Elasticsearch gjør Magento-søk raskere og mer nøyaktig

Produktsøk er kanskje den mest oversett funksjonen til e-handelsbutikker. Når det fungerer bra, blir ingenting sagt. Når det ikke gjør det, strømmer forbrukerne til konkurransen, der de ikke trenger å prøve å jakte på produktet de vil ha.

Til tross for viktigheten av søk, fortsetter mange selgere å ignorere det. Hvis du ikke er sikker på om du treffer blink, er det nå et perfekt tidspunkt for deg å implementere et effektivt søkeverktøy som hjelper forbrukerne dine å skjære gjennom rotet og finne produktene de vil ha. For Magento-selgere og utviklere er det verktøyet nå Elasticsearch.

Opprinnelig utviklet i 2010, har Elasticsearch vokst til å bli en av de største aktørene innen produktsøk, og har i stor grad erstattet rivalene SOLR og Sphinx. For Magento-nettsteder er det nå standard søkealternativ – erstatter MySQL.

Til tross for fordelene med Elasticsearch, kjører mange Magento-selgere fortsatt butikkens søkefunksjonalitet gjennom foreldede og utdaterte verktøy. 42 % av bedriftene prøver ikke å optimalisere søket i det hele tatt. Men med søkeres konverteringsfrekvenser er mer enn 2 ganger høyere enn for ikke-søkerehar du nå en drivkraft til å drive vekst ved å revidere produktsøkestrategien din.

Her tar vi en titt på hvorfor Elasticsearch har blitt det dominerende produktsøkeverktøyet for bedriftsbutikker. Vi vil utforske de forskjellige årsakene til den enestående søkeopplevelsen, og vise hvordan du kan implementere den i butikken din raskt og effektivt. Alt slik at du kan drive salget raskere enn du noen gang har gjort før.

Hvordan Elasticsearch fungerer for e-handel

Som forbrukere bruker vi søkemotorer hver dag og er vant til et sofistikert søkegrensesnitt som kan gjøre våre vage og ofte feilstavede søk til nyttige resultater. Historisk sett har Magentos innebygde søkefunksjonalitet basert seg på en MySQL-database. MySQL og dens varianter er kraftige, men de er ikke den ideelle back-end for produktsøk. Av denne grunn, i tidligere iterasjoner, ville Magento ofte returnere mindre enn nyttige søkeresultater.

Å lese:  Gjør sosiale medier til en del av SEO-strategien din: Del I

Poenget er at i et moderne, svært konkurransedyktig e-handelslandskap, tilbyr ikke MySQL deg fleksibiliteten du trenger for å realisere kraftige kjøperreiser.

ElasticSearch, derimot, er svært optimalisert for raskt og nøyaktig søk. Som en Java-basert dokumentbutikk – det som tidligere ble kalt en NoSQL-database – er den konstruert for å lagre et stort antall JSON-dokumenter og hente dem i henhold til kriterier oppgitt av brukeren. Dette betyr raskere, mer relevante resultater som gir kundene dine en klar vei til kjøp.

Elasticsearch tar det som var bra med MySQL og gjør det enda bedre.

Tenk deg at du ønsker å finne et spesifikt sett med hodetelefoner, men du kan bare huske nøkkelordet “Master Class”. Med MySQL-søkemotorer vil søket “Master Class” returnere et stort utvalg av irrelevante produkter. Dette vil bety økte fluktfrekvenser ettersom forbrukere henvender seg til konkurrenter for enkel bruk.

Kunder frustrerte over Magento-søkeopplevelsene?

Elasticsearch omgår dette problemet ved å la deg spesifisere ulike kriterier forbrukere kan søke etter – utover bare produktnavnet. Dette inkluderer beskrivelsen, produsenten, utgivelsesdatoen og mer.

Kort sagt, i stedet for å håpe at de riktige resultatene vises, kan du nå definere hvordan søkeresultatene ser ut i detalj. Dette gjør Elasticsearch til en ideell produktsøkeside for e-handelsbutikken din, på grunn av både fleksibiliteten og ytelsen.

Ekstremt raskt søk

ElasticSearch er mye raskere enn Magentos standardsøk, spesielt når du søker gjennom store produktkataloger. Den kan kjøre søk over millioner av produkter uten å svette, og det er en sjelden e-handelsbutikk som nærmer seg det antallet produkter.

Raskere søk betyr raskere kjøperreiser, noe som betyr at det er mer sannsynlig at de kjøper noe.

Hastigheten som Elasticsearch returnerer resultater med kan brukes til å oppdatere resultatene kontinuerlig. Når brukeren skriver søket, oppdateres søkeresultatene umiddelbart fordi ElasticSearch søker raskere enn brukerne kan skrive. Hastighet i e-handelsverdenen er avgjørende for suksess. Nettstedoptimaliseringer driver forbrukeropplevelsen og setter opp butikken din for suksess.

Å lese:  Få det beste fra Magento & WordPress med FishPig

Mer nøyaktige resultater

Ni av ti ganger vil ikke shoppere lage søk nøye. De ønsker å angi et vagt passende søk og få søkemotoren til å gi relevante resultater. Det er viktig, nå mer enn noen gang før, at du tilbyr kjernesøkefunksjonalitet som stemmer overens med forbrukernes ønsker.

