Hyros vs Voluum – Hvilken er en bedre annonsesporer?

Kjærlighet er å dele!

Hyros vs VoluumHyros vs Voluum

I dag vil vi ha en objektiv anmeldelse av Hyros vs Voluum. Selv om det kan være en enkel oppgave å spore annonsene dine, er det ofte ikke det.

Annonsesporere er viktige fordi de hjelper merkevarer og bedrifter med å måle og overvåke kampanje-/annonseresultatene deres.

Bedrifter kjører annonser for å generere mer avkastning og kunder. Annonser er en form for digital markedsføring som hjelper bedrifter med å komme nærmere målkundene sine.

De hjelper bedrifter med å samle verdifull informasjon om effektiviteten til kampanjene deres for å optimalisere fremtidige annonser.

Disse avanserte sporerne hjelper annonsører med å samle data og innsikt om hvordan folk samhandler med innholdet deres på nettet – spesielt med annonser.

I dette innlegget vil vi gi en sammenligning mellom Hyros og Voluum når det gjelder hvem de er for, integrasjoner, funksjoner og viktigst av alt, priser.

Annonsesporingsverktøy er ideelle for digitale markedsførere og annonsører som kjører markedsføringskampanjer som sosiale medier-annonser.

De hjelper dem med å samle inn og organisere potensielle kunder og studere atferden til kundene deres.

I hovedsak gjøres dette vanligvis ved hjelp av informasjonskapsler, sporingspiksler og URL-er og en rekke andre metoder.

De primære metodene for datainnsamling er ofte svært omdiskutert; Denne funksjonen brukes imidlertid først og fremst til målrettet annonsering.

Hyros vs Voluum: Hyros-oversikt

Oversikt over leieOversikt over leie

Hyros er et sporingsanalyseprogram. Selskapet AKA Hyros er et programvareselskap for annonsesporing som brukes til målrettet annonsering for e-handel og produktselskaper.

Programvaren brukes for tiden av tusenvis av selskaper utenfor e-handel og produktområdet.

De bruker det til å måle suksess og i sjeldne tilfeller mislykkes markedsføringskampanjer på ulike mediekanaler som e-post, sosiale medier og nettsider.

I tillegg har den en veldig stor kundedatabase for bedrifter som ønsker å gjøre en mer detaljert analyse av kundene sine.

Det fungerer ved å følge hver bruker på en enhet, enten det er en mobiltelefon, nettbrett eller stasjonær datamaskin for å lage et bilde av oppførselen deres.

Deretter sorterer og kategoriserer den informasjonen innhentet etter plassering, enhetstype eller nettleser som brukes.

Denne informasjonen brukes deretter av selskaper for å hjelpe dem å vite mer om hva som fungerer og hva som ikke fungerer for kundene deres.

Kom i gang med Hyros

Hiros nøkkelfunksjoner

Her er noen av funksjonene til Hyros som hjelper den å yte effektivt;

Å lese:  Nedlastingshastighet: 15 måter å øke Internett-hastigheten på i dag

● Annonseattribusjon

Denne funksjonen lar deg legge til nye kontakter til databasen og begynne å bygge relasjoner med dem.

Den siste iOS-oppdateringen av enheter til et opt-in-system har nå gitt brukerne muligheten til å velge å få dataene deres sporet.

Som et resultat har sporere som Facebook-piksler, for eksempel, blitt negativt påvirket på grunn av denne personvernforordningen.

På den lyse siden kan Hyros omgå denne begrensningen og fortsatt samle verdifulle data når den er installert. Den kombinerer utskriftssporing og annonser med kunstig intelligens for å levere en bedre avkastning.

● E-postsporing

Bortsett fra å være en flott annonsesporer, kan dette kraftige verktøyet også samle verdifull informasjon fra e-poster ved å bruke e-postsporingsfunksjonene.

Den lar deg spore og måle avkastningen til e-postmarkedsføringskampanjene dine. En faktor som de fleste bedriftseiere må vurdere, er annonsenes evne til å konvertere til potensielle kunder.

Hyros gjør dette lett tilgjengelig med muligheten til å skille organisk trafikk fra trafikken fra de betalte annonsene som kjøres.

I tillegg er Hyros e-postsporingsfunksjon ganske enkel å sette opp, noe som gjør det svært mulig å spore alle e-poster og brukere i trakten din.

● Anropssporing

Hyros samtalesporingsfunksjon lar deg effektivt spore alle anrop som er foretatt på alle trinn i salgstrakten.

Det gjør det mulig for markedsførere å få data fra telefonsamtaler fra kunder. Enda viktigere, du kan få verdifull informasjon fra slike samtaler, inkludert den spesifikke kampanjen eller metodene som førte til de oppnådde resultatene av telefonsamtalen.

Hyros samtalesporingsfunksjon kan for eksempel hjelpe en bedrift å vite hvilke annonser eller søkeord som overbeviste potensielle kunder og kunder om å ringe.

Den bruker videre samtaleanalyse for å studere språket som ble brukt under samtalen for å vite om det ble foretatt et kjøp eller en avtale. I hovedsak hjelper denne funksjonen deg med å få flere kunder og potensielle kunder som er villige til å kjøpe tjenestene dine over telefon.

