Hvordan finne det rette talentet for oppstartens WordPress-prosjekt

Ikke overraskende har lagene med de beste spillerne en tendens til å vinne. Dette konseptet gjelder ikke bare for sport (spesielt lagidretter), men også for virksomheten.

Imidlertid ansette og å beholde de rette medarbeiderne kan være et minefelt for enhver bedrift, enda mer for startups. De fleste oppstartsprosjekter har verken ansettelsesressurser til store selskaper eller en etablert merkevaretilstedeværelse som tiltrekker seg høyt kvalifiserte kandidater. Men for ikke å fortvile, enhver oppstart kan sette sammen et fantastisk team med riktig tilnærming. Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne det rette talentet for ditt oppstartede WordPress-prosjekt.

1. Husk at folk bidrar til bedriftens kultur

Team håndhilser

Hver nyansettelse utvanner bedriftskulturen din litt avhengig av antall personer som allerede eksisterer i firmaet ditt. For eksempel en oppstart med et nåværende team på tre vil utvanne bedriftskulturen med opptil 25 % ved neste ansettelse. Finne det rette utviklertalentet handler ikke bare om å søke etter de mest kvalifiserte personene, men også å formidle din identitet som bedrift og typen mennesker du ønsker å tiltrekke.

Å lese:  Beste porteføljeplugins for designere

Gjennomfør kulturundersøkelser for å finne parametrene for typen individer du søker å ansette. Oversett disse parameterne til kandidatmarkedet og bruk dem som grunnlag for å velge “beste match”. Hvis mulig, utfør personlighetstester for å få mer klarhet om hver kandidats karakter og deres sannsynlighet for å passe inn i oppstarten din.

2. Bruk sosiale medier og rekrutteringsfirmaer til din fordel

De fleste startups har ikke store databaser med potensielle kandidater eller evnen til å opprettholde dedikerte HR-avdelinger. Men takket være sosiale medieplattformer som LinkedIn, har moderne startups gratis tilgang til rike databaser med potensielle ansettelser. Kombiner dette med utkontraktert ansettelse, og rekruttere det rette talentet blir noe lettere.

Uavhengig av bedriftens økonomiske stilling, kan du neppe gå galt i samarbeid med et anerkjent rekrutteringsfirma.

Det riktige rekrutteringsfirmaet kan autentisk representere oppstartens oppdrag i kandidatmarkedet, finne gode potensielle ansettelser, screene dem og i noen tilfeller håndtere onboardingen på dine vegne.

3. Oppretthold tydelig definerte jobbbeskrivelser

En av de største feilene startups gjør er å undervurdere viktigheten av stillingsbeskrivelser eller ignorere dem helt. Unnlatelse av å skrive klare stillingsbeskrivelser kan føre til manglende samsvar mellom ferdigheter og dystre måloppnåelse. Husk at stillingsbeskrivelser etablerer forventningene for hver stilling og sikrer at de blir oppfylt.

Å skrive stillingsbeskrivelser bør være en løpende oppgave. Gjennomgå regelmessig stillingsbeskrivelser på samme måte som du revurderer arbeidsflyter, prosesser og budsjetter for å sikre at stillingskravene dine er på linje med de rådende bransjetrendene.

Å lese:  LearnDash vs LifterLMS: En detaljert sammenligning av...

Krav mappe

Øvelsen med å skrive stillingsbeskrivelser kan også hjelpe deg med å finne ut hvor du har ferdighetshull i organisasjonen din, samt planlegge for kommende ansettelsesbehov. Du kan ha et kommende applikasjonsutviklingsprosjekt der du trenger det ansette flere utviklere. Ved å skrive stillingsbeskrivelser for hver nyansatte du trenger, vil du kunne kryssreferanse med gjeldende utviklingsressurser for å sikre at du ikke overleier for ferdigheter du har internt for øyeblikket.

4. Tilby unike insentiver

Det fine med å drive en startup er at du ikke er bundet av byråkrati, spesielt med hensyn til godtgjørelse og goder. Siden du kanskje ikke er i en posisjon til å tilby konkurransedyktig lønn, bør du vurdere å gi insentiver som er vanskelige å avslå. De fleste individer kan være villige til å se forbi en stor lønn og i stedet undersøke tilbudet ditt helhetlig. Du kan for eksempel lokke nyansatte med eksternt arbeid, oppmuntre alle til å bruke mange hatter, fleksible avspaseringspolitikker, styrke team via prosjekteierskap og utforske bruken av beste programvare for aksjestyring
for å effektivisere og optimalisere egenkapitaldistribusjonen til fordel for teamet ditt. I tillegg kan det å tilby egenkapital eller delvis eierskap tilpasse teamets interesser ytterligere med suksessen til oppstarten.

De fleste individer kan være villige til å se forbi en stor lønn og i stedet undersøke tilbudet ditt helhetlig. Du kan for eksempel lokke nye ansatte med eksternt arbeid, oppmuntre alle til å bruke mange hatter, fleksible avspaseringspolitikker, styrke team via prosjekteierskap og muligheter for egenkapital/deleierskap.

Å lese:  Hvordan være en freelance webutvikler og få kunder

5. Ansette med et formål

Vi vil at du signerer

Mang en uegnet kandidat har fått en rolle ved en oppstart på grunn av arbeidsgivers utålmodighet. Selv om det å ansette feil person og å ha en ledig stilling begge er uheldige situasjoner, er førstnevnte verre.

Som nevnt tidligere har lagene med de beste spillerne en tendens til å vinne. Å forhaste ansettelsesprosessen for å fylle ledige stillinger så snart som mulig vil mer enn sannsynlig få oppstarten din på feil fot. En bedre tilnærming er å forstå bedriftens unike behov og tålmodig bygge det perfekte teamet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling