Hvordan bruke ruller på Instagram for bedrifter

Instagram Reels har blitt den nyeste lekeplassen for alle i berømmelsesspillet.

58 % av markedsførerne har allerede finjustert strategiene sine for å inkorporere denne TikTok-tvillingen i regimet deres.

Siden lanseringen har den blitt et hett diskusjonstema på sosiale medier i sentrum. Men mange mennesker er fortsatt i villfarelse og vet ikke hvordan de skal bruke Reels på Instagram for forretninger.

Og hvis du er en av dem, så er denne bloggen bare for deg.

Men før du legger til en ny kolonne til Instagram-markedsføringsstrategien din, la oss først forstå hvorfor Reels på Instagram får denne hypen.

Hvorfor ble Instagram Reels en umiddelbar hit?

Den populære leppesynkroniseringsvideoappen for tenåringer trenger ingen introduksjon. TikTok er blant de raskest voksende appene i tiåret.

Det var enormt 315 millioner nedlastinger i første kvartal 2020. Det fikk de store aktørene til å bite negler.

Lasso

Facebook hoppet akkurat nå for å ta rampelyset. Den var allerede lansert Lassoen lignende plattform som ikke fungerte bra og som senere ble avviklet.

Etter TikTok-kontroversen på hacking og truet personvernet, forbød flere land den kinesiskeide appen. Mange anklaget appen for også å sirkulere falsk informasjon. Det hele skjedde midt i en alvorlig pandemi da alle satt i husarrest.

Klanene til Gen Z og millennials lette desperat etter et alternativ for å drepe tid og kjedsomhet. Og det var slik Instagram Reels tok på seg superheltkappen og dukket rett inn.

Cena sin

Den hadde sin prøvelansering under navnet Cena sin i Brasil i november 2019. Det viste lovende resultater, og økte engasjement. Instagram Reels forberedte seg raskt på sin globale lansering i 50 land den første uken i august 2020.

La oss ta en titt på “Hva er Instagram Reels” på ekte.

Hva er Instagram-ruller?

Instagram Reels lar skapere ta opp minivideoklipp med AR-effekter og musikk for rekreasjons- eller merkevareformål.

Mens IGTV og historiene tjente et lignende formål, har Reels doblet intensiteten ved å redusere lengden.

Utforsk-fanen foreslår rulling for Instagrammere på nylige søk og liker. Rekkevidden gjøres global og er ikke bare begrenset til et hvilket som helst geografisk sted.

Å lese:  Hva er ChatGPT? The Viral AI Chatbot Explained - Tech

IG-ruller er også enkle å få øye på. Den siste oppdateringen sørget for at du snubler over videorullefunksjonen uten smertefulle søk. Den smarte plasseringen av videohjulikonet i søkeknappen har gjort det magiske trikset.

Det beste er at du som bedriftseier gir publikum bedre eksponering. De får se mer av deg i ikke bare Reels, men også i Feeds, Stories og IGTV.

Dunkin

Sjekk ut Dunkins Instagram Reels. De har brukt en egendefinert “Du sulten?” filter for å foreslå bestillinger hos Dunkin’. Det er en bemerkelsesverdig markedsføringsstrategi å vise Dunkin’-tilbud som en slags utfordring.

TipsSørg for at Instagram-bedriftskontoen din er offentlig for at IG-hjulene dine skal vises i Utforsk-fanen.

Nå kan TikTok og Reels virke visuelt like, men det er ganske mange forskjeller mellom de to. La oss utforske det neste.

Hvordan er Instagram Reels forskjellige fra TikTok?

TikTok vs. Instagram

Det korte videoinnholdet er varemerket til disse Gen Z-appene. Begge er utmerkede markedsføringsverktøy for bedrifter i alle størrelser.

TikTok og Instagram Reels har et lignende sett med spennende funksjoner. Imidlertid er det åpenbare forskjeller mellom speilparet.

