Hvordan tjene penger med Clickfunnels 2024 [Step by Step]

Kjærlighet er å dele!

I dagens innlegg vil jeg lede deg gjennom hvordan du kan tjene penger med Clickfunnels på mange måter som kan gi deg rask inntekt så raskt som mulig.

Jeg vet at en av de populære måtene å gjøre dette på er å lære å tjene penger som en Clickfunnels-tilknyttet eller å bli en Clickfunnels-tilknyttet.

Det er imidlertid ikke begrenset til det. Det er en ganske stor måte å tjene penger på nettet i disse dager, og det er veldig enkelt.

Internett-markedsføringsområdet eksploderer med forskjellige nettmuligheter, og heldigvis for oss er vi midt i det.

Dette betyr at det ikke er noe som hindrer deg i å tjene så mye du kan på nettet fordi inntektsmulighetene på nettet er virkelig ubegrensede.

Du kan tjene så mye du kan forestille deg bare hvis du vet hvordan du skal gjøre det og hvordan du implementerer det. Disse mulighetene kan noen ganger være så mange at du blir forvirret over hvor og hvordan du skal begynne.

Men i dag starter vi med Clickfunnels, du vil lære alle mulige måter å tjene penger på med Clickfunnels.

Hvordan tjene penger med Clickfunnels

For mer kunnskap om hvordan du tjener penger med Clickfunnels, salgstraktmarkedsføring og alle andre ting…

Russell Brunson og teamet hans har satt sammen en kraftig gratis trening om hvordan man gjør nettopp det. Denne opplæringen er merket som AFFILIATE BOOTCAMP.

Det er ikke begrenset til å tjene penger som en affiliate eller å promotere Clickfunnels som en affiliate.

Den inneholder forskjellige metoder undervist av 15 superinternettguruer og hvordan du kan gjenskape metoden deres for å tjene penger med Clickfunnels.

Oversikt over klikkkanaler

Hvis du ikke helt forstår det snåle med Clickfunnels-programvaren, her er en rask oppsummering av hva den gjør.

Clickfunnels er i utgangspunktet et verktøy for enhver bedriftseier i enhver nisje. Det fungerte ved å samle inn potensielle kunder for virksomheten din, gjøre dem om til kunder og til slutt automatisere hele salget for deg.

Så du kan kalle det en salgstraktprogramvare som hjelper en bedriftseier å bygge en trakt av noe slag og for enhver virksomhetsnisje.

Med Clickfunnels kan du enkelt lage følgende:

 • Salgssider
 • Trykk på sider
 • Landingssider
 • Utsjekkingssider
 • Automatiseringssekvenser
 • Automatisk svar
 • Affiliateprogram for din bedrift
 • Medlemssider
 • Webinarer
 • Webhotell
 • Delt testing
 • Og mange andre…

I utgangspunktet er Clickfunnels et automatisert verktøy som kan løfte enhver virksomhet til et helt nytt nivå ved å bruke kraften til salgstrakten.

Hva er en salgstrakt og hvordan fungerer den?

salgsforløp

salgsforløp

Det er praktisk talt salgstrakter for alle typer virksomhet du kan tenke deg, fra makeupartister til tannleger. Jeg mener bokstavelig talt enhver virksomhet.

Dette ga imidlertid Clickfunnels et bredt marked for å transformere virksomheter og likeledes en mulighet for deg å tjene penger med Clickfunnels i prosessen.

Slik fungerer salgstrakten trinn for trinn:

Trinn 1. Bevissthet eller annonser

Dette er du som skaper bevissthet eller reklame for å markedsføre virksomheten din.

Det kan være gratis eller betalt reklame. Poenget er å sette virksomheten din foran folk som sannsynligvis vil iverksette tiltak.

Å lese:  Hvordan være vert for et WordPress-nettsted på Amazon Web Services (AWS)

Trinn 2. Interaksjon med annonsene dine

Dette er prosessen der folk begynner å samhandle med bedriften din. Det skal ha vært et attraktivt tilbud på annonsen.

Det kan være gratis pluss frakttilbud, gratis opplæring eller gratis produkter. Poenget er at det skal være noe som nesten er uimotståelig. Dette lar deg enkelt fange oppmerksomhet og få leads for oppfølging.

Trinn 3. Oppfølginger

På dette stadiet kan du nå begynne å sende oppfølgings-e-poster til potensielle kunder du har fanget tidlig. Du må utdanne dem om virksomheten din og hvordan virksomheten din kan endre livene deres.

Du vil varme dem opp ved å sette dem i riktig sinnstilstand for å bli forelsket i tilbudet ditt og utvikle en tilbøyelighet til å kjøpe fra deg.

