GoHighLevel for eiendomsmeglere: [Ultimate CRM Solution]

Kjærlighet er å dele!

GoHighLevel har alt du trenger for å ta eiendomsvirksomheten din til neste nivå, fra å lage og automatisere salgstrakter til å integrere bestillinger og avtaler med kalenderen din.

Det gjør det enkelt å administrere potensielle salg, kampanjer og salgspipeline. Du kan sette opp automatiserte e-poster, tekstmeldinger og taleposter, noe som sparer deg for tid og krefter samtidig som du sikrer at potensielle kunder er engasjert og informert.

Hvis du er ny på GoHighLevel, kan det virke skremmende å sette opp plattformen for eiendomsvirksomheten din.

Men med riktig veiledning og beste praksis kan du raskt komme i gang og begynne å dra nytte av dette kraftige verktøyet.

I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom alt du trenger å vite for å sette opp og bruke GoHighLevel for eiendom, inkludert nøkkelfunksjoner, fordeler og beste fremgangsmåter.

 • GoHighLevel er et alt-i-ett-verktøy for markedsførere, inkludert eiendomsmeglere.
 • Plattformens funksjoner er skreddersydd for å møte de unike behovene til eiendomsmeglere, inkludert automatisering av salgstrakter og integrering av bestillinger og avtaler med kalenderen din.
 • Med riktig veiledning og beste praksis kan du raskt sette opp og bruke GoHighLevel til å strømlinjeforme virksomheten din og utvide eiendomsvirksomheten din.

Nøkkelfunksjoner i GoHighLevel for eiendomsmeglere

Her er noen av nøkkelfunksjonene som gjør GoHighLevel til et toppvalg for eiendomsmeglere:

Funksjoner på høyt nivå Funksjoner på høyt nivå

#1. CRM-integrasjon

GoHighLevel gir en robust CRM som lar deg administrere alle potensielle kunder og kunder på ett sted.

Med plattformens avanserte muligheter for sporing og administrasjon av potensielle kunder kan du enkelt holde oversikt over fremdriften til potensielle kunder gjennom salgstrakten.

GoHighLevel integreres også med populære eiendomsplattformer, slik at du sømløst kan importere kundeemner og holde pipelinen oppdatert.

#2. Automatisert markedsføring

GoHighLevel lar deg lage og automatisere markedsføringskampanjene dine, og frigjøre tid og ressurser slik at du kan fokusere på å skalere virksomheten din.

Med plattformens tilpassbare landingssider og nettsteder kan du bygge eiendomsbevissthetskampanjer skreddersydd for målgruppen din.

GoHighLevel tilbyr også en rekke automatiseringsverktøy som lar deg automatisere oppfølgingskampanjene dine slik at du kan holde styr på potensielle kunder og kunder.

#3. Salgstraktstyring

GoHighLevel tilbyr et omfattende sett med salgstraktadministrasjonsverktøy som lar deg administrere pipelinen fra start til slutt.

Med plattformens tilpassbare pipeline-maler kan du enkelt lage en salgstrakt skreddersydd for bedriftens behov.

GoHighLevel tilbyr også avanserte rapporterings- og analyseverktøy som lar deg spore salgstraktytelsen og identifisere områder for forbedring.

#4. Rapportering og analyse

GoHighLevel gir detaljerte rapporterings- og analyseverktøy som lar deg spore bedriftens ytelse og identifisere områder for forbedring.

Å lese:  20 Thanksgiving sosiale medier ideer for å øke følgere

Med plattformens tilpassbare dashboards kan du enkelt overvåke nøkkelresultatene dine og få innsikt i bedriftens ytelse.

GoHighLevel tilbyr også avanserte rapporteringsverktøy som lar deg lage tilpassede rapporter skreddersydd for bedriftens behov.

Fordeler med å bruke GoHighLevel i eiendom

Her er noen av fordelene du kan forvente når du bruker GoHighLevel i eiendomsvirksomheten din:

1. Forbedret effektivitet

GoHighLevel tilbyr en rekke verktøy og funksjoner designet for å hjelpe eiendomsmeglere med å forbedre effektiviteten.

Med denne plattformen kan du administrere potensielle salg, automatisere oppfølgingskampanjene dine og spore salgspipeline, alt fra ett enkelt dashbord.

Dette betyr at du ikke lenger trenger å bytte mellom annen programvare for å administrere virksomheten din, noe som sparer tid og øker produktiviteten.

