Gjør livet enklere for bedriftselever: Rollen til synkron e-læring

pexels diva plavalaguna 6150367

I dagens verden kan læring finne sted hvor som helst, fra klasserommet til kaffebaren. Dette betyr at hvis du er en online instruktør, må du sørge for at du gir elevene den beste læringsopplevelsen som mulig for å få dem motivert til å lære og beholde kunnskapen de får fra innholdet ditt.

En måte å gjøre dette på er gjennom synkron e-læring, som fokuserer på å maksimere produktive interaksjoner mellom instruktører og elever for å bidra til å skape et fellesskap av elever som aktivt engasjerer seg i hverandre og deres læring i stedet for tradisjonelle bedriftsopplæringsmodeller.

I denne artikkelen vil vi lære om fordelene med synkron e-læring og rollen til synkron e-læring for å gjøre livet enklere for bedriftselever.

Den forbedrede generelle læringsopplevelsen i sanntid

Synkron e-læring er verdifull for bedriftselever fordi den lar dem samhandle og samarbeide med tilretteleggere i sanntid. Dette hjelper bedriftselever å forstå konsepter raskt, men hjelper dem også å føle en større følelse av fellesskap gjennom hele læringsprosessen.

I stedet for å bruke uker på å stirre på en dataskjerm alene, kan elevene dra nytte av trening i den virkelige verden. Synkron læring samler eksperter fra flere bransjer for å dele sin ekspertise, slik at elever ikke trenger å gå glipp av nettverksmuligheter hvis de ikke kan reise.

Å lese:  En guide til Tumblr tilbakekoblinger for SEO

Nettbaserte økter betyr også at ansatte over hele verden kan nå sine læringsmål uten å måtte bruke verdifulle feriedager til treningsøkter eller forlate jobben tidlig.

Ved å dyrke en samarbeidsånd under opplæringen

Når en tilrettelegger er aktivt engasjert med elevene, får alle deltakerne lære av hverandre. Deltakere i synkron e-læring hører ikke bare på forelesninger; de deltar i aktiviteter og sanntidsdiskusjoner.

Med så mye interaksjon kan noen deltakere i utgangspunktet være nølende eller føle seg malplasserte, men denne frykten forsvinner raskt når de oppdager at deres bidrag er verdsatt. I sin tur begynner teammedlemmene å føle seg mer selvsikre og motiverte i rollene sine når de innser hvor verdifulle innspill alle har å tilby.

Det handler tross alt ikke om hva du vet; det handler om hva alle kan dele som skaper noe nytt (eller et helt nytt perspektiv). Gjennom deltakelse og åpen dialog vokser kunnskap eksponentielt.

pexels tima miroshnichenko 5685978

Ved å fremme bedre engasjement gjennom interaktivitet

Ofte er e-læring forbundet med lange nettforelesninger. Men dagens nettstudenter har andre forventninger til tiden de bruker på trening. De ønsker å føle seg som en del av et større bilde og være i stand til å relatere det de lærer til jobben sin og livet utenom jobben.

Synchronous eLearning gir verktøy som meningsmålinger eller spørreundersøkelser for å be om tilbakemeldinger fra elevene om læringen deres, og får dermed verdifull informasjon som hjelper bedrifter med å forbedre kursvarene sine over tid.

Å lese:  DreamHost sponset WPMRR Virtual Summit: R...

Denne interaktiviteten gir også alle noe til felles, og legger til rette for en større forbindelse mellom elever og instruktører eller tilretteleggere. Bedre engasjement fører til høyere oppbevaringsrater; synkronisitet gjør ikke bare læringen mer enkel – den gjør den også mer minneverdig.

Motivere bedriftselever

Bedrifter streber hele tiden etter å forbli konkurransedyktige og forbedre ytelsen i dagens marked. En måte et selskap kan oppnå sine mål på er å effektivt trene bedriftselever.

