Gjør spranget fra WordPress til e-handel

WordPress kan være en utmerket plattform for å bygge et profesjonelt nettsted, selv om du er noen uten mye erfaring. Selv om WordPress i seg selv ikke tilbyr et e-handelsalternativ, gjør WooCommerce-pluginen det enkelt å forvandle WordPress-nettstedet ditt til en nettbutikk som er intuitiv og ekstremt fleksibel å jobbe med.

I dag tar vi deg gjennom en guide for å transformere fra et WordPress-innholdsnettsted til en WooCommerce-butikk, slik at du kan tjene penger på din online tilstedeværelse uten å lage et helt nytt nettsted. Vi vil også forklare hvordan du legger til WooCommerce til WordPress slik at du kan komme i gang.

Her er hva vi skal dekke:

 • WordPress og WooCommerce: Grunnleggende.
 • Fordelene ved å starte nettbutikken din på WooCommerce.
 • Hvordan legge til WooCommerce til WordPress.

WordPress og WooCommerce: Grunnleggende

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Faktisk driver den for tiden 41,1% av alle nettsteder, ifølge W3Techs.

WordPress gjør det enkelt å bygge et profesjonelt utseende innholdsnettsted med landingssider og en brukervennlig blogg. Den er enkel å bruke enten du er nybegynner eller ekspert, og er en åpen kildekode-plattform som tilbyr mye gratis og innovativ programvare for å gjøre nettstedet ditt til det du vil ha det til.

Å lese:  DALL-E 3: A Deep Dive into OpenAIs banebrytende nye AI Art Platform - Tech

Og hvis/når du er klar til å vokse, er WooCommerce en e-handelsplugin for WordPress. Det gjør det enkelt å opprette og administrere en nettbutikk, med rimelige nivåer av fleksibilitet og flere viktige funksjoner som lager- og avgiftsadministrasjon, sikre betalinger og fraktintegrasjon.

WooCommerce er den mest populære og uten tvil beste e-handelsplugin for WordPress, og integreringen lar deg inkludere både stor SEO-verdi og e-handelsevne. For et bedriftsnettsted som kjøres på WordPress, er det ingen enklere måte å begynne å selge produkter raskt og enkelt på.

Hvordan fungerer WooCommerce?

WooCommerce er et gratis WordPress-plugin Hvis du har et WordPress-nettsted, er WooCommerce enkelt å installere — når det er satt opp, kan du begynne å bygge nettsider for å selge produktene dine.

WooCommerce har komplett e-handelsfunksjonalitet. Den gir deg mulighet til å legge til nye produkter, produktbilder og produktsider med korte beskrivelser.

Den lar deg også bygge butikksider med produktgallerier organisert etter produktkategorier du velger selv.

Endelig kan WooCommerce hjelpe deg med å bygge en sikker, profesjonell betalingsside hvor du kan ta betalinger og ordne frakt.

Fordelene ved å starte nettbutikken din på WooCommerce

Mens det er andre alternativer der ute, er WooCommerce en flott e-handelsløsning for omtrent alle bedrifter. Det er fordi…

 • Det er enkelt å bygge en profesjonell WooCommerce-butikk.
 • Det er intuitivt å organisere og oppdatere produktene dine på brukerdashbordet.
 • Du kan tilpasse nettbutikken din med et WooCommerce-tema – eller når du er vert hos Hostinger, kan du lage en tilpasset, unik butikkfront ved å bruke vår StoreBuilder-funksjon.
 • WooCommerce kan forbedre nettstedets SEO.
 • Du kan bruke WooCommerce-analyse for bedre å forstå kundene dine.
 • Du kan dra nytte av en mengde plugins for å tilpasse butikken din og bringe visjonen din til live.
Å lese:  Hvordan kan du selge abonnementer på WordPress?

Intuitiv brukeropplevelse

WooCommerce er lett å administrere, selv om det er første gang du bruker det. Programtillegget vil opprette flere alternativer i sidepanelet på WordPress-dashbordet ditt, hvor du kan:

 • Administrer produktene dine.
 • Bygg produktsider.
 • Administrer priser.
 • Rediger fraktalternativer.
 • Bygg betalingssidene dine.
 • Administrer betalingsgatewayene dine.
 • Spor nettbutikkens suksess.

Fordi alt kan gjøres i det intuitive dashbordet, trenger du ikke å bekymre deg for koding eller nettstedbygging når du bruker WordPress eller WooCommerce.