Trinn 4. Handling

Dette er når de begynner å ta grep på tilbudene dine. Det vil si å kjøpe produktene dine. På dette stadiet kan du til og med selge dem mer for å kjøpe et annet produkt fra deg.

Når du har vært i stand til å utdanne og filtrere ut de som er interessert i tilbudet ditt via traktsekvens, kan du begynne å selge mer og mindre.

Og husk at hele trinnene er automatiserte. Du trenger ikke løfte en finger for å gjøre noe annet enn installasjonen.

Salgstrakt er et kraftig verktøy som lar deg tilby gratis verdi til potensielle kunder. Lokk dem inn i det faktiske tilbudet ditt og til og med opp- og nedsalg med andre produkter.

Dermed gjør du så mye som mulig med bare ett enkelt triks.

Tjen penger med Clickfunnels

La oss nå gå gjennom hvordan du kan tjene penger med Clickfunnels.

Som jeg sa tidligere, er det også en intensiv gratis opplæring om hvordan du tjener penger med Clickfunnels og hvordan du henvender deg til en markedsføringsguru gjennom ClickFunnels Affiliate Bootcamp.

Jeg har skrevet en anmeldelse om BootCamp og spesifisert alt du trenger for å komme dit. Det er helt gratis og likevel kraftig. Stol på meg, du vil ikke gå glipp av det.

Nedenfor er måtene du faktisk kan tjene penger på med Clickfunnels:

 • Tjen penger med Clickfunnels som selger dine personlige produkter og tjenester
 • Clickfunnels tilknyttede program
 • Til slutt, som en Clickfunnels-sertifisert partner

#1: Selg produkter og tjenester

Dette er i utgangspunktet hva Clickfunnels ble laget for, en salgsmaskin som selger for deg. Du kan bruke den til å markedsføre enhver virksomhet eller til og med gi en eksisterende virksomhet en online bevissthet.

Den beste delen? Det er en trakt for enhver bedrift du ønsker å markedsføre med Clickfunnels. Så teknisk sett er du bare én trakt unna å selge produktene og tjenestene dine.

La oss gå gjennom hva du kan selge med Clickfunnels:

Du kan tjene penger ved å bruke Clickfunnels til å selge produktene dine. Du kan ha produktbeholdningen selv eller gjøre Fulfillment by Amazon.

Amazon FBA gjør dette enkelt fordi du ikke trenger å bekymre deg for logistikk, inventar og pakking av produktene dine.

Med dette kan du enkelt bygge din egen merkevare og nettside uten å måtte løfte en finger og pushe produkter til kundene.

En av de beste måtene å gjøre dette på er ved å markedsføre sterkt rabatterte produkter eller ganske enkelt bruke tilbudet om gratis pluss frakt. Etter det kan du selge dem mer for å tjene enda mer penger.

Å lese:  Hvordan finne noens bursdag på nettet? (Gratis og betalte måter)

Du kan gjennom en beholdning av virkelig billige produkter på AliExpress og prøve det ut med Clickfunnels 14 dagers gratis prøveversjon.

 • Dropshipping med Clickfunnels

Dette er også det samme som å selge et fysisk produkt. Men denne gangen trenger du ikke å betale for å lagre produktene dine som Amazon FBA.

Alt håndteres av selgeren, ditt er bare å markedsføre produkter og sende bestillinger til leverandøren. Han eller hun utfører deretter ordren som om det var deg.

clickfunnels dropshipping

clickfunnels dropshipping

Det er en enorm mulighet for dette med AliExpres dropshipping Sales Funnel. Fordi det er mange produkter på AliExpress som koster mindre enn en dollar som kan tilbys som gratis pluss frakt.

Du kan deretter opp- og nedselge gjennom traktsekvensen din mens du tjener så mye du kan uten å måtte kjøpe produktet.

Interessant, ikke sant?

Det som er bra med dette er at du alltid kan introdusere et nytt produkt til listen du allerede har og tjene en passiv inntekt. Du trenger ikke løfte en finger.

Alt du trenger å gjøre er å introdusere de nye produktene til din eksisterende liste og de som synes det er interessant betaler for produktene og leverandøren oppfyller bestillingene sine.

Å selge informasjonsprodukter er også en av de beste måtene å tjene penger på med Clickfunnels. Det er flere maler for dette du kan bruke på deres markedsplass.

Jeg har tjent ganske mye penger på informasjonsprodukter, og en av fordelene fremfor fysiske e-handelsprodukter er det faktum at du enkelt kan formidle det til kundene dine.

Infoprodukter er betal og last ned. Du trenger ikke å bekymre deg for lagerbeholdning og hvordan du får produktene ut til kundene dine.

Like interessant med dette er det faktum at du ikke trenger å lage produktene dine selv før du selger. Du kan dra nytte av så mange PLR (Private Label Rights) produkter som kan gi deg raske inntekter.

