Fem grunner til at bloggere bør bruke sosiale medier

sosiale medier

Vil du gi bloggen din bedre synlighet? Oppmuntre til flere kommentarer? Få nye fans? Sikre deg din hardt opptjente plass som en av de skinnende stjernene til bloggerati (latterlig ord, jeg vet) i 2013?

Bortsett fra alt, drømmer nesten alle bloggere om å bygge et større publikum. Og et økende antall henvender seg til den ugjendrivelige kraften til sosiale medier for å få flere tittere på verkene deres.

Sosiale medier er ikke noe nytt, og både Gen Xers og Yers har tatt til ulike sosiale nettverksplattformer som ender til vann. Likevel er det fortsatt noen få som heller vil bruke sin dyrebare tid på å skrive enn å stikke og pinne og tvitre og vinke. Og det er greit nok … bortsett fra, hvis du vurderer de fleste lesernes forventninger … er det ikke det.

Din gjennomsnittlige lesers forventninger til engasjement og tilgjengelighet er veldig annerledes enn for fem år siden. Sjansen er stor for at dine eksisterende lesere ønsker å kunne komme i kontakt med deg på en rekke plattformer – og potensielle lesere vil kanskje aldri treffe på deg i det hele tatt med mindre du gjør deg selv synlig i områdene de bor i.

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, sjekk ut disse fem gode grunnene til at bloggere bør bruke sosiale medier for å engasjere eksisterende og potensielle lesere.

 1. Koste
  Bortsett fra din verdifulle tid, er det gratis å bruke sosiale medier – noe som gjør det til det ideelle verktøyet for livsstils- og småbedriftsbloggere som har et begrenset eller ikke-eksisterende budsjett å bruke på bloggpromotering.
 2. Å nå
  Nettverk som Twitter, Facebook, Pinterest og YouTube har et stort publikum. Og rekkevidden deres er enorm. Hvis du gjør deg selv synlig på sosiale medier, er det langt større sannsynlighet for at du når folk som ellers aldri ville hatt sjansen til å se på bloggen din.
 3. Tilknytning og engasjement
  Folk er kablet til å ønske å føle seg tilkoblet, og noe av grunnen til at sosiale medier har vært så revolusjonerende er på grunn av følelsen av tilknytning folk opplever ved å bruke det. Å engasjere eksisterende og potensielle lesere via til og med en eller to av de største sosiale medieplattformene gir folk en større følelse av hvem du er – stemmen bak bloggen – og oppmuntrer dem til å sjekke det du skriver oftere.
 4. Bli med i samtalen
  Bli med og legg til dine to øre når folk snakker om ditt ekspertise- eller interesseområde på nettet. Hvis du slår av en samtale, vil de fleste sosiale medier-brukere sjekke ut profilen din – og potensielt til og med klikke deg videre til bloggen din.
 5. Link kjærlighet
  Du er kanskje ikke så interessert i SEO og tilbakekoblinger, men flere linker til bloggen din og individuelle innlegg kan ikke være en dårlig ting. Tenk på det som å legge igjen nye spor av brødsmuler eller skjære ut nye veier som folk kan følge tilbake til innholdet ditt. I hovedsak betyr flere koblinger flere muligheter for folk til å finne arbeidet ditt. Og hvis det til og med er vagt viktig for deg, har flere kvalitetstilbakekoblinger potensialet til å bidra til å flytte bloggen din opp i søkeresultatene. Vinn-vinn.
Å lese:  De vanligste cybersikkerhetsfeilene små bedrifter gjør

Det er et MANGE av sosiale medier-plugins tilgjengelig for WordPress-brukere, inkludert Widget for sosiale medier, Flytende ikon for sosiale medier, Sosiale medier Featherog Widget for merke for sosiale medier.

Nye publikasjoner:

Anbefaling