Sømløse WooCommerce og WordPress-temaer

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, trenger du ikke gjøre noen dramatiske endringer i hvordan nettstedet ditt ser ut. WooCommerce er designet for å fungere med WordPress-temaet ditt og passe sømløst inn i ditt nåværende design.

Standard WooCommerce-tema er Butikkfront-tema. Dette alternativet kan fungere for de fleste bedrifter siden det er profesjonelt og rent. Og mens det er mange andre gratis WooCommerce-temaer og maler å velge mellom, Managed WooCommerce fra Hostinger tilbyr en Intelligence Engine i StoreBuilder. Intelligence Engine bruker inputene dine til å lage en designet hjemmeside som er spesifikk for deg og din bransje. Fordelen med å designe en butikk med StoreBuilder er at butikken din ikke vil se ut som alle andres.

Forbedret SEO

SEO gjør en nettside mer sannsynlig å rangere i Google-søk, noe som trekker inn organisk trafikk.

Å lese:  eCommerce 101: Hvorfor du trenger et e-handelsnettsted

Med WooCommerce vil søkerangeringene dine sannsynligvis forbedres fordi pluginen er bygget med kode som er SEO-optimalisert. I tillegg tilbyr WordPress utmerkede plugins designet for å hjelpe deg med mer avansert SEO-optimalisering, for eksempel Yoast og Jetpack.

WooCommerce Analytics

Å bygge nettbutikken din er bare det første steget på veien til suksess. Når du har listet opp og annonsert produktene dine, vil du spore e-handelsanalyse, produktdata, konverteringer og potensielle salg. Analytics kan hjelpe deg med å finne ut hva som fungerer på nettstedet ditt og hva som må forbedres. Et av de beste analyseverktøyene for WooCommerce er Glew.io, som automatisk er inkludert i WooCommerce Managed Hosting fra Hostinger.

WooCommerce-utvidelser og plugins

WooCommerce kan være så enkelt eller så komplisert som du vil at det skal være. Grunnversjonen er grei og enkel å bruke. Men hvis du vil ha flere tillegg og tilpasning, kan gratis plugin forbedres med en rekke nedlastbare utvidelser.

Her er bare noen få eksempler på nyttige WooCommerce-tillegg:

 • OptinMonster hjelper deg med å bygge popup-vinduer og bannere for å veilede kunder gjennom salgsreisen på nettstedet ditt, noe som kan øke konverteringsraten.
 • Konstant kontakt gir deg mulighet til å lage automatiserte e-postkampanjer for å gjøre potensielle salg til salg.
 • En rekke betalingsutvidelser lar deg legge til nye betalingsmåter på betalingssiden din, inkludert PayPal og Stripe.
Å lese:  Bruke WordPress for nettsteder på bedriftsnivå: Hvordan et digitalt byrå implementerte WordPress til bedriftskontoer

Hvordan legge til WooCommerce til WordPress

Klar til å sette opp WooCommerce? Her er en trinn-for-trinn-veiledning om hvordan du legger til WooCommerce til WordPress ved å installere WooCommerce-plugin.

 1. I din WordPress admin dashbord sidefelt, gå til Plugins > Legg til ny.
 2. Du kommer til plugin-siden. Søk etter WooCommerce-plugin og klikk Installere nå.
 3. Klikk Aktiver nåog Oppsettveiviser for WooCommerce vil starte.
 4. De Oppsettveiviser for WooCommerce vil ta deg gjennom resten av plugin-oppsettet.
 5. Når plugin-en er ferdig installert, bør du se ny WooCommerce alternativer i din WordPress dashbord.

For en enda mer enkel prosess for å legge til WooCommerce til WordPress, sjekk ut Hostinger sin nye StoreBuilder, en WooCommerce-løsning for å få e-handelssiden din i gang på kort tid.

Når du er klar til å ta spranget

WordPress og WooCommerce er designet for å gjøre overgangen fra innhold til handel enkel og givende. WooCommerce er en utrolig fleksibel plattform som kan få nettbutikken din i gang raskt, samtidig som den gir rikelig med skalerbarhet slik at butikken din kan vokse med deg etter hvert som nettvirksomheten din utvikler seg.

For å få nettbutikken i gang enda raskere, bør du vurdere å bruke StoreBuilder. Bygget på WooCommerce, lager StoreBuilders Intelligence Engine tilpassede hjemmesider som er optimalisert for din bransje. Det er raskt, enkelt, og det kreves ingen koding.

Få den beste WooCommerce-opplevelsen med fullt administrert hosting fra Hostinger. Se hvorfor vi har 4,6 av 5 stjerner på Trustpilot.

Nye publikasjoner:

Anbefaling