Hva er Koala Writer? [An In-Depth Overview]

Kjærlighet er å dele!

Hvis du er tekstforfatter, markedsfører eller til og med en blogger som meg, er jeg sikker på at du vet hvor utfordrende det kan være å produsere høykvalitets innhold i lang form.

Det er her Koala Writer kommer inn. Koala Writer er en AI-drevet skriveverktøy som bidrar til å generere premium-innhold raskt og effektivt.

Som en som har skrevet mye innhold ved hjelp av dette verktøyet, kan jeg bekrefte hvordan det har endret produktiviteten og skriveprosessen min.

I kjernen er Koala Writer en AI-drevet løsning som tar sikte på å forenkle opprettelsen av høykvalitets innhold i lang form.

Ved å bruke OpenAIs GPT-teknologi produserer Koala Writer dyptgående artikler med strukturerte overskriftstagger og spot-on underoverskrifter.

Utstyrt med en rekke funksjoner rettet mot å lage SEO-optimaliserte artikler, endrer Koala Writer måten vi håndterer innholdsskaping på.

Vi trenger ikke lenger å bruke timer på å skrive og redigere, siden denne plattformen effektiviserer prosessen, noe som gjør den raskere, mer sømløs og morsom for brukerne.

 • Koala Writer er en AI-basert løsning for å lage høykvalitets innhold i lang form
 • Plattformen inkluderer ulike funksjoner for SEO-optimalisering og app-integrasjoner
 • Dens allsidighet gjør det til et verdifullt verktøy for både bloggere, tekstforfattere og markedsførere

Hva er KoalaWriter?

Koala Writer er et AI-drevet skriveverktøy som bidrar til å lage høykvalitets innhold i lang form.

Den bruker mulighetene til OpenAIs GPT-teknologi for å generere unikt og SEO-optimalisert innhold som rangerer på Google.

Verktøyet er utformet for å forenkle prosessen med å lage innhold ved å gi en disposisjon for innholdet og generere teksten basert på den oppgitte disposisjonen.

Koala Writer er et eksepsjonelt AI-skriveverktøy som har blitt mitt beste valg for innholdsskaping. Bygget på de avanserte GPT-3.5- og GPT-4-modellene fra OpenAI, genererer denne kraftige plattformen høykvalitets SEO-optimaliserte artikler raskt og effektivt.

Det som får Koala Writer til å skille seg ut er det brukervennlige grensesnittet, som lar meg skrive inn et målsøkeord og få en generert disposisjon i løpet av sekunder.

Muligheten til å redigere omrisset og trykke “Skriv artikkel” forenkler bloggingsprosessen min, og lar meg produsere langformatinnhold på minutter i stedet for dager.

I tillegg går Koala Writer utover ren innholdsproduksjon ved å inkludere SEO-optimalisering. Ved å forbedre synligheten til artiklene mine i søkemotorer, har dette AI-verktøyet oppgradert prosessen min for å lage innhold og leverer førsteklasses artikler med minimal innsats.

Hva er KoalaChat?

Koala Chat BotKoala Chat BotKoalaChat

KoalaChat er også en funksjon som tilbys av Koala Writer som lar brukere chatte med AI for å generere innhold.

Denne funksjonen gjør det mulig for brukere å samhandle med AI på en samtale måte, noe som gjør innholdsskapingsprosessen mer engasjerende og effektiv.

Du kan bruke KoalaChat på samme måte som du bruker ChatGPT, det er en AI som du enkelt kan chatte med for raskere svar.

Jeg bruker mest KoalaChat når jeg trenger mer informasjon om innholdet jeg skriver som ikke var i disposisjonen. Jeg genererer vanligvis rester med denne KoalaChat.

Nøkkelfunksjoner i Koala Writer

Koala Writer har sementert sin plass som mitt ultimate valg blant AI-skriveverktøy. Den produserer konsekvent publiseringsklare artikler, gir meg full kontroll over oppsettet og er tilgjengelig til en konkurransedyktig pris.

