GoHighLevel Website Builder: [A Comprehensive Review]

Kjærlighet er å dele!

Hvis du tenker på å bygge et nettsted for bedriften din, kan det hende du har kommet over GoHighLevel Website Builder.

Denne plattformen tilbyr en rekke verktøy for å hjelpe deg med å lage et profesjonelt utseende nettsted uten å ansette en nettutvikler.

Med sitt dra-og-slipp-grensesnitt og tilpassbare maler gjør GoHighLevel Website Builder det enkelt å lage et nettsted som dekker dine spesifikke behov.

En av nøkkelfunksjonene til GoHighLevel Website Builder er dets intuitive grensesnitt. Selv om du ikke har noen tidligere erfaring med webdesign, kan du raskt få taket på plattformen og begynne å bygge nettstedet ditt.

Plattformen tilbyr også en rekke maler, slik at du ikke trenger å starte fra bunnen av. Du kan tilpasse disse malene for å matche merkevaren din og legge til innhold for å lage et unikt nettsted.

I denne artikkelen vil jeg vise deg alt du trenger å vite om GoHighlevel Website Builder – funksjonene, hvordan den fungerer, fordeler og ulemper.

 • GoHighLevel Website Builder tilbyr et intuitivt grensesnitt og tilpassbare maler for å hjelpe deg med å lage et profesjonelt utseende nettsted.
 • Å bruke GoHighLevel Website Builder kan spare deg for tid og penger sammenlignet med å ansette en nettutvikler og bidra til å bygge troverdighet for virksomheten din.
 • GoHighLevel Website Builder er et flott alternativ for bedrifter som ønsker å lage et unikt, profesjonelt nettsted uten behov for omfattende webdesignerfaring.

Nøkkelfunksjoner i GoHighLevel Website Builder

Her er noen av nøkkelfunksjonene som gjør at GoHighLevel Website Builder skiller seg ut:

#1. Brukervennlig grensesnitt

GHL Website Builder er designet med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for alle å lage en nettside.

Du kan enkelt dra og slippe elementer for å bygge nettstedet ditt uten kunnskap om koding. Plattformen tilbyr også en rekke maler som du kan tilpasse for å passe dine behov.

#2. Integreringsevne

GHL Website Builder er integrert med en rekke verktøy for å hjelpe deg med å strømlinjeforme nettstedbyggingen.

Plattformen integreres med populære verktøy som Google Analytics, Facebook Pixel og Zapier, slik at du kan automatisere markedsføringsprosessene dine.

#3. Tilpasningsalternativer

GHL Website Builder tilbyr en rekke tilpasningsalternativer som lar deg lage et unikt nettsted som skiller seg ut fra konkurrentene.

Du kan tilpasse fargene, fontene og layouten på nettstedet ditt for å matche merkevareidentiteten din. Plattformen tilbyr også en rekke widgets og plugins som du kan bruke for å legge til ekstra funksjonalitet til nettstedet ditt.

Å lese:  Typer Instagram-kontoer: Bruker du den rette?

#4. White-label nettsteder

Du kan helt rebrande ethvert nettsted som er opprettet med GHL nettstedbygger som ditt. Du har rett til å fjerne GoHighlevel-varemerker og erstatte dem med dine.

Det er friheten til å legge til logoen, firmanavnet, fargeskjemaet og alle andre elementer som resonerer med merkevaren din.

Og dette hjelper deg med å etablere eierskap og autoritet over nettstedet. Du kan styrke merkevareidentiteten din på tvers av alle kundekontaktpunkter.

Den saftige delen av disse er at du kan videreselge nettsidene du lager. Du kan bestemme deg for å jobbe på så mange nettsteder du kan og selge dem for ekstra inntekt!

#5. Nettstedsanalyse og rapporter

GoHighlevel Website Builder har innebygde analyseverktøy som du kan bruke til å analysere og overvåke ytelsen til nettstedet ditt.

Den har også sporingsverktøy for å overvåke aktivitetene på nettstedet. Disse analyseverktøyene gir deg innsikt i nettrafikk, konverteringsfrekvenser, brukeratferd og mye mer.

Etter å ha analysert nettstedet, kompilerer det alt som en rapport for enkel tilgang. Med disse dataene kan du ta informerte beslutninger om å optimalisere nettstedet ditt for bedre resultater.

#6. Design maler

Hos GoHighlevel Website Builder kan du få tilgang til et enormt bibliotek med maler som er et utgangspunkt for å designe nettstedet ditt.

