Er GoHighLevel et pyramidespill? [Here’s The Truth]

Kjærlighet er å dele!

Er GoHighLevel et pyramidespill? Dette har vært et tema av interesse for de som vurderer tjenestene deres.

Pyramidespill er ulovlige strukturer der profitt først og fremst oppnås ved å rekruttere flere deltakere i stedet for å selge produkter eller tjenester.

Dette gjør det avgjørende for bedrifter å skille legitime muligheter fra potensielle svindel.

GoHighLevel tilbyr en pakke med markedsføringsverktøy utviklet for å hjelpe bedrifter med å administrere potensielle salg og kommunikasjon effektivt.

Med funksjoner som muliggjør sporing av potensielle kunder og sentralisert meldinger på tvers av plattformer, markedsfører selskapet seg selv som en ressurs for å forbedre markedsføringsbyråets operasjoner, ikke som en mulighet for multi-level marketing (MLM).

Det er imidlertid skepsis på grunn av måten GoHighLevel markedsføres på, med noen som hevder at selskapets markedsføring lener seg mot MLM-strategier – spesielt på tvers av sosiale medieplattformer.

 • GoHighLevel tilbyr markedsføringsverktøy rettet mot kundeemnehåndtering og kommunikasjonsarbeid.
 • Lovligheten av pyramidespill avhenger av inntekt gjennom rekruttering kontra produktsalg.
 • GoHighLevel som selskap er ikke avhengig av rekrutterere for å tjene penger, snarere hjelper det selskaper i alle størrelser å automatisere virksomhetene sine.

Hva er et pyramidespill?

Er GoHighLevel et pyramidespillEr GoHighLevel et pyramidespill

Et pyramidespill er en villedende forretningsmodell, vanligvis ansett som ulovlig, der den økonomiske fordelen i stor grad avhenger av rekruttering av enkeltpersoner i stedet for salg av faktiske produkter eller tjenester.

Det er en uredelig forretningsmodell som rekrutterer medlemmer via et løfte om betalinger eller tjenester for å registrere andre i systemet, heller enn å tilby investeringer eller selge produkter.

Etter hvert som rekrutteringen øker, blir det fort umulig å rekruttere nødvendig antall nye deltakere.

Dette fører imidlertid til en kollaps av systemet og de fleste medlemmer klarer ikke å tjene penger; bare de på toppen av pyramiden tjener penger.

Å lese:  10 måter å forbedre mobilresponsen på

Nøkkelfunksjoner i et pyramidespill

 • Rekrutteringsfokusert: Den primære måten du, som deltaker, ville tjene penger på i et pyramidespill er ved å rekruttere flere mennesker, i stedet for å selge et produkt eller en tjeneste. Denne strukturen skaper et hierarki som ligner på en pyramide, ettersom tallene svulmer uforholdsmessig på de lavere nivåene.
 • Mangel på ekte produkt eller tjeneste: Det er ofte ikke noe reelt produkt eller tjeneste av verdi, eller det brukes bare som en front. Hvis produkter er involvert, kan de mangle salgbarhet eller selges til høye priser, noe som gjør salget til de utenfor systemet utfordrende.
 • Returer fra downlines: Din potensielle inntekt er vanligvis basert på antall personer du rekrutterer (din downline) og deres påfølgende salg eller avgifter.
 • Lovlighet og bærekraft: Pyramidespill er ulovlige i mange land fordi de uunngåelig kollapser når rekrutteringen avtar. Siden inntjeningen ikke er basert på markedsdynamikk, men på konstant tilstrømning av nyansettelser, er modellen uholdbar.
 • Sammenligning med lignende modeller:
  • Multi-Level Marketing (MLM): Mens pyramidespill fokuserer på å rekruttere for inntekt, følger legitime MLM-selskaper lover som 70 % regelhvor minst 70 % av lagerførte produkter må selges til faktiske kunder.
  • Ponzi-ordning: Pyramidespill blir ofte forvekslet med Ponzi-ordninger, men sistnevnte betaler avkastning til tidligere investorer fra kapitalen til nye investorer, ikke gjennom en rekrutteringsstrategi på flere nivåer.
 • Rollen til FTC: Federal Trade Commission (FTC) er en nøkkelregulator som hjelper til med å skille mellom pyramidespill og legitime forretningsmuligheter, og slår ned på uredelige aktiviteter for å beskytte forbrukere og ekte virksomheter.

