Hvordan legge til stjernerangering på WooCommerce-produktsider enkelt

Vil du legge til stjernerangeringer på WooCommerce-produktsider?

WooCommerce er en populær e-handelsplattform som driver utallige nettbutikker. En av nøkkelfunksjonene er muligheten til å vise produktvurderinger og anmeldelser, noe som kan bidra til å øke kundenes tillit og tilfredshet.

I denne opplæringen viser vi deg hvordan du legger til stjernerangeringer til WooCommerce-produktene dine og hvorfor det er et verdifullt tillegg til nettstedet ditt. Enten du er ny på WooCommerce eller en erfaren proff, vil denne guiden hjelpe deg å få mest mulig ut av denne kraftige plattformen.

Hvorfor legge til stjernerangeringer til WooCommerce?

Å legge til stjernerangeringer til WooCommerce-produktene dine kan gi potensielle kunder en rask og enkel måte å måle kvaliteten på tilbudene dine.

Rundt 95 % av kundene leser kundeanmeldelser før de tar kjøpsbeslutninger. Så å legge til produktanmeldelser og stjernerangeringer til WooCommerce-butikken din kan bekjempe kjøpernes nøling og øke salg og konverteringer.

Enda viktigere, WooCommerce-produktanmeldelser kan vises i søkeresultater hvis du bruker riktig Schema-markering og søkemotoroptimalisering (SEO). Søkemotorer som Google kan vise stjerneanmeldelsene dine som utdrag som potensielle kunder kan se på søkeresultatsiden:

Rike utdrag som dette kan oppmuntre forbrukere til å klikke seg videre til nettbutikken din, noe som øker sjansen for at de kjøper noe.

Å lese:  Hva er WordPress REST API og hvordan bruker du det?

Med det i tankene, la oss dykke inn og lære hvordan du legger til stjernerangeringer til WooCommerce.

Først vil vi vise deg hvordan du aktiverer stjernerangeringer i WooCommerce-plugin-innstillingene. Vi viser deg deretter hvordan du tilpasser stjernerangeringer med et kraftig WordPress-plugin.

Slik legger du til stjernerangeringer i WooCommerce

For å legge til stjernerangeringer til WooCommerce-produkter, må du først aktivere dem i plugin-innstillingene.

Vi antar at du allerede har WooCommerce live på WordPress-nettstedet ditt. Men hvis du trenger hjelp til å konfigurere den, kan du følge denne veiledningen på installere WooCommerce for nybegynnere.

Du kan finne stjernevurderingsalternativet ved å gå til WooCommerce » Innstillinger fra WordPress-dashbordet og klikk på Produkter fanen øverst.

Derfra blar du ned til Aktiver anmeldelser overskriften og merk av for “Aktiver produktanmeldelser”.

På samme side kan du også aktivere følgende vurderings- og stjernerangeringsalternativer:

 • Vis «bekreftet eier»-etiketten på kundeanmeldelser
 • Aktiver stjernerangering på anmeldelser
 • Krev stjernerangeringer

Etter at du har aktivert innstillingene du ønsker, klikker du på Lagre endringer knapp.

Stjernerangeringer er nå aktivert i din WooCommerce-butikk. Deretter vil du at de skal vises på produktsidene dine, noe som krever at du aktiverer noen flere innstillinger.

Legg til stjernerangering på WooCommerce-produktsiden

For å legge til stjernerangeringer på produktsider i nettbutikken din, gå til Produkter ” Alle produkter fra dashbordet og klikk Redigere for å åpne produktdetaljene.

Deretter ruller du ned til “Produktdata”-panelet og klikker på Avansert fanen. I dette panelet må du sørge for Aktiver anmeldelser avkrysningsboksen er merket av.

Å lese:  Hvordan deaktiverer jeg Apple Watch-tastaturvarsler?

Når du har gjort det, kan du klikke Oppdater for å lagre endringene.

Når du ser på produktet på butikkfronten din, ser du en anmeldelsesdel der kjøpere kan se hva kundene synes om produktene dine og legge igjen sine egne anmeldelser.

I tillegg til å vises på produktbeskrivelsen, vil stjernerangeringer vises på butikksiden din under produkttittelen. De vil også vises på kategorisiden, noe som vil bidra til å forbedre klikk og konverteringer.

Nå forstår du hvordan du legger til produktvurderinger ved å bruke standard WooCommerce-innstillinger. Men hva om du vil tilpasse stjernevurderingene dine? Vi vil forklare hvordan du gjør det neste.

