Hvordan lage en gratis forretnings-e-post på mindre enn 5 minutter

Leter du etter en gratis forretnings-e-post du kan stole på?

En bedrifts-e-post er en av de beste måtene å bidra til å bygge tillit for bedriften din. Det kan raskt vise folk at du mener alvor med virksomheten din. Siden firmanavnet ditt vil være en del av den profesjonelle bedriftens e-postadresse, kan det bidra til å bygge merkevaren din ytterligere.

For å legge til dette har bedrifts-e-poster ofte bedre sikkerhetsprotokoller og kommer med tilleggsverktøy for å hjelpe deg med å administrere e-postene dine bedre.

I denne artikkelen vil vi vise deg 2 av de beste måtene å få en gratis tilpasset forretnings-e-post og hvordan du setter den opp på mindre enn fem minutter.

Men først, la oss se på hva en bedrifts-e-post er.

Hva er en bedrifts-e-post?

En bedrifts-e-post bruker ditt eget domenenavn i stedet for en e-postleverandør som Gmail eller Yahoo.com. For eksempel vil en bedrifts-e-post være strukturert som ‘[email protected]’ for individuelle e-postadresser.

Du kan imidlertid også strukturere forretnings-e-poster på forskjellige måter.

E-postklienten din vil vite nøyaktig hvem de snakker med fra forretnings-e-posten, og bygge ditt rykte og tillit ytterligere, og i det lange løp forbedre SEO og merkevare.

Før vi ser på hvordan du får en gratis bedrifts-e-post, er det viktig å forstå hva du skal se etter når du velger riktig leverandør av bedrifts-e-post.

 • Brukervennlig grensesnitt: Sørg for at e-posttjenesten gir et brukervennlig grensesnitt for jevn kommunikasjon og effektiv bruk.
 • Kostnader for oppgraderinger: Sjekk prisstrukturen og potensielle utgifter for å oppgradere bedriftens e-posttjeneste. Vurder funksjoner som økt lagring, skylagring eller tillegg.
 • Ytterligere verktøy: Se etter funksjoner som kalendere og oppgavebehandling. Se også etter samarbeidsverktøy for å hjelpe med produktiviteten innenfor e-postplattformen.
 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Bekreft at tjenesten inkluderer pålitelige alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting for å beskytte viktige data i tilfelle ulykker eller systemfeil.
 • Brukerstøtte: Sjekk kvaliteten og tilgjengeligheten til kundestøtte, og sørg for rettidig assistanse for eventuelle tekniske problemer eller andre problemer som kan oppstå.
 • Integrering: Se etter integrasjon med andre forretningsverktøy og programvare teamet ditt bruker for å hjelpe med arbeidsflyten.
 • Mobilbruk: Sørg for at e-postplattformen tilbyr pålitelige og brukervennlige mobilapper, slik at teammedlemmer kan holde seg tilkoblet og produktive mens de er på farten.
 • Oppbevaringsplass: Sjekk tilgjengelig lagringsplass og om den oppfyller bedriftens nåværende behov. Sjekk også om lagringen er nok for fremtidig vekst uten å pådra seg for store kostnader.
 • Oppetid: Bekreft e-posttjenestens oppetidsgaranti for å minimere forstyrrelser, og sikre at teamet ditt har tilgang til e-postene deres uten nedetid.
 • Annonsefri: Gå for en annonsefri e-posttjeneste for bedrifter for å opprettholde et profesjonelt utseende og eliminere distraksjoner som kan være forbundet med gratis e-postleverandører.

Når det er sagt, oppfyller de 2 alternativene vi har nedenfor alle kravene nevnt ovenfor. La oss nå begynne å lære hvordan du får en gratis bedriftsadresse.

Hvordan få en gratis bedrifts-e-postadresse

Det er 2 hovedmåter du kan få en bedrifts-e-post på. Du kan enten få det fra en vertsleverandør som Bluehost eller en e-postleverandør som Gmail gjennom Google Workspace, tidligere Gsuites.

Hos de fleste populære webhotellleverandørene kommer en bedrifts-e-post helt gratis med vertsplanen du får. Men selv om bedrifts-e-posten er gratis, må du fortsatt betale for hosting.

På den annen side er Google Workspace et flott alternativ hvis du nettopp har startet. Du trenger ikke et nettsted for å være vert for bedriftens e-post, men du trenger et domenenavn, som koster penger.

Google Workspace er heller ikke gratis; det starter på $6 i måneden. Men siden du ikke trenger en webvertstjeneste, som i tilfellet med Bluehost, balanserer den seg til slutt.

Men som en ekstra bonus kan du jobbe med begge Bluehost og Google Workspace for å møte dine e-postbehov. Dette forholdet sikrer at du nyter de beste egenskapene til begge disse forretningskraftverkene.

For eksempel kan du få tilgang til alle favorittappene dine fra Google fra et brukervennlig Bluehost-kontrollpanel. Dette betyr at du kan lagre eller sikkerhetskopiere all e-post og innhold på Google Cloud-stasjonen som tilbys gjennom dette partnerskapet.

Du kan også planlegge blogginnlegg, nyhetsbrev og så videre med Google Kalender. Samtidig kan du glede deg over hastighetene, oppetiden og sikkerheten som følger med Bluehost e-post og hosting. Som et resultat kan samarbeid med Bluehost og Google Workspace bidra til å forbedre teamsamarbeidet.

Til tross for disse mange fordelene, kan bruk av de to føre til økte kostnader, spesielt hvis du nettopp har startet. Av denne grunn, la oss fokusere på hvordan du setter opp gratis e-poster med begge verktøyene separat.

Hvis du vil hoppe til en av metodene nedenfor, klikker du på koblingene nedenfor.

Metode 1: Få en gratis forretnings-e-post med Bluehost

Bluehost er en domeneregistrator og vertstjeneste populær for å tilby WordPress-sider og e-handelsbutikker høye hastigheter og god oppetid til rimelige priser.

Å lese:  Hvordan gå live på TikTok (og også hva du bør unngå å gjøre)

For å bruke den gratis e-posttjenesten for bedrifter, trenger du først et domenenavn, e-posthosting og e-postlagring, som kommer som en del av enhver vertsplan du får fra Bluehost.

Bluehost tilbyr deg også et begrenset antall forretnings-e-poster med grunnplanen og ubegrensede forretnings-e-poster med hver plan etter det.

Dette webhotellfirmaet skiller seg ut for sine mange integreringsevner, og kobler til mye brukte verktøy som Outlook, Gmail og Mailchimp. Dette hjelper deg med å nyte en jevn og praktisk e-postopplevelse ettersom du kan administrere innboksen din med verktøy du allerede kjenner og bruker.

I tillegg bruker Bluehost sterke datavernprotokoller for å beskytte sensitiv informasjon og opprettholde høy sikkerhet. Disse personverntiltakene dekker alle deler av e-posten din, og gir deg trygghet.

Den kommer også med avansert spambeskyttelse. Denne funksjonen filtrerer bort spam, og forbedrer e-postpoengsummen din. Dette sikrer igjen at innholdet ditt havner i de primære innboksene til folk som faktisk er interessert i innholdet ditt.

Siden bruken av smarttelefoner er så viktig i dag for en bedriftseier eller en oppstart, lar Bluehost deg få tilgang til e-posten din på telefonen. Enten iOS eller Android, det er enkelt å sette opp bedriftens e-postkonto på mobilenheten din, noe som sikrer at du holder kontakten uansett hvor du er.

Trinn 1: Konfigurer hosting og domenenavn

Som nevnt er de gratis forretningse-postene fra Bluehost knyttet til en vertspakke. Derfor er det første trinnet å kjøpe en hostingplan.

For å gjøre dette, gå over til Bluehost-nettstedet og velg Kom i gang nåsom vil omdirigere deg til prissiden.

Bluehost har fire alternativer: Basic, Choice Plus, Online Store og Pro; velg en som passer bedriftens behov og budsjett.

Etter at du har valgt en plan, vil Bluehost be deg om å angi din eksisterende nettadresse eller opprette en ny. Husk at Bluehost gir deg et gratis domenenavn med hver webhotellplan du kjøper. Hvis du oppretter et nytt tilpasset domene på dette tidspunktet, vil du ikke bli belastet ekstra.

