Hvordan starte Print-on-Demand på Etsy [2024] – Gradvis

Kjærlighet er å dele!

esty print-on-demandesty print-on-demand

I dagens artikkel vil vi diskutere hvordan du starter print-on-demand på Etsy.

Å starte en print-on-demand-virksomhet på Etsy er en av de rimelige forretningsmodellene du kan ta fatt på. Dette er fordi du kun skriver ut når bestillinger er lagt inn.

Du pådrar deg ikke noe tap ved å skyve landet uten en kjøper.

Men det faktum at du bare skriver ut når kjøpere legger inn bestillinger betyr ikke at du ikke bør gå opp for å få kunder til å legge inn bestillinger.

Du trenger en plattform hvor du kan bli sett og folk kan kjøpe fra deg.

En flott plattform som kan fungere som din markedsplass er Etsy. Etsy er en markedsplass som forbinder deg med ulike kunder og gründere over hele verden.

Etsy er unikt når det gjelder å selge produkter som er håndverk, vintage eller annet håndlaget design. Så lenge print-on-demand-produktene er produsert av deg, kan du derfor enkelt benytte deg av dem.

Når du har en bestilling derfra, kan du bruke hvilken som helst Print on demand-plattform for å fullføre den.

I dette innlegget vil jeg ikke bare vise deg hvordan du starter din print-on-demand-virksomhet på Etsy, men jeg vil også vise deg hvordan du oppretter butikken din.

Enda viktigere, jeg vil dele med deg hvordan du kan få mer salg for print-on-demand-produktene dine på Etsy.

La oss komme rett inn i det.

Hva er et print-on-demand-selskap?

EN print-on-demand virksomhet samarbeid med en tredjepartsleverandør for å tilpasse white-label-produkter med designene dine.

Med print-on-demand-tjenester kan du selge produkter individuelt med merkenavnet ditt eller et unikt design trykt på dem. Du kan gjøre dette via nettstedet ditt.

Det er ikke nødvendig å kjøpe i bulk eller ha noe beholdning for hånden når du bruker print-on-demand fordi du ikke betaler for kostnadene for produktet før etter at du har solgt det.

Som et resultat fortsetter den å vokse i popularitet som en forretningsmodell i e-handelsbransjen.

Din print-on-demand-leverandør tar seg av alle aspekter av en bestilling etter at den er plassert av en kunde, inkludert utskrift og frakt.

Fordeler med å selge print-on-demand-produkter på Etsy

Det er mange fordeler med å selge på Etsy, men fellesskapsfølelsen er nummer én for print-on-demand.

Å lese:  Hvordan legge til stjernerangering på WooCommerce-produktsider enkelt

Etsy er et veldig støttende miljø med kunder som virkelig ønsker å støtte kunstnere og designere på grunn av hvordan det startet.

Som et resultat får du et innbydende, oppmuntrende marked med kunder som er snille i sine anmeldelser!

Etsy er en elegant, attraktiv plattform som er enkel å sette opp og billig å kjøre.

 • Produser raskt de ønskede elementene. Når varemodellen er fullført, kan du lage varen og legge den ut for salg på få minutter.
 • Frakt er ikke noe problem. Dine print-on-demand (POD)-selskaper håndterer oppfyllelse; det gjør du ikke. Du er kun ansvarlig for å yte utmerket kundeservice etter at transaksjonen har vært vellykket.
 • Lettere å finne pålitelige leverandører: Flertallet av POD-selskaper jobber med internasjonale markedsplasser og ønsker ikke å bli stemplet som upålitelige. Å finne pålitelige leverandører er derfor viktig ved dropshipping.
 • Lavere risiko ved mindre investeringer. Muligheten til å legge til eller fjerne produkter eller endre strategien din er enklere fordi du ikke fysisk har noen av varene i beholdningen din.
 • Et etablert publikum av innebygde besøkende: Statista.com anslår at Etsy hadde 81,9 millioner aktive kjøpere i 2020, opp fra 46,3 millioner i 2019 (!).

81,9 millioner er et betydelig tall, noe som betyr at MANGE potensielle kunder som leter etter produktene du kanskje selger kan se produktene dine.

Det er utvilsomt en svært viktig fordel du bør vurdere.

