Eiendomsstatistikk: Markedsandel & Dataanalyse

pexels energepiccom 313691

Pandemien har ikke bare påvirket folks liv, men også eiendomsbransjen. Siden 2020 har boligmarkedet opplevd prisendringer, etterspørselsskifter og størrelsesendringer i det profesjonelt forvaltede eiendomsmarkedet.

En av tingene som påvirket eiendomsmarkedet var folks ønske om å flytte fra den travle byen til forstedene, ettersom byer er der pandemien har eksplodert mest.

Enten du leter etter et nytt hjem eller bare er nysgjerrig på hvor markedet står akkurat nå, vil dataene som presenteres i denne artikkelen øke kunnskapen din.

I dette innlegget skal vi ta en titt på markedsandeler og dataanalyse. Hva er markedsandeler, og hvordan kan du bruke den til å informere investeringsbeslutningene dine? Vi skal også se nærmere på dataanalyse, inkludert hva som går inn i den og hvordan du kan bruke den til å forutsi fremtidige trender.

Hva er en eiendomsmarkedsandel?

Når du ønsker å investere i eiendom, er det viktig å forstå markedsandelen. For eksempel, hvis du ønsker å investere i en bestemt by, vil du vite hva eiendomsmarkedsandelen er for den byen.

Ved å forstå markedsandelen kan du bedre forstå hvor du bør fokusere oppmerksomheten din. Det er noen forskjellige måter å beregne markedsandeler på. Det vanligste er etter inntekt, men du kan også beregne det etter antall transaksjoner eller solgte enheter. Alt avhenger av hvilken informasjon du leter etter.

Å lese:  Instagram-trender for 2024 & Prognose for 2024

Hvordan beregnes markedsandeler?

Når folk snakker om markedsandeler, refererer de til markedsandelen kontrollert av et bestemt selskap eller bransje. Men hvordan beregnes det? Det er faktisk en ganske enkel formel.

pexels karolina grabowska 7876667

Du tar den totale verdien av alle salg i et bestemt marked og deler den på den totale verdien av alt salg innenfor det markedet etter selskapet eller bransjen du er interessert i.

Så hvis du ser på eiendom og vil vite hvor mye av markedet som kontrolleres av for eksempel leilighetsindustrien, vil du ta alle leilighetssalgene i byen din og dele det på den totale verdien av alle salg i byen din.

Dette tallet vil da fortelle deg hvor stor prosentandel av markedet som kontrolleres av leiligheter. Og hvis du ville bore videre og se på et spesifikt leilighetskompleks, kunne du også gjøre det.

Hva er fordelene med å analysere markedsandeler?

Ved å analysere markedsandeler kan du bedre forstå eiendomsmarkedet og hvor det er på vei. Du kan også se hvordan eiendommene dine er sammenlignet med andre i ditt område.

Med disse dataene for hånden kan du ta mer informerte beslutninger om hvor du skal investere pengene dine. Og hvis du er eiendomsmegler, kan denne informasjonen hjelpe deg med å målrette markedsføringstiltakene dine og finne potensielle kjøpere og selgere.

Å lese:  15 Viktig & Inspirerende SEO-sitater

Hvordan kan markedsandeler brukes til din fordel?

Du kan bruke markedsandeler til din fordel på flere måter.

For det første kan markedsandeler gi deg en ide om hvor stor markedsandel konkurrentene dine har. Denne informasjonen kan hjelpe deg i din strategiske planlegging, med fokus på områder hvor du er svak og konkurrentene dine er sterke.

Du kan også bruke markedsandeler til å forutsi fremtidige trender. Ved å holde styr på hvor stor markedsandel bransjen har og hvordan den endrer seg over tid, vil du se hvilken type eiendom som vokser i popularitet og investere i disse områdene.

Sist, men ikke minst, kan markedsandeler hjelpe deg med å sette priser. Ved å vite hvor mye du kan kreve for eiendommene dine uten å miste kunder til konkurrentene dine, vil du være i stand til å ligge i forkant og opprettholde en sunn fortjenestemargin.

