Instagram Hashtag-strategi for å øke engasjementet ditt

Instagram har kommet langt fra å bare være en bildedelingsapp, men én ting ved det forble den samme – viktigheten av å bruke hashtags.

Bruk de riktige hashtaggene, og innleggene dine vil ha potensial til å bli funnet av tonnevis av daglige aktive brukere. En enkelt trendende Instagram hashtag kan øke engasjementet ditt med 12,6 %.

Men for å øke rekkevidden med Instagram-hashtags, må du bruke hashtags effektivt for å gjøre det enkelt for brukere å oppdage innleggene dine.

I denne artikkelen lærer du hvordan du bruker hashtags på Instagram for å øke rekkevidden og engasjementet ditt.

I tillegg, for å gjøre hashtag-kampanjen din til en rungende suksess på tvers av alle sosiale nettverk, har vi et ultimate trendy hashtag-kalendersett365 dager med Hashtags for 2021 + gratis designmaler“.

La oss sjekke ut den 7 spektakulære Instagram hashtag-strategien for å bruke for bemerkelsesverdig vekst.

1. Utnytt relevante trender

En utmerket måte å øke antall følgere og engasjement på Instagram er å bruke eksisterende populære hashtags. Denne metoden hjelper deg å bygge et umiddelbart nivå av interaksjon på profilen din og sakte utvide rekkevidden din på Instagram.

Disse hashtaggene er mer generiske og brukes primært av et stort antall brukere, men når de kombineres og brukes med mer spesifikke hashtags relatert til din nisje eller merkevare, kan de hjelpe deg med å utnytte virale trender. Disse hashtaggene har også et høyt søkevolum. Noen av dem inkluderer:

 • #picoftheday: Vel, ikke alles arbeidsplass kan være like eventyrlysten som disse gutta jobber på @natgeo, men ideen er å dele et bilde av dagen din på jobb. Det kan være et bilde av deg i den travle lobbyen på kontoret i bakgrunnen din, eller det kan være deg i bakeriet ditt som begynner å bake dagens første kake.
  Utnytt relevant
 • #Følg meg: Hver dag har en historie å fortelle. Hva er din historie i dag? Ta et bilde av deg selv på jobb og legg det ut med følg meg-hashtaggen. Du vil se hvor ofte brukere engasjerer seg i historien din.
 • #TBT: En #tbt eller #ThrowBackThursday er en fin måte å legge ut innlegg om en hendelse som har skjedd tidligere med publikummet ditt. Du kan for eksempel dele et bilde av bedriftens historie eller dele et gammelt minne fra en firmatur.
Å lese:  Chicagos 25 mest populære restauranter på Instagram i 2024

Tips for å oppdage eksisterende eller nye hashtags:

Det er mange slike hashtags for sosiale medier som kan brukes kreativt i innleggene dine få flere følgere. Derfor må du velge en relevant liste over populære hashtags for bildene dine.

Oppdag-ny-hashtag

En måte å sjekke om hashtaggen du vil bruke er trending eller ikke, er ved å skrive inn hashtaggen med #-symbolet foran i Instagram-søkefeltet. Du vil kunne se antall innlegg der den aktuelle hashtaggen har blitt brukt. Antall innlegg gir en god ide om populariteten til den spesifikke hashtaggen.

En annen morsom måte å engasjere publikum på er å lage innlegg basert på en ukedag sammen med nasjonale helligdager og populære kommende høytider. Bruk populære temaer for å lage dine unike oppdateringer. Det vil gjøre innleggene dine morsomme, spennende og holde publikumet ditt engasjert.

Her er noen hashtags for hver dag i uken for å gjøre de daglige innleggene dine morsommere.

 • #mandagsblues: Det er over 2 942 670 innlegg på #mondayblues. Denne hashtaggen er populær for nøyaktig å beskrive den triste følelsen til 9 til 5 arbeidsfolk når de fortsatt har en hel uke med arbeid foran seg.
  stilig
 • #takemebacktiesday er en populær hashtag for å dele et minne om en dag du ønsker å gjenoppleve. Instagrammere bruker over 348 028 innlegg med denne hashtaggen. På samme måte kan du også gjøre et temainnlegg annenhver dag.
 • #velværedag kan være et innlegg for å vise viktigheten av å ta vare på helsen sin.
 • #thirstythursday er å skrive om litt morsom tid med kollegene dine etter jobb.
 • #flashbackfridaystar deg tilbake til dine gode gamle dager.
 • #katurdag, for å legge ut et morsomt bilde av katten din. Ta en selfie mens du slapper av på en søndag, og bruk den #selfiesøndag emneknagg.
Å lese:  Slik sikkerhetskopierer du Magento 2 med det innebygde sikkerhetskopieringsverktøyet: Den eneste veiledningen du trenger

Du kan også legge ut innlegg med andre temaer for å vise forskjellige situasjoner. Lag for eksempel et morsomt ansikt og bruk hashtaggen #funnyface sammen med det. En gang til, å velge relevante hashtags er nøkkelen.

3. Del et inspirerende sitat

Du kan få et godt mål av engasjement ved å dele motiverende sitater. Sitater kan handle om forretnings-hashtags som #hustleharder eller #workflow, fitness-hashtags som #gymtime eller ernærings-hashtags som #glutenfri.

