Hva er Writesonic: Alt du trenger å vite

Kjærlighet er å dele!

hva er writesonichva er writesonic

Writesonic er et AI-drevet copywriting-verktøy som gir særegent og overbevisende markedsføringsinnhold for enhver bedrift på kort tid.

Det gjør det enkelt og raskt å lage landingssider med høy ytelse, annonser, produktbeskrivelser, blogginnlegg og mer.

Det er en flott plattform for å lage nettsteder, salgsfremmende markedsføringsinnhold og mer.

Plattformen ble opprettet i 2021. Den har mer enn 300 000 brukere. Writesonic har vært en stor inspirasjon og game changer for tekstforfattere.

Den vant den beste AI-skriveren 2022 på grunn av sin effektivitet, allsidighet og mange andre flotte funksjoner.

Hvordan fungerer Writesonic?

Det er veldig enkelt og raskt å generere artikler med Writesonic. De fleste synes vanligvis at det å gi kommandoer til en AI er en kjedelig prosess.

Men det er stikk motsatt. Writesonic er designet for å gjøre innholdsskapingsprosessen enkel og rask.

Nedenfor er en oversikt over hva som skjer i innholdsskapingsprosessen med Writesonic.

Plukke ut

Det første og viktigste trinnet er å velge hvilken type innhold du vil generere. Ovenfor har vi allerede listet opp noen av de forskjellige typene kopier som denne AI-en kan lage.

Så du må velge innholdet du er interessert i å lage. Det kan være en digital annonse, en landingsside eller blogg.

Beskrive

Neste trinn er å beskrive hva du ønsker i innholdet.

Dette trinnet er også veldig viktig fordi Writesonic AI, uten veiledning, vil gi deg generisk innhold.

I beskrivelsen bør du gi AI-en konteksten du forventer at den skal produsere i en artikkel. Writesonic vil bruke den beskrivelsen til å komme opp med innhold som samsvarer med innspillet du matet det.

generere

Etter å ha valgt type artikkel og satt inn en beskrivelse, er du nå klar til å generere innhold. Writesonic vil bruke instruksjonene dine til å lage flere kopier.

Når du klikker generer, opprettes innholdet og gjøres tilgjengelig for deg i løpet av sekunder.

Å lese:  8 beste og beste VoIP-leverandører for småbedrifter sammenlignet (2024)

Lansering

På Writesonic-dashbordet vil du se artikkelen som er generert. Alt som gjenstår er å redigere artikkelen slik at den passer dine preferanser.

Deretter kan du kopiere den for lagring eller publisering.

Så enkelt er det for deg å bruke Writesonic til å lage innhold.

Hva kan Writesonic skrive for deg?

Writesonic funksjonerWritesonic funksjoner

For å forstå hvordan Writesonic fungerer og de forskjellige typene artikler den genererer, la oss se på modellene den bruker for å lage innhold.

I tillegg til sin kunstige intelligens, inneholder Writesonic GPT-3, tredje generasjon generative forhåndstrente transformatorer.

For de som ikke er godt kjent med AI, er dette en maskinlæringsmodell som er opplært til å bruke internettdata for å generere tekst.

GPT-3 har mer enn hundre milliarder maskinlæringsparametere.

Det er enda bedre enn Microsofts NLG-modell, som bare inkluderte 10 milliarder maskinlæringsparametere.

Tilbake til GPT-3, denne modellen er så avansert at den kan lage innhold og få det til å lese som et menneske skrev det.

Tekst generert av denne modellen leses naturlig, og den kan lage praktisk talt alle typer innhold, fra artikler til nyhetsartikler.

Denne modellen er en av grunnene til at Writesonic konsekvent har vært i stand til å generere kvalitetsartikler for sine kunder.

Nå som du kjenner AI og maskinlæringsmodellen bak Writesonic, la oss se på de forskjellige typene innhold den kan skrive for deg.

Nettsidekopi

Å lage nettstedinnhold kan være kjedelig og tidkrevende, spesielt hvis du starter fra bunnen av.

Dette trenger ikke være tilfelle hvis du bruker Writesonic. Enten overskrifter eller landingssider, kan Writesonic generere oppmerksomhetsfengende innhold for nettstedet ditt.