Malene er designet av erfarne designere, og som sådan er de profesjonelle og visuelt tiltalende.

Dessuten dekker disse malene et bredt spekter av industrinisjer og passer til alle formål. Derfor er alt du trenger å gjøre å velge designmalen som passer dine forretningsbehov.

Det er også rom for tilpasning til du oppnår samsvar med merkevareidentiteten din.

Slik bruker du GoHighLevel Website Builder

For å bruke GoHighLevel Website Builder må du først opprette en konto hos GoHighLevel.

Les også: Slik bruker du GoHighLevel

Når du har opprettet en konto, logger du på dashbordet, bytter til byrået ditt og navigerer til fanen “nettsteder”. Klikk på “+ Nytt nettsted”-knappen for å begynne å bygge nettstedet ditt.

nettsteder på høyt nivånettsteder på høyt nivå

Herfra kan du opprette et nettsted fra bunnen av for byrået ditt og redigere alle som du har opprettet før.

Dra og slipp-funksjonen gjør det enkelt å lage et nettsted ved hjelp av dette nettstedsbyggerverktøyet, selv for en nybegynner.

Bygg din første nettside

Etter å ha klikket på “+ Nytt nettsted” vil du bli bedt om å gi nettstedet ditt et navn. Velg et navn som er relevant for nettstedets formål og lett å huske.

Etter å ha navngitt nettstedet ditt, kan du velge en mal fra malbiblioteket. GoHighLevel tilbyr en rekke maler som kan tilpasses dine behov.

Når du har valgt en mal, kan du begynne å tilpasse den slik at den passer til merkevaren din.

Å lese:  WebsitePolicies Review: Generer juridiske avtaler for bloggen din

GoHighLevel Website Builder er brukervennlig og intuitiv, noe som gjør det enkelt å legge til tekst, bilder og andre designelementer til nettstedet ditt.

Du kan også legge til skjemaer, knapper og andre interaktive elementer for å gjøre nettstedet ditt mer engasjerende.

Du kan holde musen over hvilken som helst av malene og redigere alle du vil redigere. Når du gjør endringene dine, kan du også lagre dem umiddelbart.

Når du er ferdig med å bygge nettstedet ditt, kan du publisere det med bare noen få klikk.

GoHighLevel tilbyr en tilpasset domenefunksjon, som lar deg bruke ditt eget domenenavn for nettstedet ditt.

For å publisere nettstedet ditt klikker du bare på “Publiser”-knappen i øvre høyre hjørne av redigeringsprogrammet.

Nettsidetrakt

GoHighLevel nettstedstraktGoHighLevel nettstedstrakt

GoHighLevel gjør det også mulig å bruke nettstedet ditt som en trakt for virksomheten din i stedet for å ha den tradisjonelle typen nettside.

Når du bruker GHLs nettstedbygger, får du tilgang til flere traktmaler for å optimalisere nettstedets ytelse og generere mer salg for bedriften din.

Nettstedskanaler kan påvirke bedriftene dine betydelig ved å hjelpe dem med å tiltrekke, engasjere og konvertere potensielle kunder til betalende kunder.

Ved å opprette en nettstedstrakt kan bedriften din veilede besøkende gjennom en strukturert serie med trinn som er utformet for å flytte dem nærmere et kjøp.

Dette kan inkludere sider for kundefangst, e-postmarkedsføringskampanjer og automatiserte oppfølgingssekvenser, som kan øke konverteringsratene dine, redusere kostnadene for kundeanskaffelse og forbedre den totale avkastningen.

I tillegg kan nettkanaler hjelpe virksomheten din med å bygge sterkere relasjoner med kundene sine ved å gi dem personlig tilpasset og relevant innhold, tilbud og kampanjer.

Nettside / blogg

GHL nettside bloggGHL nettside blogg

Mens de fleste nettstedbyggere ikke er optimalisert for blogging, gjør GoHighLevel nettstedbygger det enkelt å legge til en blogg på nettstedet ditt.

Blogging kan påvirke virksomheten din betydelig på flere måter hvis det gjøres riktig. Her er noen av måtene blogging kan påvirke en bedrift på:

 1. Økt nettstedtrafikk
 2. Forbedret merkekjennskap
 3. Økt kundeengasjement
 4. Forbedret leadgenerering
 5. Forbedret kundeoppbevaring

Opprett og tilpass skjemasiden

Skjemaside for GoHighLevel Website BuilderSkjemaside for GoHighLevel Website Builder

GoHighLevel nettstedbygger gjør det enkelt å lage en skjemaside for nettstedet ditt og gjør det også enkelt å tilpasse.