I et synkront e-læringskurs kan elever samhandle med hverandre og deres tilretteleggere i et nettbasert miljø. Fordi reell interaksjon finner sted, motiverer disse kursene ofte elever mer effektivt enn tradisjonelle kurs.

Anta at elever ikke vil gå glipp av sine kollegers verdifulle tilbakemeldinger eller råd. I så fall vil de være mer sannsynlig å sikre at de fullfører kursene i tide – og dermed motivere dem til å forbedre sine nøkkelytelsesindikatorer (KPIer). Denne motivasjonen kan da oppmuntre elever til å prestere bedre på viktige forretningsinitiativer.

Ved å tilby instruktøren muligheten til å justere leksjoner på farten

En viktig fordel med synkron e-læring for bedriftselever er at instruktører kan justere leksjonene på farten, og gi tilbakemeldinger og forslag i sanntid. Dette bidrar til å løse feiloppfatninger og vanlige feil raskt – noe som kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder læring.

Å lese:  8 grunner til at Google-rangeringene dine falt (og hvordan gjøre et comeback)

Instruktøren kan enkelt endre økten i et synkront læringsmiljø, enten personlig eller online, avhengig av elevenes kunnskapsnivå.

La oss snakke om en instruktør som forklarer et HR-konsept, som de tre stadiene av menneskelig ressursstyring. Det blir raskt tydelig at elevene ikke kan forstå hvordan spesifikke nøkkelord er relatert til hverandre.

I stedet for å vente på at elevene skal uttrykke sin forvirring senere via e-post eller en annen metode, kan instruktøren bestemme seg for å pause og endre kursmaterialet eller tilby tilleggsmateriell, forklaringer og mer for å tilfredsstille elevenes krav med en gang.

Tanken er at live-innstillingen lar instruktøren pause det de gjør og revurdere kurs etter behov, basert på elevens nåværende forståelse av emnet. Dette kan gjøres enten online eller personlig.

jason goodman vbxyFxlgpjM unsplash

Gjennom sanntids tilbakemeldingsmekanismer

Etter hvert som elevene går videre gjennom et læringsprogram, beveger de seg i en av to retninger: enten mestrer de en ferdighet eller legger den til side. Hver instruktør vet at noen elever vil legge fra seg noe og aldri ta det opp igjen.

Med tilbakemeldingsmekanismer i sanntid i synkron e-læring får elevene umiddelbar tilbakemelding om mestringsnivåene sine, noe som gjør dem i stand til å sette oppgaver til side og fokusere på nytt på områder der det kreves mer arbeid for å oppnå mestring.

Å lese:  8 grunner til å bygge nettstedet ditt med WordPress

Dette hjelper også elevene med å håndtere oppgaver som krever nye nivåer av kompleksitet. Det bidrar til å sikre at de holder seg på rett spor – og er ansvarlige – med oppgavene sine uten å ofre engasjement eller ytelse.

Gjennom forbedrede læringsresultater

En av måtene synkron e-læring gjør livet enklere for bedriftselever er ved å la instruktører og elever lære sammen. Instruktører får umiddelbar tilbakemelding på hvor godt materialet deres blir forstått, og elevene kan bedre beholde informasjon levert i sanntid.

Dette bidrar til å forbedre læringsresultatene og sparer bedrifter for verdifulle penger på opplæring. For eksempel fører bedre forståelse til mindre unødvendig repetisjon. Og å redusere repetisjon betyr færre timer brukt på opplæring, noe som gir lavere kostnader per ansatt og forbedret produktivitet totalt sett.

Konklusjon

Synchronous eLearning er et utmerket instrument for ansattes engasjement. Det gir et konkurransefortrinn i ulike bedriftsmiljøer og kan med hell brukes til å levere effektiv opplæring.

I denne artikkelen dekket vi rollen til synkron e-læring for å gjøre livet enklere for bedriftselever. Vi håper du likte å lese den og lærte noe nytt!

Nye publikasjoner:

Anbefaling