Med denne artikkelgeneratoren kan du lage innhold for alle sidene på nettstedet ditt uten å ansette en tekstforfatter eller sitte bak en datamaskin og lage innhold selv.

Digital Ads Copy

Hvis du er kjent med fordelene med annonsering i sosiale medier, forstår du behovet for å lage digital annonsetekst.

For øyeblikket kan du bruke Writesonic til å lage en interessant digital annonsekopi som vil tiltrekke flere potensielle kunder til nettstedet ditt.

Foreløpig kan du bare lage en kopi av Google- og Facebook-annonser.

Writesonic har imidlertid lovet sine kunder at de snart vil introdusere et verktøy for å generere iøynefallende Instagram- og Twitter-annonsetekster.

Å lese:  Slik slår du av lesebekreftelser på Instagram i 2024

Artikkel/bloggkopi

Dette er den vanligste typen innhold som Writesonic genererer. Blogginnlegg er hjertet av nettsidene våre.

De er grunnene til at du får nye besøkende hver dag.

Og for å sikre at bloggen din fortsetter å tiltrekke seg lesere og et publikum, må du være konsekvent når du skriver og publiserer blogginnlegg.

Å skrive et nytt blogginnlegg hver dag kan være utfordrende, og det er her Writesonic kommer inn.

Det vil lage bloggideer for deg, introer, konturer og fullstendige blogginnlegg hvis du vil. Du kan få et fullstendig blogginnlegg fra Writesonic uten menneskelig hjelp.

kopi av e-handel

E-handelsbutikkeiere må også lage produktbeskrivelser, funksjoner, titler og til og med annonser. Writesonic kan også generere denne typen innhold på sekunder.

Så hvis du selger produkter på nettet og på nettsteder som Amazon, i stedet for å bruke all tid på å lage produktbeskrivelser, kan du alltid bruke dette skriveverktøyet og bruke tiden din til å markedsføre produktene dine.

Copywriting formler

Dette er ikke typer innhold, men mer en formel som AI bruker for å lage innhold. Writesonic bruker to formler som inkluderer PAS, som står for Pain-Agitate-Solution.

Denne formelen bruker følgende trinn i en artikkel; Identifiserer et problem – Agiterer problemet – gir deretter en løsning.

De fleste artiklene er designet for å løse problemer, og det er derfor denne tilnærmingen er veldig effektiv når den er innlemmet i en AI som Writesonic.

Den andre formelen som brukes er AIDA som står for oppmerksomhet, interesse, lyst og handling. Dette er de kognitive stadiene en person går gjennom før de kjøper et produkt eller en tjeneste.

Writesonic er opplært til å bruke både AIDA og PAS i artikler for å få leserne til å ta en spesifikk handling når de har lest artikkelen.

Innholdstypene Writesonic kan skrive slutter ikke der.

Dette AI-verktøyet kan skrive pitcher, personlige bios, pressemeldinger, YouTube-videokopi og stort sett alt.

På grunn av de mange typene artikler som dette verktøyet kan generere, er det veldig ideelt for frilansskribenter også.

Hvem er Writesonic for?

digital markedsføringWritesonic anmeldelse: Hvem bør bruke det?

Writesonic er utviklet for alle som trenger eller lager innhold.

Å lese:  WooCommerce vs. Shopify: Hva er bedre fra et teknisk og SEO-perspektiv?

Ved å gi deg artikler av høy kvalitet, reduserer Writesonic arbeidsbelastningen for alle som er involvert i innholdsskaping.

Her er hovedgruppene av fagfolk som kan dra nytte av Writesonic.

#1. Digitale markedsførere

Den første parten som Writesonic ble opprettet for er digitale markedsførere. Å kjøre vellykkede digitale markedsføringskampanjer innebærer mer enn bare å skrive innhold.

Du må identifisere et produkt, lage en markedsføringskampanje og overvåke innsatsen til kampanjene dine og mange andre aktiviteter.

Writesonic hjelper deg med et viktig aspekt av din digitale markedsføringstiltak, og det er å gi deg kvalitetsinnhold konsekvent.

Mange digitale markedsførere må sette ut skrivetjenester fordi de har det så travelt. I motsetning til Writer er Writesonic tilgjengelig 24/7.