Bluehost vil sjekke tilgjengeligheten til det tilpassede domenenavnet du vil opprette på neste side. Hvis tilgjengelig, vil det være det Lagt til i handlekurven. Følg dette opp ved å fylle ut informasjonen om konto, pakke og pakketillegg.

Til slutt, tast inn betalingsopplysningene dine for å kjøpe og opprette kontoen din. Med Bluehost kan du enten betale med et Visa Card, Master Card, American Express Card, Discover Card eller Paypal. Dette gjør det praktisk for deg å betale med den metoden du finner best.

Du vil motta en bekreftelses-e-post med detaljer om hvordan du logger på Bluehost-dashbordet og cPanel-kontoen din, hvor du vil administrere din profesjonelle e-postadresse, hosting og domene fremover.

Trinn 2. Opprett en gratis bedrifts-e-postadresse

Når du har bekreftet kontoen din i e-postinnboksen din, gå til Bluehost dashbord. Velg deretter i menyen til venstre Cpanel e-post, og en popup-meny vises.

Her velger du “E-postkontoer”, og trykker deretter Fortsette for å ta deg til cPanel.

Deretter finner du i cPanel E-post fanen. Her finner du ulike e-postverktøy som videresending, spamfiltre, e-postlister og mer. For å komme i gang med å konfigurere din gratis forretnings-e-post, velg E-postkontoer.

På neste side vil du se antall gratis e-poster tilgjengelig, antall e-postadresser du allerede har brukt, og muligheten til å opprette en ny profesjonell e-postadresse. Siden dette er din første forretnings-e-post, velg Skape.

På neste side velger du først domenet du vil opprette en bedrifts-e-post for i rullegardinmenyen.

Deretter skriver du inn brukernavnet for bedriftens e-postkonto og skriver inn eller generer et passord. Til slutt velger du Skape å fortsette.

Bluehost bør omdirigere deg tilbake til E-postkontoer siden automatisk. Et grønt popup-vindu skal vises som forteller deg at prosessen var vellykket. Du bør også se e-postkontoen du nettopp opprettet lagt til denne siden med alternativer for å sjekke e-post, administrere og koble til enheter.

For å legge til det, vil du også se antall brukte e-postkontoer øke med én og antallet e-postkontoer du fortsatt kan opprette vises. Dette kan hjelpe deg med å planlegge hvordan du vil bruke e-postadressene dine bedre.

I dette tilfellet har vi brukt én e-post og har fortsatt uendelig mange e-poster vi kan opprette.

Gratulerer! Du har nettopp opprettet en gratis forretnings-e-post med Bluehost.

Trinn 3. Bruk e-postkontoen for bedrifter

Med din gratis forretnings-e-postkonto opprettet, er neste trinn å sende og motta meldinger.

For å gjøre dette, klikk Sjekk epost ved siden av bedriftens e-postnavn du nettopp har opprettet for å bli omdirigert til webmail-grensesnittet.

Velg under Roundcube-logoen Åpen for å logge på innboksen din.

Her vil du raskt legge merke til at webmail-grensesnittet er veldig likt de fleste e-postinnbokser, noe som betyr at du ikke vil oppleve noen læringskurve.

I menyen til venstre vil du se mappene Innboks, Sendt, Utkast, Spam, Slett og Arkiv, som med de fleste andre e-postleverandører.

Den øverste menyen inneholder alternativer som Kalender, Kontakter og Innstillinger øverst til høyre. Under det er oppgavelinjen for e-post med alternativer for å Oppdatere, Skriv, Svar, Svar alle, Videresend, Slett, Arkiver, Merk og mer.

Å lese:  Windows 7 ISO-nedlasting – komplett veiledning

Bruk dette e-postgrensesnittet på samme måte som alle andre e-postleverandører, for eksempel Gmail. Du kan sende og motta e-poster, arkivere dem, legge igjen e-poster som utkast og så videre.

Trinn 4: Koble Bluehost Email med Gmail eller enheten din

Noen ganger kan det være vanskelig å bruke webmail siden det kanskje ikke er et verktøy du bruker hver dag. Som et resultat lar Bluehost deg koble bedriftens e-post til enhetene dine eller Gmail for enklere administrasjon.

For å koble til enhetene dine, gå tilbake til E-postkontoer side i cPanel og finn bedrifts-e-posten du vil koble til. Helt til høyre velger du Koble til enheter.