1. Eierskap

Den siste utrullede funksjonen, Instagram Reels, faller inn under Facebook-paraplyen. Mens TikTok av ByteDance er den første Kina-eide appen noensinne som har fått verdensomspennende berømmelse og kjærlighet.

2. Demografi

Selv om paret er like kjent blant tenåringer som unge voksne, har Instagram Reels en moden base sammenlignet med TikTok. Det er derfor merker allerede åpner dører til Instagram Reels, og fører dem til bedre forretningsmuligheter.

3. Varighet

Mens TikTok hadde en grense på ett minutt, har Reels på Instagram kuttet den til 15 og 30 sekundersplasser. Hvis du vil presse enda en time med video, kan du velge IGTV.

4. Fôr

Scrolls på Instagram er eksklusivt tilgjengelig på «Utforsk»-siden. De er også tilgjengelige på IG Reels-fanen på profilsiden og hjemmesiden. TikTok, tvert imot, har bare én feed dedikert utelukkende til videoinnholdet deres.

Men nytt innhold lastes inn med hvert sveip opp i begge appene.

5. Diverse

Den berømte TikTok-duetten er ikke en funksjon på Instagram Reels akkurat nå. TikTok-videoer strålte også med logoen deres, som heldigvis er fraværende på Instagram Reels.

Influencers som bruker begge plattformene har kjent varmen fra appene. Spillehastigheten til IG Reels er 40,1 %, mens TikTok bare har 9,4 %, som foreslått av Billion Dollar Boy.

Hvis du allerede har en sterk tilstedeværelse på Instagram, er IG Reels ditt beste alternativ. Hvis du allerede har tjent tid i TikTok, last opp det samme i Reels også.

Instagram ruller ut mer av Reels-oppdateringen deres for å adressere de andre forskjellene for å vinne over TikTok-publikummet. Mens de jobber med oppdateringene sine, la oss få en rask oversikt over hva som er tilgjengelig nå.

Å lese:  De 6 beste fordelene ved å bruke WordPress til bryllupsnettstedet ditt

Hvordan legge ut en snelle på Instagram?

Instagram Reels er en ganske enkel måte å lage spennende videoer på.

Hopp over hindringene med redigering eller skriptet innhold med Reels. Last opp en video fra galleriet ditt, fest favorittklikkene dine på en hjul, eller bare ta opp en fra bunnen av.

Slik lager du rundstykker i 10 raske trinn.

Trinn 1: Bytt til Reels-skjermen

Rull skjermen

Trykk på kameraikonet til venstre for å lande på historieskjermen. Velg alternativet “Reels” fra høyre for å åpne Reels-skjermen.

Trinn 2: Legg til lengden

Lengden på rullene

Still inn varigheten til videorullene ved å klikke på varighetsmodulen. Du kan sette den til enten 15 eller 30 sekunder.

Trinn 3: Last ned litt lyd

Legg til musikk

Velg en sang fra Video Reels musikkbibliotek. Du kan bruke det populære sangforslaget eller søke etter en bestemt sjanger for å matche videorullene dine.

Hvis du vil bruke den originale lyden, kan du hoppe over dette trinnet. Du kan spille inn hjulene dine som en historie.

Du får beholde æren for den originale lyden din og kan lagre den til senere bruk.

TipsKom med fengende Reels-musikk slik at andre også kan bruke originallyden din.

Trinn 4: Glam Up med AR-filtre

AR-filter

Du kan bruke dine favoritt AR-filtre fra effektgalleriet. Trykk på effektwidgeten og velg et passende filter for livlige IG-hjul.

TipsBruk dine merkeintensive tilpassede Instagram-filtre i hjulene og demonstrer bruken.

Trinn 5: Timer og nedtelling

Timer

Still inn tidtakeren for å ta opp videoene dine håndfritt. For å stille inn tidtakeren med en nedtelling, bruk den stoppeklokkelignende widgeten.

Du kan stille inn nedtellingen til 3 sekunder eller 10 sekunder. Den starter før timeren starter slik at du er klar til å rulle.

Du kan også bruke tidtakeren til å trimme lengden på videoen til 5-10 sekunder.

Trinn 6: Tilpass den perfekte måten

Juster klippene

Når du er ferdig med å ta opp et klipp, justerer du det med det neste. Det vil sikre at alle klips har en jevn overgangseffekt gjennom hele rullen.

Bruk justeringswidgeten til dette. Gjenta det samme for alle klippene for å få et sammenhengende resultat.

Trinn 7: Raske redigeringer

Reels Speed

Du kan fikse hastigheten på hjulene dine før de går live. Sangen kan matche handlingen som foregår på hjulene.

Velg hastighetswidgeten for å få alternativer fra 1x til 5x. Velg det som passer deg best.

Trinn 8: Tilføyelser i siste liten

Legg til elementer

Du kan også legge til spennende gifs eller tekstinnhold fra widgetene på toppen. Sjekk videoen én gang før du trykker på publiseringspilen.

Trinn 9: Del rullen

Delte rundstykker

Når du er ferdig, legg til bildetekster og relevante hashtags på hjulene dine og trykk på Del-knappen. Gratulerer! Du har lykkes med å lage din første hjul noensinne.

Å lese:  Den ultimate sjekklisten for GDPR for e-handel for å gjøre nettstedet ditt trygt og kompatibelt

Trinn 10: Utforsk

Utgitt rulle

Sjekk om den vises på fanen Reels. Hvis du har en offentlig konto, vil hjulene dine også vises i Utforsk-fanen og under de brukte hashtaggene.

TipsHvis du midlertidig vil skjule en IG-spole, bruk Arkiv-funksjonen fra ikonet med tre prikker i feedens rutenettvisning. Du kan slette Instagram-rullene på samme måte.

Hvordan bruke flere filtre på Instagram?

Instagram-filtre har vunnet hjertene til estetiske elskere av plattformen.

Og ofte er ikke et filter nok for den perfekte stemningen for Instagram-feeden din. Slik bruker du flere filtre på Instagram:

  • Trinn 1: Åpne Reels-opptaksplassen.
  • Trinn 2: Klikk på effektikonet for å bruke ønsket filter.
  • Trinn 3: Etter å ha valgt filteret, klikk på opptaksknappen for å ta opp spolen.
  • Trinn 4: Velg et annet filter etter det andre trinnet og ta opp påfølgende klipp i forskjellige filtre. Du kan bestille dem senere og få en samlet rulle.
  • Trinn 5: Klikk på Forhåndsvisning. Hvis du vil ha flere filtre i ett klipp, trykker du på effektikonet etter at du har spilt inn Reels-klippet.
  • Trinn 6: Legg til siste justeringer og rediger.
  • Trinn 7: Skriv ut bildeteksten og trykk på Del-knappen.

Og du er ferdig med å legge til flere filtre til den endelige Reel-videoen.

7 strålende måter å bruke ruller for å vokse på Instagram

Det er fortsatt et oppsiktsvekkende spørsmål – Hva skal vi legge ut i Reels?

Tørk av pannen, mine damer og herrer!

Sjekk ut denne listen for 7 morsomme innholdsideer du kan ta med til dine neste rulleposter. De vil garantert bringe inn store forretningsverdier. La oss fortsette da.

1. Utfordring

Hvem liker ikke utfordringer og konkurranser?

Det gjør vi alle, og det gjør publikum også. TikTok beviste at korte utfordringer som #gesturechallenge og #savagechallenge presterer utrolig.

Kom opp med din egen søte merkevareutfordring, eller hopp inn med partnerne dine for å lage en trendy en.

Facegym utfordring

La oss ta en titt på Facegym IG Reels. #passthebrushchallenge har over 204K+ innlegg på Instagram alene. Så til og med trenerne hoppet inn og tok den berømte utfordringen med sitt nyeste produkt, multi-sculpt, og satte et nytt preg.

2. Veiledninger

Alle elsker å lære noe nytt, spesielt når det bare tar 15 sekunder.