Det er rimelig og det gir deg mer kontroll over å bestemme hva slags innhold du vil skrive.

#2. Bloggere

Å drive en vellykket blogg krever konsekvente innlegg. Hvis du ikke regelmessig oppdaterer bloggen din, er det veldig lett for deg å miste lesere.

De fleste bloggere sliter med writer’s block, hvor de føler seg følelsesmessig utmattet og ute av stand til å utvikle kreativt innhold.

Igjen, Writesonic gjør arbeidet enklere for deg som blogger. Ved å bruke funksjonene for kvalitetsartikkelgenerering kan du lage nytt innhold på sekunder.

Du trenger bare å mate AI med en linje eller to med beskrivelser og vente på at innholdet blir generert. Bloggen din vil alltid være oppdatert så lenge du har Writesonic.

#3. Reklamebyråer

I et reklamebyrå tar aldri behovet for annonsetekst slutt. For jo flere kunder du får, jo flere kopier trengs.

Hvis du er et lite reklamebyrå, er sjansen stor for at du ikke har ressurser til å lage så mange kopier som du ønsker.

Writesonic kan hjelpe deg med det. Denne AI-en kan utvikle kraftige og engasjerende annonsetekster for å hjelpe kundene dine med å få flere potensielle kunder til nettsidene eller virksomhetene deres.

#4. E-handelsmerker

E-handel og innhold går hånd i hånd. Selv store e-handelsbutikker, som Amazon, er avhengige av anmeldelser fra tilknyttede markeder for å selge.

Enten du eier eller jobber for et e-handelsmerke, er det svært viktig at du har de beste skriveverktøyene for hånden.

Å lese:  Hvordan bli grønn for det nye året

Som det er, er det hektisk å drive en e-handelsbutikk, mer hvis du gjør det selv.

En artikkelgenerator som Writesonic kan være til stor hjelp når du sliter med å lage innhold til e-handelsbutikken din.

Og i tillegg til blogginnlegg for å lede potensielle kunder til e-butikken din, kan Writesonic hjelpe deg med å lage produktbeskrivelser, annonser i sosiale medier og til og med landingssider.

Alt dette vil øke merkevaren din.

Hvis du leser gjennom Writesonic-anmeldelser, vil du innse at denne AI-drevne innholdsgeneratoren stoles på av tusenvis av nettbaserte gründere.

Jegs Writesonic verdt det?

Ja, Writesonic er verdt det. Tilbake i 2020 var en programvareingeniør som også hadde vanskelig for å skrive innhold, bare opptatt med å bygge ulike digitale produkter, som var prosjektet hans.

Selv om han ikke hadde noen erfaring med copywriting, var han smart og kreativ. Han så for seg å finne opp et AI-verktøy som kunne gi en overbevisende kopi av destinasjonssiden.

På tre dager, med GPT-3, var han i stand til å bruke en AI-drevet landingssidegenerator. Dette ble globalt og ble en av de beste AI-forfatterne.

Han fortsatte i 2021. AI-bloggen ble lansert og ble den mest populære funksjonen til Writesonic.

Det var også best året før. Tusenvis av brukere over hele verden har vitnet om Writesonic.

Alt du trenger å gjøre er å gi Writesonic noen nøkkelord, en kort metabeskrivelse, en produktbeskrivelse eller relevant tekst. Det vil hjelpe Writesonic med å generere en rekke resultater.

Konklusjon

Writesonic er en betrodd skrive-AI-copywriting-ekspert. Det kan hjelpe deg med å øke konverteringer, avkastning og bedriftsresultater generelt.

Den programmerer AI-modellene til å fungere perfekt på spesifikke nettsteder som blogginnlegg, Google-annonser og mange flere med fordelen av å lære mønstrene.

Writesonic bruker etter hvert nettsteder som Copyspace for å se etter plagiat.

Writesonic er ikke her for å erstatte menneskelige forfattere, det er ment å hjelpe og støtte tekstforfattere på ulike måter.

Den støtter virkelig tekstforfattere i tids- og energireservasjoner.

Og til slutt hjelper det forfattere å være oppfinnsomme nok til å generere nye ideer for å lage profesjonelle verk.

Nye publikasjoner:

Anbefaling