Gjennomgang av beholdningskilde: [Dropship Automation Software]

Kjærlighet er å dele!

gjennomgang av inventarkildegjennomgang av inventarkilde

I dag skal vi se på beholdningskildegjennomgang og hvordan denne programvaren kan forbedre din generelle dropshipping-virksomhet.

Kanskje du er interessert i dropshipping eller ønsker å komme i gang, men har problemer med å velge den perfekte programvaren for å lette stresset.

I så fall er du på rett side.

Dropshipping-programvare som lagerinnkjøp er designet for å redusere stresset ved å kontakte leverandører og betale manuelt for et produkt før det kjøpes.

Det er programvare som lar deg liste opp produkter som er på leverandørens lager. Og når en kunde betaler for det, flytter den fra leverandøren til kundens lokasjon.

Denne typen programvare kommer veldig godt med, spesielt når du har mange produkter.

Eller hvis du nettopp har startet og har liten tilgang til produsenten eller grossisten bortsett fra via internett på grunn av avstand.

Det hjelper deg med å minimere tapet ditt og sparer deg for ekstra kostnader fordi du kun betaler når en kunde har betalt for produktet på nettsiden din.

Etter betaling sendes varene så til adressen du oppga. Nå, på grunn av fordelen det gir, har mange dropshippere valgt denne programvaren.

Og dette har ført til utviklingen av forskjellige typer dropshipping-verktøy av forskjellige selskaper som alle jobber etter samme prinsipp.

Men blant alle forblir man unik.

Derfor er denne inventarkildegjennomgangen grunnen til at du vil få omfattende informasjon om hvordan programvaren fungerer.

Alt om inventarkilder fra deres funksjon ned til bruken vil bli diskutert. Så uten å kaste bort mer tid, la oss komme i gang.

Hva er lagerkilde?

lagerkilde lagerkilde

Inventory Source er en dropshipping-programvare som automatiserer prosessen med å motta og administrere bestillinger fra kunden.

Den automatiserer også prosessen med å fylle ut detaljer og knytte dem ut til leverandøren.

Den laster automatisk opp produktet avhengig av oppgitt informasjon og tilgjengelige produkter som leverandøren har.

Denne programvaren ble utviklet i 2003 av et team av e-handelsmarkedsførere. Det ledes av Kelly Dyer som er medgründer og nå administrerende direktør.

Utviklingen av inventarkilde var å øke stresset med dropshipping, noe som gjør det enkelt for både dropshippere og nye e-handelsmarkedsførere som har tenkt å hoppe rett inn i dropshipping.

Programvaren lar deg spore varer på tvers av virksomhetens forsyningskjede. Det gjør det enkelt for deg å spore og velge den typen varer du ønsker uten å gå til leverandøren.

Denne programvaren gjør det mulig og enkelt for deg å holde oversikt over alle dine varetransaksjoner med din leverandør.

Den gjør det også mulig å flytte varer betalt fra leverandøren og ned til kunden uten å nødvendigvis berøre varene.

Med programvaren har du mindre å gjøre når det kommer til levering. Ditt er å sikre at kunden kjøper fra e-handelsbutikken din, og denne programvaren vil administrere leveringen.

Det har vært mange positive anmeldelser om denne programvaren.

Den har over 1,3 millioner brukere, med totalt 99 % positive uttalelser. Det negative kravet på 1 % er fra kunder som ikke har kunnskap om bruk av denne programvaren og tekniske problemer som oppstår fra deres side.

Å lese:  Hvorfor velge Python for Eneterprise Software Development.

Last ned aksjekilde

Beholdningskildegjennomgang: Funksjoner

Inventory Source er allment anerkjent og brukt på grunn av dens brukervennlighet og dens funksjoner.

Disse funksjonene forteller deg mer om programvaren. Med full kunnskap om funksjonene vil du kunne bruke programvaren til ditt maksimale mål.

Funksjonene skiller den fra andre programmer.

Selv om mange andre programmer har en tendens til å kopiere funksjonene, har den fortsatt det maksimale antallet brukere fordi de er sanne når det kommer til funksjonene mens andre ikke klarer å utføre funksjonene de har integrert.

Noen ganger mangler denne andre programvaren slike funksjoner, men har den skåret inn i programvareplattformen.