La oss ta en titt på noen av nøkkelfunksjonene du kan forvente når du begynner å bruke Koala Printer for å lage innhold for virksomheten din.

Å lese:  Hvordan øke åpningsraten for e-post for nyhetsbrevet ditt (10 tips)

#1. AI-drevet SEO-analyse

Koala Writer bruker avanserte AI-algoritmer for å analysere innholdet ditt og gi forslag til SEO-optimalisering.

Denne funksjonen sikrer at innholdet ditt er søkemotorvennlig og rangerer godt på søkemotorene.

Å sikre at innhold er SEO-optimalisert er et kritisk aspekt ved innholdsskaping. Koala Writers SEO-forbedringsfunksjon hjelper meg å utvikle SEO-vennlige artikler som gir gode resultater på Google.

#2. Oversiktsredaktør

Koala Writers disposisjonseditor hjelper deg med å organisere ideene dine og lage en strukturert disposisjon for innholdet ditt.

Denne funksjonen gjør det enkelt å lage innhold av høy kvalitet som er godt organisert og lett å lese.

Denne spesielle funksjonen har vært utrolig gunstig for å organisere tankene mine og strukturere innholdet mitt, noe som gjør det mye enklere å lage langformatinnhold ved å dele det opp i håndterbare biter.

#3. AI bildegenerator

Koala Writers AI-bildegenerator kan lage bilder av høy kvalitet for innholdet ditt på sekunder. Denne funksjonen sparer tid og sikrer at innholdet ditt er visuelt tiltalende.

Jeg bruker funksjonene til denne bildegeneratoren mye, og jeg må si at den ikke er 100% perfekt. Bildegeneratoren er flott for spesifikk bildegenerering, som hvis du er i kjæledyrnisjen.

Men for markedsføring eller beskrivende bilder, vil jeg ikke anbefale deg å bruke det. Når innholdet er klart, kan du laste ned ditt eget bilde.

#4. Øyeblikkelig WordPress-publisering

Koala Writer kan publisere innholdet ditt direkte til WordPress med bare noen få klikk. Denne funksjonen gjør det enkelt å publisere innholdet ditt raskt og effektivt.

Denne funksjonen har også gjort arbeidet mitt enkelt. Jeg trenger ikke å kopiere innhold fra Koala.sh til WordPress-dashbordet mitt.

Alt er koblet sammen fordi jeg har koblet WordPress-siden min til min Koala-skriverkonto.

Alt innhold som genereres i min Koala-konto sendes automatisk til utkast i WordPress-dashbordet mitt.

#5. Google Sheets-integrasjon

Koala Writer integreres med Google Sheets, noe som gjør det enkelt å samarbeide med andre og dele arbeidet ditt.

Integrasjonen med Google Sheets gjør det enkelt for meg å samle inn data og holde styr på innholdet mitt.

Denne funksjonen sparer tid og sørger for at arbeidet mitt forblir organisert.

#6. API-tilgang

Koala Writer tilbyr API-tilgang, som lar deg integrere det med andre verktøy og plattformer, noe som betyr at det gir andre verktøy og plattformer en måte å samhandle med det programmatisk.

Denne integrasjonen lar brukere strømlinjeforme arbeidsflytene for innholdsskaping ved å automatisere prosessen med å generere SEO-optimalisert innhold av høy kvalitet.

Koala Writers API lar brukere sette en artikkel i kø for å skrive, få statusen til en artikkel og laste ned den ferdige artikkelen.

Dette kan være spesielt nyttig for bedrifter og innholdsskapere som ønsker å integrere Koala Writer i sine eksisterende arbeidsflyter eller innholdsstyringssystemer.

#7. Risikofri prøveperiode

Koala Writer tilbyr en risikofri prøveversjon, slik at du kan prøve den ut og se om det er det rette verktøyet for deg. Denne funksjonen sikrer at du kan ta en informert beslutning før du forplikter deg til et kjøp.

