Hvordan sikre nettstedet ditt ved å integrere med HTTPS?

I sanntid har du kanskje lagt merke til at mange nettsteder kjører på HTTP, og store nettsteder har flyttet til HTTPS. Du har kanskje trodd at nettstedet ditt ennå ikke har flyttet til HTTPS, men hvordan og hvorfor bør du gå over til HTTPS?

Denne artikkelen vil gi deg svaret på det spørsmålet. Så les denne artikkelen i sin helhet.

Husk at hvis nettstedet ditt ikke er sikret, vil det hindre de besøkende fra å gå inn på nettstedet ditt.

Så jeg vil sette pris på om du bytter nettstedet ditt til HTTPS rett i startfasen fordi det ikke er for sent.

Før du begynner å integrere nettstedet ditt med HTTPS, bør du først vite hva HTTPS er og hvorfor vi bør bytte til HTTPS.

La oss se.

Hva er HTTPS?

Den fulle formen for HTTP er “HyperText Transfer Protocol” og det er en plattform der nettlesere og servere kommuniserer med hverandre. Når en ‘S’ legges til HTTP, betyr det at sikkerhetsfunksjoner legges til plattformen.

Så som nettstedeier eller bruker trenger du ikke å bekymre deg for sikkerhet fordi alt er sikret av HTTPS-protokollen.

Å lese:  Hvordan finne Twitter Trending Hashtags i 2024

For å ha en sikker tilkobling for nettstedet ditt, må det ha et SSL-sertifikat som skal være autentisk. Hvis et nettsted er sikret uten et SSL-sertifikat, vil du få en feilmelding “Din tilkobling er ikke privat”.

Grunn til å integrere med HTTPS

Nedenfor er de viktigste grunnene til å integrere HTTPS på nettstedet ditt. De er:

  • Brukertillit er det viktigste for alle nettsider. Å integrere nettstedet ditt med HTTPS bygger tillit hos kundene.
  • For e-handelsnettsteder er HTTPS et must da det beskytter sensitiv informasjon som kortdetaljer, kundedetaljer osv. Det ser avgjørende ut fordi privat informasjon bør beskyttes, og alt bør holdes under brukerens kontroll. Ved å konvertere til HTTPS gir nettstedet deg den perfekte sikkerheten.
  • Hvis du mener at nettsiden din skal stå øverst på Google-listen, så må nettsiden være sikret; ellers vil Google trekke ned det nettstedet på SERP-ene.
  • Et HTTPS-nettsted ser raskere ut enn et HTTP-nettsted. Så alt i alt gir det store fordeler å integrere nettstedet ditt med HTTPS. Brukeren forventer en rask og sikker tilkobling, og i dette tilfellet gir HTTPS det samme til brukeren.

Migrerer HTTP til HTTPS

Ok, nå går vi til kjernen: hvordan flytte nettstedet ditt fra HTTP til HTTPS. Her gir jeg deg en metode for å migrere nettstedet ditt til HTTPS.

Å lese:  Fordelene med WordPress Oppetidsovervåking

Faktisk har de fleste vertsleverandører et gratis SSL-sertifikat for sine kunder kalt “La oss kryptere” gjennom cPanel-verktøyet. Hvis du går med manuell installasjon av La oss kryptere, da kan du finne noen tekniske problemer, og aktiveringen vil utløpe hver tredje måned. Hvis du ikke har gratis SSL levert av vertsleverandøren din, er det bare å følge trinn-for-trinn-prosessen for integrering. I denne opplæringen bruker vi Cloudflare for å få gratis SSL for nettstedet ditt.

Denne metoden vil være nyttig for brukere som bruker Cloudflare som en løsning for migrering til HTTPS. Nedenfor er løsningen din.

Opprett Cloudflare-konto

Cloudflare registrering

For å begynne å bevege deg med denne metoden, bør du ha en konto. Hvis du har en konto i Cloudflare, logg på og gå med den eller opprett en gratis konto. Du kan velge en gratis Cloudflare-plan.

Legg til nettstedet ditt

Legger til nettstedet ditt i Couldflare

Bare skriv inn navnet på nettstedet ditt og klikk på “Legg til nettsted”-knappen.

Velg plan

Cloudflare har fire prisplaner, disse planene er Free, Pro, Business og Enterprise.

Velge en Cloudflare-plan

Etter å ha klikket på “Fortsett”-knappen, skanner Cloudflare nettstedet ditt for å hente DNS-poster.

Cloudflare hurtigskanning

Se gjennom nettstedets DNS-poster

Når du har skrevet inn URL-en til nettstedet ditt, ser Cloudflare automatisk etter DNS-postene til nettstedet ditt. DNS-postene kan legges til nettstedet, og DNS-postene påvirker Cloudflare når navneserveren er oppdatert.

Å lese:  Hva er en lookbook og hvordan kan den drive e-handelssalg?

Couldflare DNS-poster

Kontroller nå om nettstedets DNS-poster er riktig oppført. Hvis DNS-postene ikke er korrekte, skaper det et problem i migreringen.

Bare fortsett til neste trinn. Nå vil Cloudflare-navneserverlenken bli generert, kopier lenken og legg den til som en navneserver for domenet ditt.

Legg til Cloudflares navneservere

Det vil ta opptil 24 timer å lagre endringen som er gjort i navneserveren.

SSL-sertifikat

For å aktivere SSL for nettstedet ditt, gå til SSL/TLS-fanen, hvor du kan velge SSL-plan. Som standard vil den bli valgt som full.

Couldflare SSL-sertifikat

Deretter aktiverer du alternativet “Bruk alltid HTTPS” og “HSTS”, som vil være under kategorien “Edge Certificate” i hovedfanen for SSL/TLS.

Bruk alltid HTTPS-alternativet

I noen situasjoner kan nettstedet ditt ha problemer med blandet innhold mens du laster inn siden. Det blandede innholdet betyr at nettstedet ditt laster inn ved hjelp av HTTPS, men noen av bildene og koblingene er ikke migrert til HTTPS, og det lastes inn i HTTP. Dette skaper et problem med blandet innhold, og det skaper noen sikkerhetsproblemer.

Så, for å overvinne det, tilbyr Cloudflare et eget alternativ under fanen “Edge Certificate”. Ved å aktivere “Automatiske HTTPS-omskrivinger”, vil du migrere alt innhold fra HTTP til HTTPS.

Alternativ for automatisk HTTPS-omskriving

Nå vil nettstedet ditt holdes under HTTPS. Bare sjekk tilkoblingen din ved å oppdatere nettstedet ditt. Hvis du ønsker å starte eller drive en liten eller mellomstor bedrift, må du følge veiledning for cybersikkerhet for å holde nettstedet og organisasjonen din sikker.

Å lese:  Hvordan starte en mammablogg og tjene penger i 2024

Sammendrag

Du har ikke gjort det ennå. Det er nå på tide for deg å følge denne artikkelen for å fullføre arbeidet ditt. Ved å gjøre det vil du oppnå to viktige oppgaver: For det første beviser du overfor Google at nettstedet ditt nå er sikkert, og for det andre bygger du tillit hos kundene dine. Så ved å gjøre begge deler vil du få gode forretningsmuligheter.

Nye publikasjoner:

Anbefaling