Hemmelighetene til å imponere nye ansettelser under ombordstigningsprosessen

Hemmelighetene til å imponere nye ansettelser under ombordstigningsprosessen

I det moderne konkurransedyktige talentlandskapet må bedrifter strebe etter å skape en medarbeideropplevelse som kan tiltrekke seg, engasjere og beholde topptalentene.

Onboarding-prosessen er en kritisk komponent for å bygge bro mellom arbeidsgiverne og de nyansatte i overgangsfasen for å etablere seg i organisasjonen.

Selv om det er subtilt og raskt, er det viktig å fokusere på å engasjere de nyansatte, spesielt siden det bidrar til å beholde dem som langsiktige, lojale ansatte.

En grunnleggende blokk for ansettelsessuksess, en gjennomtenkt ombordstigningsprosess kan øke arbeidstilfredsheten med en mil.

Hvis din nyansatte medarbeider har imponert deg nok til at du kan ansette dem, er det på tide å gi tilbake til dem ved å oppfylle løftene om storhet gitt av organisasjonen din.

Begynn kanskje med å se nærmere på den sanne verdien av onboarding og hvordan det gir en minneverdig opplevelse for ditt nyfunne talent.

Her er de syv beste hemmelighetene til å gjennomføre det beste, mest fremtredende onboarding-programmet med en stor dose kreativitet.

Få papirarbeid til å virke som et stykke kake

PapirPapirarbeid

Dessverre er det mange kjedelige deler av onboarding-prosessen, spesielt de formidable skjemaene og formalitetene som en ansatt må fullføre ved å bruke lange timer i HR.

Å lese:  Slik legger du til MasterStudy LMS i WordPress for nettkurs

Heldigvis, hvis du spiller smart, kan du velge å bruke spesialisert onboarding programvare med et personlig system i stedet!

Onboarding-programvare forenkler vanligvis prosessen for både ansatte og arbeidsgiver uten alt det tunge papirarbeidet å fylle ut.

Med all informasjon, skjemaer og bakgrunnssjekker av de nyansatte ansatte på ett sted, sparer du ikke bare mye tid og penger, men får alle de nyansatte ombord feilfritt.

En-til-en-støtte gjennom en målbar plan

Plan

I følge en undersøkelse utført av BMS Performance ønsker hele 72 % av alle nyansatte å motta en-til-en-støtte og veiledning fra sine ledere.

Ikke bare bidrar dette til at de ansatte føler seg tryggere i sin nye jobb, men det er et verktøy for å bygge bro over kommunikasjonsgapet og søke støtte når det er nødvendig.

Prøv å etablere en målbar spillplan med en fullstendig åpen onboarding-prosess.

Det vil hjelpe deg å gi en-til-en-støtte til dine ansatte uten å overvelde dem med de krystallklare kravene til selskapet.

Som leder må du kartlegge introduksjonsprosessen, hvor lang tid det vil ta, de viktigste ytelsesindikatorene som kan hjelpe med å måle prosessen, og dens viktigste takeaways.

Gjør de ansatte til en del av det større bildet

Større bilde

Alle elsker en god, detaljert historie om hvordan selskapet ble til, hvordan det nådde sine mål og avsluttet prosjekter i et konkurransepreget miljø, samtidig som de holdt seg tro mot bedriftskulturen.

Å lese:  Lead Capture Magnet: Ditt verktøy for å øke salget og få nye kunder

Så sørg for at du fremme selskapets visjon ved å fremheve formålet og målene.

Det ville hjelpe dem å se det større bildet ved å forstå hvorfor organisasjonen eksisterer og hva alle streber etter å oppnå.

Ikke glem at å gi de nyansatte en viss hensikt vil gi dem insentiv til å jobbe hardt.

Tildel en arbeidsplassmentor

Mentor

Flere undersøkelser har vist at en av de mest fremtredende grunnene til at ansatte slutter i en ny jobb i de første dagene, er mangel på samhandling eller anerkjennelse.

Med enkle ord føler de ikke at de passer inn i selskapet.

Følgelig er det å tildele en erfaren medarbeider til dine nyansatte i løpet av de første ukene for spørsmål og veiledning en utmerket måte å få nye ansatte til å føle seg velkommen og lette nervene når de starter sin nye rolle.

Å parre de nyansatte med en kollega eller mentor kan hjelpe dem med å tilpasse seg det nye arbeidsmiljøet og bedre forstå organisasjonens verdier og implisitte regler, samtidig som de fremmer engasjement og produktivitetsnivåer.

Gjør orientering morsomt

Orientering

Ofte tenker innkommende ansatte på orientering som en kjedelig, gjespefremkallende formalitet som tiltrekker seg lite oppmerksomhet fra nyansatte.

For å øke interessen og gjøre et positivt førsteinntrykk, bør du ta sikte på å gjøre orienteringen om til en interaktiv og engasjerende prosess for nyansatte.

Å lese:  Nybegynnerguide til A/B-testing med WordPress

Enten du ønsker dem velkommen med en gave, har en ryddejakt eller setter opp laglunsjer, kan gjøre orienteringsdagen til en morsom og minneverdig opplevelse vise frem noe unikt ved bedriften din og gå en lang vei for å øke oppbevaringsraten.

Ice Breaking med kolleger

Kollegaer

Bryt ned den innledende barrieren ved å introdusere de nye ansatte for sine kolleger.

Med vennlige, uformelle introduksjoner kommer de til å føle seg mye mer involvert i selskapet og dets folk.

Her er et tips.

Du kan gjøre prosessen med å introdusere de nyansatte for kollegene enklere gjennom en isbrytende økt.

Kanskje prøve å spille noen interaktive spill som hjelper alle de ansatte å bli bedre kjent med hverandre – tross alt er dette de samme personene dine nyansatte vil jobbe med for å nå selskapets mål.

Be om tilbakemelding og forslag

Tilbakemelding

Under alt dette, ikke glem å be om tilbakemelding og et ærlig forslag angående prosessen.

Ved å be om oppfølgings tilbakemelding åpner du kommunikasjonslinjer mellom ledelsen og de nyansatte.

Om noe, vil de bli superimponert over organisasjonens ønske om å vurdere og verdsette deres meninger.

Det er også en utmerket mulighet for tidlig anerkjennelse av ansatte, noe som kunne øke engasjementet og redusere 90-dagers omsetningshastighet.

Å lese:  13 animerte annonser for å inspirere din neste markedsføringskampanje

I tillegg kan det å vite hvordan introduksjonsprosessen gikk for de ansatte hjelpe deg som leder med å utarbeide en enda bedre prosedyre for de neste nyansettelsene.

Det tar tross alt tid og erfaring å perfeksjonere alt.

Vi er unektelig i en tid hvor bedrifter jobber hardt for å investere en betydelig sum penger i å bygge, veilede, og viktigst av alt, beholde menneskelig kapital, nettopp på grunn av den svært konkurransedyktige talentjakten.

Så, hva er bedre enn å veilede de ansatte den rette veien til total suksess?

Selv om det ikke er en altomfattende liste, er dette noen av de beste taktikkene for å perfeksjonere ombordstigningsprosessen for å virkelig imponere de nyansatte.

Sørg for å prøve ditt beste for å løfte humøret deres ved å hjelpe dem med å komme seg inn i organisasjonen.

Det vil skape en mer positiv medarbeideropplevelse, øke produktiviteten og legge veien for organisasjonen til å nå nye høyder.

Hvis du vil lære mer om hvordan du administrerer virksomheten din og ansatte, sjekk ut innlegget vårt her om nyttige måter å hjelpe deg med å administrere dine ansatte bedre.

Nye publikasjoner:

Anbefaling