GoHighLevel Marketplace [Access Developer Third-party Apps]

Kjærlighet er å dele!

GoHighLevel Marketplace er en plattform som tilbyr en rekke verktøy og funksjoner designet for å effektivisere driften til byråer og markedsførere.

Det er to typer GoHighLevel Marketplace; den første er standardmarkedsplassen som du kan få tilgang til fra HighLevel-kontoen din.

Fra denne GoHighLevel Marketplace kan du kjøpe tilleggstjenester og få hjelp med alle tjenester knyttet til kontoen din.

Den andre markedsplassen er GoHighLevel Developer Marketplace der tredjeparter kan liste opp appene sine og gjør dem tilgjengelige for GoHighLevel-brukere.

Så i denne artikkelen vil vi utforske både standard GoHighLevel-markedsplassen og tredjeparts apputviklermarkedsplassen.

 • GoHighLevel Marketplace tilbyr en rekke salgs- og markedsføringsautomatiseringsverktøy.
 • Det tilbyr en plattform for utviklere å selge og vise frem appene og tjenestene sine.
 • Markedsplassen fremmer et samarbeidsmiljø for kontinuerlig plattformvekst.

Hva er tilgjengelig på GoHighLevel Marketplace

Tjenester på GoHighLevel MarketplaceTjenester på GoHighLevel Marketplace

GoHighLevel Marketplace fungerer som et omfattende knutepunkt der du kan utforske verktøy og tjenester som er skreddersydd for å forbedre arbeidsflyter for markedsføring.

Her er listen over produkter og tjenester du kan forvente fra markedet:

 • White Label Mobil: Du kan kjøpe merkede apper og zaps og betale for dem månedlig eller kvartalsvis. Du kan videreselge disse mobilappene til dine kunder eller kunder.
 • Avanserte kontoinnstillinger: Du kan kjøpe kontooppsetttjenester for GoHighLevel-kontoen din eller dine kunder som ennå ikke er kjent med GoHighLevel.
 • Elizabeth: Dette produktet vil hjelpe deg å strømlinjeforme prosessen for innsamling av potensielle salg for både deg og kundene dine. Med dette kan du også skalere opp lead-vedlikeholdsprosessen.
 • Profesjonelle tjenester: Du kan finne og kjøpe generelle tjenester som traktoppretting, design, webdesign, white label SEO-tjenester og mange andre tjenester som du kan kjøpe og videreselge som dine egne.
Å lese:  Hvordan startet Nike: Fra søksmål for ansatte, barnearbeid, til milliardsalg

Slik kjøper du fra GoHighLevel Marketplace

For å kjøpe et produkt eller en tjeneste fra GoHighLevel Marketplace, må du få tilgang til dashbordet eller opprette en konto her hvis du ikke allerede har en.

MarkedMarked

Fra dashbordet ditt vil du kunne få tilgang til kjøpsmarkedsplassen ved å klikke på ikonet til venstre.

Etter å ha klikket på markedsplassikonet, vil du bli presentert med en liste over produkter og tjenester du kan kjøpe.

Gå gjennom den du ønsker og klikk på den for å betale.

Etter å ha klikket på den, vil du bli omdirigert til produktsiden hvor du kan lære mer om den og også foreta betalinger.

Gohighlevel Marketplace Whitelabel mobilappGohighlevel Marketplace Whitelabel mobilapp

Du kan betale med ditt eksisterende kort på GoHighLevel eller legge til et nytt.

Du kan også avtale en samtale med GoHighLevel-teamet hvis du er usikker på produktet du vil ha fra markedsplassen.

GoHighLevel Marketplace-funksjoner

GoHighLevel Marketplace er designet for å forbedre virksomheten din ved å tilby omfattende tjenesteoppføringer og et pålitelig gjennomgangssystem.

Produkt- og tjenesteoppføringer

Du kan utforske en rekke tjenester som sømløst integreres med GoHighLevel-kontoen din.

Disse tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • CRM-konfigurasjoner: Skreddersy verktøyene for administrasjon av kunderelasjoner for å passe dine unike forretningsbehov.
 • Markedsføringsautomatisering: Velg fra et utvalg av markedsføringsautomatiseringstjenester for å heve kampanjestrategiene dine.
Å lese:  Hvordan bruke WP Data Access for WordPress og hvorfor

Hver oppføring gir detaljerte beskrivelser for å sikre at du finner nøyaktig det du trenger for å optimalisere arbeidsflytene dine.

For eksempel tilbyr Gohighlevel Marketplace en rekke Integrasjoner med plattformer som CRM, e-postmarkedsføringsplattformer og betalingsgatewayer, som letter prosessen med å koble sammen viktige forretningstjenester.

System for gjennomgang av produkter og tjenester

De Se gjennom systemet ansatt av GoHighLevel Marketplace vil hjelpe deg å ta informerte beslutninger. Funksjoner i systemet inkluderer:

 • Autentisk tilbakemelding: Ekte brukeranmeldelser veileder deg.

Ved å vurdere gjennomgangsevalueringer kan du velge tjenester med tillit, vel vitende om at andre fagfolk har funnet suksess med tilbudene du vurderer.

Les også: GoHighLevel Review

Hva er GoHighLevel Developer Marketplace?

Markør plasseringMarkør plassering

GoHighLevel Developer Marketplace er en tredjeparts markedsplass hvor du kan liste opp appene dine og selge til tusenvis av GoHighLevel-brukere.

Hvis du er en utvikler, kan du bruke dette til å vise frem appene dine til eksisterende GoHighLevel-publikum.

Og hvis du er sluttbruker, får du tilgang til flere apper som du kan integrere med GoHighLevel-kontoen din for mer funksjonalitet.

Disse appene legger vekt på sømløshet og ytelse, med tilbud skreddersydd for å forbedre dine markedsføringsstrategier og forretningsdrift.

Hva du kan forvente:

 • Egendefinerte apper: Du kan bruke Marketplace til å finne apper som utfyller dine spesifikke forretningskrav. Disse appene integreres sømløst med GoHighLevels plattform.
 • Optimaliserte APIer: Du kan dra nytte av de optimaliserte API-ene for å bygge effektive applikasjoner som utvider GoHighLevel-funksjonaliteten din.
 • Global distribusjon: Du er rustet til å distribuere appene du utvikler til et globalt publikum, og dermed skalere rekkevidden og effekten din.
 • Inntektsmuligheter: Ikke bare kan du strømlinjeforme forretningsprosessene dine, men du har også potensialet til å tjene penger gjennom appene du bygger eller bruker.
Å lese:  DreamHost intervjuer The Bigger Boats John Bel...

GoHighLevel Marketplace er i stadig utvikling, og introduserer nye verktøy og funksjoner som møter de dynamiske behovene til virksomheter.

Engasjer deg med denne plattformen for å finne ut hvordan den kan katalysere veksten og effektiviteten til virksomheten din.

GoHighLevel Developer Marketplace Målgruppe

Som en GoHighLevel-utviklerpartner kan du lage appen din skreddersydd for å møte alle HighLevel-kundene:

1. Byråkontokunder

Du kan bruke GoHighLevel-utviklerplattformen til å bygge og liste opp appene dine for tusenvis av HighLevel-byråkontoinnehavere.

2. Underkontokunder

Du kan også dra nytte av GoHighLevel-utviklerplattformen for å utvikle og publisere appen din, slik at den blir tilgjengelig for alle underkontokunder.

3. Enkeltkunder

Utvikle enkelt applikasjoner skreddersydd for individuelle brukere.

Du kan bruke GoHighLevel-utviklerplattformen til å opprette og liste opp appen din, tilpasse den for individuelle brukere tilknyttet et byrå eller underkonto.

Slik selger du på GoHighLevel Developer Marketplace

For å begynne å selge på GHL-markedet som utvikler, må du opprette en konto og deretter bestemme hvilken app du vil liste opp.

Opprett konto på GHL MarketplaceOpprett konto på GHL Marketplace

Hvis du også trenger hjelp med appen du vil legge ut på markedsplassen, sannsynligvis angående:

 • Apputvikling
 • Rådgivning
 • API-integrasjon

GoHighLevel-utviklerpartnerne kan hjelpe deg med det.

Lag en GHL-appLag en GHL-app

For å endelig liste appen din på markedsplassen, må du velge en pristype for appen du vil liste opp.

Etter det kan du liste opp appen din og betale 15 % av appinntektene dine med GoHighLevel.

Den lyse siden av dette er at du får lansere appen din til tusenvis av bedrifter over hele verden på GHL-plattformen.

Å lese:  Er GoHighLevel et pyramidespill? [Here’s The Truth]

Fordeler med å bli med i GoHighLevel Developer Partners

Å bli med i GoHighLevel Developer Partners-programmet åpner for en ny verden av muligheter for utviklere som ønsker å forbedre sine tjenestetilbud og tekniske evner.

1. Nå flere kundebase

Ved å utnytte GoHighLevel Developer-plattformen øker du din synlighet og kan utvide rekkevidden din og tilby tjenestene dine til en større gruppe potensielle kunder.

Du får sjansen til å plassere appen din foran alle betalte og gratis kontobrukere på GoHighLevel-plattformen.

2. Enkel inntektsgenerering

Å tjene penger på applikasjonene dine blir en strømlinjeformet prosess med GoHighLevel.

Gjennom Developer’s Marketplace kan du selge appene dine direkte til eksisterende brukere på GoHighLevel uten å gjøre så mye.

Å gjøre dette vil hjelpe deg med å skape nye inntektsstrømmer med gjentakende provisjonsstrukturalternativer.

3. Bygg kundenes tillit

Å etablere tillit er avgjørende, og GoHighLevel hjelper deg å oppnå dette ved å tilby ressurser som sikrer at løsningene dine oppfyller høye kvalitetsstandarder.

Når kunder ser at du er en del av en anerkjent plattform, forbinder de merkevaren din med pålitelighet og er mer sannsynlig å prøve tjenestene dine, noe som fører til langsiktige relasjoner.

4. Støtte og fellesskap

Å bli en utviklerpartner gir deg tilgang til et omfattende støttesystem.

Du finner en blanding av kundestøtteinfrastruktur og et fellesskap av erfarne utviklere som deler ressurser og beste praksis.

Dette miljøet tjener til å redusere læringskurven som vanligvis er forbundet med å mestre nye plattformer, og sikrer at du kan fokusere på å utnytte nye funksjoner og vekstmuligheter.

Vanlige spørsmål om GoHighLevel

Her er noen av de vanligste spørsmålene

Nye publikasjoner:

Anbefaling