Hvordan duplisere et produkt i WooCommerce

Etter at du har valgt et fantastisk design for butikken din, og alt fungerer akkurat, er det på tide å begynne å legge til varelager. Selv om det er enkelt å legge til produkter én etter én, er det ikke raskt. Hvis du har produkter med lignende beskrivelser, kategorier eller prisordninger, kan det være fornuftig å lage en kopi som et utgangspunkt. La oss utforske noen måter å duplisere et produkt i WooCommerce.

Fortsett å lese for å lære hvordan du dupliserer et produkt i WooCommerce.

Hva er egentlig et produkt?

Før vi begynner, er det viktig å forstå hva et produkt faktisk er. Teknisk sett er et produkt bare en spesiell type innlegg (ofte referert til som posttype). Fordi et produkt teknisk sett er et innlegg, lagres det i wp_posts-tabellen i WordPress-databasen.

Å lese:  Hvordan forberede seg på plutselige stigninger i nettstedtrafikken

Uansett hva du gjør, ikke rør databasen

Hvis du er en person som vet akkurat nok om å bygge nettsteder til å være farlig, ikke la deg friste til å redigere produkter i databasen direkte. Selv om det kan virke som en rask og enkel løsning, er det den vanskeligste måten å duplisere et produkt i WooCommerce.

Hvert produkt har en unik produkt-ID (som hvert innlegg), og hver produkt-ID er knyttet til en post i post_meta-tabellen. Data inne i post_meta-tabellen kan opprettes av mange prosesser.

For å duplisere et produkt på riktig måte ved hjelp av databasen, må du identifisere neste tilgjengelige produkt-ID på riktig måte og opprette de riktige tilleggsoppføringene i post_meta.

I stedet for å spare tid, gjør databasemetoden ting komplisert.

Hvordan duplisere et produkt i WooCommerce med en plugin

Den kanskje enkleste måten å duplisere et produkt i WooCommerce er å bruke en verktøyplugin. Siden verktøyplugins vanligvis bare brukes én gang, trenger de ikke å være aktive på nettstedet hele tiden. I dette tilfellet, Duplisert innlegg er den perfekte plugin for å duplisere et produkt (husk at et produkt bare er en spesiell type innlegg).

Her er hvordan du installerer, aktiverer og bruker en duplikatpost-plugin.

1. Installer og aktiver “Duplicate Post.”

2. Lag et produkt i WooCommerce som du vil duplisere.

3. Naviger til produktlistevisningen.

4. Klikk på «dupliser innlegg».

5. Rediger det nye duplikatproduktet.

Fjerning av dupliserte produkter i WooCommerce

Når du migrerer eller synkroniserer et WooCommerce-nettsted, kan en hikke i migreringsprosessen føre til at flere kopier av produkter vises (det er sjeldent, men det skjer). Å fjerne et duplikatprodukt i WooCommerce kan gjøres manuelt, men automatisering av prosessen med å fjerne duplikater kan gjøre ting mye enklere.

Å lese:  Link Building beste praksis og strategier – Hvordan få tilbakekoblinger av høy kvalitet

Selvfølgelig er det en plugin for det!

De Slett dupliserte innlegg plugin fungerer nesten helt motsatt av Duplicate Post-plugin. Denne plugin-en er flott fordi den søker etter og fjerner dupliserte innlegg sammen med tilhørende metadata.

Slik fungerer det.

Installere, aktivere og bruke plugin-modulen Slett dupliserte innlegg

Trinn 1: Sikkerhetskopier databasen din (tross alt, vi snakker om permanent fjerning av produkter).

Trinn 2: Installer og aktiver plugin “Slett dupliserte innlegg”.

Trinn 3: Gå over til “Verktøy”, og kjør “Slett dupliserte innlegg”-plugin.

Trinn 4: Etter å ha bekreftet at alt ser riktig ut, klikker du “Slett alle duplikater.”

Og der har du det.

Skjønnheten med plugins

Mens Hostinger Managed WooCommerce har ryggen din med nattlige sikkerhetskopier, er det alltid en god idé å sikkerhetskopiere databasen din tidlig og ofte når du bruker en plugin for å gjøre store innholdsendringer.

Gjør aldri endringer direkte i databasen når du oppretter eller ødelegger innlegg eller produkter. Og fremfor alt annet, la noen andre (en plugin-skaper) gjøre jobben for deg. Det er det fine med åpen kildekode!

Med Hostinger WooCommerce Hosting,

Velg en WooCommerce-vert som holder butikken oppe og kjører på backend. Hostinger tilbyr fullt administrert hosting for WooCommerce designet for raske, høyytende butikker.

Nødvendig også:

  • Tilbyr høy ytelse og nettstedhastighet.
  • Skalerer og optimerer dynamisk.
  • Sikrer butikken din med alltid-på overvåking.
Å lese:  Hva er Err_Connection_Refused-feilen og hvordan fikser den

Se hvorfor vi har en 4,6 av 5 stjerner på TrustPilot.

Nye publikasjoner:

Anbefaling