Som ny bruker på Koala får du tilgang til 5000 ord og 25 chat-meldinger på kontoen din uten å måtte legge til kredittopplysningene dine.

#8. Overlegen ChatGPT

Koala Writers AI-algoritmer er overlegne ChatGPT, noe som gjør det til et mer avansert og kraftig skriveverktøy.

Hvis det ikke er det, vil jeg ikke holde meg til ChatGPT Pro og betale $20 per måned? Jeg bruker for tiden begge plattformene og når det kommer til innholdsgenerering er Koala Writer mitt valg.

#9. On-brand Voice

Koala Writer kan hjelpe deg med å lage innhold som stemmer overens med merkevarens stemme. Denne funksjonen sikrer at innholdet ditt er på merkevaren og reflekterer bedriftens verdier og personlighet.

Jeg har gjort dette flere ganger med noe av nisjeinnholdet mitt, og resultatene er alltid fantastiske. Også en av de beste funksjonene jeg liker med Koala Writer.

Hva slags innhold kan du lage med Koala Writer?

Å bruke Koala Writer har gjort det mulig for meg å starte forskjellige typer innholdsprosjekter som jeg ikke ville hatt tid til å lage før.

Å lese:  Hvordan skanne nettstedet ditt for ødelagte utgående koblinger og fikse det raskt

La oss se noen av tingene du kan bruke Koala Writer til:

1. Lag blogginnlegg og artikler

Koala Writer har blitt et uunnværlig verktøy for å lage lange blogginnlegg og artikler, noe som gjør prosessen med å generere SEO-vennlig innhold mye mer håndterlig.

Jeg velger et målsøkeord, endrer den AI-genererte oversikten og klikker på Skriv artikkel-knappen for å komme i gang. Det er veldig enkelt å bruke og sparer mye tid.

2. Lag innhold i sosiale medier

Når det gjelder å produsere engasjerende innhold på sosiale medier, bruker jeg også Koala Writer.

Denne AI-drevne plattformen tilbyr utallige ideer og oppfinnsomme innlegg som kan forbedre din tilstedeværelse på nettet.

Koala Writer har gjort administrasjonen av mine sosiale medieprofiler mer effektiv og morsom. Det hjelper også når jeg vil dele innholdet mitt på forskjellige sosiale medieplattformer.

3. Skrive Amazon-tilknyttet innhold

Hvis du har en nisjeside som tjener penger med Amazon-produkter, så vet du hva jeg snakker om her.

Som Amazon-tilknyttet markedsfører kan det være en tidkrevende oppgave å skrive tilknyttede artikler. Koala Writer har forenklet denne prosessen.

Det lar meg lage høykvalitets, informative og velstrukturerte artikler som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder, noe som resulterer i økte salgs- og provisjonsinntekter.

4. Utvikle Amazon Product Roundups

Koala Writer er også nyttig når du arbeider med Amazon-produktsammendrag.

Det gjør det mulig for forfattere å lage omfattende, organiserte og visuelt tiltalende sammendrag som viser frem de beste produktene tilgjengelig på Amazon.

Ved å bruke Koala Writers AI-funksjoner kan du produsere interessant og relevant innhold som leder mer trafikk til nettstedet mitt.

5. Takle komplekse skriveprosjekter

For mer intrikate skriveprosjekter har Koala Writer vist seg å være en uvurderlig ressurs. De AI-genererte forslagene og innsiktene har gjort selv de mest utfordrende oppgavene håndterbare.

Enten jeg jobber med en dybdeanalyse eller forsker på et emne som krever omfattende kunnskap, hjelper Koala Writer meg med å lage høykvalitets, sammenhengende og godt strukturert innhold.

Nedenfor er andre ting du kan bruke Koala Writer til:

 • Introduksjonsgenerator
 • Omskriveverktøy
 • Tittelgenerator
 • Meta Description Generator
 • YouTube Sammendrag Generator
 • AI bildegenerator
 • Avsnittsgenerator
 • Endelig utkastverktøy
 • GPT Tokenizer

Lag innhold med Koala Writer [Writing Settings]

En av de viktigste fordelene med Koala Writer er dens evne til å lage langformatinnhold i stor skala.

