Hvordan bruke Hashtags effektivt i ethvert sosialt nettverk

Alle vet hva hashtags er, ikke sant? Dette ordet skjøt i været i popularitet og ble anerkjent og lagt til Oxford-ordboken i 2010. Til tross for hvor populære de har blitt, er det fortsatt mange som ikke forstår hvordan man bruker hashtags.

Sosiale medier hashtags er nå like vanlige som emojis i en tekstmelding. Du kan finne dem overalt på sosiale medier. Men hvis du vurderer bryet med å finne de rette, har vi dekket deg. Nå trenger du ikke lete etter nasjonaldagskalender og svette på jakt etter hashtags fordi vi har gjort det for deg. Last ned årets ultimate hashtag-kalenderpakke for sosiale medier- 365 dager med Hashtags for 2022 + gratis designmaler.

Vi har dekket alt du trenger for å øke din organiske rekkevidde:-

 1. Populære hashtags for sosiale medier-kalender: Enten det er nasjonale helligdager eller ukedagspesialiteter, vi har alt dekket i vår feriekalender for 2021. Få de 10 beste hashtaggene for sosiale medier for hver dag med morsomme innholdsideer.
 2. 365-dagers Hashtag-kalender for 3x rekkevidde: Skaler rekkevidden din med hashtags som aldri før. Oppdag de beste sosiale mediestrategiene og reklametriksene for de kommende høytidene på hver plattform.
 3. Kreative maler: Ta tak i vår ferdiglagde grafikk for innleggene dine. Plasser logoen din, bytt ut bildene med merkeinnholdet ditt, og du er ferdig! Hvis du ikke har en logo ennå, kan du enkelt lage en med en logo maker verktøy for å gi merkevaren din et profesjonelt og særegent utseende.

La meg ta deg gjennom viktigheten av hashtag-markedsføring på sosiale medier og hvordan du kan bruke den effektivt med noen gratis verktøy for sosiale medier for å øke din tilstedeværelse på nettet.

Innholdsfortegnelse

Hvordan finner jeg hashtags for markedsføringskampanjen din?

I noen tilfeller en ideell måte å å bruke hashtags er å oppdage de som allerede eksisterer. Før du kan begynne, må du virkelig finne ut hvilke hashtags som brukes av sosiale medier-påvirkere. En god måte å gjøre dette på er å bruke noen av de gratis hashtag-analyseverktøyFor eksempel Twitonomy.

Siden mange internettbrukere klikker på hashtags for å søke etter flere medier relatert til den spesifikke taggen, kan Twitter-analyseinformasjon være ganske verdifull. Du får tonnevis av tagger for å få innleggene dine oppdaget raskere. Noen beste Twitter-analyseverktøy online kan også hjelpe deg med å finne de beste influencerne.

Det er noen utmerkede hashtag-verktøy tilgjengelig hvor du kan søke etter de beste hashtaggene. La oss ta en titt:

 • HashAtIt: Det er et gratis verktøy som lar deg søk etter hvilken som helst hashtag å inkludere i din sosiale mediestrategi.
 • Engrams: Dette AI-drevet gratisverktøy lar deg søke etter Instagram hashtags ved å analysere innleggene dine på sosiale medier.
 • Tagboard: Dette verktøyet gir deg en til helhetlig syn når du søker etter hashtags. For eksempel undersøker den om taggen som ble brukt skapte enten en positiv, negativ eller ingen effekt på målgruppen din.
 • Hashtagify.me: Denne nettsiden gir en visuell representasjon av hashtaggen og dens topp influencere. Du kan finne trendende hashtags i din nisje med dette verktøyet.
 • Vondy’s Hashtag Generator: Dette AI-verktøyet genererer en liste over
  relevante og trendende hashtags basert på søkeordet eller emnet relatert
  til innholdet ditt ved hjelp av en avansert AI-algoritme

Hvordan finne hashtags på hvert sosiale nettverk?

1. Hvordan finne hashtags på Twitter?

Det er to måter å finne hashtags på Twitter. En er rett og slett søkekoder fra søkefeltet i øvre høyre hjørne av skjermen for å vite hva andre bruker for øyeblikket.