Forstå GoHighLevel-forretningsmodellen

Er GoHighLevel et pyramidespill? OversiktEr GoHighLevel et pyramidespill? Oversikt

GoHighLevel er ikke et pyramidespill. Det er en abonnementsbasert alt-i-ett-markedsførings- og CRM-plattform designet primært for markedsføringsbyråer og fagfolk.

Den tar sikte på å konsolidere flere markedsførings-, salgs- og forretningsadministrasjonsverktøy til én enkelt plattform for å strømlinjeforme ulike forretningsprosesser.

Når du nøster opp GoHighLevels forretningsmodell, vil du oppdage dens fokus på å tilby omfattende markedsføringsverktøy og automatisering designet for effektivitet og skalerbarhet.

Å lese:  Rengjør WordPress-temaer for minimalister

GHL tjenester og verktøy:

 • CRM: Sentralisert styringssystem for kunderelasjoner for å spore klientinteraksjoner og administrere kundedata.
 • Markedsføringsautomatisering: Verktøy for å automatisere markedsføringstiltak, for eksempel e-postkampanjer, SMS-meldinger og mer.
 • Salgskanaler: Oppretting og administrasjon av salgstrakter for å veilede potensielle kunder gjennom kjøpsprosessen.
 • Nettsidebygger: Integrerte verktøy for å bygge og administrere nettsteder, landingssider og andre nettbaserte eiendeler.
 • API-tilgang: Tilbyr API-integreringsmuligheter for å koble til annen programvare og tilpasse arbeidsflyter.
 • Ubegrensede underkontoer: Tillater opprettelse av flere kundekontoer under én hovedkonto, noe som kan være fordelaktig for byråer som håndterer flere kunder.

GHL-fordeler for brukere:

 • Alt-i-ett-plattform: Ved å kombinere ulike verktøy som CRM, marketing automation og salgstrakter, kan GoHighLevel forenkle teknologistabelen for byråer og bedrifter.
 • Effektivitet: Å ha alle verktøyene på ett sted kan spare tid og redusere kompleksiteten ved å administrere flere programvareløsninger.
 • Skalerbarhet: Plattformen tilbyr ubegrensede underkontoer, noe som kan være fordelaktig for byråer som ønsker å skalere virksomheten sin uten å pådra seg ekstra kostnader per klient.
 • Tilpasning: API-tilgang og integrasjonsmuligheter lar bedrifter skreddersy plattformen til deres spesifikke behov.

Du kan lese vår komplette liste over GoHighLevel-funksjoner for å lære mer om GoHighLevel-tjenester.

Tjenestetilbud

GoHighLevel leverer en pakke med tjenester sentralt i alt-i-ett-markedsføringsplattformen.

Kjernen er én Customer Relationship Management (CRM) system, som inkluderer salgstrakter, epost markedsføringog SMS-meldinger Ferdigheter.

Plattformen integreres med flere tjenester, bl.a Zapiermuliggjør tilkobling med ulike apper, og Stripe for betalingsbehandling blant annet.

Inntektsstrømmer

Abonnementet ditt på GoHighLevel kommer med forskjellige nivåer, hver med sine egne lade struktur.

Den primære inntekten for GoHighLevel kommer fra disse månedlige eller årlige abonnementsavgiftene.

Ytterligere inntekter genereres når brukere bruker plattformens innebygde tjenester, som f.eks SMS og telefonsamtalersom kan medføre ekstra kostnader.

Hvit markering

En unik egenskap ved GoHighLevel er dens hvit etikett tilbud, slik at du kan merke CRM og relaterte markedsføringstjenester som dine egne.

Dette betyr at du kan presentere plattformen med merkevarebygging og prissetting, som kan hjelpe deg med å skape et profesjonelt image og potensielt drive videre profitt.

Å lese:  GoHighLevel for e-handel: Perfekt for handlekurven?

Affiliate markedsføring

HighLevel øker inntektene sine gjennom GoHighlevels tilknyttede program. Som bruker kan du tjene provisjoner ved å henvise nye kunder til plattformen.

Det er et ekstra insentiv som gagner både GoHighLevel og brukerbasen, og muliggjør vekst i klientell og en andel i fortjenesten for de som lykkes med å henvise andre.

Hvorfor regnes GoHighLevel som et pyramidespill?

Når du hører bekymringer om at GoHighLevel muligens er et pyramidespill, tar du opp noen spesifikke markedsføringsstrategier og strukturelle elementer som får noen til å stille spørsmål ved dets legitimitet.

Den mest fremtredende årsaken ser ut til å stamme fra dets tilknyttede program, som kan vises å vektlegge rekruttering fremfor produktsalg. Dette er et generelt kjennetegn ved pyramidespill.