Noen Instagrammere deler et inspirerende sitat hver dag. Nedenfor er noen eksempler på hvordan du bruker dem:

 • #entreprenørliv: La oss si at du vil dele historier om din gründerreise. Du kan bruke denne hashtaggen sammen med andre hashtags relatert til entreprenørskap eller bedrift.
  entreprenuerslife-instagram
 • #daglig sitat: En fin måte å motivere publikum på er å dele generelle inspirerende sitater. Men ikke glem å være relevant.
 • #visdomsord: Del en unik tanke eller et motiverende sitat for å inspirere publikum. Hold innholdet ditt originalt og fengende for å fange brukerens oppmerksomhet.

Den beste måten å kjenne kundene dine på er å samhandle med innleggene deres. Legg igjen en kommentar, følg dem og finn ut hashtaggen de følger som også passer til merkevaren din. Når du finn ut hvilke hashtags kundene dine brukerbruk dem sammen med hashtaggene dine for å engasjere dem med merkevaren din.

Å lese:  Hvordan finne utkast på Instagram i 2024

For eksempel:

@gopro vet at de fleste av publikummet er enten idrettsutøvere, eventyrsøkere eller fotografer, så de bruker bare hashtags som retter seg mot publikums interesser.

Bli profesjonell

Du må analysere hvilke hashtags ditt publikum kobler seg til på Instagram. Viktigst av alt, velg de som er relevante for virksomheten din og legg dem til hashtag-listen din.

Du må prøve mange hashtags og holde øye med nye trender. Det er best å ha en postkalender og ha en liste over hashtags som jevnlig samsvarer med bildene dine.

Over tid vil du ha satt sammen en liste over hashtags som passer best til din sosiale mediestrategi. Denne kompilerte listen vil hjelpe deg med å få kundenes oppmerksomhet. Hold også konstant øye med hva kundene dine hashtagger og lag engasjerende innhold rundt disse hashtaggene.

5. Bruk hashtags konsekvent

Du kan bruke en maksimalt 30 hashtags i et innlegg. Du bør imidlertid ikke prøve å bruke alle 30 hashtaggene. Det vil få innlegget ditt til å se overfylt ut med hashtags og gjøre det vanskelig for brukeren å forstå betydningen av innlegget ditt.

Gjør heller søkeordundersøkelser på produktet eller tjenesten din og utvikler 15-20 hashtags som passer best til det. Så kom igjen 5-10 hashtags for merkevaren din. I mellomtiden, husk å samle disse hashtaggene og legg dem på et trygt sted hvor du kan se dem igjen for bruk.

Lag grupper med hashtags ved å bruke 5-10 hashtags lagret i Evernote-filen din. Når du trenger å legge ut, enten manuelt eller gjennom din favoritt beste Instagram-markedsføringsverktøy, kan du kopiere den relevante hashtag-gruppen fra din Evernote og lime den inn i innlegget ditt; dette vil spare tid. Gjør dette konsekvent med hvert innlegg, og snart vil du begynne å se resultater.

6. Vær inspirerende

Skap en balanse mellom arbeid og lek. Denne typen oppførsel vil alltid holde publikumet ditt engasjert. Du kan skape denne effekten ved å fortelle brukerne hva du gjør og holde brukernes forventninger høye. Du vil kunne skape engasjement hos følgerne dine.

 • #selvpleie: Du kan ta et bilde av hvor du er eller hvordan du tar vare på deg selv og legge det ut med en relevant hashtag for å holde publikumet ditt engasjert.
  selvpleie
 • #lesning: Hva leser du akkurat nå? Lag en interessant historie og legg den ut sammen med bildet.
Å lese:  Hvordan installere WordPress på localhost i 5 enkle trinn

7. Geo-målretting

Hvis du eier et lokalt hjørnebakeri i byen din, bruk byens hashtag. Du kan samhandle og bli funnet av dine potensielle lokale kunder ved å bruke de samme geo-målrettede hashtaggene. Denne strategien vil først og fremst være effektiv for små bedrifter som ønsker å målrette seg mot det lokale publikummet. Tenk på å legge til verdi til innleggene dine for publikum.

Lapinata bakeri brukte for eksempel flere geo-hashtags for å målrette mot sitt lokale publikum i Westchester, New York, med en klar oppfordring til handling.

lapona bakeri

Vellykkede plakater bruker geo-målrettede hashtags og andre populære hashtags som #cakelover, #pastrylover og #foodie. Et populært sett med hashtags er fortsatt en god praksis å bruke i innleggene dine. Dette fungerer til sitt potensial bare hvis det brukes konsekvent.

Siste tanker

Ved å bruke disse Instagram hashtag-strategiene du har lært, vil du kunne utvide publikummet ditt på Instagram. Brukt Instagram automatiseringsverktøy å være konsekvent i innlegget ditt og holde publikumet ditt engasjert ved å lage unikt innhold.

Vi håper du vil følge med Instagram hashtag-forslag nevnt i denne artikkelen. Husk at du kan være kreativ og prøve en blanding av dine egne hashtags. En sunn kombinasjon av hashtags, når de brukes konsekvent med innleggene dine, vil drive resultatene dine.

Vi ønsker deg lykke til med å lage dine Instagram-innlegg. 🙂

Nye publikasjoner:

Anbefaling