På oppsettsiden finner du Mail Client Automatic Configuration Scripts. Du vil se et skript for å koble bedriftens e-post til iOS-enhetene dine, Mozilla Thunderbird, Outlook og mer. Du vil også finne manuelle innstillinger for Mail Client under den.

For å bruke e-postprogrammer som Microsoft Outlook 2010 og Mail for Windows, må du kjøre konfigurasjonsskriptene. Applikasjonen vil da automatisk oppdage e-postkontoens innstillinger og også gi detaljerte instruksjoner for å fullføre konfigurasjonsprosessen.

For iOS må du imidlertid også sette opp Bluehost-e-postkontoen på enheten din. Hvis du vil lære mer om denne oppsettsprosessen, følg denne veiledningen på hvordan sette opp e-post på iOS-enheter.

La oss deretter koble bedrifts-e-posten til Gmail.

For å gjøre dette, logg på Gmail-kontoen din og fortsett til Innstillinger ikon. Når du er valgt, vil du se en rullegardinmeny som viser mange tilpasningsalternativer. Her velger du “Se alle innstillinger”.

I Innstillinger-vinduet som vil lastes neste, gå til Kontoer og import fanen. Deretter blar du til “Sjekk e-post fra andre kontoer” og velger Legg til en e-postkonto.

Et nytt vindu vil vises der du skriver inn Bluehost-bedrifts-e-postadressen din i feltet “E-postadresse”. Fortsett ved å velge “Neste”.

I det neste vinduet velger du “Importer e-poster fra min andre konto (POP3)” og velger deretter Neste å fortsette.

Du vil da bli bedt om å skrive inn brukernavn, passord, POP-server og port 995. Til slutt velger du Legg til konto.

Når dette er gjort, sender Gmail en e-post til Bluehost-nettposten din for bekreftelse. Åpne lenken og klikk på den for å bekrefte at du er eieren.

Til slutt, hvis du vil, konfigurer Bluehost-e-postene i Gmail-kontoen din ved å legge til en etikett slik at du alltid kan identifisere dem.

Det siste trinnet er å Lagre innstillingen i Gmail-kontoen din. Du kan nå motta bedrifts-e-poster fra Bluehost rett i Gmail-kontoen din.

Gratulerer! Du har nettopp satt opp en bedrifts-e-post gratis med Bluehost.

La oss deretter bruke Google Workspace til å sette opp en bedriftskonto.

Metode 2: Få en bedrifts-e-post med Google Workspace

Som nevnt, hvis du bruker Google Workspace til å konfigurere bedrifts-e-posten din, må du kjøpe en plan som starter fra $6 per måned. Men med en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste den ut før du bestemmer deg, har du ingenting å tape.

Du kan bruke denne billige forretnings-e-posten, selv uten et forretningsnettsted. Kostnadene kan imidlertid øke ettersom du også må kjøpe et e-postdomene.

Men på den lyse siden kommer den med alle de fantastiske appintegrasjonene og produktivitetsverktøyene du har forventet fra Gmail, for eksempel Google Meet, Google Kalender, Google Disk og mer. Disse verktøyene kan bidra til å effektivisere arbeidsflyten og daglige forretningsaktiviteter for å forbedre produktiviteten.

På den annen side kommer Google Workspace også med mer forretningsfokuserte verktøy som Google Analytics, Google Tasks og Google Cloud Search.

Slike forretningsløsninger kan hjelpe deg med å få mer innsikt i virksomheten din, og hjelpe deg med å forstå publikum bedre. De kan også forbedre ledelsen ved å forenkle teamets arbeidserfaring ved å redusere behovet for mange verktøy.

Nå som du forstår mer om Google Workspace, la oss se hvordan du kan opprette en bedrifts-e-post med den.

Trinn 1: Få en Google Workspace-plan

Gå til Google Workspaces offisielle side og velg en av de 4 planene som tilbys ved å klikke på Kom i gang knapp.

På neste side skriver du inn virksomhetens navn, antall ansatte og region.

Hvis du er alene eller starter opp, under “Antall ansatte”, foreslår vi at du velger “Bare deg” for å unngå økte månedlige avgifter.

