Hvordan lage en kommende snart-side for bloggen din


Vil du lære hvordan du oppretter en kommende snart-side for bloggen din, men vet ikke hvor du skal begynne? Se ikke lenger. Vi viser deg hvordan du gjør det på den enkle måten!

En kommende snart-side forteller de besøkende at bloggen din nesten er klar til å lanseres. Det kan også hjelpe deg å utvide e-postlisten din før nettstedet ditt i det hele tatt er live. Dette kan gi deg et stort forsprang når du bygger bloggen din.

I denne veiledningen viser vi deg den enkleste måten å lage din egen kommende snart-side uten å måtte trykke på en kodelinje.

Så la oss bli opptatt.

Hvorfor trenger du en kommende snart-side?

Når du starter en blogg, kan du bruke en kommende snart-side for å skjule nettstedet ditt mens du fortsatt jobber med det.

Tross alt vil du ikke at noen skal oppdage det halvferdige nettstedet ditt.

I stedet kan du vise en attraktiv kommende snart-side for å fortelle besøkende hva som kommer og oppmuntre dem til å komme tilbake når bloggen din er klar.

Kommer snart side eksempel

I motsetning til om oss-siden, kontaktsiden og andre bloggsider, er kommende snart-sider midlertidige og fungerer som en plassholder for bloggen din. Så når bloggen din er klar, kan du slå av den kommende snart-siden og la besøkende se det faktiske nettstedet ditt.

Bortsett fra å skjule det uferdige nettstedet ditt, har det også andre fordeler å sette opp en kommende snart-side. Det kan hjelpe deg:

 • Få et forsprang på bloggens promotering og markedsføring.
 • Begynn å utvide e-postlisten din før bloggen din er aktiv.
 • Øk SEO og ranger på søkemotorer før bloggen din lanseres.
 • Samle tidlig tilbakemelding fra publikum.
 • Og mer.

Nå som du vet hva en kommende snart-side er og hvorfor du trenger en, lurer du sannsynligvis på hvordan du oppretter en.

Ikke bekymre deg, det er enkelt å lage en kommende snart-side SeedProd.

Å lese:  Hvordan endre oppløsningen på Samsung TV?
SeedProd

SeedProd er den beste landingssidebyggeren for WordPress, og den kommer med innebygd kommende snart og vedlikeholdsmodus.

Det er raskt og enkelt å lage en vakker kommende snart-side takket være SeedProds dra-og-slipp-sidebygger og profesjonelt utformede kommende snart-sidemaler.

Det er også enkelt å tilpasse din kommende snart-side. SeedProd tilbyr massevis av forhåndslagde landingssideblokker som e-postmeldingsskjemaer, nedtellingstidtakere, sosiale delingsknapper og mye mer, som du kan legge til siden din på et øyeblikk.

Det er også en live forhåndsvisning slik at du kan se hvordan siden din ser ut mens du bygger den i sanntid.

Og med SeedProd kan du koble din kommende snart-side med din favoritt e-postmarkedsføringstjeneste for å hjelpe deg med å bygge e-postlisten din.

La oss nå vise deg hvordan du oppretter en kommende snart-side for bloggen din.

Hvordan lage en kommende snart-side i WordPress

I denne delen viser vi deg hvordan du oppretter en kommende snart-side ved hjelp av enkle trinn. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene, så er du ferdig på kort tid.

1. Installer SeedProd-plugin-modulen

Det første du må gjøre er å installere og aktivere SeedProd-plugin på bloggen din.

Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, sjekk ut guiden vår for å installere en WordPress-plugin. Bare følg de enkle trinnene.

Nå som du har installert SeedProd, kan vi gå videre til neste trinn.

2. Lag din kommende snart-side

For å opprette en kommende snart-side, gå til WordPress-dashbordet og klikk på SeedProd » Sider.

Dette tar deg til SeedProd Sider-skjermen der du ser 4 forskjellige typer landingssider du kan opprette:

 1. Kommer snart side
 2. Vedlikeholdsmodusside
 3. 404 side
 4. Påloggingsside

For denne opplæringen vil vi sette opp en kommende snart-side. Klikk på Sett opp en kommende snart-side knappen for å komme i gang.

Når du klikker på knappen, vil du bli bedt om å velge en mal. SeedProd har mange forhåndsbygde maler som du kan bruke til å lage landingssidene dine. Du kan også velge en tom mal hvis du vil starte fra bunnen av.

For å velge en mal, hold musen over malen du ønsker og klikk på Sett kryss ikonet som vist på bildet nedenfor.

Å lese:  Visual Composers Raitis Sevelis på W...
Velg en mal

Når du har gjort det, er det på tide å tilpasse din kommende snart-side. Og i neste trinn viser vi deg hvordan du gjør det.

3. Tilpass din kommende snart-side

Så snart du velger en mal, blir du ført til en helsidebygger for landingssider.

SeedProds dra-og-slipp-bygger gjør det veldig enkelt å tilpasse sidene dine. På høyre side av skjermen vil du se en live forhåndsvisning av din kommende snart-side.

Kommer snart live forhåndsvisning av siden

På venstre side av skjermen ser du faner merket Blokker og Seksjoner. Du kan bruke disse til å legge til flere elementer på siden din.

SeedProd blokker og seksjon

SeedProd lar deg legge til mange elementer på siden din som kan brukes til å gjøre den mer visuelt tiltalende. I tillegg er det mange landingssideblokker designet spesielt for å generere potensielle kunder.

Du kan legge til elementer som:

 • Bilder
 • Overskrifter
 • Handlingsfremmende knapper
 • Nedtellingstidtakere
 • Videoer
 • RafflePress Giveaway Widgets
 • Kontaktskjemaer
 • Attester
 • Google Kart
 • WooCommerce Products Grid
 • Og mer

For å legge til en ny blokk på din kommende snart-side, er alt du trenger å gjøre å dra og slippe den til siden din.

For eksempel, her er hvordan du legger til en nedtellingstidtaker på din kommende snart-side. Å legge til en nedtellingstidtaker hjelper deg med å bygge spenning rundt blogglanseringen din og lar besøkende vite når bloggen din vil være live.

legg til en nedtellingstid på din kommende snart-side

Du kan også tilpasse stilen, fargen og andre elementer i blokken slik du vil. Bare klikk på blokken du vil tilpasse og SeedProd vil vise tilpasningsalternativer på venstre panel. Du kan deretter fortsette å gjøre endringene du ønsker til du er fornøyd med hvordan den ser ut.

For eksempel, ved å klikke på nedtellingstidtakerblokken, kan du angi sluttdato og klokkeslett, velge en stilmal og mer.

Sørg for å legge til et skjema for e-postmelding på din kommende snart-side også. På den måten kan du sende et nyhetsbrev på e-post til abonnenter for å holde dem oppdatert om blogglanseringen din.

For å legge til et e-postskjema må du dra og slippe Opt-skjema blokker på forhåndsvisningen på siden.

Å lese:  Beste nettstedvert for eiendomsmeglere
Legg til påmeldingsskjemaet på din kommende snart-side

Når du er ferdig med å tilpasse siden, ikke glem å klikke på Lagre knappen øverst til høyre.

4. Koble til e-postmarkedsføringstjenesten

Siden vi la til et skjema for e-postmelding ovenfor, må vi deretter koble til en e-postmarkedsføringstjeneste slik at hver gang noen registrerer seg, blir de automatisk lagt til i e-postlisten din.

For å koble en e-postmarkedsføringstjeneste til SeedProd-kontoen din, klikker du bare på koblingsfanen øverst på skjermen.

Opprett en kommende snart-side - e-postmarkedsføringstjeneste

Deretter velger du ønsket e-postmarkedsføringstjeneste ved å klikke på den. For denne opplæringen bruker vi konstant kontakt.

Du blir deretter bedt om å legge til API-nøkkelen din, som du enkelt kan få fra kontoen din for e-postmarkedsføring.

Sett inn API-nøkkel

Sett inn nøkkelen og følg de enkle instruksjonene for å fullføre tilkoblingen.

La oss nå ta en titt på noen tilleggsinnstillinger som du kan bruke til å kontrollere hvordan andre ser din kommende snart-side.

5. Tilpass Coming Soon-sideinnstillinger

Klikk på Sideinnstillinger øverst på siden for å komme i gang.

SeedProd-sideinnstillinger

Når du er der, vil du se noen generelle innstillingsalternativer. Du kan legge til sidetittelen og ta siden live ved å endre statusen fra utkast til publisering.

Rett under Generell fanen, det er Adgangskontroll. Dette er en annen kraftig funksjon som tilbys av SeedProd.

Ved å bruke tilgangskontrollinnstillingen kan du enkelt la enkelte personer, som kundene dine, se fremdriften til nettstedet ditt uten å ta det live.

Du kan gjøre det ved å bruke Omgå URL. Ved å bruke denne funksjonen trenger ikke brukerne å logge på WordPress. De kan enkelt se fremdriften bare ved å besøke URL-en.

Hvis du vil, kan du også bruke IP-adresser for å la folk omgå din kommende snart-side.

Adgangskontroll - Kommer snart sideblogg

Du kan også gi bestemte brukere å se nettstedet ditt mens du skjuler det for allmennheten. For å gjøre det, må du bla nedover og gå til Tilgang etter rolle innstilling. Så er det bare å legge til e-post-ID-ene deres, og de vil kunne omgå siden din som kommer snart.

definere roller for din kommende snart-side

Til slutt, nederst på siden, vil du se et annet pent alternativ for å inkludere og ekskludere nettadresser. Denne innstillingen lar deg vise din kommende snart-side hvor du vil på bloggen din.

Å lese:  Hvordan sette forretningsmål og mål i 2024

Du kan for eksempel vise den på hele bloggen din, hjemmesiden din eller bare på nettadressene du har angitt.

Dette er en fin måte å skjule en bloggside som du tror trenger arbeid, samtidig som resten av bloggen holdes synlig for allmennheten.

spesifiser URL-er for din kommende snart-side

Det er også en SEO innstillingssiden. I denne delen kan du legge til SEO-tittel, beskrivelse, favoritter, sosiale medier-ikoner, og du kan også bestemme om du vil la søkemotorene gjennomsøke denne siden eller ikke.

Du kan lære om dette i vår guide om hvordan du gjør blogg SEO.

Og hvis du bruker en SEO-plugin som All in One SEO, kan du bruke denne siden som en snarvei til innstillingene.

Du er nå klar til å ta den kommende snart siden live, så la oss gjøre det!

6. Publiser din kommende snart-side i WordPress

Nå som alt er klart, er det på tide å publisere siden din og ta den live. Klikk på rullegardinpilen ved siden av Lagre knappen og klikk på publisere.

Klikk på Publiser - lag en kommende snart-side

Når du klikker på publiser-knappen, kan du klikke på Se Live Side og se om du er fornøyd med hvordan siden din ser ut.

se live-side suksessmelding

Hvis du er fornøyd med hvordan det ser ut, gå tilbake til WordPress-dashbordet og gå deretter til SeedProd » Sider.

Aktiver deretter Kommer snart-modus ved å klikke på bryteren. Når du klikker på den, vil du se teksten endres til Aktiv.

Aktiver din kommende snart-side

Og det er det! Du har opprettet og tatt din kommende snart-side live med SeedProd.

Slik ser den kommende siden din ut:

kommer snart side for bloggen din

Vi håper du likte denne veiledningen om hvordan du lager en kommende snart-side.

Nå kan du begeistre publikum og utvide e-postlisten din før bloggen din i det hele tatt lanseres!

Hvis du likte denne veiledningen, sjekk ut vår guide om rangering for flere søkeord og øke bloggtrafikken din.

Og ikke glem å melde deg på vårt e-postnyhetsbrev slik at du kan få nyttig innhold som dette sendt rett til innboksen din!

Nye publikasjoner:

Anbefaling