● Inntektssporing

Hyros inntektssporingsfunksjon lar deg enkelt spore hvor mye markedsføringskampanjene dine har generert. Hovedmålet med enhver markedsføringsstrategi er å øke veksten og multiplisere inntekter generert gjennom oppbevarings-, konverterings- og oppkjøpskampanjer.

Hyros gjør dette ganske enkelt for deg ved å spore den nøyaktige inntekten hver kampanje bidro med ved å bruke informasjonen om hvordan potensielle kunder ble til betalende kunder.

Å lese:  Salespype vs GoHighLevel: Hvilken er den beste CRM? (2024)

Den gjør dette ved å måle ulike resultater og komme med en avgjørende rapport for deg.

Kom i gang med Hyros

Volumoversikt

VolumoversiktVolumoversikt

Voluum er et sporingsanalyseprogram som hjelper markedsførere – tilknyttede markedsførere til mer nøyaktig å administrere og spore kampanjene sine ved hjelp av automatiserte arbeidsflyter og ressursadministrasjonsfunksjoner.

Det gir markedsførere detaljert informasjon om effektiviteten til kampanjer som kjøres, og bidrar i hovedsak til å gi en kilde til data når noe skjer underveis.

Det hjelper tilknyttede selskaper å enkelt skalere virksomheten sin med et pålitelig verktøy som optimaliserer annonseytelsen og analyserer viktige data ved hvert besøk.

Volumtastfunksjoner

Her er noen av hovedtrekkene til volum;

Sporingsfunksjon

Sporingsfunksjonen på Voluum hjelper markedsførere enkelt å overvåke mobil- og skrivebordsannonser som kjører på ett sted.

Ulike sporingsmoduser er tilgjengelige for hver kampanje som kjøres, alt fra konverteringssporing til sporing av visninger og organisk trafikk og direkte HTTPS-sporing til nettsteder.

Annonseoptimalisering

En annen nøkkelfunksjon ved Voluum er evnen til å måle sanntidsdata.

Dette lar deg gruppere data i forskjellige kategorier og finne ut hvilken som fungerer best for deg.

Du kan også oppdage kampanjer som er feil fra feilene som verktøyet viser. Du kan også optimalisere de beste landingssidene og tilbudene dine for bedre ytelse gjennom A/B-testing.

Automatiseringsfunksjon

Denne funksjonen hjelper deg med å integrere kampanjene dine ved å bruke et API som fungerer med JSON.

Det hjelper deg også med å filtrere dataene dine ved å bruke forhåndsbestemte IP-regler og brukerverdier for å unngå de negative effektene av ekstra botdata.

I tillegg hjelper det å varsle deg når det gjøres endringer i kampanjen din eller når konverteringer eller betalinger foretas.

Hyros vs Voluum: Integrasjoner

La oss sammenligne Hyros vs voluum basert på deres integrasjoner

Hyros integrasjoner

● Annonserings- og rapporteringsintegrasjoner

Hyros integreres med mange medieplattformer for å gi deg rapporter om annonsekampanjen.

Det fungerer med plattformer som Twitter, Pinterest, LinkedIn, Snapchat og TikTok-annonser.

Disse integrasjonene hjelper deg med å kommunisere aktivt med markedsføringsteamet ditt og låse opp innsikt slik at du kan optimalisere annonsestrategien for bedre resultater.

Du vil også lære hva som fungerer slik at du kan allokere flere ressurser for å få høyere avkastning.

● Integrasjon av landingssider

Landingssideintegrasjoner på Hyro sikrer at du får det absolutt beste ut av sidene på nettsiden og nettbutikken din.

Dette er resultatet av integrasjoner på plattformer som Squarespace, Zipify og GoHighLevel.

Landingssidene dine skal hjelpe deg med å øke konverteringer og få flere potensielle kunder, og det er akkurat det Hyros integrasjoner hjelper deg å oppnå.

Å lese:  Hvordan lage en filmplakat i Canva gratis

● Samtalesporingsintegrasjoner

Samtalesporingsintegrasjonene på Hyros hjelper deg med å holde oversikt over alle potensielle kunder på ett sted.

Denne funksjonen hjelper deg å forstå de eneste beregningene som betyr noe for potensielle kunder.

Du kan bruke Savvycal for samtalesporing, samt hente telefoninformasjon fra skjemaer ved å bruke verktøy som Jotform og Typeform.

Du kan også spore e-poster skrevet inn i Typeform ved å bruke verktøy som Involve. meg

Imidlertid er funksjonen for sporing av direkteanrop fortsatt i testfasen.

● Integrasjon av kasse/betaling

For å godta betalinger på nettstedet ditt trygt og sikkert, må du integrere med de riktige plattformene.

Hyros betalingsintegrasjoner hjelper deg med å spore og overvåke data direkte fra betalingssiden for å sikre at det ikke er noen uredelige aktiviteter eller transaksjoner.

Du får også holde kundenes konfidensialitet gjennom sikre betalingssider.