Følg dette ved å fylle inn navn og nåværende e-postadresse, og fortsett deretter til neste side.

Deretter vil du bli spurt om du har et domenenavn. Hvis du ikke har en, vil Google veilede deg om hvordan du kjøper en når du velger ‘Nei, jeg trenger en.’ Igjen vil dette medføre ekstra kostnader i tillegg til den månedlige kostnaden for Google Workspace.

For denne opplæringen vil vi velge ‘Ja; Jeg har en jeg kan bruke,’ som starter bekreftelsesprosessen.

På neste side skriver du inn domenenavnet ditt og trykker Neste. Google Workspace vil først bekrefte domenenavnet ditt før du fortsetter til neste side.

Deretter vil Google Workspace spørre deg om du vil holde deg oppdatert ved å sende deg sporadiske tips og tilbud. Velg enten “OK” eller “Nei takk.”

Å lese:  11 måter å finne webhotellklienter for din videresalgsbedrift

Du vil gjøre det samme på neste og lignende side, der Google Workspace vil spørre deg om du ønsker å utdanne brukerne dine. Her vil verktøyet sende brukerne informasjon om Google Workspace-apper, nye funksjoner og tips for å forbedre produktiviteten. Igjen, velg “OK” eller “Nei takk.”

På den nye siden skriver du inn et brukernavn og passord for din nye e-post. Dette brukernavnet vil også fungere som din første bedrifts-e-postadresse. Når du har bestemt deg for brukernavnet du vil bruke, velger du Enig og fortsett.

Deretter legger du til din personlige informasjon og går gjennom betalingsprosessen for å betale for planen du ønsker.

Når dette er gjort, velg Fortsette. På dette tidspunktet skal du ha opprettet en bedrifts-e-post med Google Workspaces.

Trinn 2: Bekreft domenenavn

Deretter bruker du bedrifts-e-postkontoen du nettopp har opprettet for å logge på Google Admin Console (admin.google.com). Her vil Google Workspace vise deg en veiledning om hvordan du konfigurerer bedriftens e-post. Gå gjennom det og sørg for at du har alt klart.

Det første trinnet er å bekrefte domenenavnet ditt. For å gjøre dette, velg Bekreft domene på advarselsmeldingen på startsiden for Google Admin Console-oversikten.

I det neste vinduet vil du se 3 alternativer for å konfigurere Google Workspace.

 • Bekreft domenet ditt
 • Opprett nye brukere
 • Aktiv Gmail for domenet ditt

For denne oppsettveiledningen vil vi fokusere på å bekrefte domenet og aktivere Gmail siden vi bare har én bruker.

La oss starte bekreftelsesprosessen for domenet ved å velge “Bekreft”.

Når du trykker på bekrefte, vil du bli omdirigert til en trinn-for-trinn bekreftelsesside med koder for å fullføre prosessen. Igjen, les gjennom trinnene og sørg for at du har alt klart.

Deretter ruller du nedover siden og kopierer bekreftelseskoden som er oppgitt. Denne koden vil alltid ende med mx-verification.google.com. Så sjekk dette for å være sikker på at du har riktig kode.

 • Viktig: La denne bekreftelsessiden være åpen; bruk det som en veiledning og kopier kodene.

Gå deretter tilbake til Bluehost-dashbordet ditt for å finne TXT-poster i domeneinnstillingene slik at du kan legge til bekreftelseskoden.

For å gjøre dette, gå til Domener i Bluehost-dashbordet. Rull ned på siden for å finne domenenavnet du vil koble til bedrifts-e-posten, og velg Innstillinger.

I det nye vinduet, bla til bunnen og finn Avanserte verktøy. Deretter velger du rullegardinpilen for å utvide alternativene. Gå deretter til “Administrer” Avanserte DNS-poster til høyre.

I neste vindu velger du Legg til poster for å få tilgang til avanserte DNS-poster. Deretter skriver du inn følgende informasjon i feltene.

 • Type: tekst
 • Refererer til: @
 • TXT-verdi: Sett inn bekreftelseskoden du kopierte tidligere fra Google Workspace som slutter med mx-verification.google.com.
 • TTL: 1 time (her setter du inn nummeret anbefalt av webhotellleverandøren din. Tallet vil imidlertid ikke påvirke prosessen.