Den andre er en Avansert søkhvor du kan søke tweets med spesifikke ord og uttrykk. Det er en fin måte å avgrense taggene dine til de som er relevante for innholdet du vil dele.

Vil du finne ut hva som er trending på Twitter? Du kan se trendende Hashtags på venstre side av Twitter-nyhetsstrømmen din. I tillegg viser Twitter disse automatisk populære emner basert på posisjonen din og personene du følger.

Å lese:  Hvordan markedsføre OnlyFans på Twitter i 2024

2. Hvordan finne hashtags på Facebook?

Hvis du allerede vet hvilken hashtag du vil søke etter, gjør et enkelt søk eller skriv det direkte inn i URL-en. I likhet med Twitter kan du søke i hashtags ved å bruke Facebooks søkeboks i øvre venstre hjørne av skjermen.

3. Hvordan finne hashtags på Instagram?

Når du bruker Instagram-appen din, bør du finne en søkeknapp på venstre side av rulleikonet. Du kan bla gjennom søkealternativet for å se innleggene og historiene som er lagt ut på Instagram-hashtags.

Instagram

Hvis du vil søk etter de populære hashtaggeneden beste måten å finne dem på er i Instagrams Utforsk-fane. Her finner du trendtaggene og innleggene som mange i Instagram-fellesskapet har likt.

4. Hvordan finne hashtags på Pinterest?

Som andre sosiale medieplattformer gir Pinterest deg også muligheten til å søke etter hashtags. Du kan direkte skriv inn søkeordet ditt i søkefeltetog Pinterest vil gi deg relaterte innlegg.

Pinterest

5. Hvordan finner jeg hashtags på YouTube?

På Youtube kan du bruke hashtags i kommentarfeltet, i tittelen og beskrivelsene. Prøv å søke etter videoer relatert til emnet for videoen for å se hvilke hashtags som ser ut til å være populære. Du kan finne mange fagrelaterte anbefalinger ved å klikke på en hashtag på YouTube.

Youtube

Ikke bare merkelapper, høytidshashtags er like viktige for å få til litt engasjement. Her er 2022 Populære hashtags feriekalender for enhver anledning.

Hvordan bruke hashtags på hvert sosialt nettverk?

Alle sosiale medier har ulike regler og begrensninger for hashtags. Så det er viktig å komme opp med en annen strategi for hver plattform. Her er de beste måtene å gjøre det på.

1. Hvordan bruke hashtags på Twitter effektivt?

Bør du involvere deg i en samtale eller kanskje starte din egen? Engasjementet ditt med innholdet vil vokse hvis du drar nytte av å gjøre det innlegget tilgjengelig gjennom andre brukeres søk. Du kan delta i Twitter-chatter for å få mer synlighet

Prøv å legge til 1-2 hashtags til dine tweets for mer rekkevidde hver gang. Ifølge Hubspot får du i gjennomsnitt 12 ganger høyere engasjement på tweets med de riktige hashtaggene, mens 33 % av dem er mer sannsynlig å bli retweetet hvis de har en eller flere hashtags.

Å lese:  Hvordan maksimere din lokale SEO etter nedleggelse av Google Business Sites

Det anbefales ikke å bruke mer enn to hashtags per tweet. Det er også viktig å velge hashtaggene dine med omhu for å begrense målgruppen din. Overbruk av hashtags på Twitter kan få deg til å se uprofesjonell ut og fremstå som irriterende for følgerne dine.

2. Hvordan bruke hashtags på Facebook?

Du trenger sørg for at innlegget ditt er offentlig hvis du vil at andre skal finne innlegget ditt enn Facebook-vennene dine. Følgelig, når du publiserer innlegget på siden din eller feeden med populære hashtags, blir de til klikkbare lenker som tar folk til hashtag-sider. Prøv å bruke 1-2 hashtags for mer interaksjon; Ikke overbruk hashtags på Facebook.