Skjemaer på nettstedet ditt kan være et kraftig verktøy for å forbedre generering av potensielle kunder, kundeengasjement og kundetilfredshet.

Ved å bruke skjemaer effektivt kan du samle inn verdifull data som kan brukes til å forbedre virksomheten deres og betjene kundene bedre.

Her er noen av skjemaene du kan lage med HighLevel nettstedbygger;

 1. Form for generering av potensielle kunder
 2. Tilbakemeldingsskjema for kunder
 3. Kontakt skjema
 4. Undersøkelser
 5. Registreringsskjema for arrangement

Chat-widget

Gphighlevel Nettstedbygger Chat-widgetGphighlevel Nettstedbygger Chat-widget

GoHighLevel nettstedbygger lar deg også lage en chat-widget for nettstedet ditt. Du kan redigere eksempelintroen og legge til dine egne ord

Du kan også redigere bildet av chat-widgeten og erstatte det med firmabildet eller firmalogoen.

Chat-widgets kan være et kraftig verktøy for nettstedene dine ved å bidra til å forbedre kundeengasjement, generering av potensielle salg og salg.

Å lese:  Walmart Affiliate Program Review 2024 [Why Should You Join Them]

Ved å bruke chat-widgeter effektivt kan bedriften din gi bedre kundestøtte og forbedre kundetilfredsheten, øke inntektene og forretningsveksten.

Du kan forvente følgende med en chat-widget på nettstedet ditt.

 1. Forbedret kundeengasjement
 2. Økt sanntidsstøtte
 3. Flere leadsgenerering
 4. Økt salg
 5. Forbedret kundeinnsikt

Nettstedsanalyse

gohighlevel nettstedbyggeranalyse gohighlevel nettstedbyggeranalyse

Ikke bare kan du lage et nettsted med GoHighlevel, men du kan også overvåke hvordan nettstedet ditt fungerer på nettet.

GoHighLevel nettstedsanalyse kan hjelpe bedriften din på flere måter. Du kan få innsikt i nettstedets ytelse, brukeratferd og generell effektivitet ved å analysere nettstedstatistikk.

Denne informasjonen kan brukes til å optimalisere nettstedets brukeropplevelse, forbedre nettstedets design og innhold, og identifisere muligheter for å øke konverteringer og salg.

I tillegg kan denne statistikken gi bedriftene dine verdifull informasjon om målgruppen din, inkludert demografiske data, geografisk plassering og interesser.

Denne informasjonen kan brukes til å skreddersy markedsføring og annonsering for bedre å nå ut til og engasjere målgruppen din.

Fordeler med å bruke GoHighLevel Website Builder

Her er noen av fordelene ved å bruke GoHighLevel Website Builder:

Økt effektivitet

En av hovedfordelene med å bruke GoHighLevel Website Builder er at det kan bidra til å øke effektiviteten når du bygger nettstedet ditt.

Med dra-og-slipp-editoren kan du enkelt legge til og tilpasse elementer på nettstedet ditt uten å skrive noen kode.

I tillegg tilbyr GoHighLevel en rekke forhåndsbygde maler som du kan bruke for raskt å komme i gang.

Dette betyr at du kan fokusere på å lage innhold for nettstedet ditt i stedet for å bekymre deg for de tekniske detaljene ved å bygge et nettsted fra bunnen av.

Forbedret brukeropplevelse

En annen fordel med å bruke GoHighLevel Website Builder er at det kan bidra til å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Med sitt intuitive grensesnitt og brukervennlige editor kan du lage et nettsted som er både visuelt tiltalende og enkelt å navigere.

I tillegg tilbyr GoHighLevel en rekke funksjoner som hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, noe som kan bidra til å forbedre nettstedets synlighet og tiltrekke flere besøkende.

GoHighLevel Website Builder fordeler og ulemper

 • Brukervennlighet
 • Maler
 • Hvitmerket funksjon
 • Integrasjoner
 • Tilpasning
 • Begrensning i startplan

Les også: GoHighLevel Pricing

Hvem bør bruke GoHighLevel Website Builder?