Til slutt, treff Legg til for å legge til bekreftelseskoden i DNS-postene.

Når dette er fullført, gå tilbake til Google Workspaces bekreftelsesside du lot være åpen og velg Bekreft domenet mitt.

Når siden er lastet inn på nytt, bør du omdirigeres til oppsettsiden for Google Workspace. Du vil legge merke til en blå hake ved siden av domenenavnet ditt, som bekrefter at det er verifisert.

Du vil også se et sirkeldiagram helt øverst, som viser bekreftelsesfremdriften. Du kan bruke dette diagrammet til å måle hva annet du må gjøre og hvor mange skritt du må ta.

Trinn 3: Aktiver Gmail

Med domenet bekreftet, la oss fortsette å konfigurere e-post til Gmail-servere ved å velge “Aktiver”.

Google Workspace omdirigerer deg deretter til Aktiver Gmail prosess. Den første siden i denne prosessen er Oversikten. Her er alt du trenger å gjøre å merke av i de to boksene og velge Fortsette.

Dette tar deg til ‘Ruter e-post til Gmail-siden.’ Her vil du få instruksjoner og koder for å legge til Bluehost-dashbordet.

Igjen, vi foreslår at du lar denne siden være åpen for å sikre at du følger alle instruksjonene og legger til kodene på riktig måte.

Google Workspaces vil automatisk oppdage domeneverten du bruker, og gir deg bedre og tilpassede instruksjoner for å fullføre konfigurasjonsprosessen.

Les nøye «Ruter e-poster til Gmail-siden» før du gjør noe annet.

Husk at disse trinnene kan endres, så det er viktig å bruke gjeldende instruksjoner som er forskjøvet på siden. Når du er ferdig, vil du se 5 MX-poster vises nederst på siden. Du vil kopiere disse kodene én etter én og legge dem til på Bluehost-dashbordet.

Med MX-postene dine klare og åpne, fortsett tilbake til Bluehost-kontoen din. For å endre MX-poster, følger du den samme banen som du brukte ovenfor TXT-poster.

Det er:

 • Gå til Domenerog velg deretter domenet du vil bruke
 • Plukke ut Innstillinger.
 • Rull ned til Avanserte innstillinger og velg “Administrer” Avanserte DNS-poster til høyre.
 • Til slutt, trykk på Legg til poster knappen for å åpne ‘Advanced DNS Records’ popup.

Deretter skriver du inn den første MX-posten fra ‘Ruter e-post til Gmail’-siden, lik de som vises på skjermbildet ovenfor.

 • Type: MX
 • Referere til: @
 • E-postserver: ASPMX.L.GOOGLE.COM
 • Prioritet: 1
 • TTL: 1 time
Å lese:  Reaktiv vs proaktiv IT-støtte

Når du har fylt ut alle feltene, velg Legg til for å koble koden til MX-postene.

Husk at du har 5 MX-poster du må fortsatt legge til. Følg samme prosess som ovenfor for å legge til de resterende 4.

Når du er ferdig, sletter du eventuelle standard MX-poster levert av verten din, slik at de nye Google Workspace-tjenerne ikke kommer i konflikt med dem. Etter dette skal de endelige MX-postene se ut som på skjermbildet nedenfor.

Gå nå tilbake til ‘Rut e-post til Gmail’-siden i Google Workspace-oversikten og velg ‘Aktiver Gmail’.

Deretter vil Google Workspace lede deg til Sjekker innstillinger side for å bekrefte om du har fulgt riktig prosess. Den vil sjekke hver enkelt serveradresse og prioritetsnummer. Den vil også sjekke for å bekrefte at du har slettet standard MX-postene fra verten din.

Etter at kontrollen er fullført og hver MX-post er bekreftet, lastes siden inn på nytt for å lede deg tilbake til oppsettsiden for Google Workspace.

Du vil legge merke til at fremdriftsdiagrammet har økt, og blå hakemerker ved siden av det bekreftede domenet og Gmail-aktiveringen, som forteller deg at prosessen var en suksess.

Google Workspace vil deretter logge deg av automatisk og ta deg til admin.google.com-påloggingssiden slik at du kan begynne å administrere e-postene dine fra Google Admin Console.