I motsetning til disse plattformene, oppfyller Inventory Source alle sine skriftlige funksjoner. Funksjonene er godt forklart fra US Direct Sourcing.

#1. USA direkte innkjøp

OSSOSS

Dette lar deg be om at produkter og varer sendes til din angitte adresse uten å nødvendigvis fylle ut og vente på godkjenning. Så de har tonnevis av leverandører som du umiddelbart kan be om varer fra.

I utgangspunktet er US Direct et revolusjonerende verktøy som lar deg få umiddelbar tilgang til over 200 000 produkter fra dine favorittleverandører av lagerkilde.

Du trenger ikke gå gjennom noen godkjenningsprosess fordi alt er gjort for deg!

Alt som trengs er integrasjon med US Direct som en drop-ship-selger innenfor Inventory Source hvor du umiddelbart kan begynne å selge produkter uten lange godkjenninger eller skjulte avgifter.

I tillegg spiller det ingen rolle om det er uforutsigbare fraktpriser på grunn av denne smarte tjenesten – bare integrer som enhver annen leverandør og fortsatt bruke Inventory Source-verktøy som tilpasningsfunksjoner for å skape en oppdatert flyt av varer som tilbys

#2. Leverandørintegrasjon

integrering av inventarkilderintegrering av inventarkilder

De har allerede integrerte tilbydere med seg. I det øyeblikket du begynner å bruke programvaren får du tilgang til alle tilgjengelige leverandører.

Disse leverandørene finnes i ulike nisjer og bransjer.

Dette slipper deg for stresset med å lete etter en pålitelig leverandør, så vel som stresset med godkjenning siden det ikke finnes noe godkjenningsskjema.

Det er en komplett vinn-vinn-situasjon for deg fordi bare ved å bruke programvaren deres får du tilgang til tonnevis av leverandører.

I tillegg til dette lar Inventory Source deg enkelt integrere med e-handelsplattformen du velger. Basert på den tilgjengelige integrasjonen kan du integrere med hvilken som helst av plattformene nedenfor:

 • Shopify
 • EComDash
 • Amazon
 • eBay
 • Walmart
 • WordPress
 • Wix
 • Xsellco
 • BigCommerce
 • Sellbrite
 • Etc.

#3. Gratis frakt til leverandørkatalogen

Gratis katalog for engrosleverandører og dropshippersGratis katalog for engrosleverandører og dropshippers

Dette er en av de viktigste funksjonene som denne programvaren tilbyr. Inventory Source er den eneste programvaren som gir deg gratis Drop Shipping til den angitte katalogen.

Annen programvare har en fast avgift for å levere varene dine, men denne programvaren har null gebyrer. Du kan enkelt finne din perfekte engros- og dropshipleverandør til riktig pris med Inventory Source Dropshippers Directory.

Denne katalogen inneholder en omfattende liste over leverandører, fra ledende grossister til nisjeleverandører i populære bransjer som mote-t-skjorter eller kjæledyrklær.

Det er enkelt å finne hvem du trenger – bare bruk de tilgjengelige avanserte filtreringsalternativene for å sortere etter leverandører etter stedstype (kun USA), tilbudte produkter, minimumsbestillingsstørrelse og mer!

#4. Kundeservice

aksjekildestøtteaksjekildestøtte

Dette er en annen viktig funksjon å vurdere før du kjøper programvare.

Inventory Source har et 24/7 live chat-alternativ der du kan kontakte dem direkte med eventuelle problemer du støtt på mens du bruker programvaren deres.

De har også 24/7 e-poststøtte.

Du kan sende dem en melding direkte om hvilket problem du har møtt mens du brukte programvaren deres, og du vil få svar.

Å lese:  Hva er Vendasta? Alt du trenger å vite om det

Hvis du ikke liker live chat-alternativet eller hvis det virker tregt, kan du bruke dette alternativet.

De planlegger også en samtale med kunder som ønsker veiledning om hvordan de kan løse visse problemer de har møtt mens de brukte programvaren.

Du kan også planlegge en samtale hvis du ikke vil bruke direkte e-post eller live chat.

Alle disse kundestøttealternativene integrert av Inventory Software er for å sikre at du får opplevelsen med programvaren.

Enda bedre er det faktum at det er videoopplæringer, hjelpedokumenter, guider og blogginnlegg som hjelper deg med å navigere gjennom alle innleggene du måtte ha.

#5. Produktdata

Inventory Source er den eneste programvaren som laster opp produktdataene dine direkte fra leverandøren til e-handelsbutikken din uten at du manuelt ber den om det.

Den bruker informasjonen den mottok fra deg og leverandøren. I tillegg oppdaterer den deg på produktinformasjon som leverandøren din har.

Det er den eneste programvaren som gir deg tilgang til katalogtilpasning, som lar deg endre prisen, arrangementet, statusen til produktet, tilgjengeligheten og nummeret.

Dette er for å gjøre deg i stand til å øke etterspørselen etter det produktet og dermed føre til en økning i prisen på det produktet.

Last ned aksjekilde

Prisplaner for lagerkilde

Prisplaner for lagerkilde Prisplaner for lagerkilde

Hver programvare har sin prisplan som bestemmes av tjenesten de tilbyr.

Det er helt opp til deg å skalere prisen og tjenesten med budsjettet ditt og grunnen til at du velger å bruke den programvaren.

Inventory Source har også sin prispakke, og den er delt inn i to kategorier:

 • Automatiseringsbeholdning
 • Og full automatisering

Hver av disse kategoriene har sine underliggende planer og funksjoner.

Funksjonene til hver underliggende plan er forskjellige fra den andre, og det er den avgjørende faktoren for prisen.

Før du velger en plan, bør du balansere grunn og budsjett med tjenesten hver plan har å tilby, slik at du ikke gjør kostbare feil.

Lagerautomatisering

lagerautomatiseringlagerautomatisering

Denne planen passer for personer som nettopp har startet med e-handel dropshipping. Den gir deg en liste over funksjoner som vil bli verdsatt hvis de brukes riktig.

Automatiseringsbeholdningen er en kategori i beholdningskildeprisplanen som bare lar deg synkronisere leverandørbeholdning og lar deg automatisk laste opp data fra leverandøren.

Den tilbyr ikke de fleste funksjonene som finnes i den andre planen.

Prisplanen for denne kategorien er delt inn i to, hver med sine egne funksjoner.

Funksjonene er litt forskjellige, men de bestemmer i stor grad prisen på hver tilgjengelig plan. Planene er Basic- og Plus-planene.

Grunnleggende

Prisen for denne planen er $99/måned. Den har ikke mulighet til å betale for en lengre periode, så du betaler per måned. Du betaler etter hvert som du bruker. Det vil hjelpe deg med å bestemme om du vil fortsette å bruke denne planen eller flytte til en annen plan etter hver måned.

Funksjoner av den grunnleggende planen
 • 1 integrasjon
 • $50/måned for ytterligere integrasjoner
 • 50k SKU-grense
 • 2x daglige synkroniseringer
 • 1x daglig synkronisering på forespørsel
 • Standard støtte
 • Standard leverandører
 • Butikker og markedsplasser

Pluss plan

Pluss-planen er forhåndsplanen for prisplanen for automatiseringsbeholdning. Prisen for denne planen er $125/måned. Det gir deg noen tilleggsfunksjoner som du ikke har tilgang til når du velger grunnplanen.

Akkurat som grunnplanen betaler du etter hvert som du bruker. Ingen mulighet for langtidsbetaling. Funksjonene til denne planen er litt høyere enn den grunnleggende planen, og gir deg flere muligheter for automatiseringsbeholdning.

Funksjoner i Plus-planen
 • 2 Integrasjoner
 • $25/måned for ytterligere integrasjoner
 • 250k SKU-grense
 • Optimalisert synkronisering
 • 4x daglig synkronisering på forespørsel
 • Standard støtte
 • Alle leverandører
 • Alle e-handelsplattformer

Den største forskjellen mellom begge planene er at noen e-handelsbutikker ikke støttes av grunnplanen, men støttes av plussplanen.

Å lese:  Hva er WooCommerce Marketing Automation?

Før du velger en plan her i automatiseringsbeholdningen, er det lurt å kontakte dem og spørre dem hvilken type e-handel som støttes av grunnplanen.

Full automatisering

full automatiseringfull automatisering

Denne beholdningskildepriskategorien handler om å spore forsendelsen din, synkronisere leverandørdata, spore ordredata og levere varer. Så denne kategorien tilbyr flere alternativer. Det gir deg automatisk tilgang til alle tjenestene som denne programvaren har.

