Hvordan lage en klikk for å ringe-kobling i WordPress

Vil du vite hvordan du legger til en klikk for å ringe-lenke til WordPress? Mange bedrifter bruker denne tilnærmingen for å gjøre det enklere for mobilbrukere å komme i kontakt. Og med flere som bruker mobile enheter, er det en enkel måte å betjene kundene dine på.

I denne artikkelen viser vi deg 3 enkle måter å legge til en trykk-for-å-ringe-knapp på WordPress-nettstedet ditt.

Hvorfor gjøre telefonnumre klikkbare i WordPress?

De fleste bedrifter kommuniserer nå med kunder online gjennom live chat, supportbilletter, e-post og kontaktskjemaer. Men når folk har spesifikke spørsmål eller trenger hjelp, foretrekker de ofte å snakke med et menneske. Den menneskelige forbindelsen gjør at de føler seg lyttet til på et personlig nivå og kan øke kundetilfredsheten.

Så fra en brukers synspunkt sparer de en haug med tid å kunne trykke raskt for å ringe. I stedet for å måtte sende e-poster frem og tilbake, kan de snakke med noen nesten umiddelbart.

Hvordan fungerer klikk for å ringe?

Klikk for å ringe, som noen ganger er kjent som klikk for å snakke, refererer til når en bruker klikker på en knapp eller tekst for å få kontakt med noen andre i sanntid. Så når du skriver inn nummeret ditt for å koble til en samtale, bruker en mellomtjeneste tlf-protokollen til å ringe bedriften du prøver å nå for å starte en samtale.

Å lese:  Hvordan fikser du raskt at privat internettilgang ikke kobles til i Windows 11/10?

Du trenger heller ikke laste ned noen programvare for å bruke klikk-for-å-ringe-teknologi. Du bruker ganske enkelt enheten du har for hånden.

For bedrifter som nettopp har startet opp, er det verdt å sjekke ut noen få forretningstelefontjenester. På den måten kan du benytte deg av en rekke funksjoner, inkludert:

 • Viderekobling
 • Nummerdeling
 • Svar på anrop fra hvor som helst
 • Spor statistikk for samtalebruk
 • VoIP-tjenester

La oss komme i gang!

Alternativ 1: Lag klikkbare telefonkoblinger med en plugin

Dette alternativet bruker et WordPress-telefonnummer-plugin for å legge til klikkbare anropskoblinger til nettstedet ditt. WP Call Button-plugin er enkel å bruke og lar deg legge til ringeknapper til følgende områder av WordPress:

 • Innlegg og sider som bruker både den klassiske og blokkredigereren i WordPress.
 • Sidefelt og widget-klare områder med den innebygde widgeten.
 • Hvor som helst ellers på nettstedet ditt med flytende knapper som ruller med brukeren.

Med dette i tankene, la oss se på trinnene som er involvert for å sette opp.

Trinn 1: Last ned og installer WP Call Button Plugin

Det første du må gjøre er å laste ned WP ringeknapp plugin og last den opp til WordPress-nettstedet ditt.

Hvis du ikke er kjent med hvordan du gjør dette, sjekk ut denne trinn-for-trinn-guide for installasjon av WordPress-plugins.

Trinn 2: Konfigurer innstillingene for Sticky Call-knapper

Med plugin installert og aktivert, gå til Innstillinger » WP-anropsknapp for å begynne å konfigurere plugin-innstillingene.

Det er 2 måter å vise telefonnummerknappene dine med denne plugin-modulen, som inkluderer Klistrete ringeknapper og Statiske ringeknapper. De klebrige knappene ruller mens brukerne ruller nedover nettstedet ditt, mens statiske knapper forblir på ett sted.

Standardinnstillingssiden inkluderer følgende vanlige innstillinger for å lage en Klistre anropsknapp:

 • Ringeknapptekst – Hva ditt hyperkoblingsnummer vil vises som.
 • Knappposisjon – Hvordan den klebrige ringeknappen vises på nettstedet ditt.
 • Farge på ringeknapp – Velg en farge for ringeknappen.
 • Synlighet – Velg å skjule knappen på enkelte sider.
Å lese:  Hvordan installere og konfigurere en kommende plugin i WordPress

Det er også mulighet for kun å vise ringeknappen på mobile enheter, noe som er nyttig for nettsteder som ønsker å optimere sin mobile brukeropplevelse.

For å bruke disse innstillingene, skriv inn telefonnummeret ditt i tekstfeltet som er angitt øverst på siden.

Smarttelefonfeltet lar deg velge ditt land fra en rullegardinliste og vil automatisk legge til landskoden i riktig format.

Deretter kan du angi innstillingene for plassering av knapper, farge og synlighet.

Som standard legges en klikk for å ringe-knapp til alle sidene på nettstedet ditt. Men som vi nevnte ovenfor, kan du velge spesifikke sider som skal vises eller for at knappen bare skal vises på mobilsider.

