Hvordan få flere TikTok-følgere gratis i 2024

Den siste blomsten blant alle de ledende sosiale medieplattformene – TikTok, har vokst eksponentielt siden lanseringen i 2016. Med en enorm 1 milliard brukere innen utgangen av 2021 er det et blomstrende sted å få følgere og bygge merkevarens tilstedeværelse på nettet.

Men alle vet hvor vanskelig det kan være å få følgere, spesielt gratis!

Det er akkurat det vi skal diskutere i denne bloggen – hvordan få TikTok-følgere gratis ved å bruke 8 enkle og effektive strategier.

La oss komme i gang!

8 gratis og supereffektive måter å øke TikTok-følgerne på i 2024

Selv om betalt markedsføring er nødvendig for å gi merkevaren din et løft i utgangspunktet, er det ikke bærekraftig for å få følgere i det lange løp. Merkevarer leter stadig etter måter å øke tilhengerskaren på uten å bruke en krone.

Her er 8 beste måter du enkelt kan øke dine TikTok-følgere på:

Bestem din målgruppe

Det er sant, TikTok er over hele internett, og hver bruker prøver å få en plass i listen over de mest kjente TikTokers! Så hva kan du gjøre for å øke følgerne og populariteten organisk?

Det er viktig å være tydelig på målgruppen din før du begynner å skissere ideer og lage innholdet ditt for å øke TikTok-følgerne dine.

Hvis du ikke planlegger publikum på forhånd, kan du ende opp med motstridende ideer og innhold. Grundig forskning eller analyse kan hjelpe deg med å finne ut målgruppen din. Vurder disse viktige tipsene:

  • Få en generell idé om publikum gjennom publikums- og markedsundersøkelser. Dette kan hjelpe deg å forstå hvor følgerne dine stort sett kommer fra, språket og aldersgruppen deres. Oppdag interessene deres og hvordan merkevaren eller innholdet ditt kan imøtekomme dem.
  • Bruk TikTok Analytics hvis du har en bedriftskonto for å forstå demografi som sted og kjønn, deres interesser og når de er mest aktive.
  • Et hashtag-søk kan hjelpe deg med å finne ut hva som er trending blant målgruppen din og hvordan disse hashtaggene brukes i hver del av innholdet.
Å lese:  Hvordan lykkes med markedsføring i sosiale medier

Ikke sov på trender

Vi er sikre på at du vil funksjon i “For deg”-delen av TikTok for å nå hundrevis og tusenvis av brukere og hjelpe dem med å oppdage innholdet ditt. Det er imidlertid lettere sagt enn gjort. Hvis du er ambisiøs og fast bestemt på å øke din tilstedeværelse på nettet uten å bruke penger, må du følge med på nye og populære trender.

Fokuser på målgruppen din og studer hva slags innhold som påvirker dem. Når du har funnet et mønster for det, ikke vent på at noen andre skal gjøre noe unikt.

Gi en vri på den trenden samtidig som du opprettholder din nisje for å zoome inn på muligheten for å flytte populariteten i din retning. Med trender kan det være treff og savner, men det er aldri en dårlig idé å teste trender som er relevante for merkevarebudskapet ditt!

Addison Rae, en TikTok-stjerne kjent for dansevideoene sine, har over 88 millioner følgere på TikTok. Innleggene hennes involverer vanligvis at hun danser til trendy spillelistemusikk på sin egen sære måte, ofte med venner og familie også.

addison rae

Men hvis du ikke vil følge samme trend som andre, må du utvikle din egen trend — akkurat som Fenty Beauty startet #SoStunna-utfordringen, som fikk over 6,1 millioner visninger, der TikTok-fellesskapet deltok i Fenty Beauty Stunna Lip Paint-utfordringen.

neko channn

Fortsett å eksperimentere med nye ideer og innhold, men sørg for at det er noe som raskt kan fange publikums oppmerksomhet.

Alt du kan pakke med riktig Hashtag

Hvis du lurer på hvor viktig hashtags er i alle typer innhold, det være seg bilder eller videoer, er svaret MYE! Hashtags gjør det enklere å finne eller spore informasjon om et bestemt emne eller innhold.

Å lese:  En komplett veiledning om hvordan du måler SEO ROI

De riktige hashtaggene hjelper også brukere av sosiale medier med å finne mer innhold som har potensial til å koble dem til det. Riktig bruk av hashtags kan hjelpe innholdet ditt å nå ut til et større publikum.

Leter du etter en hashtag-strategi? Oppretthold en balanse mellom kjente og populære hashtags som f.eks #musikk, #dans, #matlaging, #fyp og spesifikke hashtags som #5minworkout, #popdance og #reisefotografi. Du kan også velge merkede hashtags som #DisneyPlusVoices, #ShareYourEars eller #InMyDenim.

Velg de riktige fra en kurv full av hashtags nøye med disse superenkle triksene.

  • Søk i TikTok etter populære hashtags.
  • Se etter hashtags som dine konkurrenter og kjendiser bruker.
  • Hold styr på antall visninger hashtaggene dine får over tid.

Husk at hvis du ikke velger nok hashtags og selvfølgelig relevante, vil rekkevidden til publikum være begrenset, og du vil ikke klare å forsterke innflytelsen din på TikTok.

Flytt over landegrensene

Keenya Kelly

Ikke bekymre deg. Du trenger ikke reise til forskjellige steder, i motsetning til hva tittelen antyder! Hvis du har lagt merke til det, lar TikTok sine brukere koble forskjellige andre sosiale medieplattformer med kontoene deres. Dette er en fin måte å dele kontoene dine på andre plattformer som Facebook, Twitter og Instagram med TikTok-publikummet ditt.