GoHighLevel Website Builder er en alt-i-ett-plattform som lar deg lage og administrere nettsteder med letthet. Det er et kraftig verktøy som passer for en rekke brukere, inkludert:

1. Småbedriftseier

Småbedriftseiere som ønsker å lage et profesjonelt nettsted for virksomheten sin, kan dra nytte av å bruke GoHighLevel Website Builder.

Med det brukervennlige grensesnittet og dra-og-slipp-editoren kan du lage et nettsted som ser bra ut og er enkelt å navigere.

I tillegg tilbyr GoHighLevel en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din, for eksempel generering av potensielle salg og markedsføringsautomatisering.

2. Digitale markedsførere

Digitale markedsførere kan bruke GoHighLevel Website Builder til å lage landingssider, salgstrakter og annet markedsføringsmateriell.

Å lese:  WP Mail SMTP Review 2024: #1 SMTP-plugin for WordPress

Med de innebygde markedsføringsautomatiseringsverktøyene kan du lage kampanjer skreddersydd for målgruppen din og spore resultatene dine i sanntid.

Dette kan hjelpe deg med å optimalisere markedsføringstiltak og forbedre avkastningen.

3. Byråer

Byråer som tilbyr webdesign og utviklingstjenester kan dra nytte av GoHighLevel Website Builder.

Med alternativet for hvitmerking kan du merke plattformen som din egen og tilby den som en tjeneste til kundene dine. Dette kan hjelpe deg med å effektivisere arbeidsflyten og øke inntektene dine.

4. Frilanser

Frilansere som tilbyr webdesign og utviklingstjenester kan også dra nytte av GoHighLevel Website Builder.

Med rimelige priser og brukervennlig grensesnitt kan du lage profesjonelle nettsider for kundene dine uten å bruke mye tid eller penger.

I tillegg tilbyr GoHighLevel en rekke maler og temaer som kan hjelpe deg å komme raskt i gang.

5. Webutvikler

Som en nettutvikler som har kunnskap om koding, trenger du fortsatt en GoHighlevel-nettstedbygger.

Du har kanskje ikke alltid tid til å bygge et nettsted fra bunnen av, spesielt når du begynner å ha flere kunder. Du trenger et medium for å skalere opp.

Med nettstedbyggeren kan du lage så mange nettsider som mulig. Du kan også drive en nettstedsalgsvirksomhet der du kjøper white-label-nettstedene, jobber med dem og videreselger dem til andre.

Bortsett fra det kan du bruke nettstedbyggeren for kunder som kanskje ikke har råd til å bygge fra bunnen av.

vanlige spørsmål

Nedenfor er noen av de vanligste spørsmålene om HighLevel-nettstedbyggere.

Kan GoHighLevel brukes til å lage nettsider?

Ja, GoHighLevel tilbyr en nettstedbygger som lar deg lage ubegrensede nettsteder for virksomheten din. Nettstedbyggeren er brukervennlig og tilbyr en rekke tilpasningsalternativer for å hjelpe deg enkelt å lage unike nettsider. Du kan velge mellom en rekke maler og tilpasse dem etter eget ønske, eller du kan lage et nettsted fra bunnen av.

Er det et hvitt etikettalternativ for GoHighLevel?

Ja, GoHighLevel tilbyr et white label-alternativ som lar deg tilpasse plattformen med din egen merkevarebygging. Dette betyr at du kan bruke din egen logo, farger og domenenavn. White label-alternativet er ideelt for selskaper som ønsker å tilby en merkevareplattform til sine kunder. Med white label-alternativet kan du skape en sømløs opplevelse for kundene dine og bygge tillit til merkevaren din.

Konklusjon

GoHighLevel Website Builder er en alt-i-ett-plattform som tilbyr en kraftig og innebygd nettstedbygger. Med den intuitive dra-og-slipp-byggeren kan du lage visuelt tiltalende nettsteder uten kodekunnskap.

En av hovedfordelene med GoHighLevel er at du kan lage ubegrensede nettsteder for virksomheten din på alle planene.

For å nyte det fulle potensialet må du imidlertid abonnere på Agency Unlimited- eller SaaS Pro-planene.

I tillegg til å bygge nettsteder, tilbyr GoHighLevel også en trakt- og landingssidebygger som lar deg lage fantastiske landingssider med ett-klikks maler eller dine egne originale design.

Du kan også integrere GoHighLevel med andre verktøy ved å bruke API-integrasjonene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling