GoHighLevel vs Convertri: Hvilken er bedre?

Kjærlighet er å dele!

GoHighLevel og Convertri er to plattformer som imøtekommer behovene til digitale markedsførere, men de tar ulike tilnærminger til utfordringen.

GoHighLevel fungerer som en alt-i-ett salgs-, markedsførings- og CRM-plattform, spesifikt rettet mot markedsføringsbyråer som leter etter en omfattende løsning for å drive virksomheten deres.

Den er designet for å automatisere ulike oppgaver, og sparer deg for tid og krefter mens du skalerer med virksomhetens vekst.

På den annen side fokuserer Convertri på å være en salgstraktbygger og tilbyr en rekke maler og verktøy for å konstruere effektive markedsføringstrakter.

Det er kjent for å være et billigere alternativ til noen konkurrenter, som potensielt gir bedre verdi for de med et stramt budsjett eller som trenger et enklere, mer strømlinjeformet verktøysett.

 • GoHighLevel tilbyr en omfattende suite for markedsføringsbyråer som integrerer salg, markedsføring og CRM.
 • Convertri jobber som en spesialisert salgstraktbygger med fokus på rimelig.
 • Totalt sett har GoHighlevel mer funksjonalitet. Imidlertid imøtekommer begge plattformene forskjellige aspekter av online markedsføring, med distinkte funksjoner og prisplaner.

GoHighLevel vs Convertri: Oversikt

Når du sammenligner GoHighLevel til Konverterdu ser på to løsninger med distinkte muligheter i det digitale markedsføringsområdet.

GoHighLevel er i utgangspunktet en CRM og markedsføringsplattformsom tilbyr et bredt sett med verktøy som dekker håndtering av kunderelasjoner, automatiserte arbeidsflyter og kampanjestyring, egnet for markedsføringsbyråer, selgere og bedrifter.

På den annen side er Convertri først og fremst en nettside- og traktbygger. Dens styrker ligger i å skape salgskanaler og nettsider med høy konvertering, med sterk vekt på hastighet og konverteringsoptimalisering.

Tabellen nedenfor gir deg en rask sammenligning av funksjoner som er relevante for deg:

Trekk GoHighLevel Konverter
CRM ✔️
Markedsføringsplattform ✔️ Begrenset
Nettsidebygger ✔️ ✔️
Traktbygger ✔️ ✔️
SMS markedsføring ✔️
Video hosting ✔️ ✔️
Epost markedsføring ✔️
Pop-up vindu ✔️
Brukervennlig grensesnitt ✔️ ✔️
dashbord Omfattende, integreres med verktøy Fokusert på traktytelse
Prøve 30 dagers prøveperiode 14 dagers prøveperiode

Du vil legge merke til at begge plattformene prioriterer én brukervennlig grensesnittmen dashbordene deres er forskjellige i fokus.

GoHighLevels dashbord er omfattende og integrerer ulike verktøy og analyser, mens Convertris dashbord er mer smalt fokusert på traktytelsesmålinger.

Å lese:  Digitale markedsføringsstrategier for kontormøbelbedriften din

Å forstå deres distinkte funksjoner vil hjelpe deg med å bestemme hvilken plattform som passer best for bedriftens behov.

GoHighLevel fyller rollen som et mangefasettert CRM- og markedsføringsverktøy, mens Convertri kan passe deg bedre hvis kjernebehovet ditt er rask, effektiv trakt- og nettsideoppretting.

Hva er GoHighLevel?

Oversikt på høyt nivåOversikt på høyt nivå

GoHighLevel er en omfattende markedsførings- og CRM-plattform designet for å strømlinjeforme måten du administrerer kundeinteraksjoner og markedsføringsoppgaver på.

den gir kraftige funksjoner som hjelper bedrifter med å administrere kundereisen sin med letthet,

Det er et veldig nyttig verktøy for byråer og markedsførere som ønsker å bringe ulike verktøy sammen til ett system.

Hva er hovedtrekkene til GoHighLevel?

GoHighLevel tilbyr et robust sett med funksjoner for å støtte dine markedsførings- og forretningsbehov. Her er et øyeblikksbilde for å hjelpe deg å forstå funksjonene:

 1. Trakter og nettstedbyggere: Brukere kan lage landingssider, kanaler og til og med hele nettsteder med GoHighLevels dra-og-slipp-bygger, som er designet for å være brukervennlig og effektiv.
 2. Medlemssider: Plattformen støtter opprettelsen av medlemssider, som kan brukes til å levere eksklusivt innhold til abonnenter eller til å lage nettbaserte læringsfellesskap.
 3. Marketing Automation: Plattformen muliggjør avansert markedsføringsautomatisering, som lar brukere opprette og administrere e-postkampanjer, SMS-meldinger og til og med talemeldinger basert på triggere og kundeadferd.
 4. CRM og salgsledelse: GoHighLevel tilbyr et robust Customer Relationship Management-system (CRM) som hjelper brukere med å spore interaksjoner med kunder, administrere potensielle kunder og overvåke salgspipelines.
 5. Online planlegging: Plattformen inkluderer en møteplanleggingsfunksjon som gjør det enkelt for kunder å bestille og administrere møter, som er integrert med CRM for å holde styr på kundeinteraksjoner.
 6. Ryktehåndtering: GoHighLevel gir verktøy for å hjelpe bedrifter med å administrere deres online omdømme, inkludert funksjoner for å generere og overvåke anmeldelser.
 7. Hvit etikett: For byråer tilbyr GoHighLevel et white-label-alternativ som lar dem merke plattformen som sin egen, og gir en merkevareløsning til sine kunder.
 8. Integrasjoner: Mens GoHighLevel inkluderer et bredt spekter av innebygde funksjoner, tilbyr det også integrasjoner med andre verktøy og tjenester for å utvide sine muligheter.
 9. Rapportering og analyse: Brukere har tilgang til detaljerte analyser og rapporteringsfunksjoner som hjelper dem med å spore ytelsen til sine markedsføringskampanjer og salgsaktiviteter.
 10. Kommunikasjonskanaler: GoHighLevel integrerer ulike kommunikasjonskanaler som telefonsamtaler, tekstmeldinger og e-post i én plattform, noe som gjør det enklere å opprettholde konsistent kommunikasjon med kunder og potensielle kunder.

Sammenlignet med alternativer som f.eks KonverterGoHighLevel skiller seg ut ved å tilby en mer integrert løsning til en overkommelig pris, spesielt egnet for byråer som ser etter omfattende abonnementsalternativer for å imøtekomme deres vekst.

Å lese:  WordCamp US 2024 – Oppsummering

Hva er Convertri?

KonverterKonverter

Convertri er en robust programvare for bygging av salgstrakter spesielt brukt til å bygge landingssider, push-sider og salgstrakter generelt.

Den er stolt av å la deg lage destinasjonssider og trakter med høy konvertering på en enkel måte.

Den er kjent som verdens raskeste traktbygger fordi sider bygget på Convertri lastes inn raskere enn annenhver side på internett, noe som i betydelig grad bidrar til å opprettholde besøkendes engasjement.

Du Kan Les også:

Hva er hovedtrekkene til Convertri?

 1. Rask sidelasting: Convertri er stolt av hastigheten til sideredigeringsprogrammet og lastetiden til sidene den oppretter. Plattformen bruker akselerert sideteknologi for å sikre at sidene lastes raskt, noe som kan bidra til bedre konverteringsfrekvens og lavere fluktfrekvens.
 2. Dra og slipp Sidebygger: Plattformen tilbyr en fleksibel dra-og-slipp-sidebygger som lar brukere plassere elementer hvor som helst på siden, og gir dem full kreativ frihet til å designe landingssidene og kanalene sine.
 3. Traktplanlegger: Convertri tilbyr en visuell traktplanlegger som lar brukere kartlegge hele salgs- eller markedsføringstrakten, noe som gjør det enkelt å forstå og optimalisere kundereisen.
 4. Maler: Brukere har tilgang til et bibliotek med forhåndsdesignede maler for ulike typer sider, for eksempel påmeldingssider, salgssider og takkesider, som kan tilpasses for å passe deres merkevare- og kampanjebehov.
 5. Mobilsideoptimalisering: Convertri lar brukere lage separate mobilspesifikke versjoner av sidene sine, og sikrer at brukeropplevelsen er optimalisert på alle enheter.
 6. Underkontoer og teamsamarbeid: Plattformen støtter underkontoer og teamsamarbeidsfunksjoner, noe som gjør den egnet for byråer og selskaper som trenger å administrere flere prosjekter eller ha flere teammedlemmer til å jobbe med kampanjer.
 7. Integrasjoner: Convertri integreres med en rekke tredjepartsverktøy, inkludert e-postmarkedsføringsplattformer, betalingsbehandlere og webinartjenester, for å utvide funksjonaliteten til trakter og sider.
 8. Egendefinerte domener: Brukere kan publisere sidene sine på egendefinerte domener for å opprettholde merkevarekonsistens og profesjonalitet.
 9. SSL-sertifikat: Convertri gir automatiske SSL-sertifikater for alle sider, noe som er viktig for sikkerhet og SEO.
 10. Handlevogn og kasse: Plattformen inkluderer innebygde handlekurv- og betalingsfunksjoner, slik at brukere kan selge produkter og tjenester direkte fra sidene sine uten behov for en ekstern e-handelsløsning.