Når du er fornøyd med innstillingene, setter du Ring nå-knappens status til Aktiv og klikk Lagre endringer. Du vil da se Ring nå-knappen live på nettstedet ditt.

Trinn 3: Angi innstillingene for statisk ringeknapp

Hvis du vil inkludere statiske klikk-for-å-ringe-knapper i WordPress, velg Statisk ringeknapp alternativet fra innstillingssiden. Her kan du igjen stille inn knappens tekst og farge, samt velge å skjule telefonikonet fra knappen.

Hvor disse innstillingene imidlertid er forskjellige, er hvordan du publiserer knappen på nettstedet ditt. Brukere av den klassiske WordPress-editoren kan kopiere en generert kortkode og lime den inn i et innlegg, en side eller widget.

Mens du har den moderne WordPress-editoren, kan du bruke den innebygde WordPress-blokken.

Trinn 4: Publiser den statiske telefonanropsknappen

La oss ta en titt på hvordan du publiserer klikk-for-å-ringe-knappen ved hjelp av en WordPress-blokk.

Først åpner du innlegget eller siden der du vil legge til telefonnummeret eller velge Sider » Legg til ny fra WordPress-administrasjonsområdet.

Å lese:  Hva er Jasper AI: Alt du trenger å vite

Klikk deretter på pluss-ikonet for å legge til en ny WordPress-blokk på siden din.

Velg deretter WP ringeknapp for å legge den til siden.

Når du klikker på den, vil du se alternativer på høyre side for å endre knappfarge, skriftstørrelse, plassering og mer.

Klikk publisere når du er fornøyd med oppsettet. Når du deretter navigerer til den siden, vil den se ut som eksemplet nedenfor.

Trinn 5: Legg til en klikk for å ringe-knapp med en widget

Det siste trinnet er for nettstedeiere som ønsker å legge til et klikkbart telefonnummer til widget-klare områder i WordPress.

For å gjøre dette, gå til Utseende » Widgets. Velg deretter et sidefeltområde, klikk på pluss-ikonet (+) for å søke etter WP Call Button-widgeten, og klikk for å legge det til i sidefeltet.

Rediger deretter tittel, beskrivelse, knappefarge osv.

Lagre innstillingene og klikk Ferdig. Og når du navigerer til nettstedet ditt, vil det se ut som bildet nedenfor:

Som du kan se, er bruk av denne WordPress-pluginen en av de enkleste måtene å la besøkende på nettstedet klikke og ringe deg fra nettlesere og mobilnettlesere. Ikke bare er det 100 % gratis, men det integreres også sømløst med Google Analytics.

Så kan du koble den til MonsterInsights for å spore antall personer som klikker for å ringe deg, samt hvilke sider som henter inn flest potensielle kunder. I tillegg kan alt dette gjøres uten å måtte forlate WordPress-dashbordet.

Men hva om du vil bruke denne teknologien uten å måtte bruke WordPress-plugins? Det neste alternativet forklarer hvordan.

Å manuelt legge til klikkbare telefonnumre og lenker til WordPress-nettstedet ditt kan være så enkelt som å kopiere og lime inn en enkel kodebit.

Å lese:  Slik fikser du feilen "Det har vært en kritisk feil på nettstedet ditt" i WordPress

Dette alternativet bruker en HTML-kodebit som åpner telefonkoblinger på mobilapper, mobile enheter, PC-er og Mac-datamaskiner. På en Mac vil koblingen åpnes i Facetime, mens den i Windows 10 åpnes på Skype.

Først åpner du innlegget eller siden der du vil legge til telefonnummeret ditt. For dette eksempelet bruker vi et eksisterende innlegg som vi vil redigere.

Hvis du bruker den nye WordPress-editoren, legg til en ny HTML-blokk.

Kopier deretter følgende kodebit og lim den inn i HTML-blokken.

+1 (555) 555-1212 Ring meg

Klikk deretter publisere og naviger til direkteinnlegget for å se resultatene.

Det er også ganske enkelt å legge til telefonkoblingen i WordPress-overskriften eller navigasjonsmenyen.

For å gjøre dette, gå til Utseende » Menyer og klikk Egendefinerte lenker fra høyre kolonne.

Deretter legger du til telefonnummeret ditt i URL-feltet i følgende format:

Tlf:+155555555

Og i Linktekst feltet, skriv inn etiketten du vil gi anropskoblingen. Klikk deretter på Legg til i menyen knapp og Lagre meny for å gjøre det live på nettstedet ditt.

Her er et eksempel på hvordan anropskoblingen i overskriften din vil se ut:

Og det er det! Du har lagt til en klikk for å ringe-lenke i WordPress på den superenkle måten.

Men hvis du fortsatt leter etter måter å uanstrengt forbedre virksomheten din på, sjekk ut denne veiledningen om hvordan du setter opp en gratis profesjonell forretnings-e-postadresse for kunder som foretrekker e-post fremfor telefonsamtaler.

Hvis du fant denne artikkelen nyttig, følg oss videre Facebook og Twitter for flere nyttige tips og veiledninger.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling