En kort veiledning om hvordan du bruker Instagram Live For Business

Ser du etter en ny måte å samhandle med publikum på Instagram? Du har kanskje hørt om Instagram Live for Business.

I dag skal vi fortelle deg hvordan du kan snakke med målkundene dine direkte med denne fantastiske Instagram-funksjonen.

Tross alt, over 500 millioner mennesker bruker Instagram-historier aktivt daglig. Og Instagram Live fungerer som en del av IG Stories. Dette betyr at du ikke bør gå glipp av denne muligheten til å samhandle med et så stort antall brukere.

Store merker bruker denne utrolige Instagram markedsføringsverktøy å selge produkter/tjenester.

Men som navnet tilsier, kan du ikke ta retakes på en direktesending. Dette betyr at det ikke er rom for feil.

Ikke bekymre deg! Med forberedelser er du klar til å gå. Vi vil fortelle deg hvorfor Instagram Live er viktig for å hjelpe virksomheten din med å vokse, hvordan du kommer i gang med å bruke IG live, og hacks for å være vert for videostrømmer som oppfyller målene dine.

Hva er Instagram Live?

Instagram Live

Publikum elsker å se på den menneskelige siden av merkevarer som de kan forholde seg til. Instagram Live er en fantastisk måte å gjøre nettopp det på.

Den lar deg kringkaste eller live streame videoer til publikum umiddelbart. Instagram Live Stories vises som de aller første IG Stories over feeden.

Å lese:  Hvordan bruke WordPress-temaer klokt for å forbedre nettstedet ditt?

I tillegg, når du går live, vises livevideoen din foran hver Instagram-historie. Den lagrer livevideoen din fra øynene til algoritmen.

Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne redigere en direktesendt video. Skap derfor et kraftfullt førsteinntrykk.

Og bli kvitt tilkoblingsproblemer før du går direkte fordi de kan ødelegge sendingen din.

Hvorfor er Instagram Live viktig for bedriften din?

Når bedriftens administrerende direktør eller grunnlegger engasjerer seg med brukere av sosiale medier ansikt til ansikt, er det det skaper et personlig bånd. Og brukerne liker det. Store organisasjoner synes ofte det er vanskelig å gjøre det.

Så små bedrifter får en god grunn til å gjøre det dra nytte av denne markedsføringen på sosiale medier evnen.

Instagram Live har vakkert erstattet personlige konferanser eller arrangementer. Din følgere kan kommentere og du kan svare dem i sanntid under IG live.

Instagram Live Essentials

Instagram Live gir brukerne dine en flott mulighet til å tømme hjertene sine og spør deg hva de vil vite om dine produkter/tjenester og merkevare.

Du trenger ikke engang å samle et publikum. Instagram sender automatisk varsler når du starter Instagram-sendingen til brukere. Det sikrer at flere og flere blir med på livestrømmen din.

Også direktestrømmer påvirker brukerne på en kraftig måte fordi de er ufiltrerte. Innholdet ditt får et personlig og genuint preg fordi du kommuniserer med publikum i sanntid.

Ingen annen taktikk på sosiale medier slår Instagram live ved å tilby dette nivået av umiddelbar interaksjon med følgere. Det er derfor du må innlemme det i din Instagram markedsføringsplan.

Veiledning for å gå live på Instagram

Sendes direkte på Instagram

Instagram Live er et stykke kake å lære hvis du leser denne veiledningen nøye, da vi vil dekke prosessen trinn for trinn.

Sjekk Instagrams kamerainnstillinger

Før du starter Instagram-livevideoen din, bør du se på livevideoinnstillingene dine for å unngå problemer. Åpne Instagram-historien din og trykk på live-alternativet. Da vil skjermen vise deg nummeret og profilene til de aktive følgerne på det tidspunktet.

Sveip til høyre for å åpne innstillingsmenyen. Du vil bli henvist til din kamerainnstillinger. her kan du velg ting som om du vil ha kameraverktøylinjen på venstre eller høyre side.

Å lese:  Hva er webhotell? En nybegynnerguide til hosting

klikk Live-knapp og du vil ha muligheten til det skjule bilder og videoer inkludert live videoer av din Instagram-historier fra visse personer.

Se på venstre side av skjermen og du finner en innholdsikonet som lar deg skriv en tittel for videoen din.

Du vil også se en publikumsikon å velge mellom Offentlig modus eller øvelsesmodus og a kalenderikon til planlegg livevideoen din for en bestemt dato og klokkeslett.

Når du føler deg fornøyd med innstillingene, klikker du på kameraknappen. Instagram vil sørge for en perfekt internettforbindelse og deretter starte direktesendingen.

Skjul uønskede kommentarer

Du trenger ikke å lese uanstendige kommentarer på livevideoen din. Gå ut til Instagram-innstillingene dine. Gå til 👁️ Skjulte ord under Personvern-menyen. Her kan du skjule upassende kommentarer ved å sveipe vekslelinjen.

Skjul uønskede kommentarer

Du kan blokkerer også kommentarer fra bestemte personer og bruk det manuelle filteret for å skjule kommentarer som har visse setninger/ord fra innholdet ditt. Eller du kan bruke ⚙️ Avansert kommentarfiltrering for å gjøre det automatisk.

Planlegg live-videostrømmen din

Hvis du nettopp har begynt, sørg for at du forstå alle funksjonene til Instagram live gir. Spesielt de du vil bruke i videoen din og planlegg livestrømmen din på forhånd. Du bør vite hvordan de valgte funksjonene dine vil møte dine Instagram live-mål.