Overvekt på rekruttering:

 • Tilknyttet program: Du kan se GoHighLevel er aggressivt promotert av tilknyttede selskaper som tjener provisjon.
 • Provisjoner: Brukere tjener ofte mer på å rekruttere nye medlemmer enn ved å selge selve produktet.

Markedsføringsmetoder:

 • MLM-strategier: Noen brukere oppfatter GoHighLevels markedsføringsstrategier som lik Multi-Level Marketing (MLM) taktikk, noe som forårsaker skepsis.

Forvirring av forretningsmodeller:

 • Kompleks kompensasjon: Det er ofte komplekse kompensasjonsstrukturer i MLM som trekker paralleller til pyramidespill, ikke nødvendigvis produktverdien.

Husk at pyramidespill typisk er preget av å ikke tilby noen reelle produkter eller tjenester og stole på å rekruttere nye medlemmer for å generere inntekter.

Imidlertid tilbyr et legitimt selskap som GoHighLevel faktiske tjenester som markedsføringsautomatiseringsverktøy.

Lovlighet:

 • Ulovligheten av pyramidespill: Pyramidespill er ulovlige og skaper forsiktighet rundt forretningsmodeller som til og med vagt ligner dem.

Det er nøkkelen til å skille mellom en virksomhet med en tilknyttet struktur på flere nivåer og et pyramidespill.

Mens GoHighLevel noen ganger betraktes som lik et pyramidespill på grunn av dets tilknyttede markedsføring, er det viktig å se på dens primære funksjon: å gi en markedsføringsplattform med verktøy som har konkret verdi.

Å lese:  GoHighLevel Affiliate Program: [Earn $1,429 Per Sign-Up]

Hvordan er GoHighLevel forskjellig fra tradisjonelle MLM-selskaper?

GoHighLevel skiller seg fra tradisjonelle Multi-Level Marketing (MLM) selskaper på flere viktige måter.

Når du skal vurdere om det er det riktige verktøyet for dine markedsføringsbehov, er det viktig å forstå disse forskjellene.

Tjenestetilbud:

 • GoHighLevel: Tilbyr en alt-i-ett-markedsføringsplattform som gir verktøy for automatisering, håndtering av kunderelasjoner og kampanjearbeidsflyter.
 • Tradisjonell MLM: Det innebærer vanligvis å selge produkter eller tjenester og rekruttere nye medlemmer for å tjene provisjoner.

Forretningsmodell:

 • GoHighLevel: Du trenger ikke rekruttere andre for å bruke tjenesten. Det fungerer på en Software as a Service-modell (SaaS), hvor du betaler for bruken av programvaren.
 • Tradisjonell MLM: Inntektene er ofte nært knyttet til rekruttering av downline-medlemmer.

Inntjeningspotensial:

 • GoHighLevel: Inntjeningspotensialet ditt korrelerer direkte med hvor effektivt du bruker plattformen bedriftens behov.
 • Tradisjonell MLM: Potensiell inntekt avhenger ofte av suksessen til rekruttene dine og kan være begrenset av strukturen til MLM.

Læringskurve:

 • GoHighLevel: Det er en betydelig læringskurve for å maksimere bruken av plattformens funksjoner.
 • Tradisjonell MLM: Læringskurven kan være sentrert rundt salgsteknikker og rekrutteringsstrategier.

Markeds strategi:

 • GoHighLevel: Utviklet for å forbedre og automatisere markedsføringstiltak for din bedrift eller byrå.
 • Tradisjonell MLM: Fokuserer på direktesalg og oppmuntrer ofte til personlig nettverksbygging for vekst.

Når du evaluerer GoHighLevel, husk at du ser på et verktøy for å forbedre markedsføringsstrategiene dine, ikke en forretningsmodell som krever at du bygger en downline for å lykkes.

Er GoHighLevel et pyramidespill? Siste tanke

Nei, GoHighLevel er ikke et pyramidespill; det er en legitim omfattende markedsføringsplattform som tilbyr ulike verktøy og automatisering designet for å hjelpe bedrifter med deres markedsføringstiltak.

Pyramidespill er typisk preget av kravet om at deltakerne rekrutterer andre til å investere penger i ordningen for avkastning, i stedet for å tilby et legitimt produkt eller en tjeneste.

GoHighLevel, på den annen side, tilbyr et sett med markedsførings- og CRM-verktøy som brukere kan utnytte for å administrere og utvide virksomheten deres.

vanlige spørsmål

Nye publikasjoner:

Anbefaling