Med Koala Writer kan du generere flere artikler raskt og effektivt, noe som sparer tid og ressurser.

Men hvordan får du de beste resultatene hvis du ikke forstår hvordan AI-forfatteren fungerer? Her vil jeg lære deg hvordan du bruker Koala.sh-skribenten til å lage innholdet ditt.

Trinn 1: Opprett en gratis konto hos Koala Writer

Signerer med Koala WriterSignerer med Koala Writer

Hvis du ikke allerede har en konto hos Koala Opprett en gratis konto for å komme i gang med AI-forfatteren og se hva slags innhold den kan generere for deg.

Den nye kontoen din kommer med en gratis kreditt på 5000 som du kan bruke til å testskrive med Koala.sh AI-plattformen.

Det gir deg også muligheten til å bruke Koala Chat med 25 meldinger og andre gratis verktøy tilgjengelig på plattformen.

Trinn 2: Lag et prosjekt for å lage innhold

Koala prosjektKoala prosjekt

Når kontoen din er opprettet og du er klar til å begynne å lage innhold med AI, vil du se prosjektalternativet for artiklene dine.

Prosjektet er bare en måte å kategorisere typen innhold du skal skrive med Koala. I mitt tilfelle er det jeg gjør å lage forskjellige prosjekter for mitt forskjellige oppdragsprosjekt.

Ta for eksempel hvis du vil bruke det for YouTube, kan du lage et prosjekt for YouTube. Og hvis du vil bruke det for Amazon, kan du også lage et prosjekt for Amazon.

Og hvis du har flere nettstednisjer, kan du også lage forskjellige prosjekter for disse nettstedene.

Og det som er bra her er at du kan koble dem direkte til WordPress-siden din med API-integrasjon.

prosjekt om koalaprosjekt om koala

For å opprette et nytt prosjekt klikk på bibliotekikonet til venstre på dashbordet ditt, når du har gjort det vil det få opp en ny popup hvor du nå kan klikke på det grønne ikonet for å opprette et nytt prosjekt.

Å lese:  AI vs. menneskeskapt innhold: Hva er bedre for SEO?

Når prosjektene dine er opprettet, når du vil lage nytt innhold, vil du se muligheten til å velge fra prosjektene du har laget.

Trinn 3: Velg varetype

Koala varetypeKoala varetype

Det neste du vil gjøre her er å velge typen artikkel du vil bruke Koala Writer til å lage.

For øyeblikket kan du bruke den til å lage:

 • Blogg innlegg
 • Amazon Product Roundup
 • Amazon Single Product Review
 • YouTube-video for blogginnlegg
 • Skriv om blogginnlegget

Jeg har skrevet et utdypende innlegg om hvordan du bruker Koala til å skrive forskjellige typer artikler du kan lese den for å lære mer om varetypene.

Over artikkeltypen kan du også velge mellom GPT-3.5 og GPT-4. Basert på viktigheten av innholdet kan du bestemme hvilken du skal bruke.

GPT-4 vil imidlertid gi deg de beste resultatene når du skriver innhold mellom både ChatGPT. Det du også bør vite er at KoalaWriters prisplaner tildeler et visst antall ord per plan basert på GPT-3.5.

Men hvis du velger å aktivere GPT-4, vil ordtellingen for den aktuelle artikkelen telles som 5 ganger mer mot din bruk.

Til slutt, under “elementtype,” vil du se alternativet hvor du kan legge inn din målsøkeord for artikkelen du vil skrive.

De målsøkeord er det som skal brukes til SEO-optimalisering av artikkelen du prøver å skrive.

Trinn 4: SEO-optimalisering

Koala SEO-optimaliseringKoala SEO-optimalisering

I trinnet kan du enten la det være standard eller velge manuell eller AI-drevet.

