Hva er PWA og hvordan du bruker dem med Magento

La oss begynne med å svare på spørsmålet – hva er PWA? PWA står for Progressive Web Apps. Progressive nettapper er et mønster for å bygge nettapplikasjoner ved hjelp av HTML, CSS, JS og moderne nettleser-APIer for å gi en innfødt-lignende opplevelse.

PWA-er kombinerer det beste fra 2 verdener: web og native apper. Som andre mobilapplikasjoner er PWA-er lett å installere og gjør utviklingsarbeidet enklere for enhver selger som prøver å nå så mange kunder som mulig.

Selv om funksjonspariteten mellom progressive nettapper og native apper ikke er 1:1 ennå, har PWA-er kommet langt siden starten. Funksjoner som umiddelbar lasting, push-varslinger og offline navigasjon/kjøp er nå allment tilgjengelig uansett hvilken PWA-implementering du velger.

De vil ikke være den riktige tilnærmingen i alle tilfeller – hvis du for eksempel trenger en funksjon som ikke er tilgjengelig i en nettleser eller via et API, må du sannsynligvis gå den opprinnelige veien. Men PWA-funksjonene fortsetter å utvide seg, og det som kan kreve en innebygd app i dag, kan være PWA-verdig i morgen. Prosjekt Fugu er et godt sted å se hva som kommer og hva som jobbes med akkurat nå.

Hvorfor er PWA en så stor sak?

PWAer kommer med et utrolig sett med funksjoner som en gang var reservert for innfødte mobilapper alene. Mens vanlige nettapper har enorm rekkevidde i hver enhet med en nettleser, er disse appene til syvende og sist bare en nettside i en nettleser.

Innfødte apper er en annen måte å nå mobilbrukere på, men de må utvikles for én plattform/operativsystem om gangen. PWAer muliggjør utvikling av én enkelt app for plattformer. Denne strømlinjeformede tilnærmingen er noe mobilutviklere har ventet spent på – enkelt nå hver potensiell kunde uansett hvilket operativsystem de bruker.

De løser også et av de mest utfordrende problemene utviklere står overfor: distribusjon. Siden du ikke trenger å publisere disse appene på en markedsplass, kan du bare legge til noen få linjer i manifestet ditt og gjøre PWA-er enkelt installerbare med et par klikk. Resultatene gir en konsistent kundeopplevelse som de forventer gjennom en innebygd applikasjon, men med PWA får de en frittstående opplevelse, fullstendig atskilt fra nettleseren.

Dette betyr en fullskjermopplevelse uten URL-linje, muligheten til å installere PWA og dokke den til enhetens startskjerm i stedet for å besøke en vanlig nettside pluss alt Servicemedarbeider har å tilby.

I stedet for den gamle måten å oppdatere via skjemainnsending og vente på godkjenning og publisering av den nye versjonen til App Marketplace, er endringer som gjøres i enhver PWA umiddelbart tilgjengelig neste gang du er koblet til Internett og åpner appen. PWA-installasjon er nå en standardfunksjon som er tilgjengelig i alle store mobilnettlesere, samt Chrome og Edge på skrivebordet.

Å lese:  Bygge et høyt rangert nettsted: En saksstudie om utryddelsesopprør - Business

Hvordan hjelper PWA Magento-selgere?

La oss innse det: Magento 2-frontenden var allerede gammel da den ble utgitt, og vi har sett hvordan det spiller med rammeverk som Prototype.js og Knockout.js.

JavaScript-økosystemet utvikler seg raskt og følger kontinuerlig de hotteste rammeverkene, utviklertrendene og oppdaterte beste praksiser. Dette gjør det utfordrende å følge med når man må vedlikeholde adskilte kodebaser.

PWA-er er spesielt attraktive for selgere som bruker Magento 2 fordi det reduserer front-end utviklingskompleksitet, og gir deg fleksibilitet, utvidbarhet og mulighet til å distribuere ressurser for å utvikle nye funksjoner. Utviklere kan implementere nesten alt i den vanlige Magento 2-grensesnittet til en brøkdel av kostnaden og tiden ved å bruke hvilken som helst av de tilgjengelige API-ene.

Hvordan kan kunder kjøre en PWA på Hostinger?

Vi har gjort det enkelt å kjøre PWA på Hostinger-plattformen. Vi har laget en trinn-for-trinn-guide for hvordan du installerer Magentos offisielle PWA PoC, Venia-butikkfront. Denne ressursen beskriver hvordan du bygger, kompilerer og overfører denne PoC til en av våre servere uten å måtte starte og vedlikeholde mellomvaretjenester.

Nye publikasjoner:

Anbefaling