3. Hvordan bruke hashtags på Instagram smart?

Hashtags er enda viktigere på Instagram enn på Twitter fordi de er den eneste måten å få innholdet ditt lagt merke til på Instagram. Bruk populære og relevante hashtags for å sikre at større grupper nyter innholdet ditt.

Youtube

Et innlegg med bare én hashtag vil bli akseptert 12,6 % mer interaksjon på Instagram. Når du skriver et innlegg med hashtags, vil Instagram foreslå hashtags basert på deres popularitet. Vurder å bruke hashtag-verktøy som nå står til din disposisjon for å velge de riktige taggene. Instagram er unntaket ved at du ikke bør være konservativ med taggene dine. Gå helt ut, men sørg for at taggene dine er relevante for bildet ditt, noe som vil hjelpe deg å få mer engasjement på Instagram.

4. Hvordan bruke hashtags på Pinterest?

Med Pinterest er hashtags kjernen i alle søkeresultater. Dette betyr at hvis du har mange relevante hashtags i beskrivelsen din, kan Pinners enkelt finne innholdet ditt relatert til disse søkeordene.

Pinterest

Bland unike og generelle hashtags for å trekke mest mulig oppmerksomhet til pinnene dine. Det er viktig å velge hashtags som vil gi deg mest effekt.

5. Hvordan bruke hashtags på YouTube?

Mesteparten av tiden brukes hashtags på YouTube i kommentarfeltet, beskrivelsen og tittelen. Du kan bruke hashtags til rangere innholdet ditt å bli funnet etter emne eller bruke nøkkelord som hashtaggene dine.

Prøv å inkludere relevante hashtags i kommentarfeltet. Det vil øke synligheten av YouTube-videoene dine. Se på å svare på en seers kommentar som en mulighet til å bruke en hashtag og skape mer interaksjon med den videoen.

Å lese:  Hvordan skrive en fraktpolicy for småbedrifter

Hvordan lage din egen hashtag?

I noen tilfeller kan det være lurt å lage hashtaggen din. Du vil kanskje supplere et arrangement slik at deltakerne kan spore innleggene dine på sosiale medier. Anta at du har en unik markedsføringskampanje for nasjonale helligdager eller webinarer som krever egne hashtags i stedet for å bruke de eksisterende. Det er kanskje ikke en bestemt hashtag som fanger merkevaren din ennå.

Så du må lage en god hashtag, altså minneverdig, unik og relevant til innholdet ditt. Fordi du ikke trenger noen spesiell programvare, erfaring eller kvalifikasjoner for å lage en hashtag. Det er bare én ting du må gjøre. Sett et pund-tegn rett foran ordet eller setningen du vil gjøre om til en hashtag uten mellomrom. Plasser deretter den nye hashtaggen din i ethvert innlegg du liker, og akkurat som det blir en ny hashtag født.

Hashtags er overalt. Etter å ha lest innlegget håper vi at du nå har en bedre ide om hvordan du kan bruke dem effektivt. Og hvis du fortsatt klør deg i hodet i forvirring, skynd deg å laste ned Hashtag-sett å få din kopi av 2021 kalender med helligdager og mer for å komme i gang fra bunnen av.

vanlige spørsmål

🌟 Hvordan bruker du hashtags effektivt?

Hashtags er en fin måte å få engasjement på, men du må kjenne til beste praksis og utvikle en effektiv strategi for sosiale medier.

 • Finn hashtags som folk i individuelle nettverk allerede bruker.
 • Brukt riktig hashtag-verktøy for å utforske de beste hashtaggene.
 • Ikke gjør det overdriv hashtaggenefordi det vil få innlegget ditt til å se ut som spam.
 • Lag dine egne hashtags og prøv å få dem til å bli virale.
 • Behold dem kort og minneverdig.

🌟 Øker hashtags følgere?

Ved å bruke 1-2 hashtags i tweeten din vil du få et gjennomsnitt på 33 % høyere engasjement sammenlignet med innlegg uten hashtags. Etter hvert som du får mer engasjement, vil folk gjenkjenne merkevaren din og begynne å følge deg. Så ja, hashtags er en fin måte å øke Twitter-følgerne på.

Nye publikasjoner:

Anbefaling