Hvordan øke WooCommerce-nettstedets hastighet & Unngå sakte søk

Vi vet alle at det verste med å handle personlig er å stå i kø. Ettersom e-handel har blitt normen for mange kunder, må netthandelsopplevelsen også oppfylle visse kriterier for å holde kundene engasjert. Nettstedets ytelse og hastighet er avgjørende for brukeropplevelsen.

Hvis du har lagt merke til at hastigheten på WooCommerce-nettstedet ikke fungerer så godt som du forventet, er det en god sjanse for at kundene dine også legger merke til det. I denne artikkelen vil vi diskutere de grunnleggende årsakene til trege WooCommerce-nettsteder (så vel som trege WooCommerce-spørringer) og hva du kan gjøre for å fikse dem.

Hvorfor er min WooCommerce-sidehastighet så treg?

Noen grunner til at WooCommerce-nettstedets hastighet får et treff inkluderer aktive plugins, temaer, dårlig skrevet kode og innholdsleveringshastighet. Alle disse faktorene kan også resultere i trege WooCommerce-spørringer.

Å ha et betydelig antall søk eller til og med dupliserte kan tappe nettstedets ytelsesevner. Dette kan være forårsaket av besøkende som navigerer på nettstedet ditt, sporing eller til og med sosiale medier-utvidelser du har lagt til for å utvide rekkevidden din.

Å lese:  Hvordan markedsføre bedriftsbloggen din på LinkedIn

Hvis WooCommerce-siden din er en person som bærer dagligvarer på bunnen av en fem-etasjers walk-up, er hver ekstra forespørsel noen som gir deg en annen pose med dagligvarer i hver etasje. WooCommerce-siden din blir litt tregere hver gang databasen blir spurt.

Her er hva du kan gjøre med det.

Hvordan øke WooCommerce-nettstedets hastighet og spørringer

Se på pluginene dine

Kvalitet betyr mer enn kvantitet når det kommer til plugins. Imidlertid spiller det ingen rolle hvor mange du bruker hvis de kjører raskt og du vet hva de gjør for nettstedet ditt.

Det er plugins som Query Monitor som du kan bruke til å identifisere, analysere og feilsøke spørringen og PHP-feilene dine. Å bruke en observerbarhetsplattform som New Relic APM er å foretrekke fordi det er et eksternt vertsverktøy som lar deg overvåke, analysere og feilsøke WooCommerce-nettstedet ditt uten å bidra til databasens ressursbruk.

Sørg for å:

 • Overvåk plugins med Ny Relic APM eller Spørremonitor for å finne årsaken til dupliserte eller trege søk.
 • Reduser trege spørringer ved å bruke caching som Redis Object Caching og Nødvendig sidebuffer.
 • Lag plugin-stabler som er komplementære og ikke skaper konflikter. Etter å ha opprettet en stabel, sjekk ytelsen og overvåk for eventuelle problemer.
 • Hold pluginene dine oppdatert. Fjern eventuelle plugins du ikke bruker.
 • Unngå plugins som foretar AJAX-anrop på frontenden av databasen. Dette kan legge til 500 ms til 1 sekunds behandlingstid.
Å lese:  3 alternativer for WooCommerce-produkttillegg

Sjekk temaene dine

Mange tilgjengelige temaer fungerer faktisk ikke bra for WooCommerce-sider selv om de ser bra ut. Koden bak den og hvor godt den oversettes til mobil er begge faktorer som bidrar til dårlig ytelse på nettstedet.

Hvis du bruker et gratis tema, vil du sannsynligvis ikke motta støtte fra utviklerne. Hvis den inneholder dårlig kode, kan du ende opp med et nettsted som inneholder skadelig programvare, omdirigeringer eller bruker SEO som negativt påvirker din WooCommerce-rangering.

Hvis du bruker et premium-tema, kan det rett og slett bare ha oppblåst koding som skaper trege spørringer. De kan bruke maler som genererer en rekke spørringer til databasen din for å vise produkter, for eksempel. Jo lengre tid det tar å behandle innholdet på nettstedet gjennom databasen, desto tregere lastes nettstedet.

Sørg for å:

 • Gjør research. Sjekk om utvikleren gir støtte. Søk etter anmeldelser. Se hva brukerne har å si om deres opplevelse med det.
 • Velg temaer som er optimalisert, har få installerte plugins og som ikke er fulle av oppblåst koding.
 • Slett ubrukte temaer. Lagring av dem i databasen din kan føre til at administrasjonspanelet reduseres og problemer med nettstedets hastighet.

Trim koden din

Dårlig skrevet kode som sløser med ressurser vil bremse nettstedet ditt og gjøre det vanskeligere for besøkende å få tilgang til innhold raskt. WooCommerce-nettsteder som genererer trege søk kan ha noen unødvendige elementer i koden. Stor kode betyr at det tar mer tid å behandle. Hvert millisekund summerer seg.

Å lese:  Hva er ChatGPT? The Viral AI Chatbot Explained - Tech

Sørg for å:

 • Reduser koden din. Fjern ekstra mellomrom, linjer og tegn.
 • Bruk Autooptimaliser for å optimalisere og samle CSS- og JavaScript-kode og filer.

Sørg for at du bruker et nettverk for innholdslevering

Hvis du er gammel nok til å huske dagene da bildene ble lastet inn linje for linje, setter du sannsynligvis pris på hastigheten og tilgjengeligheten til innholdsleveringsnettverk (CDN).

Å gjengi innholdet ditt raskt og pålitelig for besøkende er et must. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig, inkludert noen gratis, men det er viktig å velge en som dekker dine behov.

Velg en CDN som:

 • Er geografisk nær kundene dine.
 • Tilbyr 24/7 support.
 • Støtter SSL.
 • Kan støtte små filer så vel som større nyttelast.

Forbedre WooCommerce-nettstedets hastighet med optimalisert hosting

Du bruker et WooCommerce-nettsted på grunn av dets enkelhet, bekvemmelighet og fleksibilitet. Når alt dette er kompromittert av lav nettstedshastighet, kommer kundene dine til å begynne å lete andre steder.

Fordi vertsleverandøren din er den største enkeltfaktoren for nettstedhastighet, bør du vurdere fullt administrert WooCommerce-hosting.

Fjern oppstyret med å tenke på å oppdatere plugins og daglige sikkerhetskopier. Fokuser på det som virkelig betyr noe 一 å selge 一 mens du fortsatt har all fleksibiliteten til tilpasning.

Med fullt administrert WooCommerce-hosting fra Hostinger får du:

 • En innebygd CDN.
 • Sikkerhet og støtte av høy kvalitet.
 • Den nyeste teknologien for å forlate handlevogn.
 • Ytelsestesting til fingerspissene.
Å lese:  En praktisk veiledning om sosial bevis og hvordan du bruker den til å forbedre konverteringer

Og viktigst av alt, du vil få en ultrarask side takket være umiddelbar automatisk skalering og visuelle sammenligninger.

Prøv fullt administrert WooCommerce-hosting med Hostinger i dag.

Nye publikasjoner:

Anbefaling