Hva er noen andre viktige eiendomsstatistikker?

La oss gå videre til noen andre viktige eiendomsstatistikker.

For eksempel er markedsandel en nøkkelindikator for et bestemt markeds ytelse. Ved å forstå markedsandeler kan du få en følelse av hvor mye av markedet som kontrolleres av et bestemt selskap eller type eiendom. Disse dataene kan hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger om hvor du skal investere pengene dine.

En annen nøkkelstatistikk er dataanalyse. Ved å analysere data kan du identifisere trender i markedet og komme med spådommer om fremtiden. Denne informasjonen kan være svært nyttig når det er på tide å ta investeringsbeslutninger.

Å lese:  Black Friday & Cyber ​​Monday-tilbud 2024

Hvordan kan du finne pålitelige eiendomsdata?

Så du vil investere i eiendom? Flott! Men før du dykker med hodet først, må du bevæpne deg med pålitelige data. Hvordan gjør du det?

Vel, et godt sted å begynne er å se på markedsandeler. Dette vil gi deg en bred oversikt over hva som skjer i bransjen og hvilke segmenter som vokser eller krymper.

Når du har en følelse av det større bildet, kan du se nærmere på mer spesifikke data, som gjennomsnittlige salgspriser eller ledighetsrater. For eksempel, ifølge Ofiriogjennomsnittlig salgspris for eneboliger med basseng i Florida er $517k og prisantydning er $719k med 43 dager brukt på markedet.

bilde 7

Noen viktige eiendomsstatistikker

Nøkkelen er å samle så mye informasjon som mulig og deretter analysere den på en måte som gir mening for deg. Først da vil du være i stand til å ta informerte beslutninger om din neste eiendomsinvestering.

37 % av Millennials kjøper boliger

Millennials utgjør de største boligkjøperne på eiendomsmarkedet. Faktisk er 37 % av boligkjøperne millennials, noe som viser at denne generasjonen er interessert i langsiktig stabilitet og sikkerhet.

Dessuten eies 26 % av boligkjøpende eiendomsmarkedsandel av personer mellom 29 og 38 år. Den følgende generasjonen med høy markedsandel er Gen X, som har en markedsandel på 24 %.

Flere single kvinner var boligkjøpere i 2021 enn single menn

Statistikk viser at single kvinner utgjorde 20 % av 2021 boligkjøpere. Til sammenligning var kun 10 % av boligkjøperne single menn samme år.

Å lese:  Ser du etter det beste Oberlo-alternativet for Shopify i 2024?

40 % av Millennials søker etter hjem på nettet

Verden har virkelig gjort et digitalt skifte de siste årene, spesielt under pandemien. Med folk som måtte være hjemme så mye, måtte løsninger finnes for de som ønsket å kjøpe boliger.

Men på boligmarkedet begynte ting å skje på nettet selv før pandemien tok over. I følge National Association of Realtors søker 40 % av Millennials etter husinformasjon på nettet.

Også tilbake i 2018 handlet 44 % av boligkjøperne boliger på nett. 41 % av de som kjøpte en ny bolig rapporterte at det var det første de gjorde å lete etter eiendom på nettet. I mellomtiden var det bare 19 % av boligkjøperne som først henvendte seg til en eiendomsmegler.

Den høyeste boligeierandelen holdes av Midtvesten

I følge US Census Bureau har Midtvesten den største boligeierandelen, med 70,8 %. Deretter blir den fulgt av Sør, som har en boligeierandel på 67,7 %, og Nordøst, med en andel på 62,6 %. I mellomtiden har vesten en andel boligeierskap på 60,4%.

Konklusjon

Når du analyserer markedsandeler og eiendomsstatistikk, er det viktig å forstå hva som måles og hva tallene forteller deg.

Eiendomsdata kan også hjelpe deg å forstå trendene i markedet. Denne informasjonen kan hjelpe deg å ta bedre beslutninger om når du skal investere i eiendom og hvilke eiendommer som sannsynligvis vil øke i verdi.

Nye publikasjoner:

Anbefaling