2. Forbedret kundeopplevelse

I eiendomsbransjen er det avgjørende å yte utmerket kundeservice. Med GoHighLevel kan du gi kundene dine en sømløs opplevelse fra start til slutt.

GoHighLevel tilbyr en rekke maler skreddersydd for eiendomsmeglere, inkludert e-post, salgstrakter og nettsteder, slik at du raskt og enkelt kan lage profesjonelt markedsføringsmateriell.

Dette betyr at du kan kommunisere med kundene dine mer effektivt og gi dem informasjonen de trenger for å ta informerte beslutninger.

3. Økt salg

På slutten av dagen er målet for enhver eiendomsvirksomhet å lukke flere avtaler og øke salget. Med denne programvaren kan du gjøre nettopp det.

Den tilbyr en rekke funksjoner designet for å hjelpe deg med å inngå flere avtaler, inkludert sporing av potensielle salg, automatiserte oppfølgingskampanjer og salgspipeline-administrasjon.

Ved å bruke disse funksjonene kan du holde styr på potensielle salg, pleie dem gjennom salgsprosessen og avslutte flere avtaler, og til slutt øke salget og inntektene dine.

Sette GoHighLevel for eiendomsmeglere

Hvis du er en eiendomsmegler som ønsker å strømlinjeforme virksomheten din og øke produktiviteten, kan konfigurering av GoHighLevel være en game changer.

Slik kommer du i gang:

Trinn 1: Registrer deg for GoHighLevel

Go High Level gratis prøveversjonGo High Level gratis prøveversjon

Det første trinnet er å registrere deg for GoHighLevel. Du kan opprette en gratis konto eller velge en betalt plan som passer dine behov.

>> Kom i gang med den 14-dagers gratis prøveperioden

Når du har registrert deg, vil du kunne få tilgang til alle funksjonene og verktøyene som er tilgjengelige på plattformen.

Trinn 2: Tilpass nettstedet ditt

Design av eiendomsforhandlereEiendomsmeglerdesign

Når du er logget på, vil du bli tatt til dashbordet. Det er her du kan se alle nettsidene dine hvis du allerede har en.

Hvis du ikke allerede har en, klikk på siden og legg til et nytt nettsted. etter dette vil du se muligheten til å starte fra bunnen av eller bruke en eksisterende mal.

GoHighLevel har flere nettsidemaler for eiendomsmeglere som du kan bruke for enhver eiendomskampanje du vil kjøre.

Du kan velge mellom eiendomstjenester, eiendomssalg eller til og med eiendomsutviklere.

Når du har valgt malen, installer den og du kan begynne å tilpasse den for å møte dine perfekte behov.

nettstedtilpasningnettstedtilpasning

Trinn 3: Konfigurer rørledningene dine

En av nøkkelfunksjonene til GoHighLevel er pipeline-styringssystemet. Pipelines lar deg spore potensielle kunder mens de beveger seg gjennom salgsprosessen, fra første kontakt til å avslutte avtalen.

Du kan tilpasse rørledningene dine for å passe dine behov, legge til eller fjerne trinn etter behov. Du vil koble til e-post og telefon.

Dette lar deg sende og motta meldinger, ringe og mer, alt fra plattformen.

GoHighLevel integreres med ulike e-post- og telefonleverandører, slik at du enkelt kan koble til kontoene dine.

Trinn 4: Opprett kampanjer

GoHighLevel lar deg også lage kampanjer, som er automatiserte arbeidsflyter som kan hjelpe deg å pleie potensielle kunder og inngå flere avtaler.

Å lese:  Den ultimate guiden til digital markedsføringsrevisjon (med PPTX-mal)

Du kan lage kampanjer for ulike formål, som oppfølging, timebestilling mm

Ved å følge disse trinnene er du på god vei til å angi GoHighLevel for eiendomsvirksomheten din.

Les også: Slik bruker du GoHighLevel

Med sine kraftige verktøy og funksjoner kan GoHighLevel hjelpe deg å strømlinjeforme virksomheten din, øke produktiviteten og inngå flere avtaler.

Beste fremgangsmåter for bruk av GoHighLevel i eiendom

Nedenfor er noen av de beste fremgangsmåtene du kan forvente å bruke GoHighLevel for når det gjelder eiendomsavtaler.