Et raskt sted å få dette er JVzoo og WarriorPlus. De tilbyr private label-produkter som du kan kjøpe for å videreselge som ditt produkt.

Du kan også teste dette med den gratis prøveversjonen av Clickfunnels og se om det er en bedrift du kan gjøre eller ikke.

Akkurat som et medlemskap på treningssenter krever en månedlig avgift, gjør også medlemssider det. Dette er nettsteder som folk kan bli med for å få det du tilbyr.

Din medlemsside finner du på:

 • rapporter,
 • artikler,
 • video tutorials,
 • kurert innhold,
 • webinarer
 • maler
 • programvare
 • og mange flere…

Imidlertid bør alle medlemssider du oppretter med Clickfunnels tilby stor verdi for medlemmene dine.

Dette er en fin måte å tjene passiv inntekt på fordi du tjener penger fra gjentakende kunder. Ved å bruke Clickfunnels kan du automatisere dette og til og med oppselge utgående medlemmer for å tjene mer penger.

Du kan også tjene penger med Clickfunnels gjennom webinarer. Dette er perfekt for de som enten har en liste eller produkter eller tjenester de vil ha.

Ved å bruke Clickfunnels får du tilgang til flere maler på deres markedsplass. Perfekte maler for webinarer og for å optimalisere salgskonverteringen.

Det som er bra med et webinar er at du ikke trenger å bygge en stor liste, eller mange følgere før du begynner å tjene penger.

Du trenger ikke engang å ha produkter eller tjenester klare før du starter webinaret ditt, det er en perfekt måte å validere tjenesten eller produktet på.

Å lese:  Stephan Hochdörfer Intervju som medgründer av...

Så med webinarer er også Clickfunnels kontrollert.

#2: Tjen penger med Clickfunnels-tilknyttede

Clickfunnels affiliate program er et unikt program som betaler sin affiliate godt, og dette er en av grunnene til at de er veldig populære.

Abonnementet deres kommer i to planer, $97 og $297, og du vil tjene 40% tilbakevendende commish på hver henvisning. Dette er så lenge de er medlem av Clickfunnels.

Det som er bra med Clickfunnels tilknyttede program er at de bruker klebrige informasjonskapsler. La oss si at du henviser noen til plattformen og denne personen velger å kjøpe et annet produkt på Clickfunnels etter lang tid.

Du vil fortsatt motta en tilknyttet provisjon på det han eller hun kjøpte som et resultat av din klebrige informasjonskapsel. Det er derfor Clickfunnels affiliateprogram gjør drømmen om passiv inntekt til virkelighet.

Interessant nok trenger du ikke engang å være et betalende medlem av plattformen før du kan begynne å promotere Clickfunnels som en affiliate.

Du kan bare REGISTRERE deg HER for å begynne å markedsføre dem.

Og hvis du virkelig ønsker å tjene en rask inntekt med dette, foreslår jeg at du registrerer deg for neste traktutfordring for å forbedre spillet ditt.

La oss nå snakke om hvordan du kan tjene penger med Clickfunnels som en affiliate.

 • Gi løsning til potensielle brukere

Dette er en av de enkleste måtene du kan komme i gang med å promotere Clickfunnels og tjene penger som Clickfunnels-tilknyttet.

Det du trenger å gjøre er å se etter potensielle Clickfunnels-brukere og tilby en løsning på deres problem som involverer bruk av Clickfunnels.

Klikktrakter kan faktisk være nødvendig for at de skal skalere virksomheten til neste nivå, og de har ingen anelse. Men takket være deg kan de bare gjøre det.

Etter å ha gitt verdifull informasjon for å skalere virksomheten deres med Clickfunnels, kan du introdusere din tilknyttede lenke.

Når de registrerer seg ved hjelp av din tilknyttede lenke, vil informasjonskapselen din bli kodet inn på kontoen deres.

Hvordan kan du finne potensielle brukere?

Du finner mange av dem på nettstedet Spørsmål og svar (Spørsmål og svar). Populær blant dette er Quora. Alt du trenger å gjøre er å søke etter spørsmål knyttet til Clickfunnels og gi det perfekte svaret.

Bare sørg for at du inkluderer koblingen til landingssiden din som inneholder tilknyttede lenker.

Youtube-kanal

Youtube-kanal

Hvis du vil lage videoer, kan du lage en YouTube-kanal og gi anmeldelser om Clickfunnels.

Når du REGISTRERER deg, har du tilgang til alle Clickfunnels tilknyttede tilbud tilgjengelig på plattformen. Et godt eksempel er DotCom Secret, Expert Secret og noen andre som du enkelt kan markedsføre.

Her kan du lage videoer om hvordan du setter opp en salgstrakt eller hvordan du bruker Clickfunnels generelt og tilby dem gratis.

