En introduksjon til WooCommerce-betalinger

WooCommerce-teamet utgitt WooCommerce 4.1 i begynnelsen av mai, og med det kom to store nye funksjoner: The Marketing Hub og WooCommerce Payments. I dag skal vi se nærmere på WooCommerce Payments, hvordan det kan forbedre e-handelsvirksomheten din, noen av de potensielle ulempene, og under hvilke omstendigheter du bør se på å bruke den.

Hvor du kan finne WooCommerce-betalinger

Før vi kommer til hva WooCommerce Payments gjør, er det verdt å dele hvor brukere kan forvente å finne WooCommerce Payments. Den er innebygd rett inn i velkomstveiviseren, sammen med andre betalingsmåter på nettet, så hver nye butikkeier vil se dette som et alternativ. Og med mindre du allerede har erfaring med e-handel, og du har en favoritt betalingsgateway (ganske sikker på at jeg er den eneste som nerdete), vil du sannsynligvis velge WooCommerce Payments fordi den er laget av samme selskap og har WooCommerce i navnet .

WooCommerce Payments er foreløpig kun tilgjengelig i USA for butikker som bruker amerikanske dollar. Så hvis du ikke ser det i velkomstveiviseren og du befinner deg utenfor USA, er det mest sannsynlig derfor.

Planen deres er å sakte legge til flere land og valutaer over tid. Basert på WooCommerces internasjonale appell forventer jeg at støtte for Canada, Storbritannia og andre vesteuropeiske land kommer neste gang.

Å lese:  Alternativer for e-handelskanaler for småbedrifter

Hva du kan forvente av WooCommerce-betalinger

Betalingsporter gjør to viktige ting:

  1. Godta og behandle kredittkort på nettstedet ditt.
  2. Administrer betalinger, refusjoner, tvister og innskudd.

Og WooCommerce Payments gjør alt dette. 😎

Best av alt, WooCommerce Payments gjør alt dette nettstedet ditt. Så du kan ikke bare godta kredittkort på nettstedet ditt (som er vanlig og beste praksis), du kan også administrere betalinger, refusjoner og tvister fra WordPress-administratoren din.

Å kunne gjøre alt dette reduserer mye friksjon for butikkeiere. For det første er det én konto mindre du må administrere, og ett brukernavn/passord mindre du må hente fra en klient eller dele med en utvikler.

Det lar også en butikkeier gjøre alt fra ett grensesnitt. Siden det bare er to klikk å gå fra bestillingsskjermen til transaksjonsskjermen der jeg kan se betalingsdetaljene, inkludert svindelrisiko, tidligere transaksjoner og gebyrer, er det mer sannsynlig at jeg sjekker disse detaljene. Du kan også se og administrere innskudd fra WooCommerce Payments til din forretningsbankkonto.

Dette gir butikkeiere en mer omfattende forståelse av virksomheten deres, og når du trenger å vurdere potensiell svindel, se når ditt neste innskudd kommer til bankkontoen din, eller grave i økonomiske detaljer, vil det spare så mye tid.

Denne utvidelsen gjør WooCommerce til knutepunktet for virksomheten din, i stedet for bare stedet der du oppdaterer produktene dine.

Å lese:  Opprette et lokalt WordPress-utviklingsmiljø på din Mac

Krav for WooCommerce-betalinger

Før du legger til WooCommerce Payments, sørg for at infrastrukturen din oppfyller disse minimumskravene:

Hvorfor du bør stole på WooCommerce-betalinger

Jeg har brukt WooCommerce i årevis og stoler på at de bygger høykvalitets, funksjonell og tilpassbar e-handelsprogramvare.

Men å godta betalinger er et helt annet felt, så du kan ha noen bekymringer.

Heldigvis for oss alle fokuserer WooCommerce på det de gjør best: e-handelsprogramvare. WooCommerce Payments er en hvit merket versjon av en av de beste og mest populære betalingsgatewayene på markedet: Stripe.

Hvis du har brukt Stripe, vet du at de er utrolig pålitelige og tilbyr transparente priser.

Begrensninger for WooCommerce-betalinger

Utover å være begrenset til USA og bruke amerikanske dollar, er det noen få begrensninger å være klar over, inkludert funksjonalitet, kompatibilitet med tredjepartsapplikasjoner, tap av historiske data og gebyrene dine.

Begrenset funksjonalitet

Jeg er en stor fan av tilbakevendende inntekter, og en av de kraftigste funksjonene for gjentakende fakturering i hele e-handelslandskapet er WooCommerce-abonnementer.

Akkurat nå du kan ikke bruke automatisk gjentakende betaling med denne gatewayen. Så hvis abonnementer er en stor del av virksomheten din, anbefaler jeg at du holder deg med din nåværende betalingsgateway.

Kompatibilitet med apper

En annen stor ting med Stripe er at det er bygget mye infrastruktur direkte på toppen av den. Noen applikasjoner, som f.eks Baremetricshar en direkte integrasjon med Stripe.

Å lese:  7 måter å tjene tilbakekoblinger for reiser som passer til din nisje og øker rekkevidden din

Så hvis du bruker en applikasjon som Baremetrics eller en annen bokførings- eller regnskapsapplikasjon, må du legge inn alle disse dataene manuelt. Jeg vil anbefale å holde deg til ditt nåværende oppsett for nå.

Kan ikke importere historiske data

Det burde ikke komme som noen overraskelse for alle som kjenner meg at jeg er en stor datanerd. Hvis du har vært i virksomhet i noen år, har du en enorm mengde data om kundene dine, inkludert hvor mye de kjøper og hvor ofte.

Mye av disse dataene skal være i WooCommerce, men noen data lagres i betalingsporten, og for øyeblikket kan du ikke importere historiske data til WooCommerce Payments.

Hvis du er en gigantisk datanerd, eller har svært uvurderlige data som du ikke vil miste, kan det være lurt å vente til WooCommerce Payments lar deg importere dine historiske data.

Forhandlet betalingsgatewaygebyrer

Et av de siste punktene kan være et av de største avhengig av størrelsen på butikken din. Standardprisene med moderne betalingsgatewayer som Stripe og WooCommerce Payments er 2,9 % + 0,30.

Det noen selgere ikke vet er at du kan forhandle deg frem til bedre priser når du begynner å få inn betydelige penger. Det er ingen priser satt i stein, men tommelfingerregelen er at hvis du tjener over $80 000+ i måneden, kan du forhandle priser med betalingsgatewayen din.

Du kan kanskje gå fra 2,9 % + 0,30 ned til 2,5 % + 0,30. Det er et stort hopp og bidrar til å øke lønnsomheten din. Dette virker kanskje ikke som mye for mindre butikker, men hvis du tjener $1 000 000 i inntekter, kan du betale $29 000 i avgifter. Med forhandlede priser vil du redusere det til $24 000.

Å lese:  Data etter tall: En titt på datasenteret vårt i Southfield, MI

Så mye som jeg liker nytten av å sette en betalingsgateway direkte i WooCommerce-administratoren, er den ikke verdt $5 000 i tilleggsgebyrer. Så hvis du har forhandlet priser, vil du definitivt fortsette med din eksisterende betalingsgateway.

Fremtiden

WooCommerce legger mye arbeid i WooCommerce Payments ettersom de utvider territorier, valutaer og kompatibilitet med utvidelser og apper.

Hvis du liker ideen om WooCommerce Payments, vil den sannsynligvis komme til deg snart. Noen virksomheter vil sannsynligvis måtte vente til de avanserte funksjonene er lagt til, eller forhandlede priser blir mulig, siden det er en enorm pengesparing. Men hvis du starter en helt ny butikk, eller du nettopp har startet butikken, anbefaler jeg definitivt å utforske WooCommerce Payments.

Prøv Fullt administrert WooCommerce fra Hostinger

Med Hostinger,.

Med en dedikert løsning for WooCommerce-hosting får du:

  • Automatisk skalering for å holde nettstedet ditt raskt under trafikkøkninger.
  • Automatisk optimaliserte bilder for raske lastetider.
  • Lynraske lastetider takk for vårt innebygde CDN.
  • Og mer!

Se hvorfor brukere ga oss en 4,6 av 5 stjerner på Trustpilot. Opplev optimalisert hosting for butikken din.

Prøv Fullt administrert WooCommerce-vert. Sjekk ut planene våre for å komme i gang i dag.

Nye publikasjoner:

Anbefaling