 • Standard – dette vil optimere innholdet ditt for søkemotorer basert på målsøkeordet du skrev inn i Koala Writer.
 • Håndbok – det manuelle alternativet vil be deg om å skrive inn eller skrive inn en liste over nøkkelord, relaterte nøkkelord eller emner som skal brukes i artikkelen
 • AI-drevet – Det AI-drevne alternativet lar Koala AI analysere de topprangerte sidene og trekke ut opptil 100 relevante søkeord og enheter relatert til emnet for artikkelen. Dette gjør det mulig å lage en mer omfattende artikkel som har større sannsynlighet for å rangere godt.

Under SEO-optimalisering vil du se muligheten til å legge til AI-genererte bilder til innholdet eller videoene fra YouTube.

Nedenfor er hva du kan forvente av hvert alternativ:

 • Nei – dette betyr at ingen AI-genererte bilder eller YouTube-videoer automatisk legges til innholdet ditt.
 • Bil – autoalternativet betyr at både AI-genererte bilder og relevante YouTube-videoer automatisk legges til innholdet ditt. Du kan også angi antall bilder og videoer som skal legges til.
 • Bilder – bildefunksjonen betyr at AI-genererte bilder automatisk legges til artikkelen din. Du kan også angi hvor mange bilder som skal legges til.
 • videoklipp – alternativet for videoer betyr at når du velger en video, vil relevante YouTube-videoer automatisk legges til artikkelen. Og du kan også spesifisere antall videoer du vil at AI skal legge til.

Trinn 5: Artikkellengde

Koala varelengdeKoala varelengde

I dette trinnet må du velge artikkellengden du vil at AI-forfatteren skal generere for deg. I denne delen har vi artikkellengde, tone, språk og land.

Når du klikker på “Varelengderullegardinmenyen vil du se følgende alternativer:

 • Standard
 • Egendefinert antall seksjoner
 • Kortere (2-3 seksjoner, 450-900)
 • Kort (3-5 seksjoner, 950-1350 ord)
 • Medium (5–7 episoder, 1350–1870 ord)
 • Lang form (7-10 seksjoner, 1900-2440)
 • Lengre (10-12 seksjoner, 2350-2940)

Ut fra hvilken type artikkel du ønsker å skrive, enten det er lang eller kort artikkel, trenger du bare å klikke på rullegardinmenyen og velge type.

Å velge artikkellengde hjelper til med å administrere antall artikler AI vil generere. Men å la det være standard kan generere for mange elementer som ikke er nødvendige, noe som lett kan redusere enhetene dine.

Til Tone, dette er tonen som artikkelen din vil bli generert med. Når du klikker på rullegardinmenyen for Tone nedenfor er alternativene du kan velge:

 • SEO-optimalisert (sikker, kunnskapsrik, nøytral og tydelig)
 • Spent
 • Profesjonell
 • Vennlig
 • Formell
 • Midlertidig
 • Humoristisk
 • Tilpasset

For det meste av innholdet mitt bruker jeg vanligvis SEO-optimalisert og vennlig. Men basert på hva du vil kan du velge hvilken som helst.

Å lese:  Hva er forskjellen mellom e-handel og e-business?

Etter det kan du velge Språk hvor du vil at artikkelen din skal genereres. Du kan også velge Land artikkelen din er skreddersydd for.

Trinn 6: Synspunkt

Koala Point of view-innstillingerKoala Point of view-innstillinger

I den siste delen her, velg “Synsvinkel” du vil at artikkelen din skal skrives i. Når du klikker på den, vil du se følgende alternativer:

 • Første person entall (jeg, jeg, min, min)
 • Første person flertall (vi, oss, våre, våre)
 • Andre person (du, din, din)
 • Tredje person (han, hun, det, de)

Etter det velger du veksleknappen som er viktig for deg. I mitt eget tilfelle krysser jeg som regel av alt. Dette er hva du kan forvente når du cruiser i en av dem.