Denne kategorien passer for e-handelsbutikker som allerede er etablert og bare ønsker å øke rekkevidden og fortjenesten. Den tilbyr flotte funksjoner som kan overvelde en liten eller nystartet e-handelsmarkedsfører.

Dette kan føre til at han mister fokus og balanse fordi det er tonnevis av knapper å trykke på som ikke er relevante nå.

Akkurat som Automation Inventory Category, har den to forskjellige prisplaner – Basic- og Plus-planen. Forskjellen mellom begge kan sees på som begrensninger for den ene til den andre, da begge nesten tilbyr de samme funksjonene.

Før du velger en plan her, vil jeg råde deg til å vurdere budsjettet og e-handelsmålet ditt kritisk ettersom tjenestene i begge planene er like og bestemmer prisen.

Grunnleggende plan

Dette er den første prisplanen for kategorien Full Automation. Prisen er $150/mnd. Akkurat som Automation Inventory Category, betaler du etter hvert som du bruker. Det er ingen langsiktig alternativ, og derfor er ingen rabatt eller gratis prøveversjon tilgjengelig.

Funksjoner i grunnplanen – full automatiseringsbeholdning
 • 1 Integrasjon
 • $50/måned for ytterligere integrasjoner
 • 50k SKU-grense
 • 250 bestillinger hver måned
 • 2x daglige synkroniseringer
 • 1x daglig synkronisering på forespørsel
 • Standard støtte
 • Standard leverandører
 • Butikker og markedsplasser

Pluss plan

Plussplanen inneholder tilleggsfunksjoner som ikke er tilgjengelige eller er begrenset i grunnplanen.

Dette er den høyeste prisplanen for Inventory Source fordi den tydelig definerer alt denne programvaren gjør. Det er ingen restriksjoner på denne planen.

Prisen for denne planen er $225/måned og betales månedlig. Det er ingen langsiktig betalingsmåte.

Den lar deg analysere forrige måneds resultater før du betaler for en ny måned.

Pluss planfunksjoner – full automatiseringsbeholdning
 • 2 Integrasjoner
 • $50/måned for ytterligere integrasjoner
 • 250k SKU-grense
 • 1000 bestillinger hver måned
 • Optimalisert synkronisering
 • 4x daglig synkronisering på forespørsel
 • Standard støtte
 • Alle leverandører
 • Alle e-handelsplattformer

Forskjellen mellom de to planene i denne kategorien er de nåværende begrensningene. Grunnplanen har noen begrensninger på funksjonene mens sistnevnte ikke har det.

Grunnplanen har en liste over støttede e-handelsnisjer mens sistnevnte støtter alle former for e-handelsnisjer.

Last ned aksjekilde

Forskjellen mellom Automation Inventory Category og Full Automation Category

Hovedforskjellen mellom Automation Inventory Category og Full Automation Category er den fullstendige vurderingen som hver har.

Den første kategorien er laget for å laste opp produktinformasjon fra leverandøren mens den siste er laget for både opplasting og sporing.

Den definerer programvaren tydelig ettersom den også har sporings- og leveringsfunksjoner innebygd i den.

Prisen og funksjonene til begge kategoriene trekker en forskjell i bruk. Den første kategorien er for e-handelsbutikker og markedsførere som nettopp har startet opp.

Mens sistnevnte er for etablerte e-handelsbutikker og markedsførere, da den har tonnevis av funksjoner å dra nytte av.

Beholdningskildegjennomgang: Fordeler

Bortsett fra de flotte funksjonene Inventory Source har, har den andre forventede fordeler som følger med den.

Disse fordelene er kjent som proffene du har rett til når du bestemmer deg for å bruke denne programvaren. Disse fordelene spenner fra fleksibel service ned til full tilgang for investorer.

#1. Fleksibel service

Inventory Source har sine tjenester delt inn i ulike planer med ulike kategorier. Du har muligheten til å velge det som passer dine behov og ditt mål.

#2. Flott leverandørintegrasjon

Lagerkilde lar deg registrere flere leverandører. Du har muligheten til å registrere så mange leverandører du trenger avhengig av din e-handelsbutikk.