Ulemper ved å selge print-on-demand-produkter på Etsy

Det er noen mindre ulemper, inkludert det faktum at Etsy eier kundeinformasjonen din, og du må betale for å tilpasse butikkfronten din.

 • Reduserte marginer: Når du mottar en bestilling, betaler du Etsy, POD-leverandøren og vareprodusenten. Dette betyr at andre vil få del i overskuddet ditt.
 • Fraktrestriksjoner: Tatt i betraktning at forskjellige print-on-demand-produkter kan ha forskjellige fraktkostnader, kan ting bli komplisert. Mesteparten av tiden får du ikke designe en eksepsjonell unboxing-opplevelse.
 • Begrensede produkter: Avhengig av leverandøren og produktet kan du kanskje tilpasse det. Du må derfor begrense kreativiteten din.
 • Du trenger litt kompetanse innen grafisk design: Det kan være vanskelig hvis du ikke er i nærheten av noen grafikkverktøy. Ikke bekymre deg, skjønt; denne prosessen er gjort utrolig enkel med nettbaserte verktøy som PlaceIt, Canva og PicMonkey.

Beste Etsy POD-partner

Det er mange oppfinnsomme selgere med karakteristiske design som har funnet ut hvordan de kan skalere tilbudet sitt ettersom hele plattformen skyver håndlagde varer til kjøpere.

Selgere kan lettere lage unike produkter med et personlig preg takket være print-on-demand produksjonspartnere.

Her er de beste Esty Print-on-Demand-partnerne;

#1. Printify

PrintifyPrintify

Når du søker etter en pålitelig Etsy Print-on-demand-partner, er Printify et flott alternativ.

Statistikk viser at mer enn 400 000 bestillinger ble plassert på Printify-butikker i juni 2020 alene, en økning på 311 % sammenlignet med samme periode i 2019.

Plattformens forbindelser med rundt 90 utskriftsleverandører over hele verden er dens mest bemerkelsesverdige styrke. I tillegg er det et økende antall produksjonsanlegg over hele verden.

Å lese:  Hva er komponentene i et domenenavn?

For designere og kunstnere er det enkelt å lage og selge produkter med print-on-demand-tjenester som Printify.

Du kan også leie inn grafiske designere til å lage bilder for deg hvis du mangler kunstnerisk evne. Bestem deretter hvilke gjenstander du vil lage og liste dem opp.

Fordi produkter ikke skrives ut før de er kjøpt, er det ingen minimumsbestillinger og ingen risiko.

Når en kunde legger inn en bestilling hos deg, kan du legge inn bestillingen med skriveren etter å ha opprettet tilpassede produkter som skal vises i nettbutikken din.

Funksjoner i Printify

Printify har noen flotte funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra Esty.

1. Designverktøy og Mockup Generator

Med Printify trenger du ikke å være tekniker eller grafisk designer for å lage produkter. Mockup Generator gjør det enkelt å laste opp bilder av designene dine.

2. Bestillingsruting

Ordrerutingsfunksjonen starter hvis utskriftsleverandøren din er utilgjengelig av en eller annen grunn. Bestillingen din vil automatisk bli videresendt til en annen nettverksleverandør.

3. Importverktøy for tilpasset ordre

Selv om butikkbestillingene dine ikke har tilknyttede Printify-produkter, kan du manuelt importere dem til Printify ved å bruke ordreimportverktøyet.

4. Verktøy for produktmigrering

Det er et produktmigreringsverktøy som du kan bruke til å koble Printify til butikken din

Du kan importere dine nåværende produkter til Printify med dette verktøyet. Ved å gjøre dette sikrer du at ingen av søkemotoroptimaliseringsinnsatsen (SEO) går til spille.

#2. Printful

PrintfulPrintful

Printful, en Etsy Print on Demand-partner med sømløs integrasjon med nettstedet.

Mer enn 1 million brukere har registrert seg på plattformen siden lanseringen i 2013, og mer enn 32 millioner tilpassede produkter er solgt til kunder over hele verden.

Så hva skiller Printiful som den beste POD-tjenesten og hva er dens viktigste styrke?