Med Convertri kan du forbedre din online markedsføring ved å lage raske, effektive og effektive salgstrakter.

Dens vektlegging av ytelse og konverteringer kan potensielt ta markedsføringskampanjene dine til nye høyder.

GoHighLevel vs Convertri: Sammenligning av funksjoner

Når du velger mellom GoHighLevel og Convertri, bør du sammenligne funksjonene deres nøye for å finne ut hvilken plattform som best oppfyller dine markedsførings- og salgsbehov.

#1. Brukervennlighet

GoHighLevel feires for sitt brukervennlig grensesnittdesignet for å forenkle arbeidsflyten din, noe som gjør det til et sterkt valg hvis du leter etter enkel bruk.

Å lese:  2,4 GHz vs 5 GHz: Hvilken bør du bruke når?

Convertri tilbyr også et enkelt grensesnitt med fokus på dra-og-slipp-funksjonalitet å lage salgstrakter uten å kreve mye teknisk dyktighet.

#2. Integrering

GoHighLevel integreres sømløst med en rekke verktøy for å forbedre markedsføringsautomatiseringen din, inkludert CRM-systemer, e-posttjenester og SMS-plattformer.

Convertri sine integreringsevne kan være mer begrenset, men inkluderer viktige tredjepartstjenester som er avgjørende for å bygge salgskanaler og gjennomføre e-postkampanjer.

#3. Medlemssider

Convertri lar deg lage medlemssider, noe som gir deg en plattform å tilby eksklusivt innhold for abonnenter.

Selv om GoHighLevel ikke spesifikt har opprettelse av medlemssider, inkluderer det traktbygging alternativer som kan tilpasses til lignende formål.

Vinner: Konverter

#4. CRM

De CRM-funksjoner av GoHighLevel skiller seg ut, forenkler effektiv lederstyring og organisere kontakter med SmartLists.

Det er en omfattende CRM-løsning som direkte adresserer dine salgs- og markedsføringsbehov.

Convertri legger mindre vekt på CRM, men fokuserer på traktoppretting og sidebygging som indirekte støtter CRM-strategien din.

Vinner: GoHighLevel

#5. Salgstraktbygger

Convertri spesialiserer seg på salgstraktbygger-aspektet, noe som muliggjør rask konstruksjon av trakter med sine intuitivt grensesnitt.

GoHighLevel, derimot, tilbyr en robust salgstraktbygger sammen med et bredere utvalg av markedsføringsautomatiseringsverktøy, noe som gjør det til et allsidig alternativ for salgsstrategiene dine.

Vinner: GoHighLevel

#6. Epost markedsføring

Begge plattformene tilbyr e-postmarkedsføringsverktøy. GoHighLevel er inkludert e-postmaler og analysersom bidrar til å effektivisere e-postkampanjene dine.

Convertri legger også til rette for e-postmarkedsføring, men med fokus på integrering med andre e-postplattformer for å optimalisere kampanjene dine.

Vinner: GoHighLevel

#7. E-handelsplattform

Convertri tilbyr løsninger som hjelper deg med å lage en e-handelsplattforminkludert en enkel måte å legge til nettbutikker i kanalene dine.

GoHighLevel fungerer ikke spesifikt som en e-handelsplattform, men den er omfattende markedsføringsautomatisering kan støtte e-handelsaktiviteter.

Vinner: Konverter

#8. Webinar

Selv om ingen av plattformene spesifikt tilbyr en dedikert webinar-funksjon, er GoHighLevel bred markedsføringskampanjer og automatisering kan brukes til markedsføre og gjennomføre webinarer.

Convertris sidebygger kan hjelpe deg med å designe landingssider for webinarregistrering, og bidra til en samlet markedsføringsinnsats.

GoHighLevel vs Convertri: Prisplan

Når du sammenligner GoHighLevel og Convertri, er prisplanene en viktig faktor i avgjørelsen din. La oss dele det ned for deg:

GoHighLevel:

 • Startplan: Priset til $97 per månedden er rettet mot byråer som krever CRM-funksjoner, sporing av kundeemner, e-postautomatisering og mer uten store begrensninger.
 • Agency Unlimited Plan: Til $297 per måneddenne planen gir ubegrenset tilgang til CRM-løsninger, perfekt hvis du trenger omfattende SMS-markedsføringsverktøy og integrasjoner.

