Gjennomgang av enkle digitale nedlastinger for bloggere: Er det verdt det? (2024)


Leter du etter et verktøy for å hjelpe deg med å selge digitale produkter på nettet? I denne anmeldelsen vil vi bryte ned plugin-en Easy Digital Downloads slik at du kan bestemme om det er den riktige løsningen for bloggen din.

Når du har en ny blogg, er det å selge digitale produkter til de besøkende en fin måte å tjene penger på. Enten det er e-bøker, kurs, videoer eller noe annet, kan du bruke et verktøy som Easy Digital Downloads for enkelt å selge digitale nedlastinger på nettet.

Hvis du har undersøkt eCommerce-plugins for bloggen din, er det sannsynlig at du har kommet over Easy Digital Downloads. Men du kan være usikker på om det er plugin-en du trenger.

I denne Easy Digital Downloads-gjennomgangen vil vi bryte ned fordeler, ulemper, priser og mer, slik at du kan bestemme om det er det rette verktøyet for deg.

La oss komme i gang!

Fordeler:

 • Nybegynnervennlig
 • 100 % responsiv
 • Kundebehandling
 • Datarapportering
 • Rabattkoder
 • Betalingsporter
 • E-postlisteintegrering
 • Utviklervennlig

Easy Digital Downloads er en svært populær e-handelsplugin for WordPress. Mer enn 50 000 nettstedeiere og bloggere har tillit til den for å selge digitale produkter til kunder på nettet.

Denne plugin gjør det enkelt å sette opp og selge digitale produkter rett fra nettstedet ditt. Noen av disse produktene inkluderer e-bøker, regneark, bilder, dokumenter, videoer og andre mediefiler.

Easy Digital Downloads kommer med kraftige funksjoner som betalingsfleksibilitet, rabattkoder, fullstendig kundeadministrasjon, sikker filbeskyttelse og mer. Det fungerer med alle WordPress-temaer, så det vil garantert se bra ut på bloggen din.

Å selge digitale varer trenger ikke å være noe problem. Med et verktøy som Easy Digital Downloads er det enkelt å sette opp, administrere og selge produktene dine på nettet.

Få enkle digitale nedlastinger i dag!

Før vi går rett inn i anmeldelsen, la oss se på hvorfor det er fordelaktig å selge digitale produkter på bloggen din.

Hvorfor selge digitale produkter på nettstedet ditt?

Det er mange grunner til at du kanskje vil selge digitale produkter på nettstedet ditt.

For det første lar det å selge digitale produkter deg tjene penger på bloggen din og tjene penger på nettstedet ditt.

Du trenger ikke bruke mye penger for å lage et digitalt produkt som gir verdi til publikum og fanger oppmerksomheten deres. En enkel PDF-guide kan være verdifull for leserne dine, og den er gratis å lage. Og fordi du ikke trenger å holde varelager eller gjøre rede for frakt, er det lave faste kostnader totalt sett.

Du kan også bruke dine digitale produkter til å demonstrere ekspertisen din i din bransje. Når du lager innhold som er relevant for leserne dine og gir dem løsninger, vil de fortsette å bygge tillit til merkevaren din. Og jo mer de stoler på bloggen din, jo mer sannsynlig er det at de kommer tilbake.

Å lese:  Hvor mye er spillindustrien verdt i 2024?

I tillegg kan du automatisere prosessen med å selge nettinnhold slik at det er enkelt og smertefritt. Kunder kan motta bestillingene sine så snart betalingsprosessene deres for en umiddelbar måte å konsumere mediene dine på.

Nå som vi kjenner noen av fordelene ved å selge digitale varer, la oss gå inn i gjennomgangen av Easy Digital Downloads, og starter med proffene.

Proffene for enkle digitale nedlastinger

1. Nybegynnervennlig og minimalt oppsett

Hvis du aldri har gjort det før, kan tanken på å selge digitale varer høres litt skremmende ut.

Heldigvis trenger du ikke å være en utvikler eller en ekspertkoder for å sette opp og bruke Easy Digital Downloads. Det krever minimalt med oppsett fordi det er enkelt å installere og det er enkelt å administrere funksjonene. På kort tid kan du sette opp og begynne å selge produktene dine med en gang.

Så snart du laster ned Easy Digital Downloads, lar den deg konfigurere innstillingene dine, inkludert plassering, valuta, betalingsgatewayer, e-poster, kjøpskvitteringer, skatter og mer.

Det er enkelt å konfigurere innstillingene dine og det tar bare noen få minutter å fullføre. Det er like enkelt å lage og sette opp de digitale produktene dine slik at de er klare til å selge til kunder, inkludert å angi prisen:

angi pris for digital nedlasting

Herfra kan du laste opp filene dine, navngi dem og legge til et bilde:

last opp dine digitale produkter til enkle digitale nedlastinger og navngi dem

Innstillingene er enkle og enkle å fylle ut. For ikke å nevne at det tar veldig lite tid å gjøre, noe som gjør oppsettet problemfritt.

