Hvordan bygge et nettsted for tilknyttet markedsføring

En ting 2020 har lært oss er viktigheten av en online tilstedeværelse. Og mange har tatt seg ekstra tid hjemme for å starte sidekjasninger. Internett er måten å gjøre det på.

Så mye av kjøpsprosessen har flyttet på nett, noe som betyr at det er et større utvalg av søk og potensielle kunder. Affiliate markedsføring er posisjonert akkurat til å utnytte denne økte nettaktiviteten.

Å bygge en nettside og designe en nettside er forskjellige ting. Prosessen nedenfor vil hjelpe deg å bygge uten å måtte skrive noen kode. Den gode nyheten er at det er mange verktøy tilgjengelig for vanlige mennesker, og vi vil peke på hvilke som er verdt å velge for å spare deg for tid og penger.

Som gründer er tiden din mest verdifull, så la oss komme i gang.

7 trinn for å bygge et nettsted for tilknyttet markedsføring

1. Velg din nisje

En av de første reglene som veterantilknyttede markedsførere påpeker er å finne din nisje. Begrens fokuset ditt til en enkelt bransje med bare to eller tre tilknyttede produkter du markedsfører.

Målet ditt vil være å lage så mye innhold du kan om emnene innenfor din nisje. Så pass på å velge noe du liker og har kunnskap om – ellers blir det et ork for deg og til slutt vil du stoppe.

Noen eksempler på nisjer:

 • Reise
 • Finansiere
 • Webhotell
 • Mote og skjønnhet
 • Videospill
 • Utendørs
 • Fitness og ernæring
 • 3D-utskrift
 • Vitenskapseksperimenter
 • DIY håndverk

Noen nisjer er mer lønnsomme og konkurransedyktige enn andre, så sørg for å gjøre noen undersøkelser før du forplikter deg til en nisje. Du bør se på hva andre innholdsskapere har publisert for å få en idé om hva du kan lage. Kanskje er det et tema som ikke er dekket, eller temaer du vet mye mer om.

Hvis du kan lage innhold som er oppdatert med ny informasjon, eller i et format som er mer engasjerende, så er det en mulighet til å utforske.

Listen fortsetter, og nesten alle kategorier har en måte å implementere affiliate marketing på. Ofte er nøkkelen til å vinne å finne måter å være kreativ i hvordan du leverer innholdet ditt.

Å lese:  DNS Records: Alt du trenger å vite

2. Velg et domenenavn

Først må du navngi nettstedet ditt ved å velge en domenenavn. For eksempel nexcess.net.

Dette kan endres senere, så ikke føl deg fast hvis du ikke kan bestemme deg ennå. De fleste hostingselskaper lar deg bruke et midlertidig domene som plassholder.

Det er vanlig praksis å finne et domenenavn som er det samme navnet som firmanavnet ditt eller ditt personlige navn. Du kan også velge mellom forskjellige TLDer (toppnivådomener) som .com og .nett.. For rundt $15 kan du registrere et nytt domene i ett år.

Prøv å unngå å bruke bindestreker og hold lengden så kort som mulig. Dette hjelper besøkende lettere å skrive og finne nettstedet ditt. Gjør det minneverdig og enkelt å si.

Ta deg også tid til å sjekke sosiale medieplattformer for å se om det matchende brukernavnet er tilgjengelig.

3. Velg WordPress

WordPress har nå blitt ledende CMS (Content Management System) for å bygge nettsider av alle typer.

Det spiller ingen rolle om nettstedet ditt er en blogg, butikk, medlemskapsside eller et forum. WordPress er veldig allsidig fordi det er gratis og åpen kildekode.

Med WordPress er du eieren av innholdet på nettstedet ditt, noe som betyr at du kan bruke tilknyttede lenker for å tjene penger. Dette gjør WordPress i motsetning til andre plattformer som begrenser hva du kan ha på nettstedet ditt og til og med sletter arbeidet ditt hvis de velger det.

Mange uavhengige utviklere har allerede laget temaer og plugins du kan legge til nettstedet ditt for å få det til å se unikt ut og fungere akkurat slik du vil. Det høres teknisk ut, men det er faktisk veldig enkelt å installere og fjerne plugins med bare noen få klikk. Den gode nyheten er at de fleste plugins er gratis å installere.

