Hvordan endre størrelse på bilder og bilder og laste dem opp til WordPress

En grunnleggende veiledning om hvordan du endrer størrelse på bilder og bilder på datamaskinen din og deretter laster dem opp til WordPress slik at de er tilgjengelige online for deling, innlegg osv.

NIVÅ: NYBEGYNNER TID: NOEN MIN

En introduksjon til bilder og WordPress

Bruk av bilder er faktisk et veldig stort tema som kan være tema for hele blogger. For eksempel må bloggere vite hvordan man finner bilder, hvordan man redigerer dem laster opp, tagger, deler, komprimerer osv. og alt dette kan ta lang tid å forstå. Hovedpoengene er imidlertid at du alltid bør ha tillatelse til å bruke bildet, alltid laste det opp med riktige dimensjoner, og alltid ha som mål å få det lastet så raskt som mulig.

Hvordan endre størrelse på bilder

Når du skal endre størrelse på bilder, er det flere alternativer tilgjengelig. Du kan for eksempel redigere bildet offline i et program som Photoshop, redigere bildet fra selve WordPress, eller redigere bildet ved å bruke kode som endrer størrelse og dimensjoner. Jeg anbefaler å gjøre alt offline først og deretter laste opp den endelige filen.

Når du skal endre størrelse på bilder, er det viktig å huske:

 • Tillatelser
  Har du tillatelse til å bruke bildet, og i så fall har du lov til å endre størrelse og form?
 • Kvalitet vs. filstørrelse
  Du vil at bildet skal ha så høy oppløsning som mulig, men du må også sørge for at bloggen din laster så raskt som mulig, og som sådan er det en avveining.
 • Dimensjoner og størrelser
  Vet du hva de beste dimensjonene er, og har du holdt disse konsistente på tvers av alle aspekter av bloggen din?
 • Retina skjerm
  Er du bilder, logoer, etc. alle skal se skarp ut på netthinnen skjermer som i hovedsak viser doble piksler?
Å lese:  Hvordan komme i gang med WordPress

På grunn av det store antallet alternativer og behov når det kommer til å endre størrelse på bilder og bruke dem på nettet, har jeg forsøkt å samle et bredt utvalg av verktøy, ressurser og veiledninger for å hjelpe deg nedenfor:

Retina 2x WordPress-plugin // Hvordan finne bilder til bloggen din // Smush bildekomprimering // Beskjæring og endring av størrelse i Photoshop // Pixelmator // Photoshop // Opphavsrett og rettferdig bruk // Pixabay // Dreamstime // Gratisografi // Unsplash // Digital fotoskole // iPhone-fotograferingstips // Vannmerke // Bruke bilder på WordPress // Instagram for bloggere

TILBAKE TIL TUTORIALARKIVET

Nye publikasjoner:

Anbefaling