En av de mest populære Etsy-utskriftspartnerne er Printful. På grunn av hvor enkelt det er å integrere med Etsy, velger mange å bruke det.

Tjenesteleverandøren tilbyr et stort utvalg av varer. I tillegg er mockup-generatoren deres brukervennlig. Du kan bruke den til å se hvordan designene dine ser ut. Den kan også brukes til å lage et design.

Med tanke på at selskapet samarbeider med mange trykkerileverandører, er tjenesten deres tiltalende. Avhengig av hvor kunden din befinner seg, kan du velge hvilke du vil stole på, noe som vil redusere fraktkostnadene dine.

Du trenger bare å sende bestillinger og bestillingsinformasjon til Printful, så hjelper de deg med resten. Printful leverer produktene, håndterer emballasjen og sender til kunden.

Du bør sjekke ut Printful hvis du leter etter en print-on-demand-tjeneste som kan hjelpe virksomheten din med å vokse.

De har rimelige priser og et stort utvalg av premiumprodukter som kan tilpasses dine design.

Funksjoner av Printful

Printful, et velkjent trykkeri, tilbyr et bredt spekter av bemerkelsesverdige funksjoner som;

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Kvalitetskontroll
 • Kundeservice
 • Rimelig prising
 • Print variant
 • Garantipolicy
 • 24/7 support
 • Gratis mockup generator
 • White-label produkter
 • Produkttilpasning
 • Designerens støtte
 • Merkevaretjenester

Hvordan fungerer Etsy POD?

Det sier seg selv å ha en Etsy-butikk først før du planlegger for en POD-bedrift. De grunnleggende trinnene for å lage en POD-butikk på Etsy er oppført nedenfor.

Å lese:  Smash Balloon Review: Er det best for WordPress sosiale medier?

Trinn 1: Opprett en Esty-konto

Bare gå til etsy.com og opprett en konto der. Bare klikk på “selg på Etsy”-knappen og opprett en konto.

Ikke glem å oppgi ønsket butikks språk, nasjon og valuta. Du vil fullføre denne prosedyren på mindre enn ett minutt.

Trinn 2: Opprett en konto med Printify

Registrer deg ved å klikke her. Opprett et passord og skriv inn e-postadressen din. Gå til “Min konto” etter det og fyll ut profilen din med din personlige informasjon.

Trinn 3: Koble til begge kontoene

Opprett en ny Etsy-butikk eller koble til en eksisterende. Denne prosessen er veldig enkel og tar bare et minutt.

Trinn 4: Bestem deg for produktet og prisene dine

For at oppsettsprosedyren skal være fullført, må du legge til minst 1 vare i Etsy-butikken din. Alle relevante bilder fra Google kan lastes opp og deretter slettes.

Hver gang du viser et enkelt element på Etsy vil det koste deg $0,20; noteringsgebyret er gyldig i 4 måneder før det må fornyes. Detaljer om kostnadene og betalingsplanen finner du her.

Trinn 5: Begynn å selge

Når du har satt opp og koblet sammen de to kontoene, vil det være enkelt for deg å kontrollere dem begge.

Du må inkludere noen eksempler på varene og designene du selger i Etsy-butikken din. Ta med prisen, antall varer du har på lager og en SEO-vennlig produktbeskrivelse.

POD-leverandørene vil bli varslet når en kunde kjøper fra din Etsy-butikk ved å sende dem bestillingsinformasjonen.

POD-selskapet vil bruke det valgte designet på en kjøpt vare før den sendes og leveres til kunden.

Slik øker du On-Demand Etsy-salg

Det er ikke nok bare å bruke disse plattformene til å selge produktene dine på Esty. Det er et par ting du må sette på plass for å øke salget på Esty.

Produktbeskrivelse

Konverteringsfrekvensen din vil øke betydelig gjennom en sterk og engasjerende produktbeskrivelse.

Tre grunnleggende mål med produktbeskrivelser er som følger:

Tiltrekk og behold kundens interesse ved å vise hvordan produktet vil gjøre livet deres bedre eller løse et problem for dem.

Fjern hindringer for kjøp

Mange andre Etsy-selgere ignorerer disse forslagene og begynner å skrive informasjonen de ønsker å inkludere, som farge, størrelse osv. Selv om de inkluderer nyttig informasjon, må du vurdere hvilke fordeler kjøperen din vil motta.