 1. Søkeresultater i sanntid – Hvis du aktiverer det, vil Koalawriter hente søkeresultater for hver seksjon og bruke disse dataene til å lage artikkelen din.
 2. Innholdsoversikt – når du aktiverer dette alternativet, genereres en disposisjon først. Du kan omorganisere, slette og legge til nye seksjoner i disposisjonen som ble opprettet før artikkelen ble skrevet.
 3. FAQ-delen – når aktivert, vil Koalawriter legge til en FAQ-seksjon basert på SERP-analyse.
 4. Viktige takeaways – når aktivert, legges nøkkelkontakter til etter introduksjonen.

Til slutt er det en “Vis alternativer for forhåndsvisnings” over “Lag artikkel” som du kan se på bildet over.

Når du klikker på “Vis alternativer for forhåndsvisnings” nedenfor er alternativene du vil se.

Koala forhåndsalternativerKoala forhåndsalternativer

Du kan manuelt legge til lenker her for å bli lagt til artikkelen som AI vil generere for deg. I tillegg kan du også legge til en egendefinert disposisjon her.

Hvis du vil legge til en ekstra overskrifts- eller seksjonsforespørsel, kan du gjøre det her også. Til slutt, herfra, kan du deaktivere åpning og lukking av artikkelen.

Så når Koala AI-skribenten genererer artikkelen din, vil introen og konklusjonen ikke bli lagt til.

Koala Writer Priser

Koala prisplanKoala prisplan

Koala Writer tilbyr enkle prisplaner som starter på $9 per måned. For denne lave månedsprisen får du tilgang til både KoalaWriter og KoalaChat.

Det er ingen livstidstilbud tilgjengelig for øyeblikket, men den månedlige prisen er veldig budsjettvennlig og rimelig for de fleste.

Koala Writers prisplaner er utformet for å møte behovene til forskjellige brukere. Planene er basert på antall ord du genererer per måned. Jo flere ord du genererer, jo høyere er prisen.

Her er de tilgjengelige prisplanene:

 • Grunnplan: $9/måned for opptil 10 000 ord
 • Standard plan: $25/måned for opptil 45 000 ord
 • Profesjonell plan: $49/måned for opptil 100 000 ord
 • Boostplan: $99/måned for opptil 250 000 ord
 • Vekstplan: $179/måned for opptil 500 000 ord
 • Eliteplan: $350/måned for opptil 1 000 000 ord

Koalawriter høyere volum plan

For de som ønsker å skalere innholdsproduksjonen, er disse planene skreddersydd for dem.

 • Skala I: $750/måned for opptil 2 500 000 ord
 • Scale II: $1 250/mnd for opptil 5 000 000 ord
 • Skala III: $2 000/måned for opptil 10 000 000 ord

Koala Writers prisplaner er gjennomsiktige og det er ingen skjulte gebyrer eller gebyrer. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst, og det kreves ingen langsiktig forpliktelse.

Avslutningsvis er Koala Writers prisplaner budsjettvennlige og imøtekommer ulike brukeres behov. Planene er basert på antall ord du genererer, og det er ingen skjulte avgifter eller gebyrer.

vanlige spørsmål

Få svar på en liste over de vanligste spørsmålene om Koala Writer

Konklusjon

Avslutningsvis er Koala Writer et kraftig AI-skriveverktøy som kan hjelpe deg med å bli mer produktiv og effektiv i innholdsskapingen.

Koala Writer har vært et verdifullt tillegg til skriveverktøykassen min som en AI-drevet skriveløsning.

I min erfaring med Koala Writer har jeg funnet ut at det er en stor tidsbesparelse, spesielt for å undersøke og skrive artikler om komplekse emner.

En karakteristisk egenskap er dens evne til å utføre sanntidsskraping og gi relevant informasjon. Resulterer i overlegent innhold og implisitt forbedret SEO-optimalisering.

Selv om jeg tror Koala Writer er en utmerket ressurs for innholdsforfattere, bloggere og markedsførere som ønsker å øke produktiviteten, er det viktig å veie fordeler og ulemper.

Nye publikasjoner:

Anbefaling