Husk at du bør logge på med bedrifts-e-posten du nettopp har satt opp. En “@gmail.com” eller personlig e-postadresse vil ikke fungere.

Når du er logget på Google Admin Console, er det første du bør gjøre å bekrefte om både domenetilkoblingen og Gmail-aktiveringen var vellykket.

For å gjøre dette, gå til Domener » Administrer domener. Til høyre vil du se domenet ditt oppført. Sjekk under Status kolonnen, bør du se primærdomenet “Verifisert” og “Gmail aktivert”.

Gratulerer! Du har nettopp konfigurert bedriftens e-post ved hjelp av Google WorkSpace. Nå er det bare å sende og motta e-poster.

Heldigvis er det superenkelt å få tilgang til bedriftens e-poster med Google Workspace.

Alt du trenger å gjøre er å logge på på samme måte som du ville logget på en hvilken som helst personlig Gmail-konto. Du vil også finne ut at innboksens layout ligner på den personlige Gmail-innboksen. Fra oppsettet kan du også enkelt legge til en e-postsignatur for å sikre at du ser mer profesjonell ut.

Hvis du vil teste om e-post fungerer, kan du alltid sende en e-post til din personlige e-post og deretter sende en annen fra din personlige e-post til den nye Google Workspace-bedrifts-e-posten din.

I tillegg kan du enkelt få tilgang til hele Google Workspace ved å velge App Launcher-ikonet øverst til høyre i innboksen din, akkurat som du ville gjort med din personlige Gmail-innboks.

Du kan bruke Google Dokumenter, Regneark, Slides, Meet og mer. Du kan også få tilgang til Google Ads, News, Saved, Jamboard og mer.

Bra gjort! Du har nettopp opprettet en bedrifts-e-post med Google Workspace.

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig når du leter etter den beste måten å sette opp en gratis forretnings-e-postkonto. Hvis du har flere spørsmål om forretnings-e-poster, sjekk ut de vanlige spørsmålene nedenfor.

Vanlige spørsmål: Hvordan lage en gratis bedrifts-e-post

Kan en bedrift ha en gratis Gmail-konto?

Ja, bedrifter kan bruke gratis Gmail-kontoer, men Google tilbyr også en betalt tjeneste kalt Google Workspace med flere bedriftsfunksjoner.

Kan jeg konvertere personlig Gmail til bedrift?

Ja, du kan oppgradere din personlige Gmail til en bedriftskonto ved å abonnere på Google Workspace.

Hvor mye koster en bedrifts-e-post med Google?

Google Workspace-planer starter på $6 per bruker per måned, og tilbyr profesjonell e-post, samarbeidsverktøy og andre forretningsfunksjoner.

Hva er den daglige e-postgrensen for Bluehost?

Bluehosts grense for e-postsending er 750 mottakere per time for den delte grunnleggende vertsplanen. Til

få det nøyaktige antallet e-poster du kan sende daglig, beregn 24 x 750 = 18 000 e-poster per dag, per forretnings-e-post.

Hvordan øker jeg e-postkvoten min på Bluehost?

For å øke e-postkvoten din på Bluehost, må du kanskje oppgradere vertsplanen din.

Kan jeg sette opp en gratis forretnings-e-post med Zoho Mail?

Ja, Zoho Mail tilbyr en gratis plan som passer for små bedrifter og startups med grunnleggende e-postkrav. Den gratis planen gir et begrenset antall e-postkontoer, lagringsplass og viktige e-postvertsfunksjoner. Imidlertid kan oppsettprosessen være litt komplisert og kan trenge litt teknisk erfaring.

Det er det! Vi håper du har hatt glede av å lære om de beste måtene å få en gratis tilpasset e-postadresse for bedriften. Hvis du vil lære mer om hvordan du kan strømlinjeforme virksomheten din bedre, her er 7+ beste e-postautomatiseringsverktøy for å forbedre e-postmarkedsføringen din.

For å legge til det, sjekk ut artiklene også.

I den første artikkelen vil du sjekke ut funksjonene og fordelene og ulempene til Brevo, en populær e-postmarkedsføringstjeneste. Mens de to siste artiklene vil lære deg om telefonkonferanse og markedsføringstjenester som kan bidra til å vokse små bedrifter.

Nye publikasjoner:

Anbefaling