WordPress-nettsteder må være vert for å være tilgjengelige på Internett. Hostinger har bygget spesifikke vertsplaner optimalisert for at WordPress-nettsteder skal være raske og sikre. Med Hostinger er det veldig raskt og enkelt å sette opp hostingen din, slik at du kan fokusere på å bygge opp siden din.

Vi hoster nettsidene dine på våre servere der våre eksperter administrerer rutineoppgavene sikkerhet og ytelse. Dette kalles “administrert hosting” fordi i motsetning til delt hosting, vil du normalt være ansvarlig for vedlikeholdet av nettstedene dine.

Å lese:  Hvordan fikser jeg Smartcast-feilkode 2902_1?

Daglige sikkerhetskopier, automatiske oppdateringer og oppetidsovervåking blir tatt hånd om når du er vert for nettstedet ditt med Hostinger. Men hvis du trenger hjelp, er vi alltid tilgjengelige 24/7 på telefon, chat og e-post.

Vi tilbyr også hostingplaner optimalisert for WooCommerce butikkersom er en spesifikk type WordPress-side som bruker WooCommerce-plugin for å gjøre nettstedet ditt til en strømlinjeformet nettbutikk.

4. Skaff deg hosting for nettstedet ditt

Deretter er det på tide å sette opp hostingkontoen din. Hostinger tilbyr ulike planer for behovene til alle typer nettsteder. Og hvis du allerede har et nettsted, kan teamet vårt migrere gratis til Hostinger.

For denne veiledningen vil vi bruke Spark-planen. Det er et flott alternativ for nye nettsteder og nybegynnere, samtidig som den får fantastisk ytelse. Det er til og med en 14-dagers gratis prøveperiode (ikke nødvendig med kredittkort) hvis du vil teste det først.

Det er muligheten til å spare ved å forskuddsbetale årlig for hostingen din, eller å betale på månedlig basis. Det er ingen kontrakter, og du kan alltid oppgradere når nettstedet ditt har begynt å vokse.

Når du har valgt planen din, oppretter du Hostinger-kontoen din. Bare skriv inn navn, e-postadresse og opprett et passord.

Velg hvilke av våre datasentre som skal være vert for nettstedet ditt. Vi har lokasjoner over hele verden:

 1. Southfield, Michigan
 2. London, Storbritannia
 3. Sydney, Australia
 4. San Jose, California
 5. Amsterdam, Nederland

Deretter oppretter du et kallenavn for vertsplanen din. For eksempel “Min reiseblogg”.

Skriv inn din personlige informasjon.

Skriv inn betalingsopplysningene dine. Hvis du har en kupongkode, kan du bruke den her og se rabatten din. Klikk på kjøp.

Deretter vil du motta en velkomst-e-post med kvittering og en lenke for å logge på kontoen din. Den vil også gi kontaktinformasjon for vårt støtteteam hvis du trenger hjelp.

Fra Hostinger-dashbordet vil du ha tilgang til domenenavnene og nettstedinnstillingene.

For å logge inn på WordPress-dashbordet for nettstedet ditt, klikk på Miljø. Påloggingsinformasjonen din finner du der. Klikk deretter App Admin. Alternativt kan du skrive inn domenets påloggings-URL i nettleseren. For eksempel https://mittdomene.com/wp-admin/

Begge disse metodene tar deg til påloggingssiden for WordPress-siden din.

5. Installer et tema og legg til plugins

Skriv inn legitimasjonen din for å logge på WordPress-dashbordet. Her vil du kunne designe nettstedet ditt, lage blogginnlegg, legge til plugins og mye mer.

Å lese:  Din Enterprise WordPress-side bør være i skyen

Det kan se litt skremmende ut, men mens du utforsker, vil du finne at det er veldig enkelt å navigere. En flott ting med WordPress er fellesskapet og den store mengden nyttige ressurser for å hjelpe med omtrent alle spørsmål. Det er bare et Google-søk unna.

Deretter må du installere et tema. Dette er forhåndsbygde layouter som endrer utformingen av nettstedet ditt. Gå til Utseende, Temaerog Legg til ny. Du kan alltid komme tilbake og endre det senere. Det er til og med premium-temaer du kan kjøpe, for eksempel Astra tema.

Klikk på Installer-knappen – så enkelt er det. Gå deretter til Utseendeog Tilpass for å se hva temaet ditt kan gjøre og få det til å se ut som du vil. Når du har konfigurert temaet etter eget ønske, klikker du Aktiver for å oppdatere live-nettstedet ditt.