Konverter:

 • Convertri Pro månedlig: $99 per måned etter gratis prøveperiode
 • Convertri Pro årlig: $899 per år etter gratis prøveperiode
Å lese:  18 kraftige funksjoner som lar deg utforske Mac bedre

Husk at valget ditt i stor grad avhenger av behovene til markedsføringsplattformen din.

Hvis du trenger et omfattende styringssystem for kunderelasjoner kombinert med kraftig automatisering, er GoHighLevels planer mer egnet.

Omvendt, for en fokusert traktbygger med noen markedsføringsmuligheter, kan Convertri være det mer kostnadseffektive valget for deg.

GoHighLevel vs Convertri: Hovedforskjellen

Når du sammenligner GoHighLevel og Konvertervil du oppdage at hver plattform tjener et særskilt formål skreddersydd til spesifikke behov i det digitale markedsføringslandskapet.

La oss bryte ned de primære forskjellene.

GoHighLevel:

 • Designet som en alt-i-ett-plattform for markedsføring, salg og CRM, primært rettet mot byråer og markedsførere.
 • Tilbyr avanserte automatiseringsmuligheter å lage multi-kanals markedsføringskampanjer som er avgjørende for å effektivisere markedsføringstiltakene dine.
 • Analyse og rapportering i GoHighLevel er omfattende og hjelper med detaljert sporing av kampanjer for optimalisering.
 • GoHighLevel inkluderer en AI-drevet bookingrobot som legger til et lag med effektivitet til kundeinteraksjonen din ved å automatisere avtaleplanlegging.

Konverter:

 • En fokusert plattform som utmerker seg innen rask traktoppretting og A/B-testing, som sikrer at markedsføringskampanjene dine er effektive.
 • Mens det gir godt analyserden har ikke så stor rekkevidde i CRM-funksjoner eller automatiseringsverktøy sammenlignet med GoHighLevel.
 • Styrken ligger i ytelsen til nettsidene, spesielt lastetidene deres, som er avgjørende for å holde besøkendes oppmerksomhet.
Trekk GoHighLevel Konverter
Hovedfokus Alt-i-ett CRM, salg og markedsføring Traktbygging og A/B-testing
Analytics Omfattende rapportering Prestasjonsfokusert analyse
Automasjon Avansert flerkanalskampanjeautomatisering Begrensede automatiseringsfunksjoner
A/B-testing Ikke en primær funksjon Kjernefunksjon

Dine preferanser mellom GoHighLevel og Convertri bør samsvare med bedriftens behov – enten det er robustheten til en altomfattende plattform eller spesifisiteten til konverteringsoptimaliserte kanaler.

GoHighLevel vs Convertri: Fordeler og ulemper

Når du utforsker digitale markedsføringsverktøy for byrået ditt, vil du komme over forskjellige alternativer, hver med sine styrker og svakheter.

To fremtredende er GoHighLevel og Convertri. La oss undersøke deres fordeler og ulemper.

GoHighLevel Pros:

 • Alt-i-ett-løsning: Du får en salgs-, markedsførings- og CRM-plattform på ett sted.
 • Ubegrensede funksjoner: De fleste funksjoner, som arbeidsflyter og kampanjer, har ingen tak.
 • Automasjon: Avanserte automatiseringsfunksjoner sparer tid.
 • Hvit etikett: Tilpass programvaren til byråets merkevare.
 • Underkontoer: Bruk øyeblikksbilder for enkel administrasjon av underkontoer.

GoHighLevel Ulemper:

 • Ingen landingssider: Det kan hende du trenger en ekstern tjeneste for å lage landingsside.
 • Ingen videohotell: Å være vert for videoinnhold krever en annen plattform.

Convertri-fordeler:

 • Landingssidebygger: Fokusert på å lage raske landingssider med høy konvertering.
 • Priser: Kan være rimeligere for de som bare trenger å lage sider.

Konverter ulemper:

 • Smal fokus: Mangler de omfattende CRM- og markedsføringsfunksjonene til GoHighLevel.
 • Hype vs Reality: Noen brukere føler at verktøyet kanskje ikke lever opp til hypen.

Valget ditt mellom GoHighLevel og Convertri avhenger av byråets spesifikke behov. Hvis du leter etter en omfattende plattform for å håndtere alle aspekter av digital markedsføring, skiller GoHighLevel seg ut.

Men hvis det å lage dynamiske landingssider er din eneste prioritet, kan Convertri betjene dette behovet bedre. Vurder hvilke funksjoner som er mest kritiske for markedsføringsbyråets suksess før du bestemmer deg.

vanlige spørsmål

Nye publikasjoner:

Anbefaling