Overvåk butikkstatistikken din

For klok beslutningstaking er nøyaktig og rettidig overvåking av butikkstatistikken din avgjørende.

Overvåking av butikkytelse kan hjelpe deg med å identifisere potensielle problemer og lære hvordan du kan utvide virksomheten din.

Det er vanskeligere å prøve å tolke og forstå oppførselen til de besøkende.

Men hvis du vil lykkes i e-handelens grusomme verden, må du ha en klar forståelse av hvem som besøker butikken din.

Først da kan du bestemme hvordan du vil utvide virksomheten din og hvilke produkter og innhold du skal legge til nettstedet ditt.

Tilby gratis frakt

Vel, for å være helt ærlig, dette er ikke så ukonvensjonelt som noen andre strategier selgere bruker for å øke handlekurvens verdier. Det er en av de mest brukte.

Å lese:  Risikoen for datainnbrudd i digital markedsføring og hvordan...

Angi minimumsbestillingsbeløpet for å motta gratis frakt, eller angi prisen på produktene dine slik at gratis frakt ikke reduserer inntektene dine.

Ifølge studier foretrekker forbrukere gratis fraktprodukter fremfor de som koster penger.

Så for å glede kunder og følgelig øke salget på Etsy i 2022, bruk gratis frakt.

Skap en interaksjon med kunder

Kundene har høye forventninger; hvis bedriften din ikke kan leve opp til dem, går de til konkurrentene dine i stedet.

Du vet allerede at kundeopplevelsen er et arbeid som bedrifter hele tiden bør prøve å forbedre og gjenta.

Det ender ikke med et salg, du bør ha interaksjon med kundene dine.

Hver interaksjon du har med en forbruker er en mulighet til å styrke merkevarens omdømme, etablere en forbindelse og vinne deres lojalitet.

vanlige spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål om salg på Etsy

Hvor mange Etsy-butikker kan du ha?

Mange Etsy-butikkeiere lurer på om de har lov til å ha flere butikker. Ja, selvfølgelig kan du være det riktige svaret på dette. Så lenge du lager forskjellige kontoer, kan du ha så mange du vil.

Er det verdt det å selge på Etsy?

Å selge på Etsy er verdt det, og den billigste og enkleste måten å få håndlagde varer på nettet og koblet til en handlekurvfunksjon. Sammenlignet med å lage en nettside er det også et lavrisikovalg.

Er salg på Etsy gratis?

Å selge og lansere en butikk på Etsy er gratis. Noteringsgebyret, transaksjonsgebyret og betalingsbehandlingsgebyret er de tre grunnleggende salgsgebyrene. Salg fra offsite-annonser er også underlagt en annonseringskostnad. En oppføring kan legges ut på markedsplassen for $0,20.

Kan du skrive ut på forespørsel med Etsy?

Ja, du kan, selgere kan tilby print-on-demand på Etsy-plattformen så lenge de genererer designene sine og avslører sine utskriftspartnere.

Hvor mye kan en nybegynner tjene på Etsy?

Hvor mye penger du kan tjene på Etsy avhenger av varene du tilbyr, tiden og innsatsen du legger ned for å gjøre butikken din vellykket, og hastigheten kundene kjøper dem med. I det første året kan du tjene alt fra $5 000 til $50 000 eller mer.

Konklusjon

Vi har vært i stand til å diskutere hvordan man starter print-on-demand på Etsy. POD er ​​en god avtale med en oppstart med lav kapital.

Print-on-demand varer er en av de mest praktiske og kundetilfredsstille dropshipping-strategiene.

Du bør velge et av de populære print-on-demand-selskapene for Etsy, bestemme POD-produktet du vil selge, sette en rimelig pris og vise frem kreativiteten din.

Disse trinnene må følges for å selge print-on-demand-artikler på Etsy og tjene penger.

Printiful hjelper også med automatisering og tjenesteleverandøren tilbyr et stort utvalg av varer.

Avhengig av hvor kunden din befinner seg, kan du velge hvilke du vil stole på, noe som vil redusere fraktkostnadene dine.

Nye publikasjoner:

Anbefaling