Det kan til og med være en annen virksomhet, for eksempel, tjene penger på eiendom gjennom salgstrakter.

Etter å ha gått gjennom treningen din, må de registrere seg hos Clickfunnels, og det er her din affiliate-link kommer inn i bildet.

Grunnen til at du tilbyr et så verdifullt kurs gratis, er fordi det gir perfekt mening å tjene 40 % tilbakevendende provisjon på $297 i måneder eller år enn å selge kurset for en engangsavgift på $297.

Gir det perfekt mening?

 • Markedsfør klikkkanaler på Facebook-grupper

hvordan tjene penger som clickfunnels-tilknyttet

hvordan tjene penger som clickfunnels-tilknyttet

Facebook-grupper er en annen gratis metode for å tjene penger som Clickfunnels-tilknyttet. Denne metoden innebærer at du oppretter din personlige gruppe og posisjonerer deg som ekspert på et bestemt felt.

Å lese:  Hvordan flerspråklige nettsteder kan forbedre trafikkbyggingen...

Etter det kan du begynne å dele verdifulle ressurser gratis og legge til tilknyttede lenker til Clickfunnels-tilbudet. På denne måten vil du tjene mer comish ettersom Facebook-gruppen din vokser.

Du må imidlertid først vinne deres tillit ved å lage ubegrenset og objektiv verdifull informasjon for teammedlemmene dine. Noe som innebar å holde gruppen svært engasjert mesteparten av tiden.

Når alt er på plass, kan du begynne å øke gruppens og tilknyttede inntekter.

 • Markedsfør Clickfunnels som en affiliate via Del-kanaler

Dette er også en av de beste måtene å tjene penger på som en Clickfunnels-tilknyttet. Denne metoden lar deg dele traktene dine med potensielle Clickfunnels-brukere.

Hver trakt du bygger fra Clickfunnels-kontoen din har en unik URL som kan kopieres og deles med andre.

Når du deler disse kanalene med potensielle brukere, må de registrere seg hos Clickfunnels for bare $19/måned for å begynne å bruke trakten. Som selvfølgelig vil gi deg en comish.

Men når de vil ha en annen trakt, må de oppgradere kontoen sin, og når de først gjør det, er det nok en provisjon som tømmer kontoen din.

Og for ikke å glemme, vil du få en ekstra provisjon på alt de kjøper så lenge Clickfunnels-kontoen deres fortsatt er aktiv.

For å lykkes med dette, må du begynne å lage episke kanaler og begynne å dele dem med potensielle brukere. Du kan til og med outsource dette til en webdesigner hvis du ikke har tid og erfaring.

#3. Som sertifisert partner

Å bygge trakter har en Clickfunnels Certified Partners er en annen måte å tjene penger med Clickfunnels. Mange traktkonsulenter tar rundt $5 000 per kunde etter å ha gått gjennom Clickfunnels sertifiserte affiliateprogram.

For å bli sertifisert partner med Clickfunnels må du gjennomføre opplæringen i sertifisert partnerprogrammet. Det er et 12 ukers nettkurs som består av 12 ulike moduler.

Når du blir en Clickfunnels-sertifisert partner, vil du bli plassert på CF-konsulentsiden for å fremme dine ferdigheter og troverdighet.

Dette vil imidlertid gi deg kunder med liten innsats fra din side, og Clickfunnels vil også gi deg kunder.

Tenk deg å avslutte en avtale med 5-10 kunder per måned og belaste dem for ikke mindre enn $5000? Jeg tror du kan regnestykket.

Du bør vite at Certify Partner Training ikke er gratis, det koster mye må jeg si, men avkastningen er vanligvis verdt det.

Hvis ferdighetene dine til å bygge trakter er ganske imponerende, foreslår jeg at du sjekker ut Certified Affiliate Program.

Konklusjon

Å tjene penger online med Clickfunnels er ganske lovende siden de tilbyr flere interessante funksjoner for å komme i gang.

Det er imidlertid ikke nok å gå gjennom dette innlegget. Jeg anbefaler å gå gjennom gratisopplæringen (CF Affiliate BootCamp) og også One Funnel Away Challenge.

Dette er ting som kan hjelpe deg å tjene penger veldig raskt med Clickfunnels fordi de vil holde deg i hånden gjennom hele treningen.

Hvis du foretrekker å selge dine personlige produkter på Clickfunnels (fysisk og digital) kan du også få Startet med 14 dagers gratis prøveperiode.

Det handler om hvordan du tjener penger som Clickfunnels-tilknyttet og selger dine personlige produkter. Så, hva synes du om dette, la meg få vite hva du synes om dette ved å bruke kommentarfeltet.

Les mer:

Nye publikasjoner:

Anbefaling