Hvordan bruke automatisering av sosiale medier for å redusere markedsføringsinnsatsen på 6 områder

Sosiale medier har blitt et ledende markedsføringsverktøy for alle typer virksomheter. Det gir en rekke fordeler som å bygge relasjoner med kunder.

Det hjelper også å få tilbakemeldinger for virksomheten din til en relativt lav kostnad sammenlignet med tradisjonelle markedsføringsmetoder.

Det eneste problemet er imidlertid at det kan være altoppslukende å bruke tiden som trengs for å gjøre jobben riktig.

Social Media Automation for å redusere markedsføringsinnsatsen din

Verktøy for automatisering av sosiale medier kan redusere tiden det tar å administrere alle innleggene dine på sosiale medier betraktelig uten å ta fra deg innflytelsen.

Hvis du er som de fleste online markedsførere, søker du hele tiden etter innhold. Du legger ut utrettelig ut på en rekke sosiale medier og kommuniserer med kunder for å holde merkevaren din øverst i tankene.

Som et resultat tror vi at vi har informasjon som kan hjelpe deg å styrke markedsføringen din.

Dette er 6 områder innen mediemarkedsføring der automatisering av sosiale medier kan hjelpe deg med å holde kontroll over markedsføringstiltakene dine.

1. Innholdsdeling og planlegging

Bedrifter som bruker sosiale medier til markedsføringsformål deler ofte innhold på en rekke ulike plattformer.

Som et resultat, akkurat når du er ferdig med å ta deg av oppgaver på ett sted, er det på tide å gjenta innsatsen på det neste.

Å lese:  Hvordan dette byrået kuttet manuelle oppgaver og nå har 70 % mer tid å bruke på vekst

Selv om Facebook og Twitter var hovedsidene som markedsførere fokuserte på i begynnelsen, har Pinterest, LinkedIn og andre stadig vokst i popularitet.

Derfor betyr det at for å dekke en så stor del av målkundebasen din, er det nødvendig å legge ut innhold på en lang rekke nettsteder. Automatisering av innholdsdeling er den eneste måten å dekke alle basene dine på.

Alt dette gjøres mens det tar akkurat nok tid til å legge ut innholdet på den første nettsiden.

SocialPilot er et eksempel på en automatisert plattform som lar deg planlegge innholdet ditt på en rekke sosiale medier-kontoer.

Det gir fleksibiliteten til å tilpasse hver enkelt. Du kan sette opp så mange sosiale medieplattformer for SocialPilot-kontoen din som du vil administrere.

Du kan også sende innlegg til hver på timeplanen du velger.

Selv om innleggene er planlagt med en enkelt innsats, vises de separat på hver profil i henhold til dine spesifikasjoner.

Planlegging for sosiale medier

2. Feed/RSS automatisering

En av de store tingene med Internett er det store utvalget av informasjon det inneholder. Dessverre er det å finne en bestemt type innhold også som å finne den velkjente nålen i en høystakk.

Rich Site Summary, eller RSS, er standard feedformatet som finnes i nesten alle apper. En feed-leser er en automatisering som søker etter deg.

Å lese:  Hvordan skrive de beste metabeskrivelsene for SEO

Zapier er en slik type RSS-leser.

Det går til neste nivå med slik at du kan integrere RSS med hundrevis av andre apper automatisk.

Zapier sparer deg også tid ved å fjerne behovet for å gjenta innleggene dine fra en plattform til den neste.

Legg til RSS-feed

Når et nytt innlegg blir brukt på en konto på sosiale medier, sender Zapier ut et varsel til de andre.

Den fungerer med mer enn 300 apper uten noen anstrengelse fra din side annet enn å sette opp kontoen din og spesifisere hvilken handling du vil at systemet skal ta.

3. Innholdskurering

Dette begrepet refererer til prosessen med å sile gjennom store mengder nettinnhold og kondensere det til en meningsfull, organisert presentasjon med et spesifikt tema.

For å gjøre dette må en person sile gjennom alt innholdet, sortere og organisere det i kategorier og publisere informasjon på nettet.

For å forstå omfanget av denne jobben, bør du forstå at det er folk som er dedikert til innholdskurering. De jobber for å skape en sterk tjeneste som tilbys.

Nettbedrifter bruker jevnlig enorme mengder innhold på ulike sosiale medier.

Få gründere har tid til å gjøre en tilstrekkelig jobb med det søke og organisere innholdet de trenger for nettsiden deres.

Å lese:  Bør frilansere bli med på å være vertskap for tilknyttede programmer?

Ved å bruke en innholdskureringsplattform som Del det er den automatiserte måten å få det riktige innholdet til nettsidene dine uten å måtte investere mye tid.

4. Finn eviggrønt innhold og del

Eviggrønt innhold er innhold som aldri går ut på dato.

Når du legger ut eviggrønt innhold på bloggsider, fortsetter det å være relevant i lange perioder.

Likevel må du legge ut informasjonen på nytt for å holde den på plass for nye fans eller følgere eller eksisterende som aldri har sett den.

SocialPilot er et verktøy som tilbyr enkel administrasjon av sosiale medier, inkludert innholdsforslagsfunksjoner for å hjelpe deg med å administrere nytt innhold. Bare sett det og glem det!

5. E-postmarkedsføring

Epost markedsføring har vist seg å være mindre effektiv enn SMS markedsføring.

Det fortsetter imidlertid å være en viktig del av en omfattende markedsføringsstrategi.

Å svare på hver ny kunde som registrerer seg på sosiale medier-siden din er praktisk talt umulig. Å sette opp et automatisert system sikrer at nyregistrerte kunder mottar meldingene du vil at de skal se.

MailChimp er en tjenesteleverandør for e-postmarkedsføring som sender automatisk e-post å ønske nye kunder velkommen slik at du automatisk kan dele relevant informasjon med dem om deg, din bedrift og hva du tilbyr.

Å lese:  Hvordan få attester: 11 velprøvde strategier

6. Kryssdeling mellom sosiale nettverkssider

Jo flere sosiale mediesider du bruker i markedsføringsstrategien for sosiale medier, jo mer effektiv vil den være.

Flere nettsteder og flere innlegg betyr også mer tidsinvestering.

Tverrdeling refererer til prosessen med å sende de samme meldingene og innholdet til flere sosiale medier.

For å forenkle prosessen brukes ofte IFITT. IFTTT, som står for “If This, Then That”. Det er et annet system som fungerer i henhold til en trigger og en resulterende handling.

Denne nettbaserte tjenesten lar deg lage ditt eget sett med triggere og handlinger kalt “oppskrifter”. Når du har satt utløseren (hvis denne), tar systemet automatisk handlingen du vil at den skal utføre (så det). Du starter med å opprette din konto på nettsiden deres. Da kobler du deg ganske enkelt til en av de 67 kanalene den støtter for øyeblikket.

Disse automatiseringsverktøyene sparer tid.

De utvider mulighetene dine for sosiale medier og gir deg mer fleksibilitet til å skreddersy meldingene og/eller innholdet til kundene dine basert på deres interesser og kjøpshistorikk.

Automatisering er nøkkelen til vellykket mediemarkedsføring uten tidsinvestering for å gjøre oppgavene dine manuelt!

Nye publikasjoner:

Anbefaling