Slik tilpasser du stjernerangeringer på WooCommerce-produktsider

WooCommerce er fantastisk for å sette opp nettbutikken din, men den mangler flere funksjoner du trenger for å forbedre brukeropplevelsen og til slutt øke salget. For eksempel tilbyr ikke plugin en enkel måte å tilpasse butikken din og gjøre den mer brukervennlig.

Det kan være lurt å endre stjerneklassifiseringsfargene, slik at de skiller seg mer ut. Det kan være at du vil fullstendig fornye hvordan produktdataene dine ser ut, endre størrelsen på produktbilder eller foreslå relaterte produkter for å kryssselge andre varer i butikken din.

Det er der en kraftig WordPress-plugin som Elementor kan hjelpe.

Elementor er den beste WordPress-sidebyggeren med full støtte for WooCommerce-nettsteder. Du kan bruke den visuelle dra-og-slipp-editoren til å tilpasse hver tomme av nettbutikken din uten å skrive kode eller ansette en utvikler.

Å lese:  Vi introduserer nye før-etter- og motblokker for å skyte konverteringene dine i været

Plugin-en bruker WordPress-blokker (ligner på Elementors moduler) for å tilpasse layoutene dine, slik at du kan se endringene i sanntid. De forbedrer nettstedets funksjonalitet med påmeldingsskjemaer, nedtellingstidtakere, kontaktskjemaer, gallerier, WordPress-widgets og mer uten bryet med kortkoder.

Den tilbyr også hundrevis av forhåndslagde landingssidemaler og WordPress-temaer, slik at du aldri trenger å starte fra bunnen av. Du kan til og med opprette og tilpasse kassen og handlekurven med plugin-modulen uten å manuelt redigere temaets PHP og CSS.

Noen av SeedProds andre funksjoner inkluderer:

Det er ingen grunn til å bekymre deg for å installere barnetemaer eller gjennomgå plugins. Med Elementor kan du få funksjonaliteten du trenger alt i ett.

Du kan følge denne opplæringen for å lære hvordan du tilpasser WooCommerce-butikksider med Elementor.

La oss nå se nærmere på å bruke SeedProds WooCommerce-blokker for å tilpasse butikkens stjernerangeringer.

WooCommerce produktvurderingsblokk

SeedProds produktvurderingsblokk lar deg vise stjernerangeringer hvor som helst på WooCommerce-produktsiden din. Du kan dra og slippe blokken hvor som helst du vil, inkludert under produktbeskrivelsen, tittel, pris, kategori og så videre.

Inne i blokkinnstillingene kan du justere justeringen, størrelsen og avstanden mellom elementene.

Deretter, i Avansert-fanen, kan du tilpasse stjerneklassifiseringsfarger, typografi, attributter, enhetssynlighet og til og med legge til iøynefallende animasjonseffekter.

WooCommerce Product Data Tabs Block

På samme måte kan du tilpasse produktdatafanene, som viser produktbeskrivelsen, funksjonene og anmeldelser.

I innstillingspanelet kan du endre fanetekst og bakgrunnsfarger, paneltypografi og farger, kantradius og stiler, mellomrom og legge til animasjoner.

Å lese:  En liten bedrifts veiledning for å sette opp et domenenavn

Noen av SeedProds andre WooCommerce-blokker du kan tilpasse for butikken din inkluderer:

 • Utvalgt produktbilde
 • Menyvogn
 • Produktpris
 • Produkt Meta
 • produktbeskrivelse
 • Mersalg
 • Relaterte produkter
 • Og mer

Når produktvurderingene dine ser ut som du vil, kan du forhåndsvise dem for å se hvordan de ser ut.

Der har du det!

Å legge til stjernerangeringer til WooCommerce-produktene dine med Elementor er en enkel og effektiv måte å forbedre nettbutikken din og forbedre kundeopplevelsen på. Med bare noen få klikk kan du gi potensielle kunder en rask og enkel måte å måle kvaliteten på tilbudene dine, noe som kan øke tilliten og øke salg.

Trinnene i denne artikkelen vil hjelpe deg å komme i gang med å legge til stjernerangeringer til produktene dine. Så hvorfor vente? Begynn å tilpasse WooCommerce-produktsidene dine med Elementor i dag og se resultatene selv.

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Du vil kanskje også like følgende guider for å utvide WordPress-nettstedet ditt:

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling