Hvorfor bruke WordPress for bedriftsbloggen din?

Hvorfor bruke WordPress for bedriftsbloggen din?

Planlegger du å etablere en blogg for å forbedre virksomhetens kommunikasjon, engasjement og promotering?

Spør en hvilken som helst erfaren bruker “hvorfor bruke WordPress?”, og de vil rasle av en gigantisk liste over grunner til at du bør vurdere WP som din plattform og innholdsstyringssystem.

Her er vår topp 10

1. Merverdi for kundene dine.

Kundene dine skal alltid komme først, og blogging er en av de mest vellykkede og kostnadseffektive måtene å legge til enda mer verdi for kundene dine og bygge lojalitet.

2. Det er kostnadseffektivt hvis du bygger ditt eget nettsted.

For å komme i gang, alt du trenger å gjøre det, betaler for en hostingpakke, og last ned og installer WordPress helt uten kostnad. Det er av denne grunn teamet bak WP liker å si “WordPress er både gratis og uvurderlig på samme tid”. Spesielt viktig for små bedrifter og startups med et begrenset budsjett.

3. Brukervennlighet.

WordPress sitt enkle og brukerfokuserte innholdsstyringssystem er et av de enkleste å lære, og enkleste å vedlikeholde. Flott for både nybegynnere og erfarne brukere, du kan tilpasse WP-opplevelsen til dine egne behov.

Å lese:  Hvordan kjøpe en Shopify-bedrift [Ultimate Guide]

4. Funksjonell og attraktiv.

Det er så mange vakkert designtemaer tilgjengelig for WordPress – og du kan furhttps://wpdevshed.com tilpasse og endre disse for å passe til din estetiske smak og preferanser, og merkevarebyggingen din.

5. SEO-fordeler.

Regelmessige innholdsoppdateringer av høy kvalitet er gode for å øke søkemotoroptimaliseringsarbeidet ditt. Kvalitetsinnhold er nøkkelen her! Få hvert innlegg til å telle. Det er også en rekke plugins designet for å hjelpe deg med å forbedre SEO for hvert WordPress-innlegg – noe som gjør plattformen til et flott alternativ for nybegynnere.

6. Tilbakemelding fra kunder.

Dine produkter og tjenester utvikler seg alltid for å møte behovene og kravene til kundene dine. Å stille spørsmål til målmarkedet og motta verdifull tilbakemelding via kommentarene deres er en fantastisk måte å holde seg à jour med trender og endringer i etterspørselen.

7. Plugins.

Det er bokstavelig talt tusenvis av fantastiske og intuitive plugins tilgjengelig for å få WordPress-nettstedet eller bloggen din til å gjøre alt du vil. Ikke alle plugins er laget like, selvfølgelig, så les brukeranmeldelser og vurderinger før du installerer hvis du er ny på WordPress.

En av de flotte tingene med denne plattformen er det enorme antallet WordPress-fellesskap som står bak – og dette er en veldig nyttig funksjon for små bedrifter uten et dedikert webutviklings- og designteam. Har du spørsmål, eller vil du lære mer om en bestemt funksjon? Du finner sannsynligvis svarene du trenger via WP-fellesskapet – og hvis du ikke finner dem, kan du alltid spørre!

Å lese:  Slik selger du håndverk på nettet i 2024: Start din bedrift

9. Du vil være i godt selskap.

Mange av de mest kjente og ofte besøkte forretnings- og merkevarebloggene og nettstedene i verden drives ved hjelp av WordPress, inkludert (men absolutt ikke begrenset til) eksemplene nedenfor. Ta noen minutter til å sjekke ut noen av disse populære nettstedene for ideer og inspirasjon, eller bla gjennom WordPress utstillingsvindu for flere gode eksempler.

10. Millioner kan ikke ta feil.

På tidspunktet for innlegget anslår WordPress at det er mer enn 60 millioner brukere over hele verden – noe som tydelig illustrerer WPs posisjon som en av verdens favoritt og mest pålitelige bloggplattformer og nettsted CMS.

Nye publikasjoner:

Anbefaling