I tillegg vil deling av innholdet ditt på tvers av plattformer hjelpe deg å styrke din tilstedeværelse på sosiale medier. Du kan holde publikumet ditt intakt fra TikTok og beholde dem på andre sosiale medieplattformer. Det beste er at publikummet ditt der vil forbli stabilt hvis du gjenbruk TikTok-innholdet ditt som YouTube Shorts eller Instagram-ruller selv når TikTok-algoritmen ikke er i din favør.

Trykk på Post-knappen til rett tid

Det er alltid en viss tid som er best for hver skaper å legge ut innholdet sitt og få mest mulig engasjement. Men trendene og vekststrategiene på TikTok er i stadig endring, gitt det enorme antallet aktive brukere rundt om i verden.

En personlig strategi kan imidlertid bidra til å øke veksten. Og hva er den beste tiden å legge ut på TikTok? For å være ærlig er det ingen spesifikk tid som fungerer for alle skapere på TikTok, eller på noen annen sosial medieplattform for den saks skyld.

Å lese:  27 beste Instagram-følgere-apper for Android & iOS i 2024 (gratis og betalt)

beste tider å legge ut på tiktok

For å finne ut den beste tiden for deg, finn ut hvor dine potensielle TikTok-følgere kommer fra og når de hovedsakelig er engasjert i appen. Du kan gjøre dette gjennom TikTok Analytics på en Pro-konto og planlegge strategien din basert på informasjonen du får.

Ikke viker unna utfordringer

TikTok elsker utfordringer, og å fullføre disse utfordringene er en enkel måte å tiltrekke seg flere gratis TikTok-følgere. Folk føler seg mer tilkoblet når de ser noe trending og relevant på TikTok. Det er også viktig å huske at utfordringene du kjører bør være i tråd med merkevaren din for å holde følgerne engasjert enda bedre.

Hvis merket ditt snakker om sminke og hudpleie, prøv den virale ASMR hudpleieutfordringen eller til og med den vanvittige sminkeutfordringen med 100 lag! Dette sikrer en høy sjanse for å bli omtalt og flere visninger. Men husk, bruk alltid passende hashtags for å øke synligheten din.

layallure

Den beste måten å finne disse utfordringene på? Vær aktiv på TikTok og se etter vanlige hashtags som kommer med utfordringer, videoformater og sanger for å vite hva som er trending.

Engasjere og samarbeide

Engasjere og samarbeide

TikTok er et rom hvor alle skapere ønsker å bli lagt merke til. Skapere kan dele verkene sine med hverandre og støtte hverandre for å engasjere flere seere. Husk samarbeidet mellom Charli D’Amelio og Takis, som fikk mer enn 19 millioner visninger! Fantastisk virkelig.

charlidamelio

Del innholdet ditt med en annen skapers publikum for å få flere gratis TikTok-følgere eller samarbeid med andre skapere for å generere mer engasjement og følgere.

Forsterk merkevarens tilstedeværelse på TikTok med et planleggingsverktøy

Det er viktig å være konsekvent med innholdsformatet, temaet og stilen for å markedsføre deg selv med suksess. Konsekvent innhold lar publikum gjøre seg kjent med merkevaren din og la dem forutse videoene dine.

Men oppgaven med å opprettholde konsistensen er ganske fantastisk!

Å lese:  Hva kunder trenger å vite før de ansetter et byrå

Det er her du må bruke et TikTok-planleggingsverktøy i arbeidsflyten din.

Med et planleggingsverktøy kan du planlegge TikTok-videoinnleggene dine og laste opp i løpet av de beste timene slik at følgerne dine kan øke rekkevidden uten problemer.

For markedsførere som administrerer flere kundekontoer på sosiale medier, er ikke et planleggingsverktøy et alternativ, men en nødvendighet.

Ikke vent lenger. Start TikToking din vei til berømmelse!

Vi har kommet til slutten av denne bloggen, og vi kan gjette at du er spent på å gjøre TikTok-reisen din enda mer spennende og snart ta på deg det “populære” merket! TikTok er et utrolig kreativt sted som huser positivitet og oppmuntrer til kreativitet, som er alt du trenger for å skape et sted på denne plattformen.

Fang publikum med relatert, engasjerende og informativt innhold som skjønnhet, reiser, koreografi og mye mer!

Bruk våre brukervennlige strategier og øk din TikTok-følgerbase gratis!

vanlige spørsmål

🌟 Hvordan kan du engasjere deg mer med følgerne dine på TikTok?

TikTok er en plattform for moro og underholdning, men innholdet ditt trenger ikke være begrenset til det. Engasjer følgerne dine med pedagogisk innhold som å dele relevante nyheter, informasjon om produkter eller til og med life hacks for å få bedre kontakt med dem.

🌟 Hvor mange følgere på TikTok trenger du for å gå live?

Live-alternativet har vist seg å være en effektiv måte å øke engasjementet og få en dypere forbindelse med målgruppen din. TikTok-retningslinjer krever at du har minst 1000 følgere for å gå live.

🌟 Hvordan kan du gjøre TikTok-profilen din mer interessant?

I stedet for bare å lage trendy videoer, kan du starte hashtag-trender og utfordringer eller til og med organisere interessante konkurranser for å gjøre profilen din attraktiv og tiltrekke flere følgere.

🌟 Hvordan kan du skille deg ut på TikTok?

Vær deg selv. Det er alt. Følgerne dine vil bli trukket til din personlighet gjennom innholdet ditt. Jo bedre du kan få kontakt med seerne, jo mer sannsynlig vil de følge deg. Husk at vi tross alt er mennesker i en virtuell verden.

Nye publikasjoner:

Anbefaling