For ekstra funksjonalitet kan du også legge til kategorier og tagger, sette grenser for antall nedlastinger og installere utvidelser, som vi kommer inn på mer senere.

2. Enkel produkt- og kundeadministrasjon

Når Easy Digital Downloads er oppe og går, kan du umiddelbart begynne å spore produktnedlastingene dine og administrere kundene dine. Og du kan gjøre alt fra WordPress-dashbordet.

Fra dashbordet kan du se produktstatus, produktdetaljer, antall salg og mer. Du kan også se, redigere eller slette produkter.

Det er enkelt å se bestillingshistorikken din slik at du kan holde oversikt og administrere bestillinger fra ett sted.

Og du kan føre en separat oversikt for hver kunde som inkluderer kjøpsaktivitet og levetidsverdi.

Du kan også vise, redigere eller slette kundeposter, koble kundeposter direkte til brukerprofiler og opprette kundekontosider.

Ettersom bloggen din fortsetter å vokse, bør salget også øke. Det er avgjørende å holde styr på salg så vel som kundeinformasjon for å sikre at du når målene dine og tar bloggen din til neste nivå.

3. Detaljert datarapportering

Som med alle deler av blogging, er det avgjørende å samle inn data og informasjon om besøkende og nettstedet ditt slik at du kan forbedre din nåværende strategi. For å bli bedre til å øke konverteringer, må du vite hvor bloggen din står og hva publikum ønsker.

Takket være Easy Digital Downloads datarapportering er dette ikke bare mulig, men enkelt å spore. Den bruker grafer for å vise deg visuelle rapporter om produktene dine, slik at du kan se hvordan de presterer mens du graver videre i detaljene.

Å lese:  6 mest effektive typer digitale reklametjenester

Du kan se inntekter etter kategori, estimert månedlig salg, total inntekt for en bestemt periode, spesifikke produktrapporter og mer.

enkle digitale nedlastinger analyser og rapportering

Med enkle digitale nedlastinger kan du også:

 • Se inntekter etter datoperiode og kategori
 • Filtrer rapporter etter spesifikt produkt
 • Spor innkrevde skatter etter år
 • Eksporter butikkdata til CSV-fil
 • Overvåk nedlastings-, salgs- og API-forespørselslogger

4. Svært tilpassbar

Easy Digital Downloads er åpen kildekode-programvare, som gjør det til en svært tilpassbar løsning som lar deg lage, selge og administrere digitale varer akkurat slik du vil.

Easy Digital Downloads fungerer med alle WordPress-temaer, så det er garantert å se fantastisk ut på nettstedet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for at plugin-en ødelegger estetikken din eller endrer utseendet på nettstedet ditt overhodet.

For utviklere og kodere gjør Easy Digital Downloads API det mulig å gjøre tilpasninger som:

 • Endre betalingsskjemaet
 • Overstyr standard plugin-atferd
 • Generer tilpassede e-handelsrapporter
 • Lag nye produktsidemaler

For nybegynnere med liten eller ingen kodeerfaring kan du også bruke Themedd. Themedd er Easy Digital Downloads innebygde tema som er gratis og gir deg en stilig måte å selge online kurs, e-bøker, PDF-er, utskrivbare filer, musikk og mye mer på.

Den kommer med en nedlastingsruteside (som den nedenfor), en enkelt nedlastingsside, handlekurvdetaljer og et distraksjonsfritt betalingsalternativ.

enkle digitale nedlastinger med tema

Themedd kommer også med over 40 fargekontroller, sidefelt-widgetområder, en mobilmenyplassering og mer.

5. Utvidelser for å utvide funksjonaliteten

Etter hvert som din digitale produktvirksomhet vokser, vil du etter hvert imøtekomme mange flere kunder med flere interesser, problemer og smertepunkter.

For å sikre at du fortsetter å appellere til kjøpere, kommer Easy Digital Downloads med mange utvidelser. Disse lar deg legge til nye funksjoner på nettstedet ditt og ta virksomheten din til neste nivå.

For det første kan du tilby flere betalingsalternativer til de besøkende med utvidelser for Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, ClickBank og mer.

Noen andre populære Easy Digital Downloads-utvidelser inkluderer:

 • Gjentakende betalinger: Selg automatiserte abonnementer for produktene dine.
 • Programvarelisensiering: Selg lisensnøkler for WordPress-plugins eller programvare.
 • All tilgang: Tillat kunder å laste ned ethvert produkt fra nettstedet ditt med et pass med full tilgang.
 • Tilpassede leveranser: For frilansere som trenger å levere tilpassede filer til sine kunder.
 • Sammenlign produkter: Lag enkelt produktsammenligningstabeller og vis dem hvor som helst på nettstedet ditt.
 • QR-koder: Generer QR-koder for dine digitale produkter.
 • EDD-kjøpsbelønninger: Bygg lojalitet med kundene dine med rabattbelønninger.
 • Og mye mer…

Easy Digital Downloads integreres også med populære e-postmarkedsføringstjenester som Mailchimp, AWeber, ConvertKit, ActiveCampaign og andre.

Det er også mange andre utvidelser tilgjengelig gjennom tredjeparter. Dette er utvidelser opprettet og vedlikeholdt av utviklere i stedet for av Easy Digital Downloads.

Noen av disse tredjepartsutvidelsene inkluderer:

 • EDD Moneybird: Synkroniser salgene dine til Moneybird for å automatisere bokføring.
 • Help Scout Desk: Tilbyr en komplett helpdesk for kundene dine inne i WordPress.
 • Live chat: Et live chat-verktøy for å kommunisere med kunder i sanntid.
 • LearnDash: Integrer LearnDash LMS med enkle digitale nedlastinger for å selge nettkursene dine.
 • GamiPress: Gamify din digitale butikk ved å belønne kunder med poeng og prestasjoner.
 • Og mer…
Å lese:  10 beste webdesigntjenester i 2024

Takket være Easy Digital Downloads’ flere utvidelsesalternativer kan du velge og vrake hvordan du tilpasser innholdet ditt for å matche publikums behov og appellere til deres interesser over tid.

La oss se på en kraftigere utvidelse i neste avsnitt…

6. Opprett plattformer for flere leverandører

Med Easy Digital Downloads kan du også lage en multi-leverandør plattform som ligner på Amazon. Brukere kan registrere seg og selge varene sine gjennom nettstedet ditt.

Før ville det ha vært et problem å sette opp en plattform for flere leverandører som krevde utviklere og ekspertkunnskap om koding. Men med enkle digitale nedlastinger er prosessen problemfri.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Frontend-innleveringer utvidelse som vil gi hver bruker et leverandørdashbord:

leverandør dashbord enkle digitale nedlastinger gjennomgang

Fra leverandørdashbordet kan brukere opprette nye produkter, oppdatere eksisterende produkter, se bestillinger, få tilgang til inntektsstatistikk, kommunisere med kunder og redigere kontodetaljene deres.

Frontend-innleveringer inkluderer et nybegynnervennlig dra-og-slipp-grensesnitt slik at brukere kan lage skjemaer for leverandørregistrering, produktinnsending og leverandørkontoprofiler. Dette gir nettstedsadministratorer full kontroll over skjemafeltene som vises til leverandører, slik at de vises nøyaktig etter behov.

leverandørinnsendingsskjemaer

Frontend Submissions integreres også med Anmeldelser utvidelse slik at kunder kan legge igjen anmeldelser for produktene de har kjøpt. Dette lar nettstedsadministratorer se hvordan kundene føler om leverandørene som bruker deres online markedsplass.

7. Andre kraftige funksjoner

Easy Digital Downloads kommer med så mange utmerkede funksjoner som vi ikke vil gå glipp av å fortelle deg om.

Så noen andre kraftige funksjoner du kan forvente fra Easy Digital Downloads inkluderer:

 • Komplett handlekurv: Kunder kan bla gjennom produktkatalogen din, legge til varer i handlekurven og betale når de er klare.
 • Rabattkoder: Tilby rabattkoder som kunder kan bruke i kassen.
 • Sikker filbeskyttelse: Hindre uautoriserte besøkende fra å få tilgang til nedlastingene dine uten å behandle betaling.
 • Filnedlastingslogger: Se nedlastingsinformasjon for kundefiler som nedlastingsdatoer og -klokkeslett, IP-adresser, betalingsoppføringer osv.
 • Tilknyttet systemintegrasjon: Bruk AffiliateWP-pluginen til å lage et komplett tilknyttet system på WordPress-nettstedet ditt.
 • Ekstern fillagring: Bruk innholdsleveringsverktøy som Amazon S3 og Dropbox til å være vert for produktfiler.
 • Refusjonssporing: Med utvalgte betalingsgatewayer gjør Easy Digital Downloads det enkelt og smertefritt å behandle refusjoner.
 • Aktiv utvikling: Problemlogging, feilretting og funksjonsforbedringer sjekkes daglig av utviklingsteamet og støttende bidragsytere.
 • Og mye mer…

Nå som du kjenner fordelene ved Easy Digital Downloads, la oss ta en titt på den ene ulempen vi fant …

Enkle digitale nedlastinger Ulemper

1. Gratisversjonen er begrenset

Easy Digital Downloads tilbyr en gratisversjon av plugin-en som er den perfekte løsningen for bloggere på et budsjett. Den kommer med de grunnleggende funksjonene du trenger for å selge digitale varer til kunder via nettstedet ditt.

