GoHighLevel-priser: Kostnader og planer [Is It Worth The Price?]

Kjærlighet er å dele!

Leter du etter GoHighLevel-priser? Hvis ja, så er du på rett sted.

I denne artikkelen vil jeg diskutere GoHighLevel-prisplaner i detalj, noe som vil hjelpe deg med å bestemme hvilke av GoHighLevel-planene som er perfekte for din virksomhet.

Jeg vil også sammenligne Agency Unlimited-planen og Agency Pro-planen.

Jeg vil også forklare med illustrasjoner, hvordan du kan si opp og sette abonnementet på pause.

GoHighLevel er en innovativ, alt-i-ett-plattform som gir deg alle verktøyene og ressursene du trenger for å drive virksomheten din og ditt digitale markedsføringsbyrå.

Den kommer med et gratis prøveversjonsalternativ der du til slutt kan bestemme om det er det rette verktøyet for deg eller ikke.

GoHighLevel-priser: Hvor mye koster GoHighLevel?

gå høye prisergå høye priser

Basert på GoHighLevel-planen du velger, vil du bli utstyrt med forskjellige funksjoner. Prisplanen kommer i tre typer og varierer fra $97 til $497 per måned.

Hvis du holder deg til, vil jeg også vise deg hvordan du får enorme rabatter på hvilken som helst høypris du velger.

GoHighLevel prisoversikt; her er hva vi skal dekke i dette innlegget

 • GoHighLevel 14 dagers gratis prøveversjon
 • Byråstartkonto
 • Agency Unlimited-konto
 • Agency Pro (White Label Mobile App + Custom Zap Upgrade)
 • GoHighLevel årlig rabatt

Er GoHighLevel verdt prisen?

GoHighLevel-kostnad GoHighLevel-kostnad

Hvis jeg ser på alle verktøyene som er konsolidert for å lage et enkelt stykke programvare til en brøkdel av prisen sammenlignet med å kjøpe dem individuelt, så sier jeg at prisen er verdt det.

Når man sammenligner GoHighlevel med konkurrentene, skiller den seg ut på grunn av programvarens rene sofistikering.

#1. Byråbegynnerkonto – $97/måned eller $972/år

Selv om den er begrenset til én konto, er GoHighLevel CRM Starter Account en fin måte å starte CRM og få byrået i gang.

Den inneholder alt du trenger for å administrere klienter, prosjekter og oppgaver samtidig som du holder styr på viktige dokumenter og filer.

Twilio er en plattform som hjelper deg med å kommunisere med kundene dine via ulike kanaler.

Disse inkluderer; toveis teksting for både SMS og e-post, talemeldinger, MMS, telefonforbindelser og Facebook Messenger.

Dette betyr at du kan sende og motta meldinger. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn API-en din for å aktivere den.

Å lese:  Hvordan ClickMedia reduserer årlige kostnader med 25 % ved å bytte fra Sprout Social til Buffer

denne funksjonen fungerer sammen med toveis tekstfunksjonene for å sikre ubegrenset meldingsutveksling. Som med Twilio, må du også spesifisere APIen din for å aktivere den.

denne funksjonen hjelper deg med å automatisere oppgaver på nettstedet ditt ved å lage tilpassede arbeidsflyter. Dette gir deg nok tid til å fokusere på andre aspekter av virksomheten.

med denne GoHighLevel-funksjonen kan du spore hvilken som helst kampanje fra google analytics, LinkedIn, Gmail osv. Det vil gjøre det enklere for deg å legge til kampanjeparametrene til kampanjens URL.

Noen av parametrene inkluderer; kampanjenavn (hva kampanjen handler om), kampanjeterm (f.eks. WordPress), kampanjeinnhold (nøyaktig innhold som genererte potensielle kunder)

det er ikke nok for deg å bare få kunder til å klikke på lenken for å generere potensielle kunder; du må ha et medium for å overvåke prosessen.

Med pipeline management-funksjonen vil du kunne spore en potensiell kunde fra landingsstadiet til du endelig avslutter avtalen.

dette er siden hvor koblingen din leder kunder og besøkende. En detaljert annonse eller salgseksemplar er plassert der for ytterligere å veilede kundene om hvordan de skal utføre de respektive handlingene. GoHighLevel vil hjelpe deg med å bygge denne siden.

Dette er en funksjon som hjelper deg med å bygge google-skjemaer, hvorfra informasjon om dine besøkende, potensielle kunder og kunder kan samles inn.

Å ha et skjema vil hjelpe deg med å klassifisere hver kunde i henhold til deres behov. Du kan enten velge å integrere skjemaene mens du bygger landingssiden eller på nettsiden.

GoHighLevel-programvaren kommer med en e-postbyggerfunksjon.

Det hjelper deg med å lage, designe og til og med sende e-poster. Den sender e-poster som nyhetsbrev, e-postkampanjer, transaksjonelle e-poster, oppfølgings-e-poster og så videre.

Å ha et nettsted som bedriftseier gir bedriften din et nivå av autentisitet. Det snakker for deg når du ikke er der. Å bygge nettsider kan være ganske krevende og dyrt.

Med GoHighLevel kan du få nettsidene bygget for deg så raskt som mulig uten koder.

i løpet av å generere potensielle salg eller kjøre kampanjer, kan det være kunder som ber om et møte med deg. hvis du ikke tar riktig vare på deg, kan du gå glipp av disse avtalene.

Med GoHighLevel-kalenderfunksjonen vil du kunne fange opp alle møteforespørsler og planlegge praktiske tidspunkter for dem alle.

#2. Agency Unlimited-konto – $297/måned eller $2976/år

Alle funksjonene til byråets startkonto inkluderer;

 • Custom White Label Desktop

med denne funksjonen vil du kunne bruke domenet ditt. Ikke bare det, du vil kunne gi plattformen din det utseendet og grensesnittet du ønsker.

Kundene dine vil kunne se navnet på bedriften eller merkevaren din og til og med nettadressen din. Det gir den et mer personlig utseende.

 • Medlemskap og partnerprogrammer

GoHighLevel gir også en plattform for nettverksbygging med andre markedsførere. De har vært i stand til å bygge et fellesskap av mennesker, fra eiere av oppstartsbyråer til eiere av store byråer rundt om i verden.

Å lese:  Fordeler med å bruke en sjekkliste for tidsfrister

Å være i et fellesskap som sådan hjelper deg å dele ideer med andre og også lære hvordan disse flotte byråene maksimerer GoHighLevel.

Med medlemsfunksjonen kan du også opprette medlemsfellesskapet ditt for kundene dine. På denne plattformen kan du bygge kurs og selge plattformene.

 • Chat og telefonstøtte– Du er tilgjengelig for live chat med supportteamet der du kan stille spørsmål dersom det skulle være noen forvirring langs linjen.
 • Grunnleggende API-tilgang– det gir ditt API (Application Programming Interface) som hjelper deg med å koble mellom ulike programvarer og dataprogrammer.
 • Ubegrensede kontoer– Denne prisplanen gir deg premiumalternativet til å ha flere kontoer. Hvis forretningsmodellen din ikke krever at du har flere apper, kan du selge disse kontoene til din pris

#3. Agency Pro (White Label Mobile App+ Custom Upgrade) – $497/måned eller $4968/år

Gå høyt nivå hvit etikettGå høyt nivå hvit etikett

Den inkluderer alle funksjonene til Agency Unlimited-kontoen, inkludert;

også kalt A/B-testing. Denne GoHighLevel-funksjonen hjelper deg med å finne ut hvilken av versjonene av landingssiden, hjemmesiden eller nettsiden din som gir best resultater.

Det kan være i form av konverteringsrate, skjemautfylling eller andre mål.

GoHighLevel Agency pro-kontoen gir deg en kunstig intelligens og maskinlæringsfunksjon som hjelper deg med å automatisere visse prosesser. Hovedsakelig for å administrere samtaler. AI-boten holder samtaler enten som talte eller maskinskrevne ord.

Selv om du ikke vil installere programvaren på enheten din, kan du få tilgang til den over Internett ved å bruke Software as a Service (SaaS)-modellen.

En annen grunn til denne modusen kan være at du ønsker å få tilgang til informasjon om programvaren fra en annen enhet som du ikke har den installert på, SaaS-modusen kommer godt med.

Ikke bare det, SaaS-modusen er ubegrenset.

API-tilgangen i denne prisplanen er den avanserte formen. Denne planen inkluderer også en E-post og SMS-Reinfakturering.

GoHighLevel Agency Reporting hjelper deg med å overvåke samtalerapportering – for eksempel besvarte anrop, første anrop, tapte anrop, planlagte anrop og gjennomsnittlig varighet av hver samtale.

Den kan også ta opp samtalene dine. Det er veldig viktig hvis du har folk som jobber under deg som selger. Du vil kunne se hvordan de følger opp og konverterer potensielle kunder.

GoHighLevel Årlig rabatt: Slik får du en enorm rabatt

En måte å få en enorm rabatt på GoHighLevel er å bytte til årsabonnementet deres.

Hvis du for eksempel kjøper GoHighLevel-årsplanen, ville du ha lykkes spart $192/år på Agency Starter Account, $588/år på Agency ubegrenset plan og $996/måned på Agency Pro

Så hvordan får du denne enorme rabatten?

Følg disse enkle trinnene for å komme i gang med å vurdere rabattene på GoHighLevel Annual Plans.

TRINN 1: Start din gratis prøveperiode

Klikk her for å opprette din gratis prøvekonto. Etter det vil du bli bedt om å velge en plan og fortsette med den 14-dagers gratis prøveversjonen. Velg din foretrukne plan og opprett en gratis prøvekonto.

Å lese:  Fordeler og ulemper med å tillate bloggkommentarer

TRINN 2: Logg på kontoen din

Logg nå på og klikk “Oppgrader” i midten av dashbordet på høyt nivå. Etter å ha klikket på oppgrader, vil prissiden vises, og du vil kunne bytte mellom den månedlige prisen og den årlige prisen.

For månedsfanen er dette prisen du må betale hvis du bestemmer deg for å betale på månedsbasis… se bildet nedenfor!

månedlig plan på høyt nivåmånedlig plan på høyt nivå

Hvis du liker å se hvor mye du vil spare årlig, klikker du bare på “Betal årlig”-fanen for å bla gjennom prisplanene.

Nedenfor ser du hvor mye du vil spare på årsplanen.

årlig prissetting på et høyt nivåårlig prissetting på et høyt nivå

Agency Unlimited-konto vs. Agency Pro

Agency Unlimited og Agency Pro er de best anbefalte planene hvis du vil dra nytte av GoHighLevel.

Vi vil vurdere likhetene og forskjellene mellom de to planene.

Likheter

 • Ubegrenset antall kontoer og brukere
 • De har det tilpassede skrivebordet med hvit etikett
 • Begge har live chat-støtte
 • De har også begge alle funksjonene til Agency Starter

Forskjeller

 • Agency Unlimited har grunnleggende API-tilgang mens Agency Pro har avansert API-tilgang
 • Med Agency Pro kan du utføre en A/B- eller delt testing; mens i Agency Unlimited kan du ikke.
 • Det er ingen funksjon for kunstig intelligens i Agency Unlimited, men det er i Agency Pro
 • Med Agency Pro kan du få tilgang til GoHighLevel-plattformen din over internett kalt SaaS, mens du i Agency Unlimited kun kan få tilgang til plattformen gjennom den installerte programvaren på enheten din.

Derfor, avhengig av størrelsen på virksomheten din og hvor mange kampanjer du kjører om gangen, ville byråets profesjonelle yte mer rett til et større miljø.

For eksempel hjelper Agency Pros delte testfunksjon deg med å finne ut hvilken av sidene som konverterer best. Dette vil hjelpe deg med å begrense fokuset ditt. Det sparer tid og penger.

Du trenger ikke å bruke penger på en kampanje bare for å innse at den ikke gir de ønskede resultatene.

En fordel Agency Unlimited har fremfor Agency Pro er priser. Agency Unlimited kan være billigere for noen enn Agency Pro.

Uten å si et ord, har du vært i stand til å se den fullstendige oversikten over de forskjellige prisplanene på GoHighLevel. Du har sannsynligvis nå en ide om hvilken av prisplanene du skal velge.

