Den ultimate Magento 2-sjekklisten for ytelse

Hos Hostinger bruker vi betydelig tid på å optimalisere infrastrukturen vår for å gjøre Magento 2-butikken din raskere. Etter år med forskning og utvikling har vi satt sammen den ultimate Magento 2-sjekklisten for ytelse.

Fortsett å lese for åtte handlingsdyktige teknikker i denne Magento 2-sjekklisten for å optimalisere nettstedet ditt.

Magento 2 Sjekkliste for ytelse

1. Fjern ubrukte moduler

Magento 2 kommer med mange forhåndsinstallerte moduler som ikke alltid er nødvendig. Yireo laget en flott modul for å deaktivere de valgfrie modulene du ikke trenger gjennom komponist.

Ideen bak modulen er ganske enkel: du erstatter enhver ubrukt modul med ingenting for å unngå å laste ubrukte moduler og klasser. Denne modulen og en fullstendig fremgangsmåte finner du her.

2. Aktiver CSS/JS-minifisering og sammenslåing

Å forminske og slå sammen CSS-filer kan i stor grad forbedre lastetidene og den generelle ytelsen til butikken din ved å redusere antall forespørsler fra nettstedet ditt når du laster inn en side.

Å lese:  Hvordan legge til oppskriftsskjema i WordPress (den enkle måten)

Du kan forminske og slå sammen CSS- og JS-filer fra administrasjonspanelet ved å navigere til Utvikler-fanen under Butikker > Konfigurasjon > Avansert (husk at denne fanen bare vises hvis du bruker utviklermodus).

Magento anbefaler å bruke en tredjeparts plugin som Ballepresse eller MagePack for JS-bunting gitt at Magentos buntingmekanismer ikke er optimale og kun bør brukes som reservealternativer.

3. Aktiver produksjonsmodus

Selv om denne kan virke enkel, er antallet nettsteder vi ser med en annen modus i Magento svimlende. Ingen skal kjøre Magento 2 i produksjon i en annen modus, men vi ser fortsatt for mange butikker som kjører på enten standard- eller utviklermodus.

Den beste måten å bytte modus på er via CLI:

php bin/magento:deploy:modus:show

for å se hvilken modus butikken din bruker og

php bin/magento deploy:mode:set produksjon

for å angi produksjonsmodus.

4. Bruk Redis for Session/Default og Full Page Cache

Redis er en av de mest brukte nøkkel-/verdidatabasemotorene og Magento 2 kommer med integrert støtte for å bruke den som både sesjonslagring og standard/helside. For å konfigurere butikken din til å bruke Redis, kjør følgende kommandoer fra rotmappen din:

bin/magento setup:config:set –cache-backend=redis –cache-backend-redis-=…

bin/magento setup:config:set –session-save=redis –session-save-redis-=…

Du kan finne en fullstendig liste over Redis-konfigurasjonsparametere og verdier for økter her og for hele sidebufferen her.

Å lese:  4 beste Live Chat-programvare for kundeservice for e-handel i 2024

Siden Magento 2.4 ble MySql avviklet (og fjernet) og Elasticsearch ble introdusert som katalogsøkemotoren, noe som i stor grad forbedret hastigheten og resultatene av søkene.

For å aktivere Elasticsearch, naviger til administrasjonspanelet og under Butikker > Innstillinger > Konfigurasjon > Katalog > Katalog > Katalogsøk, hvor du finner en fane som heter Søkemotor.

Konfigurer butikken din til å bruke Elasticsearch-endepunktet ditt, klikk Test tilkobling og hvis alt fungerte, er du klar. Du kan finne den komplette listen over parametere for å konfigurere Elasticsearch her.

6. Bruk lakk for å øke hastigheten på responstiden/TTFB

Du enten elsker eller hater Varnish, men på slutten av dagen forbedrer det TTFB betraktelig, og hvis konfigurert riktig, kan det gjøre underverker for den generelle brukervennligheten og brukeropplevelsen til nettstedet ditt. Magento 2 har en ut av esken integrasjon, noe som gjør lakkkonfigurasjonen veldig enkel.

For å konfigurere Varnish, naviger til Butikker > Innstillinger > Konfigurasjon > Avansert > System > Full Page Cache, velg Lakk fra Bufferapplikasjon liste og konfigurer resten av alternativene. Du finner en fullstendig liste over alle parameterne du kan bruke til å konfigurere Varnish her.

Du kan også konfigurere Varnish fra CLI ved å kjøre:

php bin/magento config:set –scope=default –scope-code=0 system/full_page_cache/caching_application 2

7. Bruk et CDN

EN innholdsleveringsnettverk brukes vanligvis til å lagre media og statiske eiendeler på edge-servere i nærheten av kundene dine for raskere levering. Dette betyr at eiendelene dine er fysisk nærmere kunden din, noe som resulterer i raskere responstider. Å konfigurere et CDN for Magento er ikke så enkelt som det burde være, men det kan oppnås ved å bruke admin og navigere til Butikker > Innstillinger > Konfigurasjon.

Å lese:  GreenGeeks Web Hosting Review 2024 | Er det den beste webhotellet

Under klikker du på Web og utvide seksjonene for basis-URL. Når du er der, oppdater Base URL for statiske visningsfiler og Base URL for brukermediefiler med URL-en til CDN-endepunktet der statisk visning og javascript-filer er lagret.

Gjør det samme for Base URLs (Secure), og når du er ferdig, klikker du på Save config. Du må kanskje tømme/tømme bufferen for at denne endringen skal tre i kraft. Hvis alt fungerte som forventet, bør du se at CDN-nettadressen din blir brukt til å betjene de fleste av nettstedets statiske filer.

8. Aktiver asynkrone e-postvarsler og bestillingsdatabehandling

I tider med høy samtidighet kan det være lurt å flytte prosesser som håndterer utsjekking, ordrebehandling av e-postvarsler og lageroppdateringer til bakgrunnen.

For å aktivere asynkroniserte e-postvarsler, gå til Butikker > Innstillinger > Konfigurasjon > Salg > Salgs-e-poster > Generelle innstillinger > Asynkron sending

Du kan aktivere Asynkron ordredatabehandling fra Butikker > Innstillinger > Konfigurasjon > Avansert > Utvikler > Rutenettinnstillinger > Asynkron indeksering

Når den er aktivert, vil bestillinger bli plassert i midlertidig lagring og flyttet i batch til bestillingsnettet uten noen kollisjoner.

Nå vet du

Vi håper denne Magento 2-sjekklisten hjelper! Selv om det ikke er noen ekte magiske triks, prøvde vi denne guiden i skyvertene våre og endte opp med en A og en sideinnlasting under 2 sekunder på GTMetrix 🥳

Hvis du vil ha hjelp til å gjennomføre endringene i denne Magento 2-sjekklisten, eller er interessert i vårt Managed Magento-tilbud, kan du kontakte vårt prisbelønte supportteam 24/7/365 på [email protected].

Å lese:  Den ultimate (No-BS) guiden om hvordan du jobber hjemmefra

Nye publikasjoner:

Anbefaling