Å lese:  Intervju med Ricardo Martins – Magento ...

#3. Forhåndsintegrerte tilbydere

Inventory Source har flere pålitelige integrerte leverandører som du kjøper umiddelbart når du bestemmer deg for å bruke programvaren deres. Det beste er at du ikke trenger å be om godkjenning før du begynner å be om varer fra disse leverandørene.

#4. Fullt lager

Inventory Source er den eneste programvaren som håndterer nesten alt når det kommer til dropshipping-virksomheten din. Fra fylling og opplasting av data, sporing av bestillinger og vareleveranser på det angitte stedet til sporing av bestillinger plassert hos leverandøren din, overvåker denne programvaren aktiviteten og sender dataene til deg.

#5. Gratis tilgangskonto

Inventory Source lar deg opprette en gratis konto slik at du kan ha en klar oversikt over tjenestene og deres integrerte leverandører. Denne funksjonen skiller den fra hverandre ettersom den sikrer at du har klar og objektiv kunnskap om den før du bestemmer deg for å bruke tjenesten.

Last ned aksjekilde

Beholdningskildegjennomgang: Cons

Denne beholdningskildegjennomgangen vil ikke være fullstendig hvis vi utelater ulempene. Og akkurat som alle andre programmer, har Inventory Source sine ulemper.

Forskjellen er at ulempene er ubetydelige fordi med riktig informasjon har du kanskje ingen grunn til å oppleve ulempen med denne plattformen.

#1. Egen avgift per leverandør

I tillegg til de forhåndsintegrerte leverandørene har de en egen avgift for hver leverandør du bestemmer deg for å integrere. Prisen for innflytelsesrike leverandører er annerledes og mye høyere enn gebyret for leverandører de ikke kjenner.

Avstanden mellom leverandøren og posisjonen din er også en annen faktor som påvirker prisen de tar for hver leverandør.

#2. Ingen markedsundersøkelsesverktøy

Denne programvaren har ikke noe markedsundersøkelsesverktøy. Du må gjøre undersøkelser med en annen programvare før du bestemmer deg for å integrere resultatene i denne programvaren.

#3. Ingen refusjonspolicy

Når du har betalt, har du betalt uavhengig av om du liker tjenesten deres i etterkant. Den beste måten å unngå denne ulempen på er å bruke gratistilgangskontoen til å studere programvaren og sjekke anmeldelsene deres på Trustpilot om de er oppmuntrende eller ikke før du bestemmer deg for å bruke denne programvaren.

Vanlige spørsmål om aksjekilde

Jeg har satt sammen en liste over noen av de vanligste spørsmålene om Inventory Source. De inkluderer;

Hva er lagerkilde?

Dette er en programvare for e-handel/dropshipping som tar sikte på å lindre stresset med dropshipping ved å aktivere ordresporing, opplasting av produktdata og utsjekking av produkter.

Hva er prisen for Inventory Source?

Prisen bestemmes i stor grad av e-handelsmålet ditt. Denne programvaren har to forskjellige kategorier og underliggende prispakker med forskjellige funksjoner.

Hva vet du om lagerkilder?

Inventory Source er en automatisert e-handelsprogramvare som tar sikte på å eliminere stresset med manuell dropshipping for e-handelsmarkedsførere.

Beholdningskildegjennomgang: Konklusjon

Hvis du leter etter en måte å utvide virksomheten din på uten hodepine med å administrere inventar, så er denne programvaren for deg (Inventory Source).

Med Dropshipping Automation Software som en inventarkilde kan du automatisere lagerforsyning og ordreoppfyllelse.

Denne programvaren integreres med dropshipping-leverandørene dine og oppdaterer automatisk produkttilgjengelighet og synkroniserer beholdning på tvers av alle markedsplassene dine.

Du kan også dra nytte av tilgang til et integrert leverandørnettverk som øker effektiviteten ved å tilby én enkelt portal for å finne nye leverandører eller administrere eksisterende.

Så bokstavelig talt gjør den alt jobben for deg hvis du velger å velge lagerkilden. Til slutt, det er det på lagerkildegjennomgangen, la meg få vite hva du synes om verktøyet ved å bruke kommentardelen.

Last ned aksjekilde

Lære mer?

Nye publikasjoner:

Anbefaling