#1. Generering av kundeemner

GoHighLevel er en kraftig CRM-plattform designet for eiendomsmeglere for å effektivisere forretningsdriften og øke produktiviteten.

En av nøkkelfunksjonene til GoHighLevel er evnen til å generere potensielle kunder for eiendomsvirksomheten din. Her er noen beste fremgangsmåter for å bruke GoHighLevel til å generere potensielle salg:

 • Bruk de innebygde blyfangstskjemaene.
 • Bruk automatisering for å følge opp potensielle kunder.
 • Utnytt sosiale medier for å generere potensielle kunder.

#2. Kundelojalitet

I tillegg til å generere potensielle kunder, kan GoHighLevel også hjelpe deg med å beholde dine eksisterende kunder. Her er noen beste fremgangsmåter for å bruke GoHighLevel for å beholde kundene dine:

 • Spor kundeinteraksjoner.
 • Bruk automatisering for å holde kontakten.
 • Gi eksepsjonell kundeservice.

Ved å følge disse beste fremgangsmåtene kan du bruke GoHighLevel til å generere potensielle kunder og beholde kunder i eiendomsvirksomheten din.

GoHighLevel eiendomstraktmaler

Gohighlevel eiendomstraktmal Gohighlevel eiendomstraktmal

Hvis du er en eiendomsmegler som ønsker å utnytte GoHighLevel for å automatisere eiendomsvirksomheten din, vil du gjerne vite at plattformen tilbyr en rekke traktmaler som er spesielt skreddersydd for eiendomsbransjen.

Disse malene hjelper deg med å generere kundeemner, pleie kundeemner og inngå avtaler mer effektivt.

Eiendomstraktmalene på GoHighLevel er organisert etter bransje, noe som gjør det enkelt å finne den rette for virksomheten din.

Enten du vil generere potensielle kunder for en bestemt type eiendom eller målrette mot en bestemt målgruppe, finnes det en mal som kan hjelpe deg med å nå dine mål.

gohighlevel eiendomstraktgohighlevel eiendomstrakt

Noen av eiendomstraktmalene som er tilgjengelige på GoHighLevel inkluderer:

 • Boligvurderingstrakt: Denne trakten er utviklet for å hjelpe deg med å generere potensielle salg ved å tilby besøkende en gratis boligvurdering i bytte mot kontaktinformasjonen deres.
 • Åpent hus trakt: Denne trakten er utformet for å hjelpe deg med å promotere åpent hus-arrangementene dine og generere potensielle kunder ved å fange besøksinformasjon.
 • Kjøper Lead Funnel: Denne trakten er utformet for å hjelpe deg med å generere potensielle salg ved å tilby besøkende en gratis veiledning til kjøp av bolig i bytte mot kontaktinformasjonen deres.
 • Selgers leadstrakt: Denne trakten er designet for å hjelpe deg med å generere potensielle salg ved å tilby besøkende en gratis veiledning til å selge et hjem i bytte mot kontaktinformasjonen deres.

Hver av disse traktene kan tilpasses, slik at du kan skreddersy dem til dine behov og mål.

Du kan legge til eller fjerne trinn, endre meldingen og tilpasse designet for å matche merket ditt.

I tillegg til disse eiendomstraktmalene, tilbyr GoHighLevel også en rekke andre maler som kan være nyttige for eiendomsmeglere, for eksempel e-postmaler, nettsidemaler og kampanjemaler.

Disse malene er utviklet for å hjelpe deg med å automatisere markedsførings- og salgsprosessene dine, slik at du sparer tid og krefter.

GoHighLevel Real Estate nettstedmaler

Gohighlevel eiendomsmegler nettsted malGohighlevel eiendomsmegler nettsted mal

Hvis du er en eiendomsmegler eller et byrå som ønsker å etablere en online tilstedeværelse, tilbyr GoHighLevel en rekke eiendomsmaler for å hjelpe deg i gang.

Å lese:  Følg disse 7 profesjonelle tipsene for å designe den ultimate logoen

Disse malene kommer med forhåndsbygde sider, grafikk og innhold, noe som gjør det enkelt å lage et profesjonelt utseende nettsted uten behov for en designer eller utvikler.

Les også: GoHighLevel Website Builder Review

GoHighLevel eiendomsnettstedsmaler er mobiloptimaliserte og responsive, og sikrer at nettstedet ditt ser bra ut på alle enheter.

Du kan tilpasse malene for å passe merkevarebyggingen og forretningsbehovene dine og enkelt legge til ditt eget innhold og bilder.

Gohighlevel eiendomswebdesignGohighlevel eiendomswebdesign

I tillegg til de forhåndsbygde sidene og grafikken, kommer malene for GoHighLevel eiendomsnettsted med forskjellige funksjoner som hjelper deg med å administrere virksomheten din på nettet. Disse funksjonene inkluderer:

 • Skjemaer for innsamling av kundeemner som hjelper deg å samle inn kontaktinformasjon fra potensielle kunder
 • Automatiserte oppfølgingssekvenser for å pleie potensielle kunder og holde dem engasjert
 • Integrasjon med populære CRM-er for eiendom
 • Innebygd analyse for å spore trafikk på nettstedet og konverteringsfrekvenser for potensielle kunder

GoHighLevel Real Estate e-postmarkedsføringsmaler

e-postmal for gohighlevel eiendomsmegling e-postmal for gohighlevel eiendomsmegling

GoHighLevel tilbyr en rekke e-postmaler spesielt utviklet for eiendomsmeglere.

Disse malene kan hjelpe deg med å spare tid og krefter samtidig som de sikrer at e-postene dine er profesjonelle og effektive.

Her er noen av e-postmalene du kan bruke for eiendomsvirksomheten din:

1. E-postmal for eiendomsoppføring

Denne e-postmalen er perfekt for å sende ut til abonnentene dine når du har en ny eiendomsoppføring.

Malen inneholder en kort beskrivelse av eiendommen, bilder og en handlingsfremmende knapp som oppfordrer mottakere til å planlegge en visning.

2. E-postmal for invitasjon til åpent hus

Bruk denne e-postmalen til å invitere abonnentene dine til et åpent hus-arrangement.

Malen inneholder informasjon om hendelsen, som dato, klokkeslett og sted. Den inkluderer også en handlingsfremmende knapp som oppfordrer mottakere til å svare.

3. Nyhetsbrev e-postmal

Denne e-postmalen er perfekt for å sende ut et vanlig nyhetsbrev til abonnentene dine.

Malen inneholder nyhets- og oppdateringsseksjoner, fremhevede lister og en handlingsfremmende knapp som oppfordrer mottakere til å kontakte deg for mer informasjon.

4. E-postmal for henvisningsforespørsel

Bruk denne e-postmalen til å be abonnentene dine om henvisninger.

Malen inneholder en kort melding som forklarer fordelene med henvisninger og en handlingsfremmende knapp som oppfordrer mottakere til å henvise venner og familie til bedriften din.

5. Oppfølgingsmal for e-post

Denne e-postmalen er perfekt for å følge opp potensielle kunder og kunder.

Malen inneholder en kort melding som takker mottakeren for deres interesse for virksomheten din og en handlingsfremmende knapp som oppfordrer dem til å planlegge en samtale eller et møte.

Hvordan fungerer GHL-trakter for eiendomsmarkedsføring?

La oss se hvordan GoHighLevel-trakter kan endre eiendomsvirksomheten din.

Hvis du er en eiendomsmegler, er jeg sikker på at du allerede vet viktigheten av å ha en jevn strøm av potensielle kunder. En måte å oppnå dette på er å bruke en salgstrakt.

En salgstrakt er en markedsføringsstrategi som veileder potensielle kunder gjennom en rekke trinn, som til slutt fører dem til kjøp.

Slik fungerer GoHighLevel Funnels for eiendomsmarkedsføring:

Trinn 1: Tiltrekk

Det første trinnet i trakten er å tiltrekke potensielle kunder. Du kan lage blymagneter ved å bruke GoHighLevel-traktbyggeren, for eksempel gratis boligvurderinger, e-bøker eller webinarer.

Disse blymagnetene bør være relevante og verdifulle for målgruppen din.

Trinn 2: Ta opp

Når du har tiltrukket potensielle kunder, er neste trinn å fange informasjonen deres.

Du kan tilby en blymagnet i bytte mot kontaktinformasjonen deres. Dette lar deg bygge en liste over potensielle kunder som du kan følge opp med i fremtiden.

Trinn 3: Pleie

Etter å ha samlet informasjonen deres, er neste trinn å pleie potensielle kunder. Det beste er at GoHighLevel-automatisering gjør hele sekvensen enkel.