Ellers vil direktesendingen din bli distrahert og forhastet. Videoinnholdet ditt kan bli ødelagt hvis du fortsetter å teste forskjellige funksjoner under direktesendingen i stedet for å samhandle fullstendig med brukerne.

Start direktesending

Trykk på ‘Live‘ på skjermen når du er klar og start live-økten i nærvær av dine lojale kunder og følgere.

Avslutt Instagram Live

Etter å ha fullført videoendu kan lagre den i profilen din ved å klikke lagre-ikonet til venstre og bekreft deretter valget ditt.

Noen viktige høydepunkter på Instagram Live

Instagram live tilbyr noen enestående funksjoner som er nyttige for bedrifter å engasjere seg med kundene sine på en bedre måte.

 • Du kan åpne kameraet og stream en video live umiddelbart
 • Det gjør det mulig for deg legg ved noen kommentarer som vises øverst i kommentarstrømmen
 • Følgere kan kommentere under økten for å stille spørsmål eller gi tilbakemelding
 • Du kan invitere andre til videostrømmen din som gjester
 • Det lar deg lagre livestrømmen din til IG-historiene dine
 • Du vil se kommentarer fra folk nederst på skjermen. Spørsmål og svar-klistremerke lar deg se spørsmål postet av publikum. Det har du friheten til velge hvilke som skal vises på direktesendingen.
Å lese:  Er GoHighLevel HIPAA-kompatibel? (Veiledning om hvordan du skal være)

Tips for å utnytte Instagram Live for bedriften din

Disse beste fremgangsmåtene for Instagram Live vil hjelpe deg med å lage fantastisk innhold og forberede deg på direktesendingen din.

1. Ha et mål

Hvorfor vil du gå live på Instagram? Har du bestemt deg for formålet?

Du bør finne ut hva du vil levere gjennom videoen din. Det kan være produktmarkedsføring, informativt innhold, en ny avtale/rabatt, eller bare uformell samtale for engasjementets skyld.

2. Forbered deg på forhånd

Strukturer innholdet i direktesendingen din slik at du ikke begynner å pludre i midten. Forbered deg på forhånd for å sikre livestrømmen din fanger publikum.

3. Markedsfør din IG Live

Begynn å promotere livestrømmen din på Instagram-innleggene eller -historiene dine minst en uke i forveien. Forbi legge til en nedtellingsklokke til IG-historiene dine, kan du øke markedsføringen og la følgere velge å motta en påminnelse i kalenderen om livevideoen din.

4. Bruk lengre direktesendinger

Prøv å streame direkte minst mer enn 10 minutter. Folk kan stille inn og ut fra livevideoen din. Jo lenger du forblir live på Instagram, jo ​​større publikum vil du nå.

Bedrifter har lagt merke til at lengre live-videoer ofte gir bedre resultater og engasjerer seg med et større antall mennesker enn kortere.

Konklusjon

Livestreaming er et dynamisk alternativ som sosiale medier tilbyr som bedrifter kan bruke for å få kontakt med følgerne sine, drive nye publikumsmedlemmer og utvide merkevaren deres. Av denne grunn tilbyr nesten alle sosiale mediekanaler dette alternativet.

Å lese:  Hvordan sette opp WooCommerce-forsendelsessporing (en...

Du kan gå live på YouTube, Instagram, Twitter, Facebook og andre sosiale medier. Du bør imidlertid velge en plattform der publikum interagerer mer og som du forstår bedre.

På grunn av pandemien holdt vi alle isolert i lang tid. Det var en tid da bedrifter kan ha hatt problemer med å holde kontakten med kundene sine.

Instagram Live kom dem til unnsetning på den tiden. Likevel bruker merkevarer det som en snarvei til suksess på Instagram, i det minste for å holde seg på topp blant publikum.

vanlige spørsmål

🌟 Kan Instagram Live hjelpe bedriften min å vokse?

Instagram Live er en nyttig funksjon på Instagram for å hjelpe bedrifter med å øke markedsføringen. Du bør bruke den til å samhandle med målgruppen din, markedsføre din tilstedeværelse på sosiale medier og markedsføre produktene dine.

🌟 Hvordan kan jeg starte en direktesending på Instagram for bedre forretninger?

Her er de enkle trinnene for å starte en live-video på Instagram Live:

 • Åpne IG Stories-kameraet ditt og klikk på Live-alternativet nederst på skjermen
 • Trykk på knappen når du er klar til å starte livevideoen
 • Instagram vil sjekke internettforbindelsen din, og hvis tilkoblingen er god, vil den starte livestrømmen din

🌟 Hvordan kan jeg være vert for en Instagram Live for å få reell verdi for bedriften min?

Her er noen tips for å arrangere en vellykket livestream på Instagram.

 • Annonser Instagram Live i god tid før den faktiske datoen og fortell brukerne hva livevideoen din vil handle om
 • Start direktesendingen når maksimalt antall følgere er aktive i appen
 • Inkluder noen merkevareelementer som gjenspeiler merkeverdiene dine
 • Sørg for at bakgrunnen til direktesendingen din, inkludert plassering, belysning og farger, samsvarer med merkevaren din
 • Lag en innholdsplan basert på hva du vil dekke i videoen din. Det er best å ha en begynnelse, et fokuspunkt og en konklusjon for direktesendingen din

Nye publikasjoner:

Anbefaling