Plugins er utvidelser som legger til en funksjon på nettstedet ditt. La oss si at du vil at de besøkende skal kunne kontakte deg direkte fra nettstedet ditt – det er flere plugins som vil gjøre dette. Gå til Pluginsog Legg til ny. Akkurat som temaer kan du søke etter plugins som passer dine behov.

Vær oppmerksom på anmeldelsene og hva folk sier om plugin-en. Ta også i betraktning hvilke plugins som har aktiv støtte, siden du ikke ønsker å bygge funksjonalitet på nettstedet ditt rundt en plugin som kanskje ikke har støtte på veien, noe som fører til sårbarhetsproblemer.

6. Publiser ditt tilknyttede innhold

Dette er kjøttet til deg affiliate markedsføringsstrategi, og grunnen til at folk kommer til nettstedet ditt. En god praksis er å publisere ofte og publisere verdifullt innhold.

En annen grunn til at WordPress er så populært er fordi lage innlegg er ikke vanskelig i det hele tatt. Dette hjelper innholdsskapere å kunne publisere nytt innhold raskere.

For å gjenta – det hjelper enormt å fokusere på emner du brenner for. Kjedsomhet vil hindre deg i å jobbe med nytt innhold og til slutt tjene noen tilknyttede inntekter.

Over tid, hvis du har laget kvalitetsinnhold, vil det begynne å rangere på søkeresultatene og bli delt. Dette er den sanne testen for å vite om du tilfører verdi til publikum. Resultatet av det vil være at de begynner å bruke tilknyttede lenker.

Mens du lager innholdet ditt, bør du være oppmerksom på, og oppsøke, tilknyttede muligheter innenfor din nisje som passer godt med målgruppen din.

Å lese:  SEO-trender i 2024: Fremtiden til SEO, hva som betyr mest og hvorfor

Bestem hvilke produkter publikum vil ha mest nytte av og hvilke som tilbyr tilknyttede provisjoner. De fleste bedrifter vil ha en tilknyttet side som viser disse detaljene.

Å markedsføre for mange tilknyttede produkter kan ha en negativ effekt på bildet ditt. Grunnlaget for å være en affiliate markedsfører er å tjene et nivå av tillit hos publikummet ditt. I disse dager har Internett kollektivt blitt mer bevisst på hvordan man oppdager nettsteder med den eneste hensikt å selge.

Når du har blitt godkjent til et affiliateprogram, kan du begynne å bruke tilknyttede lenker. Hvert selskap gir deg en tilknyttet konto som du kan logge på for å se ytelsen og inntektene dine. Her kan du kopiere tilknyttede lenker.

Deretter kan du sette inn tilknyttede lenker i artiklene dine. YouTube lar tilknyttede lenker plasseres i videobeskrivelsene. Og Linktree er et verktøy for å legge til tilknyttede lenker til Instagram-biografien din.

For å legge til tilknyttede lenker i WordPress, gå til WordPress-dashbordet og klikk på Innleggderetter Redigere under ditt valgte innlegg. Tilknyttede lenker kan bygges inn i tekst, knapper eller bilder. Velg eller marker hvor du vil legge til koblingen, og klikk på hyperkoblingsikonet. Lim inn din affiliatelink i feltet og trykk Tast inn.

Klikk til slutt publisere øverst til høyre på siden for å oppdatere endringen på live-nettstedet ditt. Om kort tid vil alle nye besøkende på nettstedet ditt kunne bruke din tilknyttede lenke.

Seriøse tilknyttede markedsførere overvåker trafikken og konverteringene deres. Installere Google Analytics vil vise deg aktiviteten på nettstedet ditt. Noen WordPress-plugins liker Google Site Kit lar deg se trafikkdataene dine fra WordPress-dashbordet.

Bare å lime inn tilknyttede lenker er ikke nok. For å lykkes, må du finne hvilke strategier som fungerer for deg for å markedsføre tilknyttet innhold. Å komme i kontakt med andre likesinnede myndigheter i din nisje er et flott sted å starte.

Registrer deg for å bli en Hostinger Affiliate i dag

Nå som du har bygget nettstedet ditt, kan det hende du passer godt for vårt Hostinger-tilknyttede program. Hvis du tror at publikum vil være interessert i våre vertstjenester, registrere deg for å bli en affiliate. Vi holder regelmessige tilknyttede konkurranser for muligheter til å vinne ekstra penger og andre bonuser.

Abonner på vår tilknyttet nyhetsbrev å lære mer.

Nye publikasjoner:

Anbefaling