Integrasjonene sikrer at du tilbyr en praktisk betalingsplattform for kundene dine for å lette transaksjonsflyten.

Den integreres også godt med betalingsplattformer som Paypal, Zapier, Clickbank og Easy pay.

Volumintegrasjoner

VolumintegrasjonerVolumintegrasjoner

Automizer er en ny funksjon fra Voluum som hjelper deg å kombinere ulike trafikkkilder til én plattform ved hjelp av et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt.

Den utfører vanligvis funksjoner som å lage automatiseringsregler, automatisk oppdatering av trafikkkostnader, midlertidig stoppe kampanjene dine og endre budene dine.

Du kan også ekskludere bestemte nettsteder og områder slik at kampanjene dine ikke kjøres der.

I tillegg trenger du ikke alltid å være fysisk foran skjermen for hele tiden å overvåke resultatene av kampanjene dine.

Voluum through automizer integreres via API og manuelt med mange verktøy. Noen av disse er Facebook, Google Ads, TikTok, Yahoo, Bing Ads og mange flere.

Automizer er gratis på alle Voluum-planer hvis du bruker opptil $1000 på annonser. For høyere fordeler må du oppgradere til en betalt plan.

Dette er noen av prisklassene;

Annonsebeløp Pris

$12 000/måned $100

$25 000/måned $200

>$25 000/måned Egendefinert

Hyros vs Voluum: Anmeldelser

Hyros

På Capterra har Hyros en gjennomsnittlig utmerket vurdering på 4,7/5 fra 112 kunder. De fleste brukere er fornøyde med dataene hentet fra plattformen.

De nevnte også at supportteamet på Hyros er ekstremt hjelpsomme.

Volum

På G2 har Voluum en utmerket gjennomsnittlig vurdering på 4,6/5 fra over 100 anmeldelser. De fleste kunder er generelt fornøyde med programvaren og har merket den som et av de beste sporingsverktøyene for nettannonsører. Kundestøtten deres er også utmerket.

På Capterra har Voluum en vurdering på 4,6/5 fra over 500 anmeldelser. Nok en gang nevner kunder at de er fornøyde med tjenestene som tilbys på plattformen, og de fleste sier at de vil holde seg til å bruke programvaren.

Å lese:  Nye WordPress-temaer å sjekke ut i mai

Sjekk G2, Capterra Trustpilot og TrustRadius.

Hyros vs Voluum: Priser

Prissetting er en viktig faktor for å velge den beste annonsesporeren for virksomheten din.

Generelt er Voluum mye dyrere enn Hyros-priser, da Hyros-planen starter fra $199 i måneden mens Voluum starter fra $299.

Andre ting som kan avgjøre hvor mye du betaler for enten inkluderer funksjoner og funksjoner samt budsjett.

Nedenfor er et sammenbrudd.

Hyros VS Voluum

Prisen er ikke for tydelig, individuell konto – $299 per måned

men starter ofte på $399

per måned, og kan gå som en bedriftskonto – $499 per måned

høy som 2k/mnd avhengig

på inntekter.

Hyros vs Voluum: Kundestøtte

Kundeservice er avgjørende for suksessen til enhver kampanje du kjører fordi den bidrar til å bygge relasjoner. Her er en sammenligning av begge plattformenes kundestøtte.

Hyros

Det eneste tilgjengelige kundestøttemediet for Hyros-brukere er e-post. De svarer vanligvis på spørsmål og henvendelser innen 24 timer.

Volum

Voluum bruker et prioritert billettsystem for støtte basert på planen din. Gjennomsnittstiden det tar for et byrå å svare på spørsmålet ditt er 12 timer.

Du må imidlertid gjøre forespørselen din på hverdager, dvs. mandag til fredag.

Hvilken annonsesporingsprogramvare passer best for deg?

Hyros passer byråer, e-handelsbutikkeiere og nettkursskapere.

Det er ikke best for deg hvis du bare går inn i en verden av nettannonser eller hvis du ikke har råd til å bruke opptil $10 000 per måned.

I tillegg må du deklarere virksomheten din til Hyros før du begynner å bruke den, og det er ingen gratis prøveversjon.

Voluum, på den annen side, fungerer best for internettmarkedsførere.

Det er en robust annonsesporingsprogramvare som tilbyr mange støtteressurser for sine brukere, er åpen om priser og er også nybegynnervennlig.

Hyros vs Voluum- Siste tanker

Hvis du er en nettskaper, eier av e-handelsbutikk eller hvis du eier et byrå; da er du bedre av med Hyros.

Det er et godt alternativ for markedsførere som bruker flere kanaler for annonsering.

Men hvis du liker internettmarkedsføring – viktigst av alt som en affiliate, og er ny i reklameverdenen, så Volum ville være et bedre alternativ for deg.

Annonsesporing er generelt sett en effektiv og kraftig måte å forstå kundene dine på og øke konverteringene for bedriften din.

Det bidrar til å avsløre viktige detaljer og innsikt som du kanskje aldri har vurdert i kampanjene dine.

Hvilken går du til?

Nye publikasjoner:

Anbefaling