Å lese:  Buffer vs Sendible: Hvilket er det bedre verktøyet for administrasjon av sosiale medier?

Dette betyr å bygge et forhold til dem ved å tilby verdifullt innhold, for eksempel markedsoppdateringer, tips til boligkjøpere eller råd til boligselgere.

Målet er å posisjonere deg selv som en pålitelig rådgiver og holde deg i fokus når de er klare til å gjøre et grep.

Trinn 4: Konverter

Det siste trinnet i trakten er å konvertere potensielle kunder til kunder. Det handler om å lage et tilbud som er relevant for deres behov og interesser.

Hvis du for eksempel har tatt hånd om en lead som er interessert i å kjøpe bolig, kan du tilby dem en gratis konsultasjon eller et personlig boligsøk.

Ved å bruke GoHighLevel-salgskanalen kan du strømlinjeforme markedsføringsinnsatsen og øke sjansene dine for å avslutte flere avtaler.

GoHighLevel tilbyr en rekke maler og kanaler som du kan bruke til å automatisere eiendomsmarkedsføringen din og spare tid.

To eksempler på eiendomsmarkedsføringstrakter

Salgskanaler er blant de mest effektive måtene å markedsføre virksomheten din på. En salgstrakt er en rekke trinn som veileder potensielle kunder mot en bestemt handling, for eksempel å planlegge en konsultasjon eller et kjøp.

Her er tre trakteksempler du kan bruke til eiendomsmarkedsføringen din:

1. Blymagnettrakten

Blymagnettrakten er designet for å tiltrekke potensielle kunder ved å tilby dem noe av verdi i bytte mot kontaktinformasjonen deres.

Du kan for eksempel lage en gratis guide til kjøp av hus eller en sjekkliste for å klargjøre boligen din for salg.

Når noen har lastet ned blymagneten din, kan du følge opp via e-post og veilede dem mot tjenestene dine.

2. Konsultasjonskanalen

Konsultasjonskanalen er designet for å konvertere potensielle kunder til kunder ved å tilby dem en gratis konsultasjon.

Dette er en fin måte å bygge tillit hos potensielle kunder og vise frem ekspertisen din.

Under konsultasjonen kan du gi personlige råd og anbefalinger og veilede kunden mot dine tjenester.

vanlige spørsmål

Nedenfor er noen av de mest stilte spørsmålene om GoHighLevel for eiendomsmeglere

Hvordan kan GoHighLevel hjelpe meg å strømlinjeforme eiendomsvirksomheten min?

Med sine kraftige CRM-funksjoner lar GoHighLevel deg administrere potensielle salg, automatisere oppfølgingskampanjene dine og spore salgsresultatene dine på ett sted.

Hva slags støtte gir GoHighLevel til eiendomsbrukere?

GoHighLevel tilbyr et bredt spekter av støttealternativer for eiendomsbrukere. Fra live chat-støtte til omfattende kunnskapsbaseartikler, GoHighLevel er forpliktet til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av plattformen deres.

Kan GoHighLevel integreres med andre eiendomsverktøy og plattformer?

Ja, GoHighLevel tilbyr en rekke integrasjoner med andre eiendomsverktøy og plattformer. Dette inkluderer integrasjoner med populære leadgenereringsverktøy som Facebook Lead Ads og Zillow og integrasjoner med populære e-postmarkedsføringsplattformer som Mailchimp og Constant Contact.

Konklusjon

Avslutningsvis er GoHighLevel en alt-i-ett-plattform som kan være et verdifullt verktøy for eiendomsmeglere som ønsker å effektivisere sin forretningsdrift og øke produktiviteten.

Med GoHighLevel kan du automatisere markedsførings- og salgsprosessene dine, noe som sparer deg for tid og lar deg fokusere på det du kan best – å selge eiendom.

Du kan lage målrettede kampanjer skreddersydd for din spesifikke målgruppe og spore fremgangen deres i sanntid for å se hva som fungerer og ikke.

Plattformens automatiseringsfunksjoner lar deg også sette opp automatiske e-poster, tekstmeldinger, Facebook-meldinger og taleposter, og sikrer at kundene dine alltid holdes oppdatert og engasjert i virksomheten din.

GoHighLevel tilbyr også robuste CRM-funksjoner som lar deg administrere kontakter, avtaler, oppgaver og mer.

Nye publikasjoner:

Anbefaling