Hvordan markedsføre bedriftsbloggen din på LinkedIn

LinkedIn-oppdatering

LinkedIn er DET profesjonelle nettverket, som for tiden kan skryte av mer enn810 millioner brukere jorden rundt. Det er en kraftig plattform – og en som blir anerkjent av et økende antall bedrifter og ansatte som integrert i forretningsnettverk.

Flere mennesker blir aktiv brukere av det profesjonelle nettverket, og utnytte rekkevidden til å markedsføre seg selv, sine selskaper, sine produkter og sine tjenester. Markedsføring av bedriftsbloggen din på LinkedIn til dine forbindelser og bredere nettverk gir mening.

Enten du publiserer en blogg tilkoblet med bedriften din, eller blogging er viktig trekk av bedriften din, kan markedsføring av bloggen din på LinkedIn:

  • gi nye muligheter til å bygge din profesjonelle tilstedeværelse på nettet
  • styrke din posisjon som bransjeekspert ytterligere
  • få mer trafikk og målrettede lesere til bloggen din og nettsiden din
  • bidra til å initiere samtaler og engasjement med andre fagpersoner

Så hvordan går man frem for å markedsføre bedriftsbloggen sin på LinkedIn? Det kan være så enkelt som å sette og glemme – men du bør vurdere alle alternativene dine for optimalt engasjement.

Link fra din profesjonelle profil

Dette sier seg selv, men i tilfelle du har vært så opptatt med å blogge, har du gått glipp av det åpenbare (og jeg dømmer ikke – jeg hadde unnlatt å legge til linker til min egen profil før jeg begynte å skrive dette innlegget!), legg til en lenke til bloggen din fra LinkedIn-profilen din.

Du kan legge til opptil tre nettside- og bloggkoblinger under Kontaktinformasjon-delen av profilen din – og selv om dette området ofte er minimert, er det et sted nye forbindelser vil se etter mer informasjon om deg.

Link fra bedriftssiden din

Hvis du eier en bedrift eller administrerer de sosiale koblingene for bedriften din, sørg for at du har en bedriftsside satt opp på LinkedIn.

Du kan lenke til bedriftsbloggen din fra informasjonen på bedriftens side, og legge ut oppdateringer til bedriftens følgere på nøyaktig samme måte som du legger ut oppdateringer fra din profesjonelle profil.

Legg ut en oppdatering

Så snart du publiserer et innlegg på bedriftsbloggen din, kopierer du koblingen til det nye innlegget og limer det inn i Del en oppdatering-boksen på LinkedIns hjemmeside.

Linken vil be om en forhåndsvisning av det nye innholdet ditt som skal legges til under tekstboksen. Rediger forhåndsvisningsteksten om nødvendig, legg til en teaser-linje i oppdateringsfeltet, og legg ut – enten til hele LinkedIn-nettverket, eller bare tilkoblingene dine.

Å lese:  Craft CMS vs WordPress: Hvilken bør du bruke i 2024?

Automatiser delingene dine

Hvis du har alle intensjoner om å dele virksomhetens blogginnhold med LinkedIn-nettverket ditt, men finner at du glemmer å faktisk gjøre det, finnes det en applikasjon som kan automatisere prosessen for deg (naturligvis).

LinkedIns WordPress-app synkroniserer WP-bedriftsblogginnleggene dine med LinkedIn-profilen din, slik at du kan angi og glemme LinkedIn-postdelinger.

Del informasjon med grupper

LinkedIn-grupper er utrolig aktive, så bli med i noen få eksisterende grupper relatert til din virksomhet og ekspertiseområde, eller etablere en ny gruppe, og del relevante innlegg fra bedriftsbloggen din med gruppemedlemmer.

Engasjer deg i forbindelsene dine

LinkedIn er ikke bare et statisk rom for å vise frem arbeidsbakgrunnen din. Det er et profesjonelt nettverk … så få nettverk!

Ta deg tid til å se over LinkedIn-nyhetsstrømmen din og se hva kontaktene dine snakker om. Hvis de har et spørsmål du tror et av bedriftsblogginnleggene dine svarer på, ta med et vennlig svar med en lenke til innholdet ditt.

Hvis de deler informasjon eller nyheter om et spesifikt interesseområde og du har skrevet et blogginnlegg som virkelig kan tilføre diskusjonen en viss verdi, bli med i samtalen og lenke til innholdet ditt.

Ja, LinkedIn er en plattform for profesjonelle, men som alle andre sosiale nettverk, er nøkkelen til større engasjement og å bygge en tilhengerskare å skape ekte forbindelser med mennesker, dele innholdet ditt og legge til verdi.

Å lese:  Hvordan fikse feil: USB-kontakt frakoblet på Android?

Nye publikasjoner:

Anbefaling