Du kan også lære mer om Go High Level her…

Oppsigelse av GoHighLevel-abonnement

Å kansellere abonnementet ditt er ikke så enkelt som andre plattformer kan være. Dette krever noen få trinn som jeg vil forklare i detalj her.

TRINN 1: Logg på

Logg inn på kontoen din og gå til faktureringssiden i innstillinger

TRINN 2: Start kanselleringsprosessen

På faktureringssiden vil du se bildet av kontotypen din. Nedenfor er teksten som viser informasjon om utløpsdatoen for din nåværende plan. du vil også ha et alternativ Klikk her i teksten.

Å lese:  Zendrop-priser: planer og pakker [Everything To Know]
hvordan lukke en gohighlevel-kontohvordan lukke en gohighlevel-konto

TRINN 3: Avslutt abonnementet

Etter å ha klikket på den, kommer du til siden for endring av abonnement. Der vil du se Avbestille abonnementet alternativ.

Endring av GoHighlevel-abonnementEndring av GoHighlevel-abonnement

Etter det vil GoHighLevel be om å få vite hvorfor du kansellerer. Du vil se alternativer, men hvis ingen samsvarer med årsaken din, kan du ganske enkelt klikke videre Annen.

På neste side vil du se Avbryt nå alternativ

Slik kansellerer du GoHighLevel-abonnementSlik kansellerer du GoHighLevel-abonnement

Den vil da ta deg til et skjema som du fyller ut. Når du har fylt det ut klikker du Bekreft kansellering

GoHighLevel kanselleringsskjemaGoHighLevel kanselleringsskjema

Du vil da se en bekreftelsesmelding og hvor lang tid det vil ta før kanselleringen er fullført.

Selv om varselet vil være 72 timer, vil det innen 24 timer bli mottatt et varsel om avmelding i e-posten din.

Slik setter du GoHighLevel-kontoen din på pause

Prosessen med å sette GoHighLevel-kontoen din på pause er nesten lik oppsigelsesprosessen. Du logger inn på kontoen og går til dashbordet.

klikk innstillinger under dashbordet og klikk deretter på Fakturering.

På faktureringssiden klikker du under kontotypens bilde. Klikk deretter på endringssiden Sett konto på pause det vil også ta deg til et skjema som du skal fylle ut.

Når du er ferdig med å fylle ut skjemaet, vil det ta deg til siden der du kan Bekreft pauseforespørselen

Vanlige spørsmål om GoHighLevel-priser

Er det en gratis prøveversjon på GoHighLevel?

Ja det er. Hver av Agency Starter Unlimited-planene og Pro-planene kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode.

Hvordan oppgraderer jeg mitt GoHighLevel-medlemskap?

Når du har logget på kontoen din, klikker du på oppgraderingsikonet nederst i midten av dashbordet. Etter det vil den vise de tre prisplanene. Du kan deretter klikke på en av prisplanene for å oppgradere.

Hvordan endrer jeg GoHighLevel-abonnementet mitt?

Etter å ha logget på kontoen din, gå til innstillingsikonet. Der ser du fakturering. Klikk på den og den vil vise ulike modifikasjonsalternativer – for å enten kansellere abonnementet, sette abonnementet på pause, nedgradere, oppgradere eller forlenge prøveperioden.

Hva er betalingsmetoden GoHighLevel?

Betalingsmetodene som godtas av GoHighLevel er Visa, Mastercard, American Express (AMEX), Discover og Visa-Debit

Konklusjon – Er GoHighLevel-priser riktig for bedriften din?

Dette innlegget tar sikte på å gjøre ting enklere når det kommer til sammenbruddet av GoHighLevel-prisplaner og alt de innebærer.

Det er ingen tvil om at GoHighLevel er et kraftig verktøy som hjelper deg med å automatisere forretningsprosessene dine fra å bygge markedsføringstrakten til faktisk salg. Med dette på plass har du god tid til å ivareta andre forretningsbehov.

Hva venter du på? Skynd deg nå og velg en av planene som passer dine forretningsbehov.

Hvis du fortsatt tenker på om det vil tjene deg eller ikke, du kan begynne med å registrere deg for gratis prøveversjon med en gang.

Nye publikasjoner:

Anbefaling