Hvordan finne hvilke WordPress-plugins som bremser nettstedet ditt

En rask lastetid er avgjørende for suksessen til WordPress-siden din. Dessverre er plugins hyppige årsaker til langsomme lastetider. Her er fire trinn for å identifisere trege plugins og eliminere dem.

1. Test nettstedhastighet

Det første du må finne ut er nøyaktig hvor raskt WordPress-siden din kjører. Du kan føle at det kjører sakte, men du vet ikke nøyaktig hvor raskt nettstedet ditt er uten en test.

Resultatrapport for nettstedet

Velg fra et bredt utvalg av verktøy for hastighetstesting på nettet. Det er ingen dårlig idé å kjøre tester på et par forskjellige skannere. Resultatene bør være mer eller mindre de samme som andre hastighetstester. Hvis det er uteliggere, kan du sannsynligvis avvise dem.

Sørg for å bruke WordPress Check-Up

En test du absolutt vil inkludere er WordPress Check-Up-verktøyet. Den sjekker for en rekke problemer, inkludert SEO, sikkerhet og selvfølgelig lastetid. Som en ekstra fordel kan WordPress Check-Up-verktøyet kanskje finne plugins som bremser nettstedet ditt rett i ytelsesrapporten.

Hvis det tar mer enn 3 sekunder før nettstedet ditt lastes inn, må du iverksette tiltak. Folk liker ikke å vente på at et nettsted skal lastes, og det er en god sjanse for at du mister besøkende hvis nettstedet ditt tar mer enn 3 sekunder.

Å lese:  Hvordan markedsførere reagerer på koronaviruset og deres tips

Klokke på veggen

Hvis WordPress foreslår plugins å eliminere, er dette et utmerket sted å starte. Bli kvitt de foreslåtte pluginene og kjør hastighetstesten på nytt for å se om du løste problemet. Hvis lastetidene fortsatt er veldig trege, må du undersøke mer.

Husk at det kanskje ikke engang er en plugin som får nettstedet ditt til å tregere. Du må kanskje oppgradere til superior WordPress hosting for å oppnå bedre lastetider. Å utelukke trege plugins er imidlertid et flott sted å starte.

2. Lag en sidekopi for å teste

Å forstyrre live-nettstedet ditt kan påvirke opplevelsen besøkende har, så du vil lage en sidekopi for å teste plugins.

Enda viktigere, hvis du deaktiverer sikkerhetsplugins, kan du åpne nettstedet ditt for hacking. En sidekopi gir deg den samme informasjonen uten å påvirke live-siden.

Siden hackere ser ut til å konstant overvåke nettsteder for muligheten til å komme inn, vil du ikke risikere selv et veldig midlertidig brudd på sikkerheten din. Alt om din eksisterende nettside bør speiles perfekt for å teste pluginene på riktig måte.

3. Identifiser sakte WordPress-plugins

Se gjennom en liste over WordPress-plugins som har blitt rapportert å være uvanlig trege. Hvis du bruker disse pluginene, er de de første som prøver å fjerne. Deaktiver pluginene som ryktes å være trege en om gangen.

Å lese:  Tre kasusstudier for B2B markedsføring av sosiale medier for å inspirere din sosiale strategi

Kjør hastighetstesten på nytt for å se om du har eliminert den skyldige plugin-modulen. Hvis du kan bringe WordPress-nettstedet ditt opp til en passende hastighet etter å ha eliminert en eller flere notorisk trege plugins, trenger du kanskje ikke å gjøre mer.

4. Deaktiver og reaktiver plugins og slett de fornærmende plugins

Du kan massedeaktivere alle pluginene dine i WordPress-plugin-menyen. Test deretter hastigheten på nettstedet igjen for å bekrefte at det er en plugin som forårsaker nedgangen. Hvis nettstedet ditt kjører raskt når alle pluginene er deaktivert, kan du stole på at det sannsynligvis er plugin-en som forårsaker problemet.

Når pluginene dine er deaktivert og du har bekreftet at det er en plugin som bremser WordPress-siden din, begynner du å reaktivere pluginene én om gangen. Aktiver en plugin på nytt, test for å se om nettsiden har bremset ned og hvis ikke, deaktiver plugin og fortsett.

WordPress plugins side

* Sørg for å deaktivere hver plugin hver gang. Du vil bare ha én plugin aktiv til enhver tid.

Du kan finne ut at flere plugins forårsaker nedganger. På den annen side kan det hende at ingen enkelt plugin bremser nettstedet ditt betydelig, men at alle pluginene du kjører i kombinasjon forårsaker betydelige nedganger. I dette tilfellet kan det hende du må ta noen vanskelige avgjørelser om hvilke plugins du skal slette på nettstedet ditt.

Å lese:  Shopify E-post vs. Mailchimp: Hva er den beste e-postmarkedsføringsplattformen for e-handelsbedrifter?

Få fart på nettstedet ditt

Et raskt nettsted er avgjørende for suksess på nettet, så identifisering av trege plugins og fjerning av dem er avgjørende for å lykkes med nettstedet ditt. Ved å følge disse tipsene kan du effektivt identifisere og fjerne trege plugins og øke hastigheten på lastetiden.

Nye publikasjoner:

Anbefaling