med det leverer den 5 forskjellige demoer. Med tanke på at det er så mange tilpasningsfunksjoner, tror du kanskje det ikke er så raskt – men det laster fullt innen 1,2 sekunder, noe som er en utmerket hastighetspoeng.

Selv om du ikke har noen erfaring med koding, gjør X-tema det hele veldig enkelt med dra-og-slipp-byggesystemet. Layout, navigasjonsalternativer, et utvalg innholdsblokker, malbehandling – alt er der for å hjelpe deg med å gi bedriften din en ny dimensjon.

Konklusjon

Nettstedshastighet er en av de essensielle funksjonene som uten tvil vil påvirke kundens anmeldelser positivt. Ikke bare det; det forbedrer også SEO-rangeringen din og øker genereringen av organisk trafikk. Det er det viktige trinnet som til slutt fører til å tiltrekke seg besøkende i tillegg til å gjøre dem til abonnenter eller kunder.

Google-rangering er et annet element som er avgjørende for virksomheten din. Det er derfor disse 7 superraske WordPress-temaene gjør dette til en del enklere og gjør bedriften din til et SEO-vennlig nettsted før du i det hele tatt angir innholdet. De er også ganske nyttige fordi hver av dem har noen forskjellige funksjoner og flotte tilpasningsverktøy for å endre nettstedet ditt på en foretrukket måte.

Alt i alt er det umulig å avklare hvilket tema som fortjener en trone – det er derfor vi håper denne listen kan hjelpe deg med å velge det som passer dine behov best. Er det noe spesielt WordPress-tema du vil legge til her?

Nye publikasjoner:

Anbefaling