Gi publikum en rask veiledning om hvordan du bruker produktet ditt med IG Reels. Sminkeveiledninger og raske oppskrifter er de mest populære så langt.

Brooksbrother veiledning

Sjekk ut denne kreative opplæringen av Brookbrothers om å knytte et skjerf med en grunnleggende knute. På tampen av #NationalScarfDay la de ut denne formelle lookopplæringen og ba følgerne deres om å bokmerke den også.

3. Bak kulissene

Bak kulissene er flotte for å trekke publikum inn, og gjøre dem inkluderende for merkevaren.

Å lese:  Hvordan lage et firmanettsted raskt med WordPress

Du kan vise frem teamet ditt bak forretningssuksesser og introdusere dem til hjulene. Gi en sniktitt på hverdagen på jobben og hverdagsplanen din.

Hvis du er vert for en stor begivenhet, kan du også få et glimt av galskapen i siste liten for spillinnholdet ditt.

Twix bak kulissene

Her er et godt eksempel på Twix Reels. De tar med følgerne sine inn i Twix-fabrikkverdenen for å vise hver prosess fra bunnen av. Slike ruller bak kulissene resulterer i en sterkere tillit mellom merkevarene og deres publikum.

4. Tips

Del noen uvanlige triks og tips med følgerne dine.

Bygg en serie på den og reserver en hvilken som helst ukedag bare for det. Det kan også dreie seg om ethvert juletema.

Boohoo tips

Få litt inspirasjon fra Boohoo mens de deler livlige karantenemotetips. Rullen ender perfekt med del 2-avsløringen.

5. Teasere

Teasere er flott Reels-innhold som vekker nysgjerrighet blant følgerne dine.

Teasere bygger forventning og har en tendens til å få følgerne dine til å komme tilbake for å se den virkelige avtalen.

BMW Teaser

BMW lanserer en fantastisk teaser av sin 8-serie Golden Thunder Edition. De har fremhevet dope-beregningene hastighet, kraft og akselerasjon for å begeistre fansen deres. Den populære videorullen har allerede mottatt 147K+ likes.

6. Merkemerker

Instagram Reels er best for merkevareannonsering, enten det er samarbeid eller lansering av nye oppdateringer.

Du kan også bruke dem til å kunngjøre giveaway-varsler og salgsstarter også.

Fourthray merkevaremeldinger

Her er et eksempel på Fourthray Beauty som viser frem sin produktlansering. Den estetiske fremvisningen av disse eksklusive Strawberry Face Polishene er for vanskelig å ignorere.

7. DIY

Gjør-det-selv-mentaliteten er det beste eksemplet på personalisering. Og som vi alle vet, er personalisering nøkkelen til god merkevarebygging.

Bruk Instagram Reels for enkelt gjør-det-selv-innhold. Du kan også legge ut hvis en annen kreativ Instagrammer bruker produktene dine for DIY.

Vaselin DIY

Sjekk ut denne vaselin DIY-blandingsopplæringen. Den oppsummerer tre enkle trinn for glødende hudpleie. Innlegget ber følgere om å legge igjen en glitrende emoji for den nødvendige vibesjekken.

Konklusjon

Det virker som mye moro, ikke sant!

Og jeg vedder på at det bare er begynnelsen. Instagram Reels er fortsatt i sin spede begynnelse. Det blir utrolig å se hva som skjer videre.

Mange merker lager Reels fordi hvorfor ikke? En 15-sekunders video er engasjerende, utrolig enkel å lage, og hei, hjulet ditt kan også vises på Instagram.

Utvalgte hjul er håndplukkede sett med hjul av Instagram for å promotere unikt, inspirerende innhold for å oppmuntre til kreativitet. De er perfekte for banebrytende rekkevidde.

Så gjør deg klar til å leie en permanent plass i publikums sinn med Instagram Reels på ekte.

Lykke til med rullingen!

Nye publikasjoner:

Anbefaling