ElasticSearch tilbyr en rekke funksjoner som hjelper til med å matche søk med relevante resultater, selv når søkene ikke er spesielt velutformet.

Blant funksjonene er uklar søking, som matcher produkter som ligner på søket, men ikke helt det samme, med en teknikk kalt Damerau-Levenshtein avstandsformel. Uklar søking vil hjelpe butikken din til å vise frem og rangere de riktige produktene fra katalogen, selv når kunden skriver feil eller søker etter et relatert produkt som ikke er i katalogen.

Lett å bruke

Dårlige søkeresultater kan være like skadelige for butikkytelsen som ingen søk i det hele tatt. Men gitt kompleksiteten til det ElasticSearch gjør, kan du forvente at det er vanskelig å bruke. Det kunne ikke vært enklere.

Indeksering er prosessen med å hente informasjon fra en stor datakilde, og deretter lagre den i et format som er enkelt å hente. MySQLs indekseringsteknikker kan raskt bli en flaskehals, øke søketidene og skyve kundene dine bort fra nettstedet ditt.

Å lese:  Hvorfor grensesnittutvikling er vanskeligere enn det ser ut - Tech

ElasticSearch leveres med fornuftige indekseringsstandarder og kan begynne å returnere bedre resultater nesten umiddelbart. Det er av denne grunn at når du kobler ElasticSearch til Magento, blir søk nesten umiddelbart forbedret uten noen komplisert konfigurasjon.

Å tilpasse butikkens kjernesøkefunksjonalitet med en opplevelse forbrukerne ønsker, betyr ikke at du må ofre utviklingsressurser. Med administrert e-handel kan Elasticsearch være det konfigureres raskt gjennom kundeportalen. Du kan begynne å levere opplevelsen du ønsker på kort tid.

Forbedrer UX

Det har lenge vært kjent at forbrukernes oppmerksomhet er kort i en moderne, digital verden. En av de første studiene av hvor lang tid brukere bruker på nettsider, fra Microsoft Research, fant ut at den gjennomsnittlige brukeren bruker bare 10 sekunder på å se på en nettside. Det er 10 sekunder å gi dem de riktige svarene – i dette tilfellet produkter. Gå glipp av den tidsrammen og du risikerer at de henvender seg til konkurrenter. Ville du bodd i en butikk hvis vaktmesteren fortsatte å prøve å selge deg noe du ikke ville ha?

Elasticsearch blir ofte oversett når det gjelder UX, men søk er en kjernedel av brukerreisen – søkere er 200 % mer sannsynlige for å foreta et kjøp enn ikke-søkere. Nøkkelen til butikkens suksess er å drive denne delen av reisen deres med suksess for å opprettholde kjøpsmomentumet.

Elasticsearch forbedrer Magento UX ved å kombinere alle funksjonene nevnt ovenfor. Raskere hastighet betyr at kundene kan finne produkter raskere. Mer nøyaktige resultater betyr at de kan finne de riktige produktene. Og brukervennlighet betyr at selgere kan aktivere det uten for mye ekstra arbeid.

Å lese:  9 Instagram Business Marketing-feil du bør unngå

Forbrukerne bruker mindre og mindre tid på å se på en side før de går videre. I en verden der relevans bare blir viktigere, gir Elasticsearch selgere mindre å bekymre seg for og hjelper dem med å gi brukeropplevelsene forbrukerne ønsker.

Elasticsearch blir ofte oversett når det gjelder brukeropplevelse, men søk er en kjernedel av brukerreisen – med 200 % større sannsynlighet for at søkere foretar et kjøp.

Kom i gang med Elasticsearch for Magento på den enkle måten

Tidligere i år avslørte vår analyse av e-handelsbutikker for bedrifter det 76 % av butikkene tilbyr en skrivebordssøkelinje, men bare 36 % tilbyr en på mobil. En av grunnene til dette var mangelen på et produktsøketilbud som er enkelt å implementere og vedlikeholde.

Med Hostinger ElasticSearch-beholdere kan forhandlere nå distribuere en skalerbar og sikker produktsøkeplattform på få minutter. Når du har registrert deg for en administrert hosting-løsning fra Hostinger, kan du aktivere en forekomst gjennom klientportalen din.

Hvis du planlegger å integrere med Magento, er det ganske enkelt et tilfelle av å flytte den riktige legitimasjonen (tilgjengelig etter at Elasticsearch-forekomsten er satt opp) til Magento-innstillingene. Hvis du driver en WooCommerce-butikk, er det så enkelt som å laste ned en Elasticsearch-plugin for å koble den til butikken din.

Tiden for å handle er nå. Ved å implementere en Elasticsearch-installasjon er du i stand til å lede kundene dine til produktene de ønsker ved å hjelpe til med å bygge kjøpsmomentum. Kombinert med en Magento-butikkfront, gjør Elasticsearch det mulig å bedre kuratere resultater slik at de samsvarer med forbrukernes forventninger og opprettholder engasjementet.

Lær mer om hvordan Magento og Elasticsearch kan bidra til å drive butikkens vekst, og kom i gang i dag.

Nye publikasjoner:

Anbefaling