Men den har begrensede funksjoner.

Hvis du vil dra nytte av alle de kraftige funksjonene til Easy Digital Downloads, må du oppgradere til et premium-abonnement.

Oppgradering til et premium-abonnement gir deg tilgang til:

 • Kunde anmeldelser: Tillat kunder å legge igjen anmeldelser om dine digitale produkter.
 • Frontend-innleveringer: Gjør nettstedet ditt til en fullverdig markedsplass for flere leverandører.
 • Anbefalte produkter: Vis kunders anbefalinger om flere produkter å kjøpe basert på salgsdata.
 • Innholdsbegrensning: Begrens tilgang til sideinnhold til betalende kunder.
 • Gjentakende betalinger: Selg gjentakende abonnementer for digitale produkter ved å bruke betalingsgatewayer som Stripe og PayPal.
 • Programvarelisensiering: Gir en komplett løsning for salg av programvarelisensnøkler og distribusjon av programvareoppdateringer til kunder.
 • Og mer
Å lese:  Hvordan gjenopplive din utdaterte virksomhet: 7 digitale...

For bloggere som ikke trenger de ekstra funksjonene gratis plan for enkle digitale nedlastinger skal være bra nok. Men for de som ønsker utvidet funksjonalitet, er oppgradering det beste alternativet.

Priser og støtte for enkle digitale nedlastinger

La oss deretter ta en titt på Easy Digital Downloads sine prisplaner:

enkle priser for digitale nedlastinger

De Personlig pass er det billigste abonnementet og starter på $99,50 per år. Det gir deg ett nettsted, alle utvidelser for e-postmarkedsføring, gratis nedlastinger, fakturaer, krysssalg og sosiale rabatter.

Neste nivå er Utvidet pass som fungerer for ett nettsted og kommer med mer betalingsfleksibilitet. Den kommer med Stripe, PayPal, innholdsbegrensning, gjentakende betalinger, tilpassede priser, gateway-avgifter og mer.

De Profesjonelt pass fungerer også for ett nettsted. Sammen med alt i den utvidede planen, kommer den også med tilpassede leveranser, anbefalte produkter, kjøpsgrenser, programvarelisensiering og provisjoner.

Til slutt er den siste planen All Access Pass. Dette gir deg tilgang til alle Easy Digital Downloads’ premium-funksjoner, inkludert kvitteringer på nytt, lisensfrie nedlastinger, avanserte rapporter, kampanjesporere, rabattwidgets, QR-koder, digitale merker og mye mer.

For sin støtte gir Easy Digital Downloads all grunnleggende informasjon du trenger til de vanligste spørsmålene.

enkel digital nedlastingsdokumentasjon

Når du ruller nedover, vil du se vanlige spørsmål om både grunnleggende og mer avanserte problemer du kan støte på med plugin-en.

Hvis du ikke finner svaret du leter etter, kan du også åpne en støttebillett slik at noen fra teamet kan hjelpe deg med et spesifikt problem.

enkle digitale nedlastinger kundestøtte

Easy Digital Downloads gjør det enkelt å løse feilene du kan støte på når du bruker det og garanterer assistanse når du tar kontakt, noe som er viktig for en solid, pålitelig plugin.

Bedømmelse: Er Easy Digital Downloads den beste plugin for å selge digitale produkter?

Etter å ha brutt ned fordeler og ulemper, kan vi trygt si at Easy Digital Downloads er den beste plugin for å selge digitale produkter på WordPress.

Enkel digitale nedlastinger kommer med alle funksjonene og fleksibiliteten du trenger. Det er enkelt å installere og administrere slik at selv nybegynnere bloggere kan dra nytte av det.

enkle digitale nedlastinger

Med dette verktøyet er det enkelt å lage, laste opp, administrere og selge digitale varer til bloggpublikummet ditt. Du kan lede trafikk til nettstedet ditt ved å gi leserne innhold av høy kvalitet i form av e-bøker, PDF-er, kurs, videoer og mer.

Vi håper du likte og hadde nytte av denne Easy Digital Downloads-gjennomgangen slik at du kan ta de beste avgjørelsene for bloggen din.

For mer nyttig innhold som dette innlegget, sørg for å sjekke vår OptinMonster-anmeldelse. Den har alt du trenger for å ta en informert avgjørelse om hvorvidt dette potensielle genereringsverktøyet er det beste for å utvide e-postlisten din.

Til slutt, ikke glem å registrere deg for vårt nyhetsbrev på e-post slik at du kan få nyttig innhold som dette levert